Πώς να αποκτήσετε μια Δανική διεύθυνση IP το 2020: Συνδεθείτε μέσω Κοπεγχάγης

Εάν είστε Δανός που ζείτε στο εξωτερικό, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο ή ιστότοπους στη Δανία. Το μόνο που λαμβάνετε είναι μηνύματα σφάλματος. Αυτό οφείλεται στα γεωγραφικά μπλοκ, τα οποία περιορίζουν την πρόσβαση περιεχομένου στη Δανία, εκτός και αν βρίσκεστε εκεί φυσικά. 


Ευτυχώς, ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε μια δανική και να κάνετε streaming αποκλειστικού περιεχομένου από DR TV ή ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Danske Bank. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε ένα.

Η διεύθυνση IP είναι ένα σύνολο τυχαίων αριθμών που περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Αλλάζοντας την τρέχουσα διεύθυνση IP σας σε μία στη Δανία, μπορείτε να εξαπατήσετε τους ιστότοπους να πιστεύουν ότι βρίσκεστε εκεί, παρόλο που δεν είστε, και να παρακάμψετε τους γεωστατικούς περιορισμούς.

Πώς να αποκτήσετε μια Δανική διεύθυνση IP

Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας χρησιμοποιώντας δύο μεθόδους: έναν διακομιστή μεσολάβησης ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ένας διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε μια διεύθυνση IP Δανίας. 

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν κρυπτογραφεί κανένα από τα δεδομένα σας, πράγμα που σημαίνει ότι η ταυτότητά σας μπορεί να εντοπιστεί σε εσάς και η σύνδεσή σας δεν είναι ασφαλής. Είναι επίσης αναξιόπιστο και δεν αποκλείει τις υπηρεσίες ροής πολυμέσων.

Η καλύτερη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Εκτός από τη λήψη μιας Δανικής διεύθυνσης IP, θα καλύψει την πραγματική τοποθεσία σας, θα ασφαλίσει τη σύνδεσή σας και θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας από αδιάκριτα μάτια. 

Σε αντίθεση με τους διακομιστές μεσολάβησης, ένα VPN μπορεί επίσης να ξεκλειδώσει περιορισμένους ιστότοπους, ώστε να έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δανικού περιεχομένου από υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix, το Hulu και άλλα. Διαβάστε τον οδηγό VPN εναντίον Proxy εναντίον Tor για να μάθετε περισσότερα.

Πολλοί από τους παρόχους στο καλύτερο άρθρο VPN θα σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε, αλλά ορισμένοι είναι πιο κατάλληλοι για τη Δανία από άλλους. Το VPN που επιλέγετε πρέπει να έχει καλή ασφάλεια, γρήγορες συνδέσεις και διακομιστές στη Δανία, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να λάβετε μια διεύθυνση IP Δανίας.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει τη Δανία, εξαιρετική ασφάλεια και αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Έχει επίσης τη φήμη για τις γρήγορες ταχύτητες διακομιστή, γι ‘αυτό κατατάσσεται πρώτη στη λίστα με τις ταχύτερες υπηρεσίες VPN. 

Όχι μόνο αυτό, παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και είναι πολύ αξιόπιστο. Επίσης, παρακάμπτει αξιόπιστα τα geoblocks του Netflix, γι ‘αυτό είναι το καλύτερο VPN μας για το Netflix.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Λειτουργεί σε πλατφόρμες Windows, macOS, Linux, Android και iOS και είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί. Διαθέτει επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome, το Safari και το Mozilla Firefox. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών πέρα ​​από αυτό.

Το ExpressVPN προσφέρει υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του δίνει λεπτομερείς απαντήσεις εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εγκατάσταση ή άλλα ερωτήματα. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

NordVPN

Το NordVPN μπορεί επίσης να σας δώσει μια διεύθυνση IP της Δανίας. Το δίκτυό του με περισσότερους από 5.000 διακομιστές καλύπτει 60 χώρες, με 79 στη Δανία. Διαθέτει επίσης ειδικούς διακομιστές συντονισμένους ειδικά για παιχνίδια, απόρρητο ή torrenting (διαβάστε το καλύτερο VPN για οδηγό torrenting). 

