Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Βραζιλίας το 2020: Ανακατεύθυνση στο Ρίο

Εάν προσπαθείτε να μεταδώσετε ροή στον αγαπημένο σας βραζιλιάνικο προγραμματισμό από έξω από τη χώρα, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να το κάνετε μόνο εάν έχετε διεύθυνση IP Βραζιλίας και θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε μία.


Βραζιλιάνοι που ζουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό γνωρίζουν πόσο περιοριστικά είναι η ψυχαγωγία, τα σπορ και οι ειδήσεις στα πορτογαλικά. Ορισμένοι ιστότοποι της Βραζιλίας είναι προσβάσιμοι μόνο μέσω τοπικών διευθύνσεων δικτύου, ενώ οι ροές ιστότοπων, όπως το Netflix Brazil, περιορίζουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικά μπλοκ.

Λόγω της αδειοδότησης, το Netflix διαθέτει διαφορετικές βιβλιοθήκες περιεχομένου σε καθεμία από τις 190 χώρες στις οποίες είναι διαθέσιμη, αλλά με μια διεύθυνση IP Βραζιλίας, μπορείτε να λάβετε την εβδομαδιαία επιδιόρθωση στο Netflix Brazil και να χρησιμοποιήσετε πορτογαλικούς υπότιτλους. Ο γίγαντας ροής έχει ένα σύστημα που θα ανιχνεύει τους περισσότερους διακομιστές μεσολάβησης ή εικονικά ιδιωτικά δίκτυα. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο απαγόρευσης του Netflix VPN. 

Μια διεύθυνση IP από άλλο μέρος του κόσμου θα εμποδίσει την πρόσβασή σας σε ιστότοπους της Βραζιλίας, διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως τραπεζικές συναλλαγές, ακόμη και τον αγαπημένο σας προγραμματισμό στο Globo.

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Βραζιλίας

Πώς θα λάβετε μια διεύθυνση IP Βραζιλίας είναι η επιλογή σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή διακομιστή μεσολάβησης – μπορείτε να βρείτε τις προτάσεις μας στον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης – αλλά δεν λειτουργούν πάντα. Οι διακομιστές μεσολάβησης δεν είναι ούτε αξιόπιστοι ούτε ασφαλείς, επομένως σας αφήνουν ευάλωτοι σε διαδικτυακούς κινδύνους. Επιπλέον, θα είναι εύκολο να εντοπίσετε τη δραστηριότητά σας πίσω σε εσάς, επειδή ο διακομιστής μεσολάβησης δεν θα προστατεύσει την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που θα σας προστατεύει και θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ανώνυμη πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες και ιστότοπους, ενώ κρύβετε την πραγματική σας διεύθυνση IP. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix Brazil, χρειάζεστε ένα VPN που μπορεί να παρακάμψει τους ανιχνευτές και τα φίλτρα VPN, αλλά λίγοι μπορούν να το κάνουν. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στο άρθρο σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix.

Εν ολίγοις, η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης δεν θα εγγυηθεί την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο και θα σας αφήσει ευάλωτους σε διαδικτυακές απειλές, αλλά ένα VPN θα προστατεύσει την ταυτότητά σας, θα προστατεύσει τη σύνδεσή σας WiFi και θα σας δώσει πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο. Διαβάστε το άρθρο VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για να μάθετε περισσότερα.

Οι περισσότεροι από τους καλύτερους παρόχους VPN μας είναι έτοιμοι, αλλά μερικοί είναι καλύτεροι για τη Βραζιλία.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή για τη Βραζιλία. Το τεράστιο δίκτυο διακομιστών του περιλαμβάνει περισσότερους από 5.500 διακομιστές και καλύπτει μεγάλο μέρος του πλανήτη. Η Βραζιλία διαθέτει 26 από αυτά, τα οποία θα πρέπει να είναι αρκετά για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, οπότε γνωρίζετε ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο και διαθέτει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες ασφάλειες, με διακομιστές διπλού hop που κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας δύο φορές.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ορισμένες από τις δυνατότητες του NordVPN περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης, καλές ταχύτητες και γρήγορη εναλλαγή διακομιστή. Θα σας οδηγήσει και στο Netflix Brazil και torrents. Στην πραγματικότητα, το δώσαμε στην πρώτη θέση του καλύτερου οδηγού VPN για torrenting.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε μεγάλα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android και iOS και οι πελάτες του είναι εύχρηστοι. Διατίθεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να τη δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες πληροφορίες.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένας εξαιρετικός πάροχος και ένα από τα καλύτερα VPN. Είναι το ταχύτερο VPN και κατατάσσεται πρώτη στο πιο ασφαλές VPN και το καλύτερο VPN για οδηγούς Netflix. Διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες σε 160 τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας. 

