Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP του Χονγκ Κονγκ το 2020: Cabling Kowloon

Αναζητώντας τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στο Χονγκ Κονγκ, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών και οποιουδήποτε άλλου μέρους του ελεύθερου κόσμου. Το YouTube, το Google και το Facebook κυριαρχούν στις κορυφαίες θέσεις, με πλατφόρμες όπως το Instagram και η Wikipedia να πέφτουν λίγο πίσω. Οι μόνες εξαιρέσεις είναι μερικοί ιστότοποι τζόγου, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι στα κινέζικα.

Ίσως να μην χρειάζεστε μια διεύθυνση IP του Χονγκ Κονγκ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους, αλλά πιθανότατα θα θέλετε να έχετε μία εάν καταργείτε χρήματα. Σε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο λήψης μιας διεύθυνσης IP του Χονγκ Κονγκ, θα σταθμίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών μεθόδων, ενώ θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Δεν έχει σημασία γιατί θέλετε μια διεύθυνση IP στο Χονγκ Κονγκ, η καλύτερη λύση είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Κατά τη διάρκεια του οδηγού, θα εξηγήσουμε γιατί τα VPN είναι τόσο σημαντικά και θα προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές, τις οποίες μπορείτε επίσης να βρείτε στον οδηγό μας για το καλύτερο VPN για την Κίνα.

Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP του Χονγκ Κονγκ

Η απόκτηση μιας διεύθυνσης IP από άλλη χώρα είναι εύκολη, ακόμα κι αν οι μέθοδοι για να το κάνετε δεν είναι ίσες. Η πιο απλή και οικονομικά αποδοτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης, ο οποίος θα διοχετεύει την επισκεψιμότητά σας μέσω ενός άλλου διακομιστή πριν την στείλετε στον ανοιχτό ιστό (διαβάστε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης για προτάσεις). Η αρχική σας διεύθυνση IP θα αντικατασταθεί από τους διακομιστές μεσολάβησης για να φαίνεται σαν να βρίσκεστε σε αυτήν την τοποθεσία.

Δυστυχώς, δεν είναι τόσο απλό όσο η εύρεση διακομιστή μεσολάβησης στο Χονγκ Κονγκ και η εκτέλεση με αυτόν. Οι πληρεξούσιοι χρησιμεύουν απλά και ως πληρεξούσιοι. Δεν κάνουν τίποτα στη σύνδεσή σας εκτός από τη μεταφορά μέσω του διακομιστή. Εξαιτίας αυτού, ο καθένας μπορεί να εντοπίσει τη σύνδεσή σας πίσω σε εσάς.

Η ανίχνευση διαδρομής, όπως ονομάζεται, επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ακολουθήσει τη ροή πίσω στον διακομιστή μεσολάβησης και, τελικά, να επιστρέψει σε εσάς. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί κακόβουλοι διακομιστές μεσολάβησης στο διαδίκτυο που χρησιμεύουν μόνο ως spiderweb για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Εκεί μπαίνουν τα VPN. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό VPN για να φτάσετε στην ταχύτητα με το τι κάνουν, αλλά, εν συντομία, τα VPN λειτουργούν ακριβώς όπως οι διακομιστές μεσολάβησης. Η μόνη διαφορά είναι ότι η αρχική σύνδεσή σας είναι κρυπτογραφημένη, που σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε σήραγγα μέσω του διακομιστή VPN, αλλά ένας snooper δεν μπορεί να κοιτάξει πίσω.

Εάν είστε περίεργοι για τις διαφορές μεταξύ διακομιστών μεσολάβησης και VPN, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor. Η περιγραφή της κρυπτογράφησης πρέπει να είναι χρήσιμη για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο διασφαλίζεται η σύνδεσή σας.

Εκτός από τη διασφάλιση ότι κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τη σύνδεσή σας σε εσάς, τα VPN σας επιτρέπουν να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ. Αν και ορισμένα συστήματα εντοπισμού διακομιστή μεσολάβησης δεν θα λαμβάνουν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης, τα περισσότερα θα. Κάποιοι μπορεί επίσης να εντοπίσουν ένα VPN, αλλά το γεγονός ότι η αρχική σύνδεσή σας είναι ασφαλής καθιστά πολύ λιγότερο πιθανό.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά VPN για να διαλέξετε. Έχουμε περίπου 50 κομμάτια στις κριτικές VPN, αλλά για χάρη αυτού του οδηγού, θα σας δώσουμε τρεις επιλογές από την καλύτερη συλλογή VPN. Οι παρακάτω επιλογές όχι μόνο έχουν πρόσβαση στο Χονγκ Κονγκ, αλλά παρέχουν και τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας και ταχύτητας VPN.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN. Όχι μόνο είναι το ταχύτερο VPN, αλλά και ένα από τα πιο ασφαλή. Με πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων VPN, μια διαισθητική διεπαφή και μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεστε πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών για να παραμείνετε ασφαλείς.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Προσφέρει πέντε τοποθεσίες στο Χονγκ Κονγκ, καθεμία με πολλούς διακομιστές. Εκτός των Η.Π.Α., του ΗΒ και της Αυστραλίας, συνήθως προσφέρει μόνο μία ή μερικές τοποθεσίες σε μια δεδομένη χώρα. Επειδή υπάρχουν πέντε στο Χονγκ Κονγκ, μια διεύθυνση IP θα είναι πάντα διαθέσιμη, ακόμη και αν ένα κέντρο δεδομένων δεν λειτουργεί. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για να μάθετε περισσότερα ή δοκιμάστε μόνοι σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

