Πώς να αποκτήσετε μια ισπανική διεύθυνση IP το 2020: Μετακίνηση μέσω Μαδρίτης

Η Ισπανία είναι γνωστή για πολλά πράγματα, όπως φανταστική ηλιοφάνεια, ταυρομαχίες, μουσική Flamenco και πολλά άλλα. Είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες χώρες στον κόσμο για ποδόσφαιρο ή, όπως λέγεται με το σωστό όνομά του, fútbol. Εάν βρίσκεστε εκτός της Ισπανίας και θέλετε να λάβετε μέρος στη δράση, θα χρειαστείτε μια ισπανική διεύθυνση IP.


Σε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο λήψης μιας ισπανικής διεύθυνσης IP, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε ασφαλή είσοδο στη χώρα. Ενώ η πρόσβαση σε ροές fútbol είναι εξαιρετική, θα μιλήσουμε επίσης για τους κινδύνους ασφάλειας και απορρήτου που συνδέονται με τη σύνδεση σε άλλη χώρα ουσιαστικά.

Πώς να αποκτήσετε μια ισπανική διεύθυνση IP

Πριν σας πω πώς να αποκτήσετε μια ισπανική διεύθυνση IP, πρέπει να μιλήσουμε για το τι είναι μια διεύθυνση IP. Όπως μια φυσική διεύθυνση, οι διευθύνσεις IP αναγνωρίζουν υπολογιστές σε ένα δίκτυο. Όταν συνδέεστε σε έναν ιστότοπο, κοινοποιείτε τη διεύθυνση IP σας, η οποία σημειώνει επίσης τη γεωγραφική σας τοποθεσία.

Αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα κατά την προσπάθεια πρόσβασης σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα. Τα γεωγραφικά μπλοκ δημιουργούνται για τον περιορισμό του περιεχομένου σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Για παράδειγμα, το Netflix διαθέτει διαφορετικές βιβλιοθήκες εκπομπών και ταινιών για διαφορετικά μέρη του κόσμου (διαβάστε τον καλύτερο οδηγό για τις hacks του Netflix για να δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά).

Η αντικατάσταση της διεύθυνσης IP σας είναι, ευτυχώς, απλή, αλλά πολλοί το κάνουν με λάθος τρόπο. Μία από τις πιο συνηθισμένες διαδρομές είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης, ο οποίος σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή στη χώρα στην οποία έχετε πρόσβαση πριν μεταβείτε στο Διαδίκτυο (διαβάστε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης). Όταν το κάνετε αυτό, η διεύθυνση IP σας αντικαθίσταται.

Τούτου λεχθέντος, όπως μπορείτε να διαβάσετε στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να νικήσετε τον οδηγό απαγόρευσης VPN του Netflix, οι διακομιστές μεσολάβησης εντοπίζονται εύκολα. Επιπλέον, είναι επικίνδυνα, για τα οποία μπορείτε να μάθετε στο VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης έναντι εξηγητή Tor.

Αυτό συμβαίνει επειδή η σύνδεσή σας με τον διακομιστή μεσολάβησης δεν είναι κρυπτογραφημένη. Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα παρακάμπτουν αυτό. Χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα VPN, μπορείτε να πραγματοποιήσετε σήραγγες οπουδήποτε στον κόσμο σχεδόν. Σε αντίθεση με τους διακομιστές μεσολάβησης, ωστόσο, η σύνδεσή σας θα είναι κρυπτογραφημένη, πράγμα που σημαίνει ότι η ταυτότητά σας και τα αιτήματα που στέλνετε θα παραμείνουν ιδιωτικά.

Θα δώσουμε μερικές προτάσεις από τον καλύτερο οδηγό VPN που διαθέτει διακομιστές στην Ισπανία, αλλά αν θέλετε να κάνετε αγορές, διαβάστε τις κριτικές VPN.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το πιο ασφαλές VPN που έχουμε δοκιμάσει. Εκτός από την παροχή βελτιωμένης εμπειρίας χρήστη και εξαιρετικής ασφάλειας, είναι γρήγορη. Το ExpressVPN είναι το ταχύτερο VPN που έχουμε ελέγξει, όχι μόνο επειδή παραμένει γρήγορο όταν πραγματοποιείτε σήραγγες κοντά στο σπίτι, αλλά και επειδή διατηρεί την ταχύτητά σας σε μεγάλες αποστάσεις.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει δύο τοποθεσίες στην Ισπανία: μία στη Μαδρίτη και άλλη στη Βαρκελώνη. Αν και μόνο δύο τοποθεσίες, το ExpressVPN διαθέτει δίκτυο περισσότερων από 3.000 διακομιστών, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να μπορείτε να συνδεθείτε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική ExpressVPN ή να δοκιμάσετε την υπηρεσία με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

