Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Κένυας το 2020

Εάν είστε Κένυα που ζείτε στο εξωτερικό και λαχταράτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τοπικές σειρές, όπως η Auntie Boss ή οι The Real Housewives of Kawangware, ή θέλετε να κάνετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές στο διαδίκτυο, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP της Κένυας.


Μια διεύθυνση IP δεν είναι απλώς ένα σύνολο τυχαίων αριθμών. Είναι γεμάτο με κρυφές πληροφορίες που μπορούν να αποκαλύψουν την τοποθεσία σας σε ιστότοπους ή διαδικτυακές υπηρεσίες. Για να προβάλετε περιεχόμενο με αποκλεισμό γεωγραφικού αποκλεισμού στην Κένυα, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών συνδρομής όπως DSTV ή Showmax, χρειάζεστε μια διεύθυνση IP που να δείχνει ότι βρίσκεστε στην Κένυα.

Ο γίγαντας ροής μέσων Netflix λειτουργεί σε όλο τον κόσμο σε εκατοντάδες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κένυας, αλλά με περιορισμούς στις άδειες μετάδοσης για διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στο άρθρο μας σχετικά με την απαγόρευση του Netflix VPN ή να ρίξετε μια ματιά στις προτάσεις μας για το καλύτερο VPN για το Netflix εάν θέλετε απλώς πρόσβαση.

Πολλές τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα επίσης δεν σας επιτρέπουν να συνδεθείτε από έξω από τη χώρα ως προστασία από δόλια δραστηριότητα. Σε αυτό το σημείο είναι χρήσιμη η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας, επειδή σας επιτρέπει να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.

Για τη δημοφιλή υπηρεσία M-Pesa, δεν θα χρειαστείτε διεύθυνση IP της Κένυας για συναλλαγές, επειδή επιτρέπει στους χρήστες Android και iOS να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία M-Pesa Global μέσω της εφαρμογής mySafaricom. Από εκεί, μπορείτε να στείλετε χρήματα στην Ανατολική Αφρική, σε τραπεζικούς λογαριασμούς στη Γερμανία, την Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τους αντιπροσώπους της Western Union (εκτός της Βόρειας Κορέας και της Συρίας) και το PayPal.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκθέσεις της Κένυας, αποκτώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο με διεύθυνση IP της Κένυας. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε ένα.

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Κένυας

Για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Κένυας, μπορείτε να ακολουθήσετε την ευκολότερη διαδρομή και να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης, αλλά δεν είναι αξιόπιστοι και μπορεί να σας αφήσουν ευάλωτοι στο έγκλημα στον κυβερνοχώρο, επειδή δεν κρυπτογραφούν την κυκλοφορία ή δεν περιλαμβάνουν λειτουργίες ασφαλείας. Επιπλέον, ακόμη και οι καλύτεροι δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης δεν προστατεύουν τη διεύθυνση IP σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο άρθρο VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor.

Το καλύτερο εργαλείο για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Κένυας είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ένα VPN θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία στο διαδίκτυο της συσκευής σας και θα το δρομολογήσει μέσω ενός από τους διακομιστές του, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα και να καταργήσετε τον αποκλεισμό περιεχομένου με γεωγραφικό περιορισμό. 

Τα VPN σας κρατούν ανώνυμους και ασφαλείς από διαδικτυακούς κινδύνους, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο VPN για την Κένυα. Θα χρειαστείτε ένα VPN με διακομιστές στην Κένυα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, το οποίο διαθέτει ένα σύνθετο σύστημα ανίχνευσης VPN που μπορεί να παρακαμφθεί μόνο από μια χούφτα VPN.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λήψη διεύθυνσης IP από την Κένυα. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο σαν να ήσασταν στην Κένυα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και σας κρατά ανώνυμο. Είναι υπέροχο στο ξεμπλοκάρισμα γεωγραφικού περιεχομένου, ιδίως από υπηρεσίες ροής όπως το Netflix. 

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Η εξαιρετική του απόδοση, το απεριόριστο εύρος ζώνης και οι υψηλές ταχύτητες το καθιστούν το καλύτερο VPN για ροή, ενώ τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας του, όπως κρυπτογράφηση AES 256-bit και προστασία διαρροής DNS, προστατεύουν το απόρρητο και τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

Το VPN είναι αναμφισβήτητα το πιο φιλικό προς το χρήστη, με εύχρηστες εφαρμογές για τις περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες, γρήγορη και χρήσιμη υποστήριξη πελατών μέσω της ζωντανής συνομιλίας 24/7 και μιας απρόσκοπτης εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερα σχετικά με τον πάροχο.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια άλλη αξιοπρεπής υπηρεσία VPN. Διαθέτει πάνω από 3.700 διακομιστές, 10 από τους οποίους βρίσκονται στην Κένυα. Διαθέτει αυστηρή ασφάλεια και σέβεται το απόρρητό σας με την πολιτική μηδενικής καταγραφής. Επιπλέον, δεν θέτει όρια στο εύρος ζώνης. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost έχει επίσης τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρει το Netflix και άλλες υπηρεσίες ροής και είναι συμβατό με τα περισσότερα μεγάλα λειτουργικά συστήματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, γι ‘αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές.