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Εκτός από το εξαιρετικό απόρρητο και την ασφάλειά του, το ExpressVPN δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπει στο Netflix και κέρδισε στον καλύτερο οδηγό VPN για ροή. Είναι επίσης συγκρίσιμο με το NordVPN, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο ExpressVPN εναντίον NordVPN.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα μεγάλα λειτουργικά συστήματα, με πελάτες που είναι εύχρηστοι ακόμα και αν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία με VPN. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με τη δοκιμή επτά ημερών και, αν δεν σας αρέσει, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς ερωτήσεις. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερα.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένα άλλο VPN που είναι κατάλληλο για τη Βραζιλία. Έχει αυστηρή πολιτική απορρήτου και καλή ασφάλεια, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που καλύπτει 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για μια αναλυτική ματιά στην υπηρεσία.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να έχει πρόσβαση στο Netflix. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στα περισσότερα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και επτά συσκευές, γεγονός που το καθιστά ένα από τα καλύτερα VPN για πολλές συσκευές. 

Μια δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη, οπότε μπορείτε να τη δοκιμάσετε μόνοι σας και υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών που μπορείτε να επιστρέψετε εάν δεν είστε πεπεισμένοι.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP Βραζιλίας

Τα προσωπικά δεδομένα των Βραζιλιάνων δεν προστατεύονται από το νόμο, επομένως δεν απολαμβάνουν το απόρρητο. Η συνεχιζόμενη διαφωνία WhatsApp δημιουργεί ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο και τη λογοκρισία. Το 2015 και το 2016, επιβλήθηκε προσωρινή απαγόρευση στην υπηρεσία, αλλά ανατράπηκε γρήγορα. Έκτοτε, υπήρξαν πολλά τεμάχια για τη μη ανατροπή των ζητούμενων πληροφοριών που αναζητήθηκαν σε ποινικές έρευνες. 

Άλλες προσπάθειες της κυβέρνησης για λογοκρισία και εισβολή της ιδιωτικής ζωής περιλαμβάνουν προτάσεις που απαιτούν από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και συγκεκριμένους ιστότοπους να εφαρμόζουν πολιτική λογοκρισία. Θέλει επίσης να επιτραπεί στα δικαστήρια να επιβάλλουν μπλοκ σε υπηρεσίες και ιστότοπους και την επιβολή του νόμου για να προσδιορίζουν τις διευθύνσεις IP των χρηστών χωρίς δικαστικές εντολές. 

Ένα VPN θα επέτρεπε στους χρήστες να παρακάμπτουν τη λογοκρισία, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητό τους εάν πραγματοποιούνται τέτοιες προτάσεις.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να γνωρίζετε τώρα πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP Βραζιλίας. Είτε θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι με την τοπική τηλεόραση είτε να έχετε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό σας, ένα VPN είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής λύση. Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες και περιεχόμενο της Βραζιλίας, αλλά θα είστε επίσης σίγουροι για την προστασία. 

Οποιοδήποτε από τα τρία VPN στη λίστα μας θα σας δώσει μια διεύθυνση IP της Βραζιλίας και θα μεταμφιέσετε την πραγματική σας τοποθεσία. Σας οδηγούν επίσης στο Netflix. Προσφέρουν δωρεάν δοκιμές, ώστε να μπορείτε να τις δοκιμάσετε μόνοι σας και εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων, ώστε να μην χάνετε τίποτα εάν τους δοκιμάσετε. 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε συμβουλές για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP Βραζιλίας, μοιραστείτε τις στην ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map