Παρέχει κορυφαία ασφάλεια, με διακόπτη kill και διακομιστές διπλού hop που κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας δύο φορές. Επιπλέον, υπάρχει πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, ώστε να τηρείται το απόρρητό σας.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και καλές ταχύτητες, αν και μπορεί να επιβραδυνθεί κατά τη σύνδεση σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, αντισταθμίζει αυτό με τους γρήγορους χρόνους εναλλαγής διακομιστή. Το NordVPN καταργεί επίσης τον αποκλεισμό του Netflix και άλλων υπηρεσιών ροής. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS σε έως και έξι συσκευές με μία μόνο σύνδεση. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη μέσω email και ζωντανής συνομιλίας και περιλαμβάνει επίσης μια χρήσιμη βάση γνώσεων με περισσότερες πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων. Παρέχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε για να δείτε αν σας αρέσει πριν δεσμευτείτε σε μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια δανική διεύθυνση IP, επειδή διαθέτει περισσότερους από 4.700 διακομιστές σε 59 χώρες, με 42 στη Δανία. Η ασφάλεια είναι καλή, με αξιοπρεπείς ταχύτητες και εξειδικευμένους διακομιστές για streaming και torrent. Έχει απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής. Επιπλέον, δεν διατηρεί αρχεία της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS με έως και επτά συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα σε έναν λογαριασμό. Δεν είναι περίεργο που κατατάσσεται στην καλύτερη λίστα VPN για πολλές συσκευές. 

Μια δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη, ώστε να μπορείτε να δείτε αν σας αρέσει και παρέχει μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών που μπορείτε να επιστρέψετε αν δεν είστε ακόμη έτοιμοι να δεσμευτείτε. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι κίνδυνοι από τη χρήση μιας Δανικής διεύθυνσης IP

Δεν υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση IP της Δανίας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του Διαδικτύου στη χώρα.

Μια έκθεση του 2019 από το σώμα υπεράσπισης, το Freedom House αναφέρει ότι το Διαδίκτυο στη Δανία είναι δωρεάν, καθώς οι πολίτες του απολαμβάνουν την ελεύθερη έκφραση και ένωση, καθώς και πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Ωστόσο, η Δανία είναι μέρος της συμμαχίας Nine Eyes, η οποία αποτελείται από χώρες που συνεργάζονται για τη συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών μέσω μαζικής παρακολούθησης.

Το Nine Eyes είναι μια επέκταση της συμμαχίας Five Eyes, του οποίου σκοπός είναι ο συντονισμός της ανταλλαγής στρατιωτικών σημάτων και πληροφοριών σε μορφή ή ανεπεξέργαστα δεδομένα, καθώς και τελικές αναφορές μεταξύ κρατών μελών. 

Η κυβέρνηση της Δανίας εξέδωσε την εκτελεστική εντολή διατήρησης δεδομένων, η οποία απειλεί την ιδιωτική ζωή των πολιτών της μέσω της παρεμβατικής παρακολούθησης και της καταγραφής συνεδριών, την οποία όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου έπρεπε να εφαρμόσουν. Αυτό δημιούργησε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων που θέτουν τις πληροφορίες των χρηστών σε κίνδυνο πιθανών παραβιάσεων ασφαλείας.

Ωστόσο, η λογοκρισία στο Διαδίκτυο χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για τον περιορισμό των ιστότοπων κοινής χρήσης αρχείων και του φιλτραρίσματος ιστότοπων τζόγου και torrenting, καθώς και ιστότοπων που σχετίζονται με παράνομες δραστηριότητες, όπως οι πωλήσεις ναρκωτικών.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να λάβετε μια διεύθυνση IP στη Δανία. Η καλύτερη διαδρομή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN επειδή σας απαλλάσσει από παρεμβατική παρακολούθηση και λογοκρισία. Επιπλέον, προσφέρει καλή ασφάλεια και διατηρεί κρυφή την πραγματική σας ταυτότητα.

Οποιαδήποτε από τις επιλογές που προτείνουμε μπορεί να σας δώσει μια διεύθυνση IP για τη Δανία, αλλά το ExpressVPN είναι ο νικητής μας λόγω της εξαιρετικής ασφάλειας, των γρήγορων ταχυτήτων και της καλής υποστήριξης των πελατών. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών ή τη δοκιμή επτά ημερών, ώστε να μπορείτε να δείτε αν σας αρέσει πριν εγγραφείτε. Ρίξτε μια ματιά στη βιβλιοθήκη VPN για άλλους χρήσιμους οδηγούς.

Έχετε εμπειρία να αποκτήσετε μια δανική διεύθυνση IP; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας. Πείτε μας για αυτά στην ενότητα σχολίων. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map