Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP του Μπαγκλαντές το 2020

Εάν είστε Μπαγκλαντές που ζείτε ή ταξιδεύετε εκτός της χώρας, ενδέχεται να μην μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο από ιστότοπους όπως το Bangladesh Television ή το ATN Bangla. Ενδέχεται επίσης να χάσετε την πρόσβαση σε κυβερνητικούς ιστότοπους ή στους διαδικτυακούς τραπεζικούς λογαριασμούς σας από την Bank Alfalah, την HSBC και άλλους. 


Αυτό συμβαίνει λόγω γεωγραφικών αποκλεισμών. Με μια διεύθυνση IP του Μπαγκλαντές, ωστόσο, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ιστότοπους ροής και διαδικτυακές υπηρεσίες για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε ένα.

Η διεύθυνση IP είναι ένα σύνολο ψηφίων που περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας σε ένα Μπαγκλαντές αποκρύπτει την τοποθεσία σας και παραπλανά τους ιστότοπους και τις διαδικτυακές υπηρεσίες ώστε να νομίζετε ότι είστε φυσικά εκεί.

Είτε θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων ροής ή διαδικτυακών υπηρεσιών, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP για το Μπαγκλαντές από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP του Μπαγκλαντές

Υπάρχουν δύο κοινές διαδρομές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας: χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης ή χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ενός διακομιστή μεσολάβησης για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP του Μπαγκλαντές είναι ότι είναι συνήθως δωρεάν (διαβάστε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης).

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος συνοδεύεται από πολλά μειονεκτήματα, όπως η έλλειψη ασφάλειας, πράγμα που σημαίνει ότι η σύνδεσή σας μπορεί να εντοπιστεί πίσω σας και αναξιόπιστη. Η χρήση ενός VPN είναι η καλύτερη επιλογή. 

Δεν θα σας δώσει μόνο μια διεύθυνση IP για το Μπαγκλαντές, αλλά θα κρυπτογραφήσει επίσης τη σύνδεσή σας για να σας προστατεύσει από την κατασκοπεία δικτύου και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, καθώς και να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP. 

Τα VPN είναι επίσης φορτωμένα με λειτουργίες ασφαλείας και δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο. Αυτό τους καθιστά μια αξιόλογη επένδυση εάν θέλετε να τυλίξετε τα δεδομένα σας γύρω από ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και απορρήτου. Μάθετε περισσότερα στο VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor.

Επιλέξαμε τρεις προτάσεις VPN από τον οδηγό κριτικών VPN που διαθέτουν διακομιστές στο Μπαγκλαντές και μπορούν να σας λάβουν μια διεύθυνση IP του Μπαγκλαντές.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λήψη διεύθυνσης IP στο Μπαγκλαντές. Δεν είναι μόνο το καλύτερο VPN, αλλά και το ταχύτερο VPN με εξαιρετική ασφάλεια. Ξεκλειδώνει επίσης το Netflix και άλλες υπηρεσίες ροής, γι ‘αυτό και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας για το καλύτερο VPN για ροή.

Το ισχυρό σετ χαρακτηριστικών του περιλαμβάνει διακόπτη kill, κρυπτογράφηση AES 256-bit, ενσωματωμένες δοκιμές ταχύτητας, ελεγκτές διαρροών DNS και ένα εργαλείο διάγνωσης. Επίσης, δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο, τηρώντας το απόρρητό σας.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ExpressVPN σε Windows, macOS, Linux, Android και iOS. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε επεκτάσεις για προγράμματα περιήγησης Google Chrome, Mozilla Firefox και Safari.

Εάν έχετε προβλήματα εγκατάστασης ή αντιμετώπισης προβλημάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την φιλική ομάδα υποστήριξης πελατών μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας. Μια χρήσιμη βάση γνώσεων είναι επίσης διαθέσιμη για περισσότερες συμβουλές.

Το κύριο μειονέκτημα του ExpressVPN είναι η τιμή του, η οποία κοστίζει 99 $ ετησίως. Αν και αυτό το καθιστά ένα από τα πιο ακριβά VPN, η άριστη εξυπηρέτησή του διασφαλίζει ότι θα έχετε την αξία των χρημάτων σας. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών είναι διαθέσιμη εάν θέλετε να τη δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN για μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση της υπηρεσίας.