Το NordVPN διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, αλλά εξακολουθεί να μην υπολείπεται του ExpressVPN. Δεν είναι τόσο συνεπής ένας πάροχος, αλλά είναι εντυπωσιακός. Ως πρωταθλητής του καλύτερου οδηγού VPN για torrenting, το NordVPN ξεχωρίζει από το πλήθος με ένα υπέροχο σύνολο χαρακτηριστικών και κορυφαίας ασφάλειας.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει 61 διακομιστές στην Ισπανία και σε αντίθεση με το ExpressVPN, μπορείτε να επιλέξετε αυτόν στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Αν και η Ισπανία δεν διαθέτει όλους τους διακομιστές ειδικότητας του NordVPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές P2P για torrent. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του NordVPN στην αναθεώρηση NordVPN ή να δείτε πώς σας αρέσει με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένας από τους αγαπημένους μας παρόχους εδώ στο Cloudwards.net. Κέρδισε μια θέση στο καλύτερο VPN για οδηγό ροής χάρη στην εξαιρετική γκάμα αποκλειστικών διακομιστών ροής και διαθέτει μια χαμηλή τιμή, για εκκίνηση. Αν και δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το ExpressVPN ή το NordVPN, το CyberGhost κάνει σχεδόν τα πάντα σωστά.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει 64 διακομιστές στην Ισπανία που διανέμονται σε όλη τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, και όπως με το NordVPN, μπορείτε να επιλέξετε τον διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Το CyberGhost έχει περισσότερα να προσφέρει από ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών, οπότε, διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για τις λεπτομέρειες. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία για να επωφεληθείτε από τη γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Κίνδυνοι από τη χρήση μιας ισπανικής διεύθυνσης IP

Η Ισπανία διαθέτει γενικά δωρεάν Διαδίκτυο, παρά τα ζητήματα με ορθή χρήση στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν λαμβάνετε μια ισπανική διεύθυνση IP, εκτός εάν κάνετε κάτι παράνομο, όπως η υποστήριξη της τρομοκρατίας, η συμμετοχή σε ρητορική μίσους ή η διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Αν και η σήραγγα προς την Ισπανία μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα, η σήραγγα από άλλη χώρα μπορεί να είναι προβληματική. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο περιορίζουν ή αποκλείουν το Διαδίκτυο. Η χρήση ενός εργαλείου μεσολάβησης, όπως ένα VPN, μπορεί να σημαίνει πρόστιμα ή χρόνο φυλάκισης.

Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε έναν πάροχο που συμμορφώνεται με τα καλύτερα στην ασφάλεια VPN. Συνδυάζοντας ισχυρή κρυπτογράφηση και αυστηρή πολιτική χωρίς καταγραφές, ένα VPN μπορεί να σας κρατήσει εκτός καταγραφής. Οι τρεις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω κέρδισαν θέσεις στις καλύτερες υπηρεσίες VPN για οδηγό της Κίνας λόγω της εξαιρετικής τους ασφάλειας.

Ακόμα κι αν δεν ζείτε υπό την καταπιεστική κινεζική κυβέρνηση, θα πρέπει να εξακολουθείτε να λαμβάνετε υπόψη την ασφάλεια VPN Η κυβέρνηση των Η.Π.Α., για παράδειγμα, παρακολουθεί δεδομένα χρηστών μέσω προγραμμάτων όπως το PRISM και οι εταιρείες μαζικής τεχνολογίας όπως το Facebook και το Amazon τροφοδοτούν τα αιτήματα που στέλνετε.

Αν και η προστασία του εαυτού σας από προφανείς διαδικτυακές απειλές είναι, λοιπόν, προφανές, μερικές από τις sneakier και πιο άθλιες συλλογές μπορεί να περάσουν από τις ρωγμές. Ένα ασφαλές VPN σταματά αυτό.

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε μια ισπανική διεύθυνση IP, με τις ροές fútbol να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία από την ισπανική κυβέρνηση όσον αφορά την ασφάλεια ή το απόρρητο, η χώρα στην οποία ζείτε και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα.

Ένα VPN είναι απαραίτητο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, αλλά είναι μόνο ένα βήμα για να διασφαλίσετε ότι είστε ασφαλείς κατά την περιήγηση στον ιστό. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους για να προστατευτείτε, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας αρχείο ασφαλείας.

Ποιο VPN χρησιμοποιείτε για να λάβετε μια ισπανική διεύθυνση IP; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map