Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα το 2020

Η Σρι Λάνκα είναι μια όμορφη νησιωτική χώρα στη Νότια Ασία που φιλοξενεί μια πολυσύχναστη διαδικτυακή υποδομή. Εάν ταξιδεύετε εκτός της χώρας για εργασία ή διακοπές και χρειάζεστε πρόσβαση σε διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές, κυβερνητικούς ιστότοπους ή τηλεοπτικούς προγραμματισμούς, θα αντιμετωπίσετε γεωγραφικά μπλοκ εάν δεν έχετε διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε ένα.


Η διεύθυνση IP είναι ένα μοναδικό σύνολο τυχαίων αριθμών που βοηθά τις διαδικτυακές υπηρεσίες και τους ιστότοπους να προσδιορίζουν τη συσκευή και την τοποθεσία σας, τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου και τις πληροφορίες προγράμματος περιήγησης. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό και προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ή ιστότοπους ροής της Σρι Λάνκα, όπως αυτές που διαχειρίζονται η κυβέρνηση ή οι διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές, δεν θα μπορείτε να το κάνετε λόγω των περιφερειακών περιορισμών.

Οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν γεωγραφικούς περιορισμούς για να αποτρέψουν δόλια δραστηριότητα, ενώ τα τηλεοπτικά κανάλια και οι υπηρεσίες ροής πολυμέσων, όπως το Netflix, το κάνουν για να πληρούν τους όρους της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων και των περιορισμών αδειοδότησης εδαφικών. Το καλύψαμε σε βάθος στο πώς να ξεπεράσουμε το άρθρο απαγόρευσης VPN του Netflix.

Το Netflix διαθέτει ένα εξελιγμένο και ενισχυμένο σύστημα προβολής που θα λαμβάνει σε οποιονδήποτε διακομιστή μεσολάβησης ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που δεν μπορεί να παρακάμψει τα γεωγραφικά μπλοκ και τα φίλτρα του. Μια διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα θα πλαστογραφήσει την τοποθεσία σας και θα εξαπατήσει τους ιστότοπους και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, να σκεφτεί ότι περιηγείστε ή μεταδίδετε ροή από τη Σρι Λάνκα.

Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο λαμβάνετε μια διεύθυνση IP στη Σρι Λάνκα, η καλύτερη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Αυτός ο οδηγός θα εξηγήσει γιατί ένα VPN είναι σημαντικό και θα προτείνει μερικά από τα αγαπημένα μας, τα οποία μπορείτε επίσης να βρείτε στις καλύτερες κριτικές VPN.

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα

Ένας τρόπος για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης. Ο καλύτερος δωρεάν οδηγός μεσολάβησης εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε έναν και προσφέρει προτάσεις. Ωστόσο, οι διακομιστές μεσολάβησης δεν κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας, επομένως θα σας αφήσουν ανοιχτούς σε κακόβουλα προγράμματα και εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, επειδή η πραγματική σας διεύθυνση IP είναι ορατή. Επιπλέον, είναι αναξιόπιστα και είναι εύκολο να εντοπιστούν και να αποκλειστούν.

Εκεί μπαίνει η χρήση ενός VPN. Θα λειτουργεί σαν διακομιστής μεσολάβησης συνδέοντάς σας σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή που αντικαθιστά την πραγματική σας διεύθυνση IP, αλλά θα κρυπτογραφήσει επίσης τη σύνδεσή σας με ένα πρωτόκολλο VPN για να αποκρύψετε την πηγή του. Ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για περισσότερες πληροφορίες.

Ένα VPN καθιστά αδύνατη την ανίχνευση διαδρομής. Η επιλογή μας των καλύτερων παρόχων VPN θα διασφαλίσει ότι δεν αποκλείεστε από συστήματα ανίχνευσης και ότι θα παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, θα σας δώσουμε τρεις προτάσεις με τοποθεσίες διακομιστών στη Σρι Λάνκα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε.

ExpressVPN

Συνιστούμε το ExpressVPN να αλλάξει τη διεύθυνση IP σας σε μια Σρι Λάνκα. Είναι το καλύτερο και ταχύτερο VPN, με εξαιρετική ασφάλεια, ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει τη Σρι Λάνκα και μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ExpressVPN παρέχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και μπαίνει στο Netflix και γι ‘αυτό είναι το καλύτερο VPN για ροή. Λειτουργεί σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί. Διατίθεται δωρεάν δοκιμή επτά ημερών και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών πέρα ​​από αυτό, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε.

