Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP του ΗΒ το 2020: Burrowing to Britain

Το Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν περιεχόμενο οποιασδήποτε χώρας στον κόσμο. Μεταξύ των εκπομπών του BBC, όπως το Sherlock και το MasterChef σε αποκλειστικά μέσα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Channel 4, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να εμφανίζονται σαν να βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φυσικά, η αγορά αεροπορικού εισιτηρίου δεν είναι ο μόνος τρόπος για να μεταφέρετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Βρετανία.


Σε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο λήψης μιας βρετανικής διεύθυνσης IP, θα σας δείξουμε μια λύση για την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που έχει να προσφέρει το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια αυτού του οδηγού, θα συζητήσουμε επίσης τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών μεθόδων κάλυψης διευθύνσεων IP, καθώς και τους κινδύνους από τη χρήση μιας διεύθυνσης IP στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ροή, μπορείτε να παραλείψετε την ανάγνωση και να δείτε το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer και το καλύτερο VPN για οδηγούς Netflix. Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι η μόνη πραγματική λύση για το ξεκλείδωμα του αποκλειστικού περιεχομένου στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι επιλογές μας σε αυτούς τους οδηγούς θα διασφαλίσουν ότι δεν θα μπείτε ποτέ.

Τρόπος λήψης διεύθυνσης IP στο ΗΒ

Ο απλούστερος τρόπος για να λάβετε μια διεύθυνση IP στο ΗΒ είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης. Ένας διακομιστής μεσολάβησης δρομολογεί την επισκεψιμότητά σας μέσω άλλου διακομιστή προτού την στείλει στον ανοιχτό ιστό, καλύπτοντας αποτελεσματικά τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία της πηγής σας Τούτου λεχθέντος, η σύνδεσή σας δεν θα είναι ασφαλής και αυτό ισχύει ακόμη και για τον καλύτερο δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης. Αν και τα απλά συστήματα ανίχνευσης ενδέχεται να αγοράσουν το τέχνασμα που παίζετε, η ανίχνευση διαδρομής μπορεί να αναγνωρίσει ότι χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης.

Αυτό οφείλεται στην έλλειψη κρυπτογράφησης. Η σύνδεσή σας χρησιμοποιεί μόνο την κρυπτογράφηση που φέρνει μαζί, πράγμα που σημαίνει ότι ο διακομιστής μεσολάβησης δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει την ασφάλειά σας. Εάν κάποιος μπορεί να εντοπίσει τη διαδρομή σας μέσω του διακομιστή μεσολάβησης, μπορεί να προσδιορίσει ποιος είστε. Επιπλέον, δεν υπάρχει έλλειψη διακομιστών μεσολάβησης με κακόβουλο λογισμικό που είναι διαδικτυακοί μόνο για χάρη του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

Το VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης εναντίον Tor κάνει καλή δουλειά εξηγώντας τις λεπτομέρειες, αλλά, εν συντομία, ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι συνήθως η χειρότερη λύση για την απόκτηση διεύθυνσης IP σε άλλη τοποθεσία. Μια πολύ καλύτερη λύση είναι ένα VPN. Εάν δεν γνωρίζετε πώς λειτουργούν τα VPN, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό VPN.

Με απλά λόγια, ένα VPN λειτουργεί σαν διακομιστής μεσολάβησης, περνώντας την επισκεψιμότητά σας μέσω άλλου διακομιστή πριν το στείλετε στο ανοιχτό διαδίκτυο. Η διαφορά είναι ότι η αρχική σύνδεσή σας με τον απομακρυσμένο διακομιστή είναι κρυπτογραφημένη, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα είναι δυσανάγνωστα εκτός εάν αποκρυπτογραφηθούν (διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης για λεπτομέρειες).

Με αυτόν τον τρόπο, ένα VPN λειτουργεί σαν μπλοκ που επιτρέπει μόνο την κυκλοφορία σας. Η παρακολούθηση διαδρομής μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση στον διακομιστή VPN, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώρισή σας. Η επισκεψιμότητά σας μπορεί να προχωρήσει στον ανοιχτό ιστό, αλλά όποιος προσπαθεί να περάσει μέσω του διακομιστή VPN με τον άλλο τρόπο δεν μπορεί να δει από πού πραγματοποιείτε σήραγγες.

Αυτό είναι πιο σημαντικό από ό, τι φαίνεται. Πολλές πλατφόρμες ροής έχουν κάποιο είδος απαγόρευσης VPN (διαβάστε τον οδηγό μας για το πώς να ξεπεράσετε την απαγόρευση VPN του Netflix). Η πλατφόρμα ροής θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό μαύρης λίστας και ανίχνευσης διαδρομής για να προσπαθήσει να προσδιορίσει εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης. Αν και αυτό είναι μερικές φορές επιτυχημένο με ένα VPN, είναι πολύ λιγότερο πιθανό.

Παρόλο που οι κριτικές μας VPN περιλαμβάνουν περίπου 50 επιλογές για να διαλέξετε, θα προτείνουμε στους παρόχους στον καλύτερο οδηγό VPN που έχουν παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο και, το πιο σημαντικό, μπορούν να εισέλθουν στο BBC iPlayer.

