Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Μαλαισίας το 2020: Πρωτόκολλο για τη χερσόνησο

Η Μαλαισία είναι ένα από τα μεγαλύτερα γλάστρες στον κόσμο, με πλούσια κουλτούρα, φανταστικό φαγητό και εκπληκτικές εμπειρίες. Εάν δεν μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα πράγματα επειδή μετακομίσατε ή ταξιδεύατε έξω από τη χώρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο Tonton. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Μαλαισίας, ώστε να νιώσετε ότι βρίσκεστε εκεί.


Οι ιστότοποι ροής, οι τράπεζες, τα δίκτυα κοινωνικών μέσων και τα ιστολόγια χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP σας για να σας εντοπίσουν. Χωρίς διεύθυνση IP Μαλαισίας, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Maybank ή να έχετε πρόσβαση σε επεισόδια Bukan Cinta Aku και Ariana Rose στο Tonton ή στο Netflix Malaysia λόγω γεωγραφικών αποκλεισμών.

Το Netflix διαθέτει ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα εντοπισμού διακομιστή μεσολάβησης και VPN ως τρόπο για να πληροί τους όρους των νόμων περί αδειών χρήσης και πνευματικών δικαιωμάτων για συγκεκριμένες περιοχές. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο απαγόρευσης του Netflix VPN.

Ευτυχώς, μπορείτε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας λαμβάνοντας μια διεύθυνση IP Μαλαισίας που θα παραπλανήσει τις διαδικτυακές υπηρεσίες και τους ιστότοπους ώστε να σκεφτείτε ότι κάνετε ροή ή περιήγηση από τη Μαλαισία, ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε πουθενά κοντά.

Αυτός ο οδηγός για τον τρόπο λήψης μιας διεύθυνσης IP Μαλαισίας θα σας δείξει τον ασφαλέστερο τρόπο απόκρυψης της διεύθυνσης IP σας.

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Μαλαισίας

Υπάρχουν δύο τρόποι για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP Μαλαισίας: ένας διακομιστής μεσολάβησης ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. 

Ένας διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας και επαναπροσανατολίζει την κυκλοφορία ιστού μέσω διαφορετικού σημείου εξόδου στο Διαδίκτυο για να φαίνεται ότι βρίσκεστε εκεί. Ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με τους καλύτερους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης για προτάσεις. Οι διακομιστές μεσολάβησης δεν είναι η καλύτερη μέθοδος για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, επειδή είναι αναξιόπιστες και δεν διαθέτουν δυνατότητες ασφαλείας για να σας προστατεύσουν ή να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP. 

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN αντ ‘αυτού. Όχι μόνο θα ξεφύγουν από τα γεωγραφικά μπλοκ, αλλά θα διασφαλίσει τη σύνδεσή σας και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα αδιάκριτα μάτια των οργανισμών παρακολούθησης και άλλων διαδικτυακών κατασκοπείας. Το άρθρο VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης εναντίον Tor εξηγεί περισσότερο τις διαφορές μεταξύ διακομιστών μεσολάβησης και VPN, αλλά ο πυρήνας είναι η ασφάλεια. 

Ωστόσο, οι υπηρεσίες VPN δεν είναι ίσες, οπότε επιλέξαμε τρεις από τους καλύτερους παρόχους VPN για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια διεύθυνση IP Μαλαισίας.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN. Κάνει ό, τι θέλουμε να κάνει ένα VPN. Είναι το ταχύτερο VPN και κατατάσσεται πρώτη στο καλύτερο VPN για το Netflix και τους πιο ασφαλείς οδηγούς VPN. Ωστόσο, η συνέπεια του το ξεχωρίζει, οπότε είστε σίγουροι για μια υπέροχη εμπειρία, ανεξάρτητα από το πώς έχει ρυθμιστεί η σύνδεσή σας ή από τον διακομιστή που θα επιλέξετε.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι εξαιρετικά ασφαλές, προσφέροντας ένα διακόπτη kill και μια σταθερή πολιτική απορρήτου, επομένως τα δεδομένα σας δεν καταγράφονται ούτε παρακολουθούνται. Διαθέτει επίσης δίκτυο περισσότερων από 3.000 διακομιστών σε 160 τοποθεσίες σε 94 χώρες. Όταν επικοινωνήσαμε με την ομάδα υποστήριξής της, είπαν ότι έχει μόνο έναν διακομιστή για τη Μαλαισία, αλλά είναι σίγουροι ότι θα εξυπηρετήσει τον αριθμό των πελατών που το χρειάζονται. 

Παρά τον αργό χρόνο εναλλαγής διακομιστή, το ExpressVPN είναι εύκολο στη χρήση και μόλις το εγκαταστήσετε, θα κάνει σχεδόν τα πάντα για εσάς. Λειτουργεί σε Windows, macOS, Android και iOS και μπορείτε να κατεβάσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome, το Mozilla Firefox και το Safari.  

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7. Το προσωπικό παρέχει χρήσιμες και διεξοδικές απαντήσεις μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία στην κριτική ExpressVPN.

Το ExpressVPN είναι ένα από τα πιο ακριβά VPN, αλλά η βασική του υπηρεσία είναι τόσο καλή που θα έχετε την αξία των χρημάτων σας για το επιπλέον κόστος. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή σας σε ένα μακρύτερο πρόγραμμα και υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς προβλήματα για την ειρήνη του μυαλού.