HideMyAss

Το HideMyAss μπορεί να σας δώσει επίσης μια διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών σε 190 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σρι Λάνκα. Παρέχει επίσης καλή ασφάλεια, αλλά διατηρεί αρχεία καταγραφής για έως και 30 ημέρες. Η αναθεώρηση HideMyAss έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητες του HideMyAss είναι εντάξει για τις περισσότερες δραστηριότητες και δεν θέτει όρια στο εύρος ζώνης. Επιπλέον, μπορεί να μπει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS και μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευές. Διατίθεται δοκιμή επτά ημερών, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

PureVPN

Από το τελευταίο μας σχόλιο, το PureVPN έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά εξακολουθεί να υπολείπεται σε ορισμένες κρίσιμες περιοχές. Στην πραγματικότητα, αν δεν υπήρχαν έξι διακομιστές στη Σρι Λάνκα, δεν θα έκανε αυτή τη λίστα. Ωστόσο, είναι μια δίκαιη επιλογή εάν οι δραστηριότητές σας δεν είναι ευαίσθητες, αλλά για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, χρησιμοποιήστε τις άλλες δύο επιλογές. Διαβάστε την αναθεώρηση PureVPN για να μάθετε γιατί.

PureVPN-αρχική σελίδα-2018

Το δίκτυο διακομιστή του είναι καλό, οι ταχύτητές του είναι αξιοπρεπείς και δεν επιβάλλει όρια εύρους ζώνης. Η ασφάλεια είναι επίσης εντάξει, αλλά πρέπει να ορίσετε κρυπτογράφηση 256-bit. Διαθέτει επίσης μια αλλαγή διακόπτη και πολιτική απορρήτου, αλλά παρέχει αντιφατικές πληροφορίες για το πώς διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Το PureVPN λειτουργεί με Windows, macOS, Android και iOS. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία είναι γρήγορη και μέσω email, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Διατίθεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Η υπηρεσία είναι πολύ φθηνότερη από τους περισσότερους παρόχους, αλλά δεν πρέπει να βασίζετε την απόφασή σας στην τιμή.

Κίνδυνοι από τη χρήση μιας διεύθυνσης IP της Σρι Λάνκα

Δεν θα κινδυνεύετε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Υπάρχουν χώρες που έχουν αυστηρούς κανόνες για την ελευθερία του λόγου, δεν σέβονται το απόρρητο και υπόκεινται σε αυστηρή παρακολούθηση.

Η συνολική βαθμολογία ελευθερίας στο Διαδίκτυο της Σρι Λάνκα δεν είναι στο επίπεδο των δυτικών προτύπων, αλλά η χώρα έχει σημειώσει βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια. Μετά την κοινοτική βία τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2018, η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα απαγόρευσε ιστότοπους κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το Instagram, το WhatsApp και το Viber, λέγοντας ότι οι πλατφόρμες εξαπλώνονταν και ενισχύουν τη ρητορική μίσους.

Σύμφωνα με το Freedom House, η χώρα έχει επίσης μια ανησυχητική ιστορία σύλληψης και φυλάκισης διαδικτυακών δημοσιογράφων χρησιμοποιώντας προηγούμενη νομοθεσία, όπως ο νόμος για την πρόληψη της τρομοκρατίας. Οι νόμοι έχουν αντικατασταθεί από ένα νέο αντιτρομοκρατικό πλαίσιο, αλλά ακτιβιστές και νομικοί μελετητές επιμένουν ότι περιέχει επίσης διατάξεις που θα μπορούσαν να περιορίσουν την ελευθερία της έκφρασης.

Λόγω αυτών των πραγμάτων, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους ή περιεχόμενο της Σρι Λάνκα μέσω πλατφορμών ροής πολυμέσων. Δεν θα παρακάμψει μόνο τη λογοκρισία, αλλά και θα προστατεύσει το απόρρητό σας, θα προστατεύσει τη σύνδεσή σας και θα ξεκλειδώσει μια σειρά από αποκλεισμένο περιεχόμενο geoblock, όπως το Netflix και ο διαδικτυακός τηλεοπτικός προγραμματισμός.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να λάβετε μια διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα. Η καλύτερη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN επειδή προσφέρει καλή ασφάλεια που θα σας κρατήσει κρυμμένους και την σύνδεσή σας ασφαλή. Οποιαδήποτε από τις επιλογές μας VPN θα σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε, αλλά το ExpressVPN είναι το καλύτερο λόγω της ισχυρής ασφάλειας και απορρήτου, των γρήγορων ταχυτήτων και της ικανότητάς σας να εισέρχεστε σε υπηρεσίες ροής.

Αν έχετε εμπειρία να λάβετε μια διεύθυνση IP της Σρι Λάνκα, θα θέλαμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας. Πείτε μας για αυτά στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map