Πώς να αποκτήσετε μια ρωσική διεύθυνση IP το 2020, Bistro

Με τον αριθμό των περιορισμών περιεχομένου στη χώρα, θα πρέπει να αναρωτιέστε γιατί κάποιος θέλει να λάβει διεύθυνση IP στη Ρωσία, αλλά υπάρχουν βάσιμοι λόγοι. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να είστε Ρώσος πολίτης που ταξιδεύει στο εξωτερικό και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από το σπίτι. Όποιος και αν είναι ο λόγος, αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να το κάνετε με ασφάλεια.


Η διεύθυνση IP σας περιέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες που θα σκεφτόσασταν κοιτάζοντας την, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας σας. Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε άλλη χώρα, μπορείτε να αποκλείσετε αυτούς τους ιστότοπους και τις διαδικτυακές υπηρεσίες.

Τα δίκτυα κοινωνικών μέσων, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και ακόμη και οι μηχανές αναζήτησης παρακολουθούν τις τοποθεσίες των χρηστών και χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να αποφασίσουν τι θα σας δείξουν και σε ποια γλώσσα θα τις εμφανίσετε. Εάν θέλετε να συνδεθείτε στον ρωσικό τραπεζικό λογαριασμό σας και να ελέγξετε τα χρήματά σας, μπορεί να χρειαστείτε μια ρωσική διεύθυνση IP για να το κάνετε.

Αν θέλετε να κάνετε streaming τοπικών προγραμμάτων από υπηρεσίες όπως το Russia-1 και το ivi.tv ή θέλετε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή αθλητική εκδήλωση, ίσως βρείτε το μόνο πράγμα που θα σας διασκεδάσει είναι ένα μήνυμα σφάλματος. Αυτό οφείλεται στα γεωγραφικά μπλοκ. Οι διεθνείς νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων αναγκάζουν τους ιστότοπους και τις διαδικτυακές υπηρεσίες να θέτουν περιορισμούς στο ποιος μπορεί να δει το περιεχόμενό τους, κάτι που είναι πόνο.

Ακόμα και το Netflix είναι διαφορετικό για κάθε χώρα, επομένως η έκδοση στη χώρα στην οποία βρίσκεστε ενδέχεται να μην έχει το τελευταίο επεισόδιο του ρωσικού δράματος που έχετε εθιστεί. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην έκδοση του Netflix στις Η.Π.Α. επειδή διαθέτει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το Netflix για προτάσεις.

Ό, τι κι αν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, ο μόνος τρόπος για να μεταβείτε σε ένα γεωγραφικό αποκλεισμό είναι να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας.

Πώς να αποκτήσετε μια ρωσική διεύθυνση IP

Ο τρόπος λήψης μιας ρωσικής διεύθυνσης IP εξαρτάται από εσάς. Θα μπορούσατε να ακολουθήσετε την εύκολη διαδρομή και να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης – αυτό προτείνουμε στην πραγματικότητα στον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης – αλλά δεν λειτουργούν πάντα. Ακόμα κι αν το κάνουν, δεν είναι αξιόπιστα και δεν υπάρχει ασφάλεια, επομένως είστε ευάλωτοι σε διαδικτυακούς κινδύνους, όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Επίσης, δεν θα είναι δύσκολο να εντοπίσετε τα πράγματα σε εσάς, επειδή η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν προστατεύεται.

Το VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης εναντίον Tor έχει περισσότερες πληροφορίες.

Η άλλη επιλογή, και η καλύτερη, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Η χρήση ενός θα σας προστατεύσει και θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους και υπηρεσίες ανώνυμα.

Μπορείτε να βρείτε ένα καλό στις καλύτερες κριτικές VPN, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα σας δώσει το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει πρώτα. Εάν δεν υπάρχουν διακομιστές στη Ρωσία, δεν έχει νόημα.

Αν θέλετε να μπείτε στο Netflix, θα πρέπει να επιλέξετε ένα που θα μπορεί να ξεπεράσει τους πανίσχυρους ανιχνευτές VPN του. Υπάρχουν μόνο λίγα που μπορούν να το κάνουν. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix για να μάθετε περισσότερα.

