Πώς να λάβετε ιαπωνική διεύθυνση IP το 2020

Αν και το Διαδίκτυο είναι ιδανικό για σύνδεση με άτομα σε όλο τον κόσμο ή για εύρεση περιεχομένου στο οποίο διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση, η κανονική σύνδεσή σας δεν μπορεί να βρει τα πάντα. Όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο, σας εκχωρείται μια διεύθυνση IP, η οποία σημειώνει τη σχετική τοποθεσία σας στον κόσμο.


Με βάση αυτήν τη διεύθυνση IP, ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να αποκλείονται από μια διαδικασία γνωστή ως αποκλεισμός geoblocking. Εκτός από τις τράπεζες και τους κρατικούς ιστότοπους, πολλές υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix, τμηματοποιούν ορισμένες βιβλιοθήκες σε συγκεκριμένες περιοχές, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της απαγόρευσης του Netflix.

Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας ώστε να εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε σε άλλη τοποθεσία. Σε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο λήψης μιας ιαπωνικής διεύθυνσης IP, θα σας δείξουμε πώς να εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε στην Ιαπωνία ουσιαστικά, παρά το σημείο όπου συνδέεστε φυσικά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λάβετε μια νέα διεύθυνση IP, αλλά θα επικεντρωθούμε στους τρόπους με αυτόν τον τρόπο με ασφάλεια.

Ανεξάρτητα από το ιαπωνικό περιεχόμενο που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, είτε πρόκειται για πλατφόρμες ροής, τράπεζες ή εναλλακτικές μορφές ψυχαγωγίας, μπορούμε να βοηθήσουμε. Εκτός από να σας δείξουμε πώς να λάβετε ιαπωνική διεύθυνση IP, θα εξετάσουμε επίσης τους πιθανούς κινδύνους από τη χρήση μιας.

Πώς να λάβετε ιαπωνική διεύθυνση IP

Η απόκτηση νέας διεύθυνσης IP σε μια συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δύσκολη. Για αρχάριους στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, επιτυγχάνεται με την εύρεση ενός δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης στην περιοχή και τη σύνδεσή του με αυτήν. Μπορείτε να τα βρείτε στον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης. Ένας διακομιστής μεσολάβησης βρίσκεται ανάμεσα στον υπολογιστή σας και όπου κι αν είστε συνδεδεμένοι, αντικαθιστώντας τη διεύθυνση IP σας με έναν στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Αντί να εμφανίζεται σαν να έρχεστε από τον υπολογιστή σας, η σύνδεση θα εμφανίζεται σαν να προέρχεται από τον διακομιστή του διακομιστή μεσολάβησης. Δεν είναι όμως η ιδανική ρύθμιση. Όπως μπορείτε να δείτε στον οδηγό VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor, οι διακομιστές μεσολάβησης συνοδεύονται από κάθε είδους δυσάρεστη συμπεριφορά, όπως αργές ταχύτητες, κακόβουλο λογισμικό και, μερικές φορές, έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Αυτό αγνοεί το γεγονός ότι οι διακομιστές μεσολάβησης είναι εύκολο να εντοπιστούν και να αποκλειστούν. Όπως φαίνεται στον οδηγό μας για το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix, οι περισσότεροι ιστότοποι διαθέτουν συστήματα εντοπισμού που μπορούν να προσδιορίσουν έναν διακομιστή μεσολάβησης όταν χρησιμοποιείται. Η απλή ανίχνευση διαδρομής θα δείξει επίσης από πού προέρχεται η σύνδεση.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι διακομιστές μεσολάβησης δεν προσθέτουν κρυπτογράφηση στη σύνδεσή σας. Αυτό που φέρετε είναι αυτό που έχετε. Εκεί μπαίνει ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Τα VPN λειτουργούν παρόμοια με τους διακομιστές μεσολάβησης. Συνδέεστε σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή, ο οποίος αντικαθιστά τη διεύθυνση IP σας. Σε αντίθεση με τους διακομιστές μεσολάβησης, ωστόσο, η αρχική σύνδεσή σας είναι κρυπτογραφημένη με ένα πρωτόκολλο VPN, αποκρύπτοντας την πηγή της σύνδεσης.