Το NordVPN έχει πολλά για αυτό, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου δικτύου διακομιστών, μιας μακράς λίστας χαρακτηριστικών και μιας ελκυστικής διεπαφής. Έχει προβλήματα με την ταχύτητα που το εμποδίζουν να είναι η κορυφαία επιλογή μας, αλλά, συνολικά, εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους. Στο Χονγκ Κονγκ, προσφέρει 58 διακομιστές και, σε αντίθεση με το ExpressVPN, μπορείτε να επιλέξετε τον συγκεκριμένο διακομιστή που θέλετε.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυστυχώς, δεν προσφέρει όλους τους διακομιστές της στο Χονγκ Κονγκ. Μπορείτε να αποκρύψετε τα πακέτα σας και να ασφαλίσετε το torrenting σας, αλλά οι επιλογές διπλού VPN και αποκλειστικής διεύθυνσης IP δεν είναι διαθέσιμες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους διακομιστές εξειδίκευσης, διαβάστε την κριτική NordVPN. Μπορείτε επίσης να πάρετε το VPN μόνοι σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

CyberGhost

Η λεπτή νέα διεπαφή του CyberGhost το έκανε αγαπημένο εδώ στο Cloudwards.net. Παρόλο που ήμασταν πάντα οπαδοί της υπηρεσίας, οι ενημερώσεις ωθούν το φάκελο ακόμη πιο μακριά. Διαθέτει τώρα μια ασυνήθιστη αλλά διαισθητική διεπαφή, ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και μια χαμηλή τιμή, για εκκίνηση. Μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορο όσο το ExpressVPN ή το NordVPN, αλλά το χαμηλό κόστος και το σετ χαρακτηριστικών το κάνουν μια σταθερή επιλογή.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μεταξύ των 3.718 διακομιστών της CyberGhost είναι 24 αφιερωμένοι στο Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο, δεν μπορείτε να επιλέξετε τον διακομιστή που θέλετε όπως μπορείτε με το NordVPN. Αντ ‘αυτού, το CyberGhost σας εκχωρεί έναν διακομιστή κατά τη διοχέτευση σε μια συγκεκριμένη χώρα, ο οποίος, ευτυχώς, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αναζητήσετε διακομιστές. Μάθετε περισσότερα στην κριτική μας στο CyberGhost ή δοκιμάστε το μόνοι σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP Χονγκ Κονγκ

Το Χονγκ Κονγκ παρακολουθεί διαδικτυακά, αλλά ως επί το πλείστον, ο Τύπος και οι απόψεις που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο δεν λογοκρίνονται από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα του Χονγκ Κονγκ, οι πολίτες έχουν την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης και, όπως στις ΗΠΑ, αυτό ισχύει τόσο στην άκρη της μύτης σας.

Ωστόσο, υπάρχει κάποια παρακολούθηση του Διαδικτύου και ορισμένοι δημοκρατικοί ακτιβιστές ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τη δραστηριότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαδικτύου. Ωστόσο, επιτρέπονται όλοι οι ιστότοποι, ανεξάρτητα από την πολιτική άποψη. Όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου κόσμου, δεν χρειάζεστε άδεια για τη δημοσίευση ενός ιστότοπου.

Εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχει πολύς κίνδυνος στη χρήση μιας διεύθυνσης IP του Χονγκ Κονγκ, εκτός εάν τη χρησιμοποιείτε για τη διανομή περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή δημοσιεύει παιδική πορνογραφία. Υπάρχουν επίσης νόμοι κατά της ανάρτησης οποιουδήποτε άσεμνου διαδικτύου, το οποίο περιλαμβάνει πορνό και μέσα μαζικής ενημέρωσης που περιέχουν ακραία βία.

Παρόλο που το Χονγκ Κονγκ είναι ως επί το πλείστον ανοιχτό όταν πρόκειται για το Διαδίκτυο, η κυκλοφορία σας παρακολουθείται, κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου. Τα VPN διασφαλίζουν ότι η επισκεψιμότητά σας δεν μπορεί να εντοπιστεί σε εσάς, οπότε κατά τη διοχέτευση στο Χονγκ Κονγκ, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές VPN αντί για δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης.

Τελικές σκέψεις

Ευτυχώς, η λήψη διεύθυνσης IP στο Χονγκ Κονγκ δεν είναι πολύ δύσκολη. Τα περισσότερα VPN προσφέρουν τοποθεσίες στο Χονγκ Κονγκ και εφόσον χρησιμοποιείτε μία από τις κορυφαίες επιλογές μας, η σύνδεσή σας θα είναι ασφαλής. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και όχι διακομιστή μεσολάβησης.

Παρά το γενικά δωρεάν internet του Χονγκ Κονγκ, εξακολουθεί να πραγματοποιείται κάποια παρακολούθηση από την κυβέρνηση. Ποιο VPN χρησιμοποιείτε για μια διεύθυνση IP του Χονγκ Κονγκ; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me