Πώς να αποκτήσετε μια αυστριακή διεύθυνση IP το 2020 για να παρακολουθήσετε δημόσια τηλεόραση

Εάν ταξιδεύετε ή έχετε μετακομίσει, πιθανότατα δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ό, τι έχετε συνηθίσει στο διαδίκτυο. Ίσως λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος ή το περιεχόμενο είναι διαφορετικό. Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιο περιεχόμενο περιορίζεται σε συγκεκριμένες χώρες και ο μόνος τρόπος για να το προβάλετε είναι να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να λάβετε μια αυστριακή διεύθυνση IP.


Σκεφτείτε τη διεύθυνση IP σας ως ετικέτα ταυτότητας. Είναι μοναδικό για τη συσκευή σας και λέει στους ιστότοπους που επισκέπτεστε σε ποια χώρα βρίσκεστε. Εάν το περιεχόμενο περιορίζεται σε μια χώρα, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν μόνο εάν είστε εκεί. Η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας θα φαίνεται ότι βρίσκεστε εκεί και θα σας επιτρέψει να δείτε το περιεχόμενο.

Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους θα επωφεληθήκατε από αυτό. Ίσως χάνετε την ποικιλία προγραμμάτων που παρέχονται από το ORF ή θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αυστριακή έκδοση του Netflix.

Οι περιορισμοί που αντιμετωπίζετε είναι γνωστοί ως geoblocks. Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς χρειάζονται άδεια για κάθε εκπομπή που σκοπεύουν να μεταδώσουν σε κάθε χώρα στην οποία θέλουν να την εμφανίσουν. Δεν είναι βιώσιμο κάθε εκπομπή να μεταδίδεται σε κάθε χώρα λόγω γλωσσικών και πολιτιστικών διαφορών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η βιβλιοθήκη του Netflix διαφέρει τόσο πολύ σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα για την απαγόρευση του Netflix για περισσότερα.

Εάν το Netflix είναι αυτό που ψάχνετε, ανατρέξτε στον καλύτερο οδηγό VPN για το Netflix για περισσότερες προτάσεις.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να λάβετε μια αυστριακή διεύθυνση IP. Για παράδειγμα, ορισμένες τράπεζες δεν σας επιτρέπουν να συνδεθείτε εκτός της χώρας. Αυτοί οι περιορισμοί υπάρχουν για να σταματήσουν την απάτη. Μόλις αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε ως συνήθως.

Πώς να λάβετε μια αυστριακή διεύθυνση IP

Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης – διαβάστε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης για μερικές επιλογές – αλλά δεν είναι αξιόπιστοι. Επίσης, δεν διαθέτουν δυνατότητες ασφαλείας για να σας κρατήσουν ασφαλείς. Ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για να μάθετε περισσότερα.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Δεν θα αλλάξει μόνο τη διεύθυνση IP σας, αλλά θα σας προστατεύσει επίσης με πρωτόκολλα VPN που προσφέρουν κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου. Η πλειοψηφία έχει επίσης πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι δεν θα τηρούν αρχείο των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι πάροχοι στην καλύτερη λίστα VPN είναι μια καλή επιλογή, αλλά ορισμένοι είναι πιο κατάλληλοι για την Αυστρία από άλλους.

Θα χρειαστείτε το VPN για να έχετε διακομιστές στην Αυστρία, διαφορετικά, θα έχετε κολλήσει στην ίδια κατάσταση. Εάν θέλετε να κάνετε ροή, βεβαιωθείτε ότι το VPN μπορεί να εισέλθει και στις υπηρεσίες που θέλετε. Το Netflix διαθέτει ένα σύστημα ανίχνευσης VPN παγκόσμιας κλάσης που οι περισσότερες υπηρεσίες δεν μπορούν να παρακάμψουν. Ρίξτε μια ματιά στο κομμάτι μας στο σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix για περισσότερες πληροφορίες.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λήψη μιας αυστριακής διεύθυνσης IP, επειδή διαθέτει 69 διακομιστές εκεί, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από κάθε πάροχο που εξετάσαμε. Έχει καλή ασφάλεια και σέβεται το απόρρητό σας με την πολιτική μη καταγραφής. Θα επωφεληθείτε από απεριόριστο εύρος ζώνης, αξιοπρεπείς ταχύτητες και τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών ροής, όπως το Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS. Μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, οι οποίες την κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο καλύτερο VPN μας για πολλές συσκευές. Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία με την επταήμερη δοκιμή της. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για καλύτερη εμφάνιση.

