Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP ΗΠΑ το 2020, τον εύκολο τρόπο

Η διεύθυνση IP σας είναι κάτι παραπάνω από ένα σωρό αριθμών. Ενημερώνει τους ιστότοπους και τις διαδικτυακές υπηρεσίες την τοποθεσία σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει να αποκλείσετε το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη λήψη διεύθυνσης IP στις ΗΠΑ για κατοίκους άλλων χωρών και Αμερικανούς πολίτες στο εξωτερικό. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς.


Ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία, μια τηλεοπτική εκπομπή ή μια αθλητική εκδήλωση, αλλά διαπιστώστε ότι είναι διαθέσιμη μόνο σε εκείνους στις Η.Π.Α. λόγω της νομοθεσίας περί περιορισμού περιεχομένου και των γεωγραφικών αποκλεισμών. Ορισμένες υπηρεσίες είναι αποκλειστικές για τις Η.Π.Α., όπως το Netflix των ΗΠΑ, με το οποίο πολλοί άνθρωποι θέλουν να συνδεθούν επειδή η έκδοση της χώρας τους είναι περιορισμένη. Το κομμάτι μας για την απαγόρευση του Netflix VPN έχει περισσότερες πληροφορίες.

Το Netflix των Η.Π.Α. διαθέτει μια σειρά από εκπομπές και ταινίες που δεν διατίθενται αλλού, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν την υπηρεσία να αισθάνονται σαν να ήταν βρώμικοι. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το Netflix για προτάσεις, εάν αυτό είναι το κύριο μέλημά σας.

Ωστόσο, μπορεί να έχετε διαφορετικό λόγο να θέλετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ. Ορισμένα παιχνίδια με δυνατότητα λήψης κυκλοφορούν στις ΗΠΑ πριν από άλλες περιοχές και μερικά από αυτά δεν τα καταφέρνουν ποτέ. Απαγορεύονται τα κοινωνικά μέσα και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες σε ορισμένες χώρες. Επιπλέον, εάν βρίσκεστε σε διακοπές, ορισμένες τράπεζες των ΗΠΑ επιτρέπουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο από διευθύνσεις IP που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τρόπος λήψης διεύθυνσης IP ΗΠΑ

Υπάρχουν δύο τρόποι για να λάβετε μια διεύθυνση IP στις Η.Π.Α. Ένας τρόπος είναι μέσω ενός πληρεξούσιου και, για να είμαστε δίκαιοι, είναι ίσως το πιο εύκολο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος. Πολλές φορές, δεν λειτουργούν και αφήνουν την σύνδεσή σας ανασφαλή. Ακόμη και ο καλύτερος δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να εντοπιστεί για να μάθετε την πραγματική σας διεύθυνση IP. Διαβάστε το άρθρο VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για περισσότερα.

Η πιο αξιόπιστη και ασφαλής μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η σύνδεσή σας είναι ασφαλής και θα παραμείνετε ανώνυμοι. Πολλά από τα καλύτερα VPN μας θα λάβουν μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, αλλά μερικά ενδέχεται να μην σας μεταφέρουν στις υπηρεσίες που θέλετε.

Το Netflix έχει πιθανώς το καλύτερο σύστημα ανίχνευσης VPN στον κόσμο και ορισμένα VPN απλά δεν μπορούν να το ξεπεράσουν (διαβάστε το κομμάτι μας σχετικά με το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix). Υπάρχουν, ωστόσο, μια χούφτα που έχουν αποδείξει ότι έχουν αυτό που χρειάζεται.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες. Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική ασφάλεια και απόρρητο, αλλά είναι και το γρηγορότερο VPN. Αυτό, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, το καθιστά το καλύτερο VPN για ροή, αν αυτό είναι που θέλετε. Θα σας μεταφέρει στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής χωρίς πρόβλημα.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ExpressVPN διαθέτει περισσότερους από 30 διακομιστές στις Η.Π.Α., επομένως δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να πλαστογραφήσετε τη διεύθυνση IP σας. Λειτουργεί με όλα τα λειτουργικά συστήματα και είναι εύκολο στη χρήση, ακόμη και για όσους δεν έχουν εμπειρία με VPN. Επιπλέον, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία στην κριτική ExpressVPN.