Σε αντίθεση με άλλα VPN, το CyberGhost προσφέρει μια πολύ γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Διατίθεται δωρεάν δοκιμή, αλλά η διάρκεια εξαρτάται από τον πελάτη που εγκαθιστάτε. Για παράδειγμα, η δοκιμαστική περίοδος για τον πελάτη Windows διαρκεί μόνο 24 ώρες, ενώ οι εφαρμογές Android και iOS προσφέρουν δοκιμαστικές περιόδους επτά ημερών.

Κισσός

Αυτή η σχετικά νέα αλλά ανέξοδη υπηρεσία VPN. Είναι γεμάτο με δυνατότητες και μπορεί να σας οδηγήσει στο Netflix. Διαθέτει περισσότερους από 450 διακομιστές, ένας από τους οποίους βρίσκεται στην Κένυα, οπότε σίγουρα θα λάβετε μια διεύθυνση IP της Κένυας. 

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το μειονέκτημά του είναι ασυνεπείς ταχύτητες, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση σας, οπότε υπολείπεται των ταχύτερων παρόχων VPN. Αντισταθμίζει αυτό με την χαμηλή τιμή, το εύρος των εξειδικευμένων διακομιστών και το ανθεκτικό σύνολο χαρακτηριστικών. 

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική Ivacy για μια αναλυτική ματιά στο VPN. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit στη σύνδεσή σας για να σας προσφέρει την καλύτερη ασφάλεια και διατηρεί μια σαφή αφοσίωση στο απόρρητο των χρηστών.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP της Κένυας

Η Κένυα έχει κακή φήμη ότι παρακολουθεί αυστηρά τις επικοινωνίες των πολιτών της και παρακολουθεί τις συσκευές επικοινωνίας τους. Το 2017, η κυβέρνηση της Κένυας ομολόγησε ότι ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια σε δραστηριότητες παρακολούθησης, αλλά αυτό δεν είναι μόνο λάθος.

Η τρομερή κατάσταση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στην Κένυα συνέβαλε στην κακή κατάταξή της ως χώρας ευάλωτης στις απειλές στον κυβερνοχώρο. Στην πραγματικότητα, στις 3 Ιουνίου 2019, μια σειρά κυβερνητικών ιστότοπων παραβιάστηκαν από την ινδονησιακή ομάδα χάκερ Kurd Electronic Team.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, πολλές χώρες παγκοσμίως αποκλείουν ή περιορίζουν το Διαδίκτυο. Μια έκθεση του Freedom House έδωσε στην Κένυα ένα σκορ 32 στα 100 σε μια λίστα με τις περισσότερες και λιγότερο ελεύθερες χώρες, οπότε θα πρέπει να ανησυχείτε για την κυβέρνηση που παρακολουθεί την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί με χάκερ και εγκληματίες στον κυβερνοχώρο που σκοπεύουν να κλέψουν τα ευαίσθητα δεδομένα σας. 

Αν και δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείτε ένα VPN στην Κένυα, η λήψη μιας διεύθυνσης IP από την Κένυα θα δυσκολεύσει τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να κλέψουν τις πληροφορίες σας και να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τους περιορισμούς γεωγραφικού αποκλεισμού και λογοκρισίας που μπορεί να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Τελικές σκέψεις

Το VPN είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να αποκτήσετε διαδικτυακή διεύθυνση και προστασία από την Κένυα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Οποιοσδήποτε από τους τρεις παρόχους υπηρεσιών VPN παραπάνω θα σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε, αλλά το ExpressVPN είναι η καλύτερη επιλογή. 

Με την τεράστια επιλογή διακομιστή, την ισχυρή ασφάλεια, την εξαιρετική απόδοση και την ικανότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες ροής, θα πρέπει να σας προσφέρει ό, τι χρειάζεστε για να λάβετε με ασφάλεια το περιεχόμενο που θέλετε. Επιπλέον, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς ερωτήσεις, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε. 

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας για λήψη διεύθυνσης IP από την Κένυα. Αφήστε ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα και ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map