NordVPN

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το NordVPN για λήψη ρωσικής διεύθυνσης IP. Διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 24 στη Ρωσία, που σας προσφέρουν αρκετούς για να διαλέξετε. Έχει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας, με την επιλογή να χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση διπλού hop για να προσθέσει περισσότερη προστασία στη σήραγγα VPN. Επιπλέον, δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει επίσης αξιοπρεπείς ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης, το οποίο είναι ιδανικό για ροή. Δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να μπείτε στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής.

Το NordVPN μπορεί να εγκατασταθεί στα περισσότερα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και είναι εύκολο στη χρήση. Υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να σας δοθεί χρόνος για να δείτε αν σας αρέσει επίσης. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

TorGuard

Το TorGuard, το οποίο διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει διακομιστές στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, είναι μια άλλη καλή επιλογή. Διαθέτει υψηλής ποιότητας, προσαρμόσιμη ασφάλεια και μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητές του ποικίλλουν και θα εξαρτηθούν από το επίπεδο ασφάλειας που θα επιλέξετε, αλλά δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Δεν είναι υπέροχο να μπείτε σε υπηρεσίες ροής, αλλά μπορείτε να πληρώσετε για μια αποκλειστική διεύθυνση IP που είναι εγγυημένη ότι λειτουργεί. Υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και διαθέτει εύχρηστες εφαρμογές. Υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, οπότε μπορείτε να αφιερώσετε αυτό το χρόνο για να ασκηθείτε αν σας αρέσει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το TorGuard στην κριτική μας TorGuard.

Astrill

Ο Astrill είναι ένας άλλος υποψήφιος για τη λήψη ρωσικής διεύθυνσης IP. Δεν διαθέτει πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο, αλλά υπάρχουν δύο στη Μόσχα. Η ασφάλειά του είναι επίσης καλή, με πολλά πρωτόκολλα να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων δύο που είναι αποκλειστικά για το VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι γρήγορο και μπορεί να σας μεταφέρει σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών, ώστε να μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Astrill για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Κίνδυνοι από τη χρήση ρωσικής διεύθυνσης IP

Δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε ρωσική, αλλά υπάρχουν λόγοι για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλή σύνδεση. Για παράδειγμα, όπου βασίζεται ένας πάροχος μπορεί να σας ενδιαφέρει, ειδικά εάν οι δραστηριότητές σας θα είναι επικίνδυνες. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να διαβάσετε το κομμάτι μας σχετικά με τους νόμους περί απορρήτου.

Η διαδικτυακή ομιλία στη Ρωσία μπορεί να έχει συνέπειες. Η δυσφήμιση είναι απογοητευμένη και υπήρξαν περισσότερες από 1.000 ποινικές υποθέσεις για διαδικτυακές δραστηριότητες, όπως δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι έχουν λήξει με ποινή φυλάκισης.

Ο νόμος Yarovaya παρέχει στις αρχές πρόσβαση σε δεδομένα χρηστών. εάν ένας ιστότοπος ή υπηρεσία προστίθεται στο μητρώο των διοργανωτών διάδοσης πληροφοριών, πρέπει να συλλέγει και να αποθηκεύει τα μεταδεδομένα των χρηστών και να τα παρέχει στις ρωσικές αρχές..

Τα δεδομένα επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων κειμένου, βίντεο και ήχου, πρέπει να διατηρούνται για έξι μήνες και τα μεταδεδομένα πρέπει να διατηρούνται για ένα έτος και οι αρχές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία χωρίς δικαστική απόφαση. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η ρωσική κυβέρνηση χρησιμοποιεί το SORM, το οποίο είναι ένα είδος παρακολούθησης που παρακολουθεί την κίνηση στο Διαδίκτυο.

Διαβάστε το καλύτερο κομμάτι VPN για τη Ρωσία για περισσότερα σχετικά με τη χώρα.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να γνωρίζετε τώρα πώς να λάβετε μια ρωσική διεύθυνση IP με ασφάλεια. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που το χρειάζεστε, τα VPN είναι ο καλύτερος τρόπος για να το αποκτήσετε. Είναι γεμάτα με ασφάλεια και άλλες λειτουργίες.

Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή για τη Ρωσία. Διαθέτει κορυφαία ασφάλεια και θα σας κρατήσει κρυμμένους από διαδικτυακούς κινδύνους. Επιπλέον, η περίοδος επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να επεξεργαστείτε αν σας αρέσει.

Αν έχετε προτάσεις για λήψη ρωσικής διεύθυνσης IP, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map