NordVPN

Το NordVPN είναι ένας άλλος μεγάλος πάροχος που υπερηφανεύεται για την ασφάλεια και το απόρρητο. Το ExpressVPN το χτυπά μόνο επειδή μπορεί να καθυστερήσει σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά και οι δύο είναι κορυφαίοι υποψήφιοι, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο σύγκρισης.

Προηγούμενος

Επόμενο

Το NordVPN διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές, με πάνω από 1.900 από αυτούς να βρίσκονται στις ΗΠΑ. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή στο Netflix. Υπάρχει επίσης μια επιστροφή χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να την ελέγξετε μόνοι σας. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια άλλη καλή επιλογή για τη λήψη διεύθυνσης IP ΗΠΑ. Έχει σταθερή ασφάλεια από προεπιλογή και αυτό μπορεί να αυξηθεί χειροκίνητα στην πιο ασφαλή κρυπτογράφηση AES 256-bit. Δεν κρατά αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας και δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Συνολικά, διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές, σχεδόν οι μισοί από τους οποίους βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Προηγούμενος

Επόμενο

Πρέπει να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι η PIA εδρεύει στις ΗΠΑ, επομένως όσοι αναζητούν απόλυτο απόρρητο μπορεί να θέλουν να πάνε αλλού. Διαβάστε το κομμάτι μας για την επιτήρηση της κυβέρνησης για να μάθετε γιατί. Η PIA διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, οπότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει πριν τη δεσμεύσετε. Διαβάστε την αναθεώρηση PIA για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Κίνδυνοι από τη χρήση αμερικανικής διεύθυνσης IP

Η λήψη διεύθυνσης IP ΗΠΑ δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας προστατεύεται. Τούτου λεχθέντος, ο έλεγχος της βάσης του παρόχου VPN είναι καλή ιδέα. Οι δύο κορυφαίες προτάσεις μας είναι σε χώρες φιλικές προς το απόρρητο, αλλά, όπως έχουμε αναφέρει, η PIA εδρεύει στις ΗΠΑ.

Υπάρχει πολλή παρακολούθηση στις ΗΠΑ και μάλλον δεν θα συνειδητοποιούσατε καν ότι συνέβαινε. Η χρήση ενός VPN που βασίζεται εκεί σημαίνει ότι εμπίπτει στη δικαιοδοσία των ΗΠΑ, κάτι που δεν είναι καλό. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο της νομοθεσίας περί απορρήτου για να μάθετε ποιες χώρες είναι οι καλύτερες και διαβάστε το καλύτερο VPN για τις ΗΠΑ για περισσότερα σχετικά με τη χώρα.

Η έλλειψη καθαρής ουδετερότητας είναι επίσης πρόβλημα στις ΗΠΑ. Χωρίς αυτήν, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν να επιταχύνουν τους προτιμώμενους ιστότοπους και να επιβραδύνουν άλλους. Έχουμε επίσης ένα κομμάτι στην ουδετερότητα του δικτύου, έτσι ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας.

Τελικές σκέψεις

Ας ελπίσουμε ότι τώρα γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο για να λάβετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ και να αποκρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία. Είτε θέλετε να κάνετε streaming της τελευταίας ταινίας είτε χρησιμοποιώντας άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες, η χρήση ενός VPN είναι η καλύτερη λύση.

Είναι εύκολο στη χρήση και μπορείτε να είστε σίγουροι με τη γνώση ότι προστατεύεστε επίσης. Το ExpressVPN είναι το καλύτερο για χρήση στις ΗΠΑ και, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε.

Εάν έχετε συμβουλές για τη λήψη διεύθυνσης IP στις ΗΠΑ, ενημερώστε μας στα σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map