Ο οδηγός ασφαλείας VPN και η περιγραφή της κρυπτογράφησης εξηγούν πώς ξεκινά η διαδικασία σε τεχνικό επίπεδο, αλλά το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για τη λήψη ιαπωνικής διεύθυνσης IP είναι ότι ένα VPN είναι απαραίτητο. Καθιστά αδύνατη την ανίχνευση διαδρομής και όσο κολλάτε με τους καλύτερους παρόχους VPN, δεν θα αποκλείεστε από συστήματα ανίχνευσης.

Θα δώσουμε τρεις προτάσεις που έχουν τοποθεσίες στην Ιαπωνία, αλλά, ευτυχώς, οι τοποθεσίες στην Ιαπωνία είναι κοινές μεταξύ των VPN, σε αντίθεση με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Κίνα. Εάν θέλετε περισσότερες επιλογές, διαβάστε τις κριτικές VPN.

ExpressVPN

expressvpn-review-speed-test

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN. Είναι το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει και κατατάσσεται πρώτη στο πιο ασφαλές VPN και το καλύτερο VPN για οδηγούς Netflix. Αν και εξαιρετική σε κάθε κατηγορία, από ταχύτητα έως ιδιωτικότητα, το πραγματικό πράγμα που το ξεχωρίζει είναι η συνέπεια. Ανεξάρτητα από το πώς ρυθμίζετε τη σύνδεσή σας ή τον διακομιστή που επιλέγετε, προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία.

Είναι επίσης απλό στη χρήση. Παρόλο που η δυνατότητα διαμόρφωσης, για παράδειγμα, του TorGuard (διαβάστε την κριτική μας στο TorGuard) έχει τη θέση της, η βελτιωμένη προσέγγιση του ExpressVPN μπορεί να προσελκύσει όλους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική ExpressVPN ή να το δοκιμάσετε με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

nordvpn-κριτική-δείκτης-επιλογή

Το NordVPN δεν είναι τόσο συνεπές με το ExpressVPN, το οποίο το τοποθετεί ακριβώς κάτω από το κορυφαίο σκυλί μας. Ωστόσο, είναι πολύ καλύτερο για ορισμένες εφαρμογές. Για παράδειγμα, κέρδισε το ExpressVPN στο καλύτερο VPN για οδηγό torrenting. Με περίπου 100 διακομιστές στην Ιαπωνία, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τη λήψη ιαπωνικής διεύθυνσης IP.

Το δίκτυο είναι τεράστιο, γεγονός που εξηγεί τον υψηλό αριθμό διακομιστών στην Ιαπωνία. Τούτου λεχθέντος, το NordVPN ξεχωρίζει με μια εξαιρετική λίστα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων διακομιστών, ενός ενσωματωμένου εργαλείου αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού και άλλων. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα χαρακτηριστικών στην αναθεώρηση NordVPN ή να δοκιμάσετε την υπηρεσία με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

CyberGhost

cyberghost-review-expanded-ui

Το CyberGhost αγωνίζεται όταν πρόκειται για ταχύτητα. Παρ ‘όλα αυτά, κέρδισε μια θέση στο καλύτερο VPN για την Ιαπωνία και το καλύτερο VPN για οδηγούς ροής. Το δίκτυο δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το NordVPN, αλλά λίγα είναι τα δίκτυα. Παρόλα αυτά, η CyberGhost προσφέρει 31 διακομιστές στην Ιαπωνία.

