Πώς να αποκτήσετε μια ιρανική διεύθυνση IP το 2020: Τηλεγράφημα στην Τεχεράνη

Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί θα θέλατε μια ιρανική διεύθυνση IP λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου διαδικτύου. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο ή εκπομπές που είναι διαθέσιμες μόνο εκεί, όπως αυτό που υπάρχει στο Netflix Iran, θα χρειαστείτε ένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς να αποκτήσετε μια ιρανική διεύθυνση IP. 

Η μετεγκατάσταση ή το ταξίδι σε όλο τον κόσμο μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες εκπλήξεις όταν συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μέρος του περιεχομένου ή των υπηρεσιών που έχετε συνηθίσει δεν είναι προσβάσιμο. Αυτό πιθανότατα επειδή περιορίζεται σε μία χώρα. 

Οι ιστότοποι και οι διαδικτυακές υπηρεσίες εξετάζουν τη διεύθυνση IP σας για να δουν πού βρίσκεστε. Εάν το περιεχόμενο περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα και δεν είστε εκεί, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος. Αυτό ονομάζεται αποκλεισμός γεωγραφικού αποκλεισμού και είναι πιο συνηθισμένο από ό, τι νομίζετε.

Οι χρηματοοικονομικές εταιρείες, οι πλατφόρμες ροής και πολλές άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες αλλάζουν το περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε ή να αποκλείσετε ανάλογα με το πού βρίσκεστε.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να συνδεθείτε στον τραπεζικό λογαριασμό σας στο διαδίκτυο. Εάν δεν βρίσκεστε στη χώρα στην οποία το έχετε ρυθμίσει, είναι πιθανό να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Αυτό έγινε για την καταπολέμηση της διαδικτυακής απάτης. Είναι ενοχλητικό, αλλά μόλις αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε ως συνήθως. 

Ο γίγαντας ροής Netflix είναι ένα άλλο παράδειγμα μιας διαδικτυακής υπηρεσίας με γεωγραφικό αποκλεισμό. Είναι διαθέσιμο στις περισσότερες χώρες, αλλά η βιβλιοθήκη σε καθεμία είναι διαφορετική. Αν και ορισμένα προγράμματα είναι διαθέσιμα παντού, άλλα είναι αποκλειστικά για μία χώρα λόγω της γλώσσας ή του πολιτισμού τους. Επιπλέον, υπάρχει το μικρό πρόβλημα να απαιτείται άδεια σε κάθε χώρα για να προβληθεί η εκπομπή.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στον οδηγό μας για την απαγόρευση του Netflix VPN. Εν ολίγοις, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Ιράν Netflix, θα χρειαστείτε μια ιρανική διεύθυνση IP. Για ειδικές προτάσεις, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για σύγκριση Netflix.

Θα πρέπει επίσης να λάβετε μια διεύθυνση IP από το Ιράν εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τοπικές ειδήσεις στο κανάλι ειδήσεων Al-Alam.

Πώς να αποκτήσετε μια ιρανική διεύθυνση IP

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας και οι δύο είναι απλοί. Η ευκολότερη διαδρομή είναι μέσω διακομιστή μεσολάβησης. Τούτου λεχθέντος, όπως μπορείτε να διαβάσετε στη σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor, είναι κακή ιδέα. Δεν θα προστατεύεστε από την ασφάλεια και η διεύθυνση IP σας θα παραμείνει εκτεθειμένη. 

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια διαφορετική διεύθυνση IP είναι με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Είναι εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνουν καλή ασφάλεια και άλλες λειτουργίες. Πολλοί πάροχοι δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες παραμένουν ιδιωτικές. Η πραγματική σας διεύθυνση IP προστατεύεται επίσης. 

Θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε το πιο ασφαλές VPN μας, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα σας δώσει μια ιρανική διεύθυνση IP. Για αυτό, πρέπει να διαθέτει διακομιστές στη χώρα.

Εάν το Netflix αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα VPN δεν είναι σε θέση να ξεπεράσουν το σύστημα ανίχνευσης VPN (διαβάστε το κομμάτι σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix για περισσότερα σχετικά με αυτό). Για να αποκτήσετε πρόσβαση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα με δυνατότητα παράκαμψης.

