Πώς να αποκτήσετε μια τουρκική διεύθυνση IP το 2020: Διείσδυση στην Κωνσταντινούπολη

Εάν έχετε μετακομίσει από την Τουρκία ή ταξιδεύετε, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδικτυακό περιεχόμενο που έχετε συνηθίσει. Ορισμένοι ιστότοποι και διαδικτυακές υπηρεσίες περιορίζονται σε συγκεκριμένες χώρες. Εάν δεν βρίσκεστε σε αυτήν τη χώρα, θα σας υποδεχτεί ένα μήνυμα σφάλματος. Ωστόσο, μπορείτε να το ξεπεράσετε εύκολα λαμβάνοντας μια τουρκική διεύθυνση IP.


Η διεύθυνση IP σας είναι σαν μια εικονική ετικέτα ταυτότητας, που λέει τους ιστότοπους και τις διαδικτυακές υπηρεσίες που επισκέπτεστε όπου βρίσκεστε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το περιεχόμενο αλλάζει μόνο για να ταιριάζει στη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, η γλώσσα ενδέχεται να αλλάξει. Σε άλλες περιπτώσεις, αποκλείεται η προβολή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αυτό ονομάζεται geoblocking.

Για παράδειγμα, ο γίγαντας ροής Netflix είναι διαθέσιμος στις περισσότερες χώρες, αλλά η βιβλιοθήκη σε καθεμία διαφέρει. Ορισμένες εκπομπές είναι διαθέσιμες μόνο σε μία ή δύο χώρες, οπότε μπορείτε να τις δείτε μόνο αν βρίσκεστε σε αυτά τα μέρη, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο κομμάτι μας σχετικά με την απαγόρευση του Netflix VPN. 

Οι περιορισμοί άδειας ευθύνονται σε ορισμένες περιπτώσεις. Άλλοι λόγοι έχουν να κάνουν με τη γλώσσα και τον πολιτισμό της παράστασης. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τουρκική έκδοση του Netflix, θα χρειαστείτε μια τουρκική διεύθυνση IP. Εάν το Netflix είναι αυτό που θέλετε, ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο οδηγό VPN για το Netflix.

Ίσως χάνετε τις αγαπημένες σας τουρκικές εκπομπές, όπως το Cukur, ή θέλετε να περιηγηθείτε στο PuhuTV ή το BluTV. Μόλις αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε μία στην Τουρκία, θα μπορείτε να τις παρακολουθήσετε.

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να χρειαστείτε μια τουρκική διεύθυνση IP είναι να συνδεθείτε στον τραπεζικό λογαριασμό σας στο διαδίκτυο. Πολλές τράπεζες ή άλλες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες δεν επιτρέπουν στους πελάτες να συνδέονται από οπουδήποτε άλλο εκτός από τη χώρα καταγωγής τους. Είναι πόνος, αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που βοηθά στην καταπολέμηση της απάτης. Αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας και θα σας δοθεί πρόσβαση.

Πώς να αποκτήσετε μια τουρκική διεύθυνση IP

Η αλλαγή της διεύθυνσης IP είναι απλή. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε. Ένας τρόπος είναι με έναν πληρεξούσιο, αλλά δεν το προτείνουμε. Οι διακομιστές μεσολάβησης δεν λειτουργούν πάντα και ακόμη και οι καλύτεροι δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης προσφέρουν ελάχιστη έως καθόλου ασφάλεια για να σας κρατήσουν ασφαλείς από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Επιπλέον, η διεύθυνση IP σας δεν είναι κρυφή, οπότε μπορεί να εντοπιστεί ξανά σε εσάς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα διαβάζοντας τον οδηγό VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor.

Ένας άλλος τρόπος για να λάβετε μια τουρκική διεύθυνση IP, και τον τρόπο που προτείνουμε, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Είναι φορτωμένα με λειτουργίες, όπως η ασφάλεια, και θα αποκρύψουν το VPN σας από κατασκοπευτές. Ως μπόνους, οι περισσότερες υπηρεσίες VPN έχουν μια πολιτική απορρήτου στην οποία λένε ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καταγραφή της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο.

Θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε ένα VPN από τις κριτικές VPN, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα κατάλληλο για την Τουρκία. Εάν δεν διαθέτει διακομιστές στη χώρα, δεν θα μπορείτε να λάβετε μια τουρκική διεύθυνση IP. 

Εάν είναι το Netflix που θέλετε, θα πρέπει να ελέγξετε εάν ο πάροχος μπορεί να παρακάμψει το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης VPN. Μόνο λίγοι μπορούν να το κάνουν αξιόπιστα. Το κομμάτι μας στο σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια καλή επιλογή για να λάβετε μια τουρκική διεύθυνση IP. Έχει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών και αυτό περιλαμβάνει παρουσία στην Τουρκία. Θα προστατευθείτε από την εξαιρετική ασφάλειά του και ότι οι διαδικτυακές δραστηριότητες σας θα παραμείνουν μυστικές λόγω της πολιτικής καταγραφής. Αν θέλετε να κάνετε ροή, θα χαρείτε να ακούσετε ότι το απεριόριστο εύρος ζώνης και η ταχύτητά του το καθιστούν το καλύτερο VPN για ροή.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τους φιλικούς προς το χρήστη πελάτες σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι τροποποιήσιμο, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, επειδή βασικά λειτουργεί έξω από το κουτί. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σημαίνει ότι μπορείτε να τη δοκιμάσετε πρώτα. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερες πληροφορίες.

