Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας το 2020: Ασφαλής στη Σεούλ

Εάν είστε οπαδός του Hallyu ή έχετε ενδιαφέρον για την κορεατική ταινία, θα θελήσετε να την παρακολουθήσετε καθώς ταξιδεύετε ή εργάζεστε εκτός της Νότιας Κορέας. Δυστυχώς, λόγω των γεωγραφικών αποκλεισμών, ενδέχεται να καταλήξετε να λαμβάνετε πολλά μηνύματα σφάλματος όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο. Με τη διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας, ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής και να παρακολουθείτε το περιεχόμενο που θέλετε. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε ένα.

Αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας, θα πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας και θα παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας κορεατική σειρά στο Netflix, μπορείτε να το κάνετε μόνο με μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας. 

Το Netflix παρέχει διαφορετικές βιβλιοθήκες περιεχομένου με βάση τη χώρα όπου είναι διαθέσιμο. Αυτό οφείλεται στις γλωσσικές και πολιτιστικές διαφορές, καθώς και στις εδαφικές άδειες. Διαβάστε το κομμάτι απαγόρευσης του Netflix VPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας Παρομοίως, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της Νότιας Κορέας ή στις διαδικτυακές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας, δεν θα μπορείτε να το κάνετε λόγω περιορισμών βάσει περιοχής. Με μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας, μπορείτε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες.

Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας

Οι δύο κοινές διαδρομές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας χρησιμοποιούν έναν διακομιστή μεσολάβησης ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Οι διακομιστές μεσολάβησης αντικαθιστούν τη διεύθυνση IP σας επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε σε διακομιστή σε διαφορετική τοποθεσία πριν μετακινηθείτε στο Διαδίκτυο (διαβάστε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης). 

Ενώ οι διακομιστές μεσολάβησης είναι δωρεάν για χρήση, είναι επίσης αναξιόπιστοι και δεν προσφέρουν ασφάλεια για τη σύνδεσή σας. Αυτό αφήνει εκτεθειμένη τη διεύθυνση IP σας και η σύνδεσή σας μπορεί να εντοπιστεί ξανά σε εσάς.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας. Τα VPN κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε tunnel σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο (διαβάστε τον οδηγό κρυπτογράφησης για περισσότερες πληροφορίες).

Έχουν επίσης πολιτικές χωρίς αρχεία καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τηρούν αρχεία της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο και τις διάφορες δυνατότητες ασφαλείας VPN που κρύβουν την πραγματική σας διεύθυνση IP. Μάθετε περισσότερα στον ηλεκτρονικό μας οδηγό απορρήτου ή το VPN εναντίον Proxy εναντίον Tor.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα VPN από τις κριτικές VPN, αλλά πρέπει να διαθέτει διακομιστές στη Νότια Κορέα, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας. Εάν η προτεραιότητά σας είναι ροή περιεχομένου από το Netflix, επιλέξτε ένα που μπορεί να παρακάμψει τα έξυπνα φίλτρα και τους ανιχνευτές του, καθώς πολύ λίγοι μπορούν να το κάνουν αξιόπιστα. Το άρθρο σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix έχει περισσότερες λεπτομέρειες.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN. Είναι μια καλή επιλογή για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Νότιας Κορέας, λόγω του μεγάλου δικτύου διακομιστών που έχει διαδοθεί σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας. Έχει μια καλά κερδισμένη φήμη για γρήγορες ταχύτητες διακομιστή, ισχυρή ασφάλεια και αξιοπιστία, γι ‘αυτό κατατάσσεται πρώτη στις ταχύτερες υπηρεσίες VPN και τους πιο ασφαλείς οδηγούς VPN. 

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορεί επίσης να παρακάμψει αξιόπιστα τα γεωγραφικά μπλοκ του Netflix, γι ‘αυτό κέρδισε την πρώτη θέση στον καλύτερο οδηγό VPN για το Netflix.  

Το ExpressVPN είναι εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση σε Windows, macOS, Linux, Android και iOS. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome, το Mozilla Firefox και το Safari. 

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εγκατάσταση ή άλλα ερωτήματα, η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7. Το προσωπικό δίνει χρήσιμες και διεξοδικές απαντήσεις μέσω email και ζωντανής συνομιλίας. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερα.

Παρόλο που το ExpressVPN είναι ακριβό, η άριστη εξυπηρέτησή του διασφαλίζει ότι αξίζετε τα χρήματά σας. Παρέχει επίσης δωρεάν δοκιμή επτά ημερών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη καλή επιλογή για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Νότιας Κορέας. Διαθέτει δίκτυο περισσότερων από 5.000 διακομιστών που καλύπτουν 60 χώρες, με 10 στη Νότια Κορέα, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα πρόσβασης σε περιεχόμενο από εκεί. 