NordVPN

Μια άλλη καλή επιλογή για τη λήψη μιας αυστριακής διεύθυνσης IP είναι το NordVPN, επειδή διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει 35 διακομιστές στην Αυστρία. Η ασφάλειά του είναι από τις καλύτερες και δεν διατηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο. Έχει καλές ταχύτητες και κανένα όριο εύρους ζώνης. Επιπλέον, μπαίνει στο Netflix και στις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS με έως και έξι συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Υπάρχει περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να αποφασίσετε αν σας αρέσει. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

HideMyAss

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το HideMyAss για να λάβετε μια αυστριακή διεύθυνση IP. Το δίκτυο διακομιστών του είναι τεράστιο, καλύπτει 190 χώρες και έχει επτά διακομιστές στην Αυστρία. Έχει καλή ασφάλεια και πολιτική απορρήτου, αλλά διατηρεί τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης και αποσύνδεσης για 30 ημέρες. Οι ταχύτητές του είναι κατάλληλες για τις περισσότερες δραστηριότητες και υπάρχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Επιπλέον, μπορεί να έχει πρόσβαση στις περισσότερες υπηρεσίες ροής.

HidemyAss-αρχική σελίδα-2019

Το HMA μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε αν σας αρέσει, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Η αναθεώρηση HideMyAss έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Κίνδυνοι από τη χρήση αυστριακής διεύθυνσης IP

Αν και δεν είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιήσετε μια αυστριακή διεύθυνση IP, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη. Η κυβερνητική επιτήρηση, η ελευθερία του λόγου και το απόρρητο των χρηστών διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Η αυστριακή κυβέρνηση είναι σε θέση να διενεργεί επιτήρηση. Είναι σε θέση να παρακολουθεί τις διαδικτυακές επικοινωνίες, ακόμη και αν είναι κρυπτογραφημένες. Αυτό περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Skype (διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς ιστορικού συνομιλιών WhatsApp).

Οι νόμοι περί δυσφήμισης της Αυστρίας είναι από τους αυστηρότερους στην ΕΕ, με τον ποινικό κώδικα να ποινικοποιεί την προσβολή του κράτους και των ηγεμόνων του. Οι δημοσιογράφοι κινδυνεύουν περισσότερο, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εάν είστε δημοσιογράφος, διαβάστε τον διαδικτυακό οδηγό απορρήτου για δημοσιογράφους.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, διατρέχετε τον κίνδυνο του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Υπάρχουν πολλά δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ασφαλή είναι. Διατρέχετε τον κίνδυνο να δεχτείτε εισβολή, να αποκτήσετε ιούς ή να αποκτήσετε κακόβουλο λογισμικό κατά τη χρήση ενός, επομένως είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσετε ένα αξιοπρεπές antivirus μαζί με το VPN. Ο καλύτερος οδηγός λογισμικού προστασίας από ιούς έχει προτάσεις.

Τελικές σκέψεις

Ας ελπίσουμε ότι σας βοηθήσαμε να λάβετε μια αυστριακή διεύθυνση IP. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε ένα, επειδή θα προστατεύεστε από καλή ασφάλεια και οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν μυστικές.

Οποιαδήποτε από τις προτάσεις μας θα λειτουργήσει, αλλά το CyberGhost είναι η καλύτερη επιλογή επειδή διαθέτει 69 διακομιστές στη χώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή επτά ημερών για να δείτε αν σας αρέσει και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο. Εάν θέλετε να δείτε εναλλακτικές λύσεις, φροντίστε να περιηγηθείτε στις κριτικές VPN.

Εάν έχετε συμβουλές ή εμπειρία να λάβετε μια αυστριακή διεύθυνση IP, πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map