ExpressVPN

Το ExpressVPN κάνει ό, τι θέλουμε να κάνει ένα VPN. Είναι γρήγορο, εύκολο στη χρήση, εξαιρετικά ασφαλές και διαθέτει μεγάλο δίκτυο διακομιστών για εκκίνηση. Η υπηρεσία σας υποστηρίζεται από μια σταθερή πολιτική απορρήτου, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας δεν καταγράφονται ή δεν παρακολουθούνται. Αν και η τιμή είναι υψηλότερη από το μέσο όρο, η βασική υπηρεσία του ExpressVPN είναι τόσο καλή που αξίζει τον κόπο.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ExpressVPN έχει επτά τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι ο υψηλότερος αριθμός τοποθεσιών που έχει σε μια χώρα εκτός των ΗΠΑ. Με εξαίρεση το Kent και το Wembley, όλες οι τοποθεσίες υποστηρίζουν και τα πρωτόκολλα VPN. Είναι μια τέλεια επιλογή για μια διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά εάν είστε νέοι στα VPN. Μάθετε περισσότερα στην κριτική μας ExpressVPN ή δοκιμάστε το μόνοι σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

Με εξαίρεση το HideMyAss (διαβάστε την κριτική HideMyAss), το NordVPN διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό διακομιστών οποιουδήποτε VPN που έχουμε δοκιμάσει. Επιπλέον, σας επιτρέπει να επιλέξετε τον μεμονωμένο διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, προσθέτοντας ένα επίπεδο ειδικότητας που προσφέρουν λίγοι πάροχοι.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Προσφέρει περίπου 700 διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, πολλοί από τους οποίους είναι εξειδικευμένοι διακομιστές. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του NordVPN είναι η γκάμα των εξειδικευμένων διακομιστών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε διακομιστές peer-to-peer, ασαφή πακέτα, αποκλειστικές διευθύνσεις IP και διπλό VPN. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το τι κάνει το καθένα στην αναθεώρηση NordVPN ή να δείτε πώς σας αρέσει με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

CyberGhost

Το CyberGhost δεν είναι το ταχύτερο VPN, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα. Με μια σταθερή διεπαφή, εντυπωσιακό εύρος χαρακτηριστικών και χαμηλή τιμή, είναι η καλύτερη επιλογή τιμής για τη λήψη διεύθυνσης IP στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ταχύτητές του δεν είναι πολύ κακές. Αν θέλετε, ας πούμε, ροή του Netflix σε 4K, ωστόσο, θα είστε καλύτερα με το ExpressVPN.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Με τη συνδρομή σας, έχετε επίσης πρόσβαση στους διακομιστές ροής του CyberGhost. Αντί για γενικούς διακομιστές που διατίθενται για ροή, το CyberGhost έχει περίπου 50 τοποθεσίες, κάθε μία βελτιστοποιημένη για διαφορετική πλατφόρμα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν διακομιστές για το BBC iPlayer και το Channel 4. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτούς στην κριτική μας στο CyberGhost ή δοκιμάστε το μόνοι σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP στο ΗΒ

Αν και η Ευρώπη στο σύνολό της έχει επωφεληθεί από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι χωρίς ανησυχία. Υιοθέτησε τον Νόμο για την Προστασία Δεδομένων, ο οποίος έχει πολλές από τις διατάξεις του GDPR, και παρόλο που αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες θα πρέπει να χειρίζονται καλύτερα τα δεδομένα σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το καταγράφουν ακόμη. Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για Ηνωμένο Βασίλειο για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Το απόρρητο αποτελεί βασικό επίκεντρο κατά τη χρήση ενός VPN και η υπεύθυνη συλλογή δεδομένων εξακολουθεί να είναι συλλογή δεδομένων. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, κρυπτογραφείτε την κυκλοφορία σας και αποκρύπτετε τη διεύθυνση IP σας, πράγμα που σημαίνει ότι καμία εταιρεία δεν μπορεί να καταγράψει τις πληροφορίες σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τα σωστά εργαλεία απορρήτου (διαβάστε τα 99 δωρεάν εργαλεία μας για την προστασία του οδηγού απορρήτου σας), θα πρέπει να είστε ανώνυμοι στο διαδίκτυο.

Υπάρχει και το κυβερνητικό ζήτημα. Τη στιγμή της γραφής, το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει ένα ηλικιακό μπλοκ για την πορνογραφία. Αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν επιλυθεί, αυτό σημαίνει ότι οι ιστότοποι για ενήλικες θα απαιτούσαν κάποια διαδικασία επαλήθευσης για την πρόσβαση σε περιεχόμενο. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη μεταφόρτωση κάποιας μορφής αναγνώρισης ή την αγορά προσωπικού για να δείτε περιεχόμενο ενηλίκων.

Το κύριο μέλημα είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα. Εάν ένας ιστότοπος πορνό καταγράφει πληροφορίες επαλήθευσης, αυτό σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι μπορούν ενδεχομένως να βρουν αυτές τις πληροφορίες και να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση σε ιστότοπους ή τις προτιμήσεις του θεατή έναντι αυτών. Ωστόσο, ένα VPN ξεπερνά αυτό το ζήτημα, οπότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το καλύτερο VPN για πορνό αν αυτό σας ανησυχεί.

Τελικές σκέψεις

Ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλετε να λάβετε μια διεύθυνση IP στο ΗΒ είναι η ροή, αλλά οποιοσδήποτε άλλος λόγος για τον οποίο θα χρειαζόσασταν είναι και το δίκαιο παιχνίδι. Ένας διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να σας λάβει διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν θα σας προστατεύσει κατά τη διαδικασία. Με ένα VPN, όχι μόνο θα εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θα προστατεύσετε το απόρρητό σας και θα διασφαλίσετε ότι μπορείτε να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ.

Ωστόσο, εάν σας ενδιαφέρει η ροή, φροντίστε να δείτε το αρχείο ροής. Εκεί, θα βρείτε τους τρόπους παρακολούθησης των πιο πρόσφατων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Σε πολλές περιπτώσεις, θα μπορείτε ακόμη και να τα παρακολουθείτε δωρεάν.

Πώς λαμβάνετε μια διεύθυνση IP στο ΗΒ; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map