Η ασφάλεια είναι κορυφαία, με διακομιστές killswitch, διπλό hop που κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας δύο φορές και πολιτική χωρίς καταγραφές για την τήρηση του απορρήτου σας. Το NordVPN προσφέρει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και καλές ταχύτητες. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ωστόσο, μπορεί να επιβραδυνθεί κατά τη σύνδεση σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά το αντισταθμίζει με τον γρήγορο χρόνο εναλλαγής διακομιστή. Θα σας οδηγήσει και στο Netflix της Νότιας Κορέας και στο torrents, γι ‘αυτό ήρθε πρώτη στο καλύτερο VPN για οδηγό torrenting. 

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε απλά και να συνδεθείτε γρήγορα σε Windows, macOS, Android και iOS. Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και χρήσιμης γνώσης. 

Το NordVPN προσφέρει μηνιαία τιμή σε προσιτές τιμές, αλλά θα εξοικονομήσετε χρήματα εάν εγγραφείτε σε μεγαλύτερο πρόγραμμα. Παρέχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα. Διαβάστε την κριτική μας NordVPN για να μάθετε περισσότερα.

VPNArea

Το VPNArea μπορεί επίσης να σας δώσει μια διεύθυνση IP για τη Νότια Κορέα. Η ασφάλεια είναι καλή και έχετε διακομιστές διπλού hop για πρόσθετη ασφάλεια, όπως το NordVPN. Οι διακομιστές του καλύπτουν 65 χώρες, οπότε έχετε μια ποικιλία τοποθεσιών για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας. Υπάρχει επίσης μια πολιτική μη καταγραφής για επιπλέον απορρήτου.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητές του είναι αρκετά αργές, αλλά μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix. Διαβάστε την αναθεώρηση VPNArea για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS, με έως και έξι συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και μια γνωστή βάση. Η υπηρεσία είναι ανέξοδη, αλλά αν θέλετε να τη δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

Οι κίνδυνοι από τη χρήση μιας διεύθυνσης IP της Νότιας Κορέας

Δεν υπάρχει κίνδυνος να λάβετε ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στον καλύτερο οδηγό VPN για τη Νότια Κορέα. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε μερικούς συγκεκριμένους κανόνες σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου στη χώρα.

Σύμφωνα με τον οργανισμό Freedom House, η ελευθερία του Διαδικτύου στη Νότια Κορέα είναι εν μέρει δωρεάν. Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ασκεί έντονες προσπάθειες λογοκρισίας στο Διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσης για να ρυθμίσει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει στο διαδίκτυο. 

Αποκλείει συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου, όπως ιστότοπους πορνό και τζόγου, σχόλια και ιστότοπους υπέρ της Βόρειας Κορέας και τυχόν διαφωνούμενες πολιτικές απόψεις, ειδικά όσον αφορά τον πρόεδρο.

Απαιτείται επίσης από τους χρήστες του Διαδικτύου να προσδιορίσουν τον εαυτό τους εάν προσθέσουν δημοσίως ορατή ανάρτηση ή σχόλιο σε ιστότοπους χωρίς λογοκρισία ή επιθυμούν πρόσβαση σε σελίδες που θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους. Στη συνέχεια, η ταυτότητά τους επαληθεύεται χρησιμοποιώντας ένα αντίγραφο του διαβατηρίου του χρήστη ή, για τους υπηκόους της Νότιας Κορέας, έναν αριθμό μητρώου κατοίκου.

Αυτοί οι περιορισμοί έχουν αρκετά μεγάλη εμβέλεια, εν μέρει λόγω του νόμου περί δυσφήμισης στον κυβερνοχώρο, ο οποίος καθιστά έγκλημα την αποκάλυψη κάθε είδους πληροφοριών με σκοπό να βλάψει τη φήμη ενός ατόμου. Ο νόμος έχει χρησιμοποιηθεί για την καταστολή των αντιδημιουργικών ή κριτικών συζητήσεων της κυβέρνησης.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να γνωρίζετε τώρα πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νότιας Κορέας. Το VPN είναι ο πιο ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε. Οι τρεις πάροχοι VPN μπορούν να σας λάβουν μια διεύθυνση IP για τη Νότια Κορέα, διατηρώντας ταυτόχρονα την σύνδεσή σας ασφαλή και προστατεύοντας την ταυτότητά σας. 

Θα θέλαμε να ακούσουμε την εμπειρία και τις προτάσεις σας για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP για τη Νότια Κορέα. Μοιραστείτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me