NordVPN

Η ασφάλεια του NordVPN είναι κορυφαία, με διακόπτη kill που σας προστατεύει εάν το VPN αποτύχει και διακομιστές διπλού hop που κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας δύο φορές. Τιμά επίσης το απόρρητό σας με την πολιτική μη καταγραφής.

Διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές, κάτι που είναι περισσότερο από το ExpressVPN και είναι κατανεμημένα σε 60 χώρες. Έξι βρίσκονται στη Μαλαισία, επομένως δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα πρόσβασης σε περιεχόμενο από εκεί. Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση NordVPN για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το NordVPN έχει καλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά μπορεί να είναι αργό κατά τη σύνδεση σε μεγάλες αποστάσεις. Διαθέτει επίσης γρήγορο χρόνο εναλλαγής διακομιστή και μπορείτε να τον εγκαταστήσετε απλά και να συνδεθείτε γρήγορα σε Windows, macOS, Android και iOS. 

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας, αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε μόνοι σας μικρά προβλήματα χρησιμοποιώντας τη χρήσιμη βάση γνώσεων. 

Το NordVPN διατίθεται σε προσιτή μηνιαία τιμή, αλλά η εγγραφή σε μεγαλύτερο πρόγραμμα θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

CyberGhost

Το CyberGhost προσφέρει μια καλή υπηρεσία, και παρόλο που δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δύο πρώτες επιλογές μας, παρέχει μεγάλη ασφάλεια και διακόπτη kill, για εκκίνηση. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το απόρρητο.

Διαθέτει περισσότερους από 4.500 διακομιστές που καλύπτουν 60 χώρες. Υπάρχουν 10 στη Μαλαισία, οπότε έχετε πολλά να διαλέξετε. Η κριτική μας στο CyberGhost δίνει μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στην υπηρεσία.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost δεν έχει όρια εύρους ζώνης, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, έχει καλές ταχύτητες, αλλά όπως το NordVPN, δεν είναι υπέροχα σε μεγάλες αποστάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost σε Windows, macOS, Android και iOS, αλλά ίσως να μην είναι ελκυστικό το περίεργο δυναμικό περιβάλλον πλακιδίων του υπολογιστή-πελάτη.

Για συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εκτεταμένη βάση γνώσεων. Εάν χρειάζεστε περισσότερη επαγγελματική βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. 

Το μηνιαίο πακέτο του CyberGhost είναι προσιτό, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα μακρύτερο πρόγραμμα για εξοικονόμηση χρημάτων. Προσφέρει μια δοκιμή επτά ημερών, οπότε μπορείτε να τη δοκιμάσετε πριν από τη διάπραξή σας, και υπάρχει επίσης μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP Μαλαισίας

Το Διαδίκτυο της Μαλαισίας είναι «εν μέρει δωρεάν» λόγω του βαθμού παρακολούθησης της κυβέρνησης της Μαλαισίας από τους πολίτες της, σύμφωνα με την έκθεση Freedom on the Net του 2018. Αυτό σημαίνει ότι εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον Ιστό από μια διεύθυνση IP της Μαλαισίας, υπάρχουν σοβαρά όρια στο περιεχόμενο. 

Το 2016, αρκετοί ιστότοποι ειδήσεων, ιστολόγια και λογαριασμοί κοινωνικών μέσων έκλεισαν ή μπλοκαρίστηκαν μετά από αναφορά σχετικά με τα σκάνδαλα διαφθοράς του πρωθυπουργού Najib Razzak. Κατά συνέπεια, ορισμένοι ιστότοποι δεν λειτουργούσαν και η πρόσβαση σε πλατφόρμες εκδόσεων όπως το Medium ήταν περιορισμένη.

Γενικά, η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι κακή. Το Citizen Lab, μια ερευνητική ομάδα με έδρα το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, ανέφερε ότι εντόπισε το FinFisher, ένα παρεμβατικό λογισμικό παρακολούθησης που χρησιμοποιείται σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο, στη Μαλαισία. Διαβάστε το κομμάτι μας στο καλύτερο VPN για τη Μαλαισία για περισσότερες πληροφορίες. 

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός VPN, αλλά για τη Μαλαισία, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν με μεγάλη ασφάλεια, επειδή η κυβερνητική επιτήρηση και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο είναι μεγάλα ζητήματα. Αυτό θα προστατεύσει τα δεδομένα σας από απειλές στο διαδίκτυο και θα σας κρατήσει κρυμμένο από τις αρχές.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός έχει διευκολύνει τη διαδικασία λήψης μιας διεύθυνσης IP Μαλαισίας και ότι οι τρεις καλύτεροι πάροχοι VPN μας μπορούν να σας μεταφέρουν στη Μαλαισία προστατεύοντας ταυτόχρονα την ταυτότητά σας και διατηρώντας ασφαλή τη σύνδεσή σας.

Ρίξτε μια ματιά στο διαδικτυακό μας αρχείο ασφαλείας για περισσότερα άρθρα όπως αυτό, καθώς και προτάσεις για να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Ποιο VPN χρησιμοποιείτε για να μπείτε στη Μαλαισία; Πείτε μας για αυτό στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map