Πώς να αποκτήσετε μια πακιστανική διεύθυνση IP το 2020: Μια τοποθεσία στο Λαχόρη

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πακιστανικό περιεχόμενο ενώ βρίσκεστε εκτός του Πακιστάν, πιθανότατα έχετε εισαχθεί στα γεωγραφικά μπλοκ. Είναι κοινά, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικά. Ο μόνος τρόπος για να τα αντιμετωπίσετε είναι να αλλάξετε την IP σας. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς να αποκτήσετε μια πακιστανική διεύθυνση IP.


Η διεύθυνση IP σας είναι ένας μοναδικός αριθμός αναγνώρισης που περιλαμβάνει τη γεωγραφική σας τοποθεσία. Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάτι που περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα, θα αποκλείσετε, εκτός εάν έχετε τη σωστή διεύθυνση IP. Η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας είναι βασικά να ξεγελάσει τον ιστότοπο ή την ηλεκτρονική υπηρεσία ώστε να πιστεύει ότι βρίσκεστε σε αυτήν τη χώρα.

Ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε κάποια τοπική τηλεόραση, όπως το Dunya News ή το Samaa TV. Ίσως χάσετε να παρακολουθείτε τις ειδήσεις ή άλλα προγράμματα στην τοπική σας γλώσσα, όπως Ουρντού, Πουντζάμπικ ή Σίντι. Όποια και αν είναι, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια πακιστανική διεύθυνση IP.

Το Netflix διατίθεται επίσης στο Πακιστάν, και ορισμένα προγράμματα που διατίθενται ενδέχεται να μην υπάρχουν αλλού αλλού. Αυτό οφείλεται στους περιορισμούς αδειών. Απαιτείται άδεια για κάθε χώρα στην οποία μια υπηρεσία θέλει να μεταδώσει μια παράσταση. Πολλοί χρήστες θέλουν πρόσβαση στην αμερικανική έκδοση του Netflix επειδή έχει τις περισσότερες επιλογές. Εξετάζουμε αυτό το θέμα περισσότερο στην απαγόρευση του Netflix VPN.

Εάν η είσοδος στο Netflix είναι ο κύριος στόχος σας, ανατρέξτε στις προτάσεις μας στον καλύτερο οδηγό VPN για το Netflix.

Ένας άλλος λόγος που ίσως θέλετε μια πακιστανική διεύθυνση IP είναι να συνδεθείτε στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Πολλές τράπεζες δεν επιτρέπουν την πρόσβαση από χώρες εκτός της χώρας. Είναι ενοχλητικό, αλλά η επιπλέον ασφάλεια υπάρχει για να σταματήσει η απάτη.

Πώς να αποκτήσετε μια πακιστανική διεύθυνση IP

Μερικές μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη μιας πακιστανικής διεύθυνσης IP. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης – διαβάστε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης – που είναι η εύκολη διαδρομή, αλλά δεν λειτουργούν πάντα. Ακόμα κι αν ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί, αφήνει το IP σας εκτεθειμένο, ώστε να μπορεί να εντοπιστεί ξανά σε εσάς. Επιπλέον, δεν υπάρχει ασφάλεια, επομένως μπορείτε να γίνετε θύμα του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Το άρθρο VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor έχει περισσότερα για το θέμα.

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, θα προστατεύεστε από την ασφάλειά του και θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε ανώνυμα.

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που θα κάνουν μερικές από τις καλύτερες VPN μας καλές επιλογές για το Πακιστάν. Το πιο σημαντικό, ο πάροχος πρέπει να διαθέτει διακομιστές εκεί. Διαφορετικά, δεν θα έχετε ακόμα πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ροής, θα χρειαστείτε ένα VPN με καλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, θα πρέπει να είναι σε θέση να παραμείνει μη εντοπισμένο από το προηγμένο σύστημα ανίχνευσης VPN της υπηρεσίας. Ορισμένα VPN δεν έχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να το κάνουν. Διαβάστε το κομμάτι μας στο σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix για περισσότερα.