VPNArea

Περάσαμε όλους τους παρόχους στην καλύτερη συλλογή VPN, αλλά κατά τη στιγμή της σύνταξης, μόνο το VPNArea είχε διακομιστές στο Ιράν. Ευτυχώς, είναι μια καλή υπηρεσία. Έχει καλή ασφάλεια, την οποία μπορείτε να αυξήσετε χρησιμοποιώντας τους διακομιστές διπλού hop. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill, ο οποίος θα διακόψει τη σύνδεσή σας εάν το VPN αποτύχει. Επιπλέον, οι δραστηριότητές σας παραμένουν μυστικές λόγω της πολιτικής καταγραφής.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Υπάρχουν ειδικοί διακομιστές για torrent και streaming, αλλά το VPN δεν είναι τόσο γρήγορο όσο οι ανταγωνιστές του, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική VPNArea μας. Ωστόσο, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει στο Netflix. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, macOS, Linux, Android και iOS με έως και έξι συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Είναι επίσης εύκολο να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει μια εύχρηστη βάση γνώσεων για μικρά ζητήματα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και μέσω email 24/7. Η τιμή της VPNArea είναι δίκαιη λαμβάνοντας υπόψη την υπηρεσία που παρέχει. Ωστόσο, το μηνιαίο πρόγραμμα δεν προσφέρει την καλύτερη αξία, επομένως θα πρέπει να επιλέγετε μεγαλύτερη συνδρομή. Επιπλέον, υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Κίνδυνοι από τη χρήση ιρανικής διεύθυνσης IP

Παρόλο που δεν υπάρχει κίνδυνος να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, θα πρέπει να ενημερώσετε τους κανόνες για συγκεκριμένες χώρες εκ των προτέρων. Πολλές χώρες επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες που μπορούν να τιμωρήσουν τους χρήστες για ορισμένες διαδικτυακές δραστηριότητες, για να μην αναφέρουμε το ποσό της επιτήρησης στο διαδίκτυο που πραγματοποιείται από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. 

Ο νόμος της Σαρία εφαρμόζεται στο Ιράν και ο διαδικτυακός κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος. Η χώρα ελέγχει αυτό που οι πολίτες μπορούν να δουν με το δικό της halal internet. Η προσπάθεια πρόσβασης σε απαγορευμένο περιεχόμενο μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία. 

Δεν επιτρέπεται ο τζόγος και η χρήση ιστότοπων γνωριμιών. Επιπλέον, ορισμένα κοινωνικά μέσα και εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν απαγορευτεί. Το Διαδίκτυο παρακολουθείται και εκείνοι που έχουν πρόσβαση σε τέτοιες ιστοσελίδες και υπηρεσίες μπορούν να εντοπιστούν μέσω της διεύθυνσης IP τους. 

Έχουν αναφερθεί αναφορές ότι ορισμένα VPN έχουν αποκλειστεί κατά τη διάρκεια των εκλογικών περιόδων και άλλες αναφορές δείχνουν ότι επιτρέπονται μόνο εξουσιοδοτημένα VPN. Το νομικό καθεστώς των VPN είναι θολό, αλλά τα εξουσιοδοτημένα είναι πιθανό να παρακολουθούνται. Διαβάστε το καλύτερο άρθρο VPN για το Ιράν για πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Δεν έχει σημασία σε ποια χώρα βρίσκεστε, είναι πιθανό το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Το δημόσιο WiFi είναι δημοφιλές, αλλά ποτέ δεν γνωρίζετε πόσο ασφαλής είναι η σύνδεση. Είναι καλύτερο να οπλιστείτε με ένα ασφαλές VPN και antivirus.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να γνωρίζετε τώρα πώς να λάβετε με ασφάλεια μια διεύθυνση Ιράν IP. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, γιατί θα σας προστατεύει από κακόβουλα διαδικτυακά και θα κρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP από τους κατασκοπευτές.

Συνιστούμε συνήθως μερικούς παρόχους που είναι έτοιμοι για την εργασία, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, το VPNArea είναι ο μόνος που διαθέτει διακομιστές στο Ιράν. Ωστόσο, είναι μια καλή υπηρεσία με αξιοπρεπή ασφάλεια και απόρρητο, καθώς και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. 

Έχετε εμπειρία να λάβετε μια ιρανική διεύθυνση IP; Μοιραστείτε το μαζί μας στην ενότητα σχολίων. Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε. Ρίξτε μια ματιά στη βιβλιοθήκη VPN μας και για άλλους χρήσιμους οδηγούς. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me