Πώς να αποκτήσετε μια ταϊλανδική διεύθυνση IP 2020

Η πρόσβαση στο περιεχόμενο που έχετε συνηθίσει μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν είστε εκτός της χώρας σας. Οι τοπικοί περιορισμοί μπορούν να σας σταματήσουν στα ίχνη σας και ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσετε είναι να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP της Ταϊλάνδης, έτσι ώστε οι κάτοικοι της Ταϊλάνδης να μπορούν να ενεργήσουν σαν να είναι σπίτι, στο διαδίκτυο, ούτως ή άλλως.

Παρόλο που δεν μπορείτε να το δείτε, η διεύθυνση IP σας είναι σαν μια ετικέτα ταυτότητας που λέει στους ιστότοπους και τις διαδικτυακές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε όπου βρίσκεστε. Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε μια χώρα στην οποία δεν είστε, δεν θα μπορείτε να το δείτε. Αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σε αυτήν τη χώρα, θα αποκτήσετε πρόσβαση.

Εάν είστε ψηφιακός νομάδας και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε επαγγελματικούς λογαριασμούς ή να συνδεθείτε στην τράπεζά σας, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά είναι απλώς ένα μέτρο ασφαλείας για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ασφαλή. Απλώς αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας και είστε έτοιμοι.

Ίσως θέλετε να διορθώσετε το Netflix ή άλλες υπηρεσίες ροής. Λόγω των διεθνών νόμων περιεχομένου, αυτό που μπορείτε να κάνετε ροή βασίζεται στην τοποθεσία σας. Οι υπηρεσίες ροής χρειάζονται άδεια για κάθε εκπομπή σε κάθε χώρα που τις μεταδίδουν. Η πολιτιστική ζήτηση παίζει επίσης ρόλο στη διαθεσιμότητα. Το κομμάτι μας για την απαγόρευση του Netflix πηγαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Είτε θέλετε να κάνετε ροή ή να παρακολουθείτε τις τοπικές ειδήσεις, αυτά τα γεωγραφικά μπλοκ σημαίνουν ότι θα πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας. Αν θέλετε το Netflix, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον καλύτερο οδηγό VPN για Netflix για περισσότερες προτάσεις.

Πώς να αποκτήσετε μια ταϊλανδική διεύθυνση IP

Ένας εύκολος τρόπος για να πλαστογραφήσετε τη διεύθυνση IP σας είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης – δείτε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης – αλλά δεν θα το συνιστούσαμε. Είναι αναξιόπιστα και σας αφήνουν ευάλωτοι σε κυβερνοεπιθέσεις επειδή δεν υπάρχει ασφάλεια. Επιπλέον, η διεύθυνση IP σας δεν προστατεύεται, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εντοπιστεί πίσω σε εσάς. Ρίξτε μια ματιά στο VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης εναντίον Tor για να μάθετε περισσότερα.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Θα λάβετε αποκλειστική ασφάλεια και απόρρητο και η διεύθυνση IP σας θα είναι ασφαλής από την έκθεση.

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις καλύτερες κριτικές VPN, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι καλό για την Ταϊλάνδη πρώτα. Η κύρια προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι ότι διαθέτει διακομιστές εκεί γιατί θα βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση χωρίς αυτούς. Θα θέλατε επίσης να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να ξεπεράσει το σύστημα ανίχνευσης VPN του Netflix. Το κομμάτι μας στο σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix έχει περισσότερες λεπτομέρειες.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένας καλός πάροχος με χιλιάδες διακομιστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 10 στην Ταϊλάνδη. Η ασφάλειά του είναι καλή και δεν κρατά αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας. Έχει καλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης, καθώς και δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Επιτρέπει έως και επτά ταυτόχρονες συνδέσεις, δίνοντάς την κορυφαία θέση στα καλύτερα VPN μας για σύγκριση πολλαπλών συσκευών. Για να δείτε αν σας αρέσει, μπορείτε να εγγραφείτε στη δοκιμή επτά ημερών. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να αποφασίσετε μετά από αυτό, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να επιστρέψετε. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερα.

NordVPN

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Ταϊλάνδης. Διαθέτει πάνω από 5.000 διακομιστές, επτά από τους οποίους βρίσκονται στην Ταϊλάνδη. Θα σας προστατεύσει με μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες ασφάλειες και δεν θα υπάρχει ρεκόρ για το τι έχετε κάνει. Οι ταχύτητές του είναι καλές και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής χωρίς πρόβλημα.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το NordVPN είναι συμβατό με τα περισσότερα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές κάθε φορά. Η περίοδος επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να δείτε αν είναι σωστή για εσάς. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες πληροφορίες.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια καλή επιλογή επειδή διαθέτει διακομιστές στην Ταϊλάνδη. Παρέχει εξαιρετική ασφάλεια και έχει αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Επιπλέον, είναι το ταχύτερο VPN. Αυτό και το απεριόριστο εύρος ζώνης το καθιστούν το καλύτερο VPN για ροή. Δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα κατά την πρόσβαση.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τους εύχρηστους πελάτες του σε όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα. Είναι τόσο απλό που είναι η καλύτερη επιλογή για όσους δεν έχουν εμπειρία στη χρήση VPN. Θα επιτρέψει τη σύνδεση έως και τριών συσκευών ταυτόχρονα. Υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία είναι αρκετός χρόνος για να το ελέγξετε. Η αναθεώρησή μας στο ExpressVPN αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία.

Κίνδυνοι από τη χρήση μιας ταϊλανδικής διεύθυνσης IP

Η χρήση μιας ταϊλανδικής διεύθυνσης IP είναι καλή, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι ενώ το κάνετε. Για παράδειγμα, ορισμένες χώρες είναι επεμβατικές με την επιτήρηση και δεν έχουν τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου.

Τα σχόλια που γίνονται στο διαδίκτυο και επικρίνουν τη μοναρχία μπορούν να οδηγήσουν σε δίωξη βάσει του νόμου της Ταϊλάνδης για το lese-majeste. Οι αρχές μπορούν να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας εύκολα, αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος επιθέσεων στο διαδίκτυο. Η Ταϊλάνδη είναι ένα από τα χειρότερα μέρη για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, επομένως θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι. Το να έχετε ένα καλό antivirus είναι επίσης μια καλή ιδέα.

Δείτε το καλύτερο άρθρο VPN για την Ταϊλάνδη για περισσότερα σχετικά με τη χώρα.

Τελικές σκέψεις

Ας ελπίσουμε ότι σας βοηθήσαμε να κατανοήσετε πώς μπορείτε να λάβετε μια διεύθυνση IP στην Ταϊλάνδη. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μέσω ενός VPN, επειδή θα προστατεύεστε από την ασφάλειά του και θα προστατεύεται το απόρρητό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω προτάσεις μας για την Ταϊλάνδη, αλλά το CyberGhost είναι η καλύτερη επιλογή επειδή διαθέτει τους περισσότερους διακομιστές εκεί, δίνοντάς σας την καλύτερη ευκαιρία να βρείτε έναν κατάλληλο. Με την επταήμερη δοκιμή του, θα μπορείτε να το δοκιμάσετε, αλλά αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε μέχρι τότε, θα καλυφθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Εάν μπορείτε να συστήσετε έναν τρόπο για να λάβετε μια ταϊλανδική διεύθυνση IP, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me