CyberGhost

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για να λάβετε μια πακιστανική διεύθυνση IP. Από τους χιλιάδες διακομιστές του, 10 βρίσκονται στο Πακιστάν. Έχει καλή ασφάλεια και τιμά το απόρρητό σας με μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής. Οι ταχύτητες είναι αξιοπρεπείς και έχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Επιπλέον, μπορεί να σας μεταφέρει σε υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS και να συνδέσετε έως και επτά συσκευές κάθε φορά. Για αυτόν τον λόγο, ήταν ένα από τα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία ή χρησιμοποιήστε τη δοκιμή επτά ημερών για να δείτε μόνοι σας. Υπάρχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια άλλη καλή επιλογή επειδή διαθέτει ένα καλό δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει ορισμένους διακομιστές στο Πακιστάν. Η ασφάλειά του είναι εξαιρετική και δεν κρατά αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας. Θα σας μεταφέρει σε υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, χωρίς πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, είναι το καλύτερο VPN για ροή. Επιπλέον, έχει απεριόριστο εύρος ζώνης και είναι το ταχύτερο VPN.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση τριών συσκευών. Οι πελάτες είναι εύχρηστοι και είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν έχετε εμπειρία στη χρήση VPN. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σας δίνει αρκετό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για μια πιο λεπτομερή ματιά στην υπηρεσία.

Astrill

Το Astrill μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη πακιστανικής διεύθυνσης IP. Το δίκτυο διακομιστών του δεν είναι τόσο μεγάλο όσο οι ανταγωνιστές του, αλλά διαθέτει διακομιστές στη Bahawalpur. Έχει αξιοπρεπή ασφάλεια για να σας προστατεύσει και μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πρωτόκολλα VPN, συμπεριλαμβανομένων δύο που είναι μοναδικά σε αυτό. Το Astrill θα σας μεταφέρει σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix, και έχει γρήγορες ταχύτητες με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων και κινητών. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών που μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Astrill για περισσότερα.

Κίνδυνοι από τη χρήση μιας πακιστανικής διεύθυνσης IP

Τεχνικά, δεν κινδυνεύετε όταν χρησιμοποιείτε μια πακιστανική διεύθυνση IP. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν το κάνετε. Η παρακολούθηση είναι ένα σημαντικό ζήτημα σε πολλά μέρη του κόσμου, με λίγες μόνο χώρες να εκτιμούν την ιδιωτικότητα.

Η κυβέρνηση δεν ανέχεται κριτική για τις στρατιωτικές ή μαχητικές θρησκευτικές ομάδες. Πέντε μπλόγκερ αναφέρθηκαν αγνοούμενοι μετά από κριτική, και ένας ισχυρίστηκε ότι βασανίστηκε από κυβερνητικό ίδρυμα.

Επιπλέον, η βλασφημία είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται αυστηρά. Πολλοί δημοσιογράφοι ασκούν αυτο λογοκρισία όταν γράφουν για ευαίσθητα θέματα, όπως θρησκεία, διαμαρτυρίες και θέματα ΛΟΑΤ. Διαβάστε το καλύτερο κομμάτι VPN για Πακιστάν για περισσότερα σχετικά με τη χώρα.

Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος χρήσης δημόσιου WiFi. Όταν συνδέεστε σε ένα hotspot, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε πόσο ασφαλές είναι. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, διατηρείτε τον εαυτό σας προστατευμένο από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ένα καλό antivirus δεν θα πάει καλά.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε πακιστανική. Για να διατηρήσετε τον εαυτό σας ασφαλή, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε τη διαδρομή VPN, διότι θα διασφαλίσει ότι προστατεύεστε και τιμάτε το απόρρητό σας.

Όλες οι προτάσεις μας είναι έτοιμες, αλλά το CyberGhost έχει το πάνω χέρι με 10 διακομιστές στο Πακιστάν. Με την επταήμερη δοκιμή και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, έχετε αρκετό χρόνο για να αποφασίσετε αν είναι σωστό για εσάς.

Εάν έχετε προτάσεις για τη λήψη μιας πακιστανικής διεύθυνσης IP, αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω. Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map