Πώς να αποκτήσετε μια βελγική διεύθυνση IP το 2020: Brussels Routs

Οι Βέλγοι στο εξωτερικό χάνουν τη διάσημη βελγική σοκολάτα και μπύρα, καθώς και το προσιτό internet υψηλής ταχύτητας. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τοπικές εκπομπές και να αποκτήσετε πρόσβαση σε βελγικούς ιστότοπους λόγω γεωγραφικών αποκλεισμών. Ευτυχώς, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε βελγική και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που θέλετε. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε ένα.


Η διεύθυνση IP είναι ένα μοναδικό σύνολο ψηφίων που αντιστοιχίζονται στη συσκευή σας όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο που ενημερώνει τους ιστότοπους σε ποια χώρα βρίσκεστε. Η αλλαγή της διεύθυνσης IP σε βελγική θα σας βοηθήσει επίσης να μεταβείτε σε μπλοκ ιστότοπων που σας απαγορεύουν την πρόσβαση σε τον online τραπεζικό λογαριασμό σας ή τις κυβερνητικές υπηρεσίες.

Πώς να αποκτήσετε μια βελγική διεύθυνση IP

Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι για να λάβετε μια βελγική διεύθυνση IP: χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης ή χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, ώστε να έχετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο ή στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Ωστόσο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης εναντίον διακομιστή μεσολάβησης, οι διακομιστές μεσολάβησης δεν διαθέτουν κρίσιμα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση και εκθέτουν την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, καθώς προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας και μπορεί να αποκρύψει τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια που μεταδίδονται στο Βέλγιο. 

Επίσης, θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας για να εμποδίσει τους διαδικτυακούς κατασκοπευτές να το κλέψουν, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi. Οι περισσότεροι πάροχοι δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο παραμένει απόρρητη.

Οποιαδήποτε από τις καλύτερες προτάσεις VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, αλλά χρειάζεστε μία με διακομιστές στο Βέλγιο. Επιλέξαμε τρεις προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό, οι οποίες θα σας προσφέρουν επίσης πρόσβαση σε βελγικό περιεχόμενο και διαδικτυακές υπηρεσίες.

ExpressVPN

Διαλέξαμε το ExpressVPN επειδή είναι το καλύτερο VPN γύρω και χτυπά όλα τα σωστά σημάδια. Κορυφαίνει τη λίστα μας για το γρηγορότερο VPN στην αγορά, είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει εξαιρετική ασφάλεια, για εκκίνηση. 

Έχει επίσης πολιτική μηδενικού μητρώου και υψηλότερους βαθμούς πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης, οι οποίες διασφαλίζουν την προστασία του απορρήτου σας. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN για μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση της υπηρεσίας.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Εάν η προτεραιότητά σας είναι ροή περιεχομένου σε Netflix ή σε άλλες πλατφόρμες, το ExpressVPN είναι επίσης το καλύτερο VPN για ροή, καθώς παρακάμπτει τα γεωγραφικά μπλοκ και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Λειτουργεί σε Windows, macOS, Linux, Android και iOS, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε επεκτάσεις για μεγάλα προγράμματα περιήγησης, όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox και το Safari. 

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει πριν από τη δέσμευσή σας.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη καλή επιλογή που μπορεί να σας δώσει μια βελγική διεύθυνση IP, χάρη στο τεράστιο δίκτυο διακομιστών που διαδίδεται σε 60 χώρες. Η ασφάλεια είναι κορυφαία με διακόπτες kill και διακομιστές διπλού hop που κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας δύο φορές. 

Επιπλέον, δεν καταγράφει τη δραστηριότητά σας. Έχει επίσης καλές ταχύτητες, απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να ξεκλειδώσει υπηρεσίες ροής, γι ‘αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN για το Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το μειονέκτημα είναι ότι οι ταχύτητές του μπορεί να είναι ασυνεπείς κατά τη σύνδεση σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά προσφέρει γρήγορους χρόνους εναλλαγής διακομιστή. 

Μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα σε μεγάλα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, macOS, Android και iOS. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και πριν το αγοράσετε, με περίοδο επιστροφής 30 ημερών. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

CyberGhost

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το CyberGhost. Όπως και οι άλλες δύο προτάσεις μας, προσφέρει μόνο Βέλγους διακομιστές – 76 στις Βρυξέλλες, μόνο – έτσι έχετε πολλά να διαλέξετε. Παρέχει μεγάλη ασφάλεια και διακόπτη kill, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε γνωρίζοντας ότι είστε ασφαλείς. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost έχει καλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης, οπότε δεν θα ανησυχείτε για τα όρια χρήσης δεδομένων και μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα. Γι ‘αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email και διαθέτει μια εκτενή βάση γνώσεων για συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων. Επιπλέον, συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα.

Οι κίνδυνοι από τη χρήση μιας βελγικής διεύθυνσης IP

Το Βέλγιο είναι μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο όσον αφορά τη διείσδυση στο Διαδίκτυο και τη συνολική συνδεσιμότητα. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που πρέπει να αναζητηθούν εντός της χώρας, ειδικά με τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Αυτά οδήγησαν τη βελγική κυβέρνηση να καταρτίσει νέα νομοθεσία που θα της επιτρέψει να παρακολουθεί τη διαδικτυακή δραστηριότητα των πολιτών της, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το WhatsApp και το Viber. 

Κατά συνέπεια, οι βελγικοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου θα είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν δεδομένα χρηστών στις αρχές όταν διενεργούν έρευνες. Η χρήση ενός VPN είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό.

Ο Βελγικός Κώδικας Ποινικής Διαδικασίας θέτει επίσης μπλοκ σε παράνομο περιεχόμενο, όπως υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε τυχερά παιχνίδια ή ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών χωρίς επίσημη άδεια της Επιτροπής Παιχνιδιών. Εάν αποφασίσετε να παρακάμψετε αυτούς τους κανόνες μέσω της κοινής χρήσης αρχείων P2P, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα από τα καλύτερα VPN μας για torrenting επιλογές ή κινδυνεύετε να παρακάμψετε τις αρχές πνευματικών δικαιωμάτων.

Η Βελγική Ομοσπονδία κατά της πειρατείας μπορεί να διατάξει τους ISP να αποκλείσουν ιστότοπους, χωρίς δικαστική απόφαση. Ακόμη χειρότερα, συχνά λαμβάνουν αιτήματα για φιλτράρισμα ορισμένων ιστότοπων, γεγονός που καθιστά δυσκολότερο για τους Βέλγους χρήστες να περιηγούνται στον Ιστό για νόμιμους σκοπούς.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να αποκτήσετε μια βελγική διεύθυνση IP. Είναι πολύ πιο εύκολο με ένα VPN, καθώς είναι πιο ασφαλές και διασφαλίζει την ελευθερία σας στο διαδίκτυο από κυβερνητική επιτήρηση ή κυβερνοεπιθέσεις. 

Οποιαδήποτε από τις τρεις επιλογές μας VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε βελγική, προστατεύοντας ταυτόχρονα το απόρρητό σας και διασφαλίζοντας τη σύνδεσή σας. Καταργούν επίσης τον αποκλεισμό του Netflix και άλλων υπηρεσιών ροής. 

Έχετε προτάσεις για τον τρόπο λήψης μιας βελγικής διεύθυνσης IP; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε. Ρίξτε μια ματιά στη βιβλιοθήκη VPN για περισσότερα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map