Όπως το NordVPN, διαθέτει εξειδικευμένους διακομιστές για streaming και torrenting, καθώς και μια επανασχεδιασμένη διεπαφή που καθιστά την εύρεση που πρέπει να πάτε απλή. Είναι επίσης φθηνό, όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας στο CyberGhost. Εάν αυτό σας ενδιαφέρει, δοκιμάστε το με τη γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Κίνδυνοι από τη χρήση ιαπωνικής διεύθυνσης IP

Σε αντίθεση με τον οδηγό μας για τον τρόπο λήψης μιας κινεζικής διεύθυνσης IP, η Ιαπωνία δεν έχει αυστηρούς νόμους λογοκρισίας. Όπως οι ΗΠΑ (διαβάστε το καλύτερο VPN για τον οδηγό των ΗΠΑ), οι νόμοι λογοκρισίας της Ιαπωνίας επικεντρώνονται στη διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άσεμνου περιεχομένου, όπως κακοποίηση ή παιδική πορνογραφία.

Τούτου λεχθέντος, η Ιαπωνία είναι επίσης σαν τις ΗΠΑ στο ότι μπορεί να κατασκοπεύει τους πολίτες της. Το 2000, η ​​Ιαπωνία θέσπισε νόμο περί τηλεφωνικής πληροφόρησης που επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου να παρακολουθούν τηλεφωνικές κλήσεις με δικαστική απόφαση. Αν και αρχικά επέτρεπε την παρακολούθηση μόνο σε περιπτώσεις που αφορούσαν ναρκωτικά, εμπορία ανθρώπων, δολοφονίες και διανομή πυροβόλων όπλων, ο νόμος επεκτάθηκε το 2016 για να συμπεριλάβει κλοπή και απάτη.

Αυτό που είχε ως αποτέλεσμα το 2017 ήταν σχεδόν 11.000 τηλεφωνικές κλήσεις που καταγράφηκαν και 61 συλλήψεις. Παρόλο που είναι εξαιρετικό για τη διακοπή του εγκλήματος, η παρακολούθηση της Ιαπωνίας δεν ξεπερνά τη ζώνη. Ο στρατός έχει παρακολουθήσει παράνομα τους πολίτες στο παρελθόν και ένα έγγραφο που διέρρευσε το 2013 δείχνει ότι οι ΗΠΑ παρείχαν στην Ιαπωνία XKEYSCORE, η οποία μπορεί να παρακολουθεί σχεδόν όλα όσα κάνει κάποιος στο διαδίκτυο.

Εάν χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση IP στην Ιαπωνία, υπόκειται στις ίδιες δυνατότητες παρακολούθησης. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές VPN, όπως το ExpressVPN, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το πραγματικό πρόβλημα προκύπτει εάν, για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε μια επιλογή από τον χειρότερο δωρεάν οδηγό VPN.

Εφόσον χρησιμοποιείτε έναν από τους κορυφαίους παροχείς μας ή μια επιλογή από αυτήν την κριτική, θα πρέπει να είστε εντάξει. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο ένα VPN που έχει πολιτική μη καταγραφής, επειδή τα δεδομένα χρήσης θα μπορούσαν να ζητηθούν από την ιαπωνική κυβέρνηση – ή από οποιονδήποτε άλλο – που αποκαλύπτει ποιοι είστε (διαβάστε την κριτική HideMyAss για να δείτε έναν πάροχο που διατηρεί αρχεία καταγραφής).

Τελικές σκέψεις

Δεν υπάρχει πολύς κίνδυνος που σχετίζεται με τη λήψη ιαπωνικής διεύθυνσης IP, αρκεί να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που προστατεύει τη σύνδεσή σας. Οι ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost και TorGuard είναι όλες οι επιλογές, αλλά ούτε και το Windscribe δεν είναι κακό (διαβάστε την κριτική μας Windscribe).

Για οτιδήποτε, από τη δημιουργία ενός VPN έως τη διασφάλιση της προστασίας σας κατά τη χρήση του, ανατρέξτε στο αρχείο VPN. Εκτός από κριτικές και οδηγούς, θα βρείτε άρθρα σχετικά με τη ρύθμιση ενός VPN και τη διασφάλιση της σωστής διαμόρφωσής του.

Τι VPN χρησιμοποιείτε για ιαπωνική διεύθυνση IP; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map