NordVPN

Μια άλλη καλή επιλογή για τη λήψη διεύθυνσης IP στην Τουρκία είναι το NordVPN. Διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές παγκοσμίως και 18 είναι στην Τουρκία. Έχει μερικές από τις καλύτερες ασφάλειες στην αγορά και μια πολιτική μη καταγραφής. Οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά μπορεί να επιβραδυνθεί κατά τη σύνδεση σε απομακρυσμένους διακομιστές. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και είναι υπέροχο να μπείτε σε υπηρεσίες ροής. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Υπάρχουν εύχρηστοι πελάτες για Windows, macOS, Android και iOS. Μπορείτε να δοκιμάσετε και πριν αγοράσετε, με την περίοδο επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας NordVPN για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

TorGuard

Το TorGuard είναι μια άλλη αξιοπρεπής επιλογή για την απόκρυψη της τοποθεσίας σας ως Τουρκία. Διαθέτει δίκτυο περισσότερων από 3.000 διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στην Τουρκία. Έχει καλή ασφάλεια που μπορεί να προσαρμοστεί και μια αυστηρή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής. Είναι γρήγορο, αλλά μπορεί να επιβραδυνθεί σε μεγάλες αποστάσεις ή αν η ασφάλεια έχει αυξηθεί.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά δεν μπορεί να μπει στο Netflix εκτός αν αγοράσετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP. Βασικά πωλούνται ανά χώρα και θα έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες ροής που θέλετε με μία. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TorGuard σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά η ρύθμιση του κινητού μπορεί να είναι πόνος. Έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, οπότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας TorGuard για περισσότερα σχετικά με τον πάροχο.

Κίνδυνοι από τη χρήση τουρκικής διεύθυνσης IP

Δεν υπάρχει κίνδυνος απλώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν συνδεθείτε σε έναν τουρκικό διακομιστή. Οι νόμοι κάθε χώρας είναι διαφορετικοί και αυτό που μπορεί να είναι καλό στην τρέχουσα χώρα σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε έναν σωρό προβλημάτων σε μια άλλη. 

Πολλές κυβερνήσεις ασχολούνται με την επιτήρηση στο διαδίκτυο και η Τουρκία δεν αποτελεί εξαίρεση. Από την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016, έχουν παρακολουθηθεί χιλιάδες λογαριασμοί κοινωνικών μέσων. Διαρροή emails αποκάλυψαν ότι η Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας είχε πληρώσει 600.000 $ στην εταιρεία λογισμικού παρακολούθησης Hacking Team. 

Οι αρχές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα επικοινωνίας χωρίς δικαστική απόφαση, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στο καλύτερο κομμάτι VPN για την Τουρκία. Οι ιστότοποι Torrent ενδέχεται να αποκλειστούν, αλλά ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων απευθύνεται περισσότερο σε όσους μοιράζονται περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Επιπλέον, η κυβέρνηση απαγόρευσε ορισμένα VPN και αποκλείονται πολλοί ιστότοποι.

Ορισμένες κατηγορίες λόγου, όπως δυσφήμιση, μπορεί να τιμωρηθούν με πρόστιμα, φυλάκιση ή και τα δύο, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό που δημοσιεύετε στο διαδίκτυο. 

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο είναι ένας άλλος κίνδυνος που πρέπει να λάβετε υπόψη. Όπου κι αν βρίσκεστε, ποτέ δεν ξέρετε ποιοι κίνδυνοι κρύβονται στο δημόσιο WiFi. Οι χάκερς, το ransomware και άλλοι κίνδυνοι θα μπορούσαν να περιμένουν τον επόμενο μη ασφαλή χρήστη. Οι αναφορές δείχνουν ότι εξακολουθούν να συμβαίνουν απειλές στον κυβερνοχώρο. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε ασφαλείς με ένα VPN και ένα antivirus.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς να λάβετε μια τουρκική διεύθυνση IP με ασφάλεια. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να το κάνετε είναι με ένα VPN, διότι θα σας προστατεύσει και θα κρύψει την πραγματική σας ταυτότητα. 

Όλες οι προτάσεις μας θα σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε, αλλά το ExpressVPN είναι η καλύτερη επιλογή λόγω των εξαιρετικών δυνατοτήτων ασφάλειας, απορρήτου και ροής. Επιπλέον, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 

Εάν έχετε εμπειρία να αποκτήσετε μια τουρκική διεύθυνση IP, πείτε μας για αυτό στην ενότητα σχολίων. Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε. Ρίξτε μια ματιά στη βιβλιοθήκη VPN για άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map