HideMyAss

Το HideMyAss είναι μια άλλη καλή επιλογή για να λάβετε μια διεύθυνση IP για το Μπαγκλαντές. Διαθέτει περισσότερους από 900 διακομιστές που καλύπτουν 190 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Μπαγκλαντές. Έχει επίσης καλή ασφάλεια, διακόπτη kill, αξιοπρεπείς ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Ωστόσο, έχει πρόβλημα με το απόρρητο, καθώς διατηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο για έως και 30 ημέρες. Διαβάστε την κριτική HideMyAss για περισσότερες λεπτομέρειες.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS και οι πελάτες του είναι εύχρηστοι. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό υποστήριξης πελατών είναι διαθέσιμο μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας, καθώς και μια εύχρηστη βάση γνώσεων για μικρά προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας.

Διαθέτει επίσης δοκιμαστικό επταήμερο και παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα. Ωστόσο, θυμηθείτε να ακυρώσετε εντός αυτής της περιόδου ή θα χρεωθείτε για μια ετήσια συνδρομή.

PureVPN

Όπως και οι άλλες δύο προτάσεις μας, το PureVPN μπορεί να σας δώσει μια διεύθυνση IP του Μπαγκλαντές. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διαθέτει έξι διακομιστές στο Μπαγκλαντές, είναι οι μόνοι λόγοι για τους οποίους το κατατάσσει σε αυτήν τη λίστα. 

Παρόλο που έχει πραγματοποιήσει κάποιες βελτιώσεις από την τελευταία μας κριτική, εξακολουθεί να μην έχει σημασία σε ορισμένους κρίσιμους τομείς, οπότε δεν θα συνιστούσαμε τη χρήση του για δραστηριότητες ευαίσθητης φύσης. Διαβάστε την αναθεώρηση PureVPN για να μάθετε γιατί.

PureVPN-αρχική σελίδα-2018

Διαθέτει ένα καλό δίκτυο διακομιστών με περισσότερους από 2.000 διακομιστές σε 140 χώρες, αξιοπρεπείς ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Η ασφάλεια είναι εντάξει με την κρυπτογράφηση 256-bit, καθώς και ένας διακόπτης kill, σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσής σας. Υπάρχει πολιτική απορρήτου, αλλά είναι ασυνεπής, παρέχοντας αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την τήρηση αρχείων καταγραφής.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Η υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία είναι γρήγορη, αλλά μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email. 

Η υπηρεσία μπορεί να είναι φθηνότερη από τους άλλους δύο παρόχους, αλλά μάλλον δεν πρέπει να βασίζετε την απόφασή σας μόνο στην τιμή. Διατίθεται επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 31 ημερών, οπότε μπορείτε να τη δοκιμάσετε προτού δεσμεύσετε ένα μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα.

Οι κίνδυνοι από τη χρήση μιας διεύθυνσης IP του Μπαγκλαντές

Δεν υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση IP του Μπαγκλαντές, αλλά πρέπει να αναλύσετε λίγο το ιστορικό και το ιστορικό της χρήσης διαδικτύου στη χώρα.

Η ελευθερία του Διαδικτύου στο Μπαγκλαντές είναι εν μέρει δωρεάν, σύμφωνα με μια έκθεση του 2019 από τον οργανισμό Freedom House. Η κυβέρνηση είναι γνωστό ότι παρενοχλεί οποιονδήποτε από την αντιπολίτευση ή τους συμμάχους της, συμπεριλαμβανομένων κριτικών φωνών στα μέσα ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών. Εξετάζουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο καλύτερο κομμάτι VPN για το Μπαγκλαντές.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP του Μπαγκλαντές. Η χρήση ενός VPN είναι η καλύτερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος για να αποκτήσετε ένα και να προστατεύσετε την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο. Θα σας βοηθήσει επίσης να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε περιεχόμενο από υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Hulu, το Amazon Prime Video και άλλα.

Συνιστούμε το ExpressVPN λόγω της ισορροπίας ασφαλείας, απόδοσης, χρηστικότητας και λειτουργιών απορρήτου. Επίσης, ξεμπλοκάρει τις υπηρεσίες ροής πολυμέσων και το γκάζι, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε περιεχόμενο σε υψηλή ταχύτητα υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον, είστε απαλλαγμένοι από παρεμβατική κυβερνητική παρακολούθηση, διαδικτυακούς κατασκοπευτές και λογοκρισία.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP του Μπαγκλαντές, μοιραστείτε τις στην ενότητα σχολίων. Θα θέλαμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map