Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Νοτίου Αφρικής το 2020

Μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ή την online υπηρεσία που θέλετε λόγω γεωγραφικών αποκλεισμών. Εάν είστε Νοτιοαφρικανός στο εξωτερικό και προσπαθείτε να δείτε περιεχόμενο που περιορίζεται στη χώρα σας, θα μείνετε να κοιτάζετε ένα μήνυμα σφάλματος. Πρέπει να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νοτίου Αφρικής για να τη δείτε, οπότε θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε μία.

Μπορεί να μοιάζει με ένα σωρό τυχαίων αριθμών, αλλά η διεύθυνση IP σας περιέχει πολλές κρυφές πληροφορίες. Όταν συνδεθείτε στο διαδίκτυο, ενημερώνει τον ιστότοπο ή την υπηρεσία όπου βρίσκεστε. Για να προβάλετε περιεχόμενο που περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα, πρέπει να έχετε μια διεύθυνση IP που να δείχνει ότι είστε εκεί.

Ίσως προσπαθήσατε να ελέγξετε τα χρήματά σας στο διαδίκτυο μετά από μια βραδινή έξοδο, αλλά δεν μπόρεσα να συνδεθείτε. Ορισμένες τράπεζες σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε μόνο εάν βρίσκεστε στη χώρα, οπότε χωρίς διεύθυνση IP της Νοτίου Αφρικής, θα σας απαγορευτεί η πρόσβαση.

Ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές από τη Νοτιοαφρικανική Broadcasting Corporation ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως e.tv, Soweto TV, DSTV και Showmax. Ό, τι θέλετε, κανένα δεν είναι διαθέσιμο εκτός της Νότιας Αφρικής.

Ο λόγος για αυτό είναι περιορισμοί άδειας. Τα δίκτυα πρέπει να αποκτήσουν άδεια σε κάθε χώρα στην οποία θέλουν να μεταδώσουν μια εκπομπή. Το Netflix είναι ένα καλό παράδειγμα. Αν και είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες, κάθε βιβλιοθήκη είναι διαφορετική λόγω της αδειοδότησης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στο κομμάτι μας σχετικά με την απαγόρευση του Netflix VPN. Εάν το γνωρίζετε ήδη και θέλετε απλώς να μπείτε, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το Netflix για προτάσεις.

Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP Νοτίου Αφρικής

Εξαρτάται από εσάς ποια μέθοδο χρησιμοποιείτε για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νοτίου Αφρικής. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης, που είναι η ευκολότερη διαδρομή, αλλά μπορεί να είναι αναξιόπιστες (ακόμη και ο καλύτερος δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης). Επίσης, δεν περιλαμβάνουν ασφάλεια, αφήνοντάς σας ευάλωτοι στο έγκλημα στον κυβερνοχώρο και μπορείτε να εντοπίσετε επειδή η διεύθυνση IP σας δεν προστατεύεται. Η εξήγηση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor έχει περισσότερες πληροφορίες.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, γιατί θα σας κρατήσει ανώνυμους και ασφαλείς από διαδικτυακούς κινδύνους. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στους παρόχους στις καλύτερες κριτικές VPN για μερικές καλές επιλογές, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτή που επιλέγετε είναι καλή για τη Νότια Αφρική.

Θα χρειαστείτε εκείνο που διαθέτει διακομιστές εκεί, επειδή θα είστε στην ίδια θέση που είστε τώρα χωρίς αυτούς. Όσο περισσότερο έχει ο πάροχος, τόσο το καλύτερο.

Για πρόσβαση στο Netflix, θα πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο που μπορεί να μπει σε αυτό. Το Netflix έχει ένα περίπλοκο σύστημα ανίχνευσης VPN και υπάρχουν μόνο λίγα VPN που μπορούν να το παρακάμψουν. Διαβάστε το κομμάτι μας στο σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix για περισσότερα.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Νοτίου Αφρικής. Διαθέτει δίκτυο με χιλιάδες διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων 19 στη Νότια Αφρική. Έχει εξαιρετική ασφάλεια με κρυπτογράφηση διπλού λυκίσκου και υπάρχει επίσης αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Έχει καλές ταχύτητες με απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να σας μεταφέρει σε υπηρεσίες ροής εύκολα.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το NordVPN μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Οι πελάτες είναι απλοί στη χρήση και μπορείτε να έχετε συνδεδεμένες έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα. Διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία. Μπορείτε να το δοκιμάσετε για να δείτε αν σας αρέσει επίσης, επειδή έχει προθεσμία επιστροφής 30 ημερών.

CyberGhost

Ένας άλλος αξιοπρεπής πάροχος είναι το CyberGhost που διαθέτει μεγάλο δίκτυο διακομιστών και έχει 10 διακομιστές στη Νότια Αφρική. Η ασφάλειά του είναι αυστηρή και δεν διατηρεί αρχείο της δραστηριότητάς σας. Οι ταχύτητες είναι καλές και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Θα μπορείτε επίσης να μπείτε στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost είναι συμβατό με τα περισσότερα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές, επειδή θα σας επιτρέψει να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δοκιμή επτά ημερών για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο CyberGhost για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

Astrill

Προτείνουμε επίσης τον Astrill για τη λήψη διεύθυνσης IP από τη Νότια Αφρική. Έχει ένα μικρό δίκτυο διακομιστών σε σύγκριση με τους άλλους δύο παρόχους, αλλά υπάρχουν διακομιστές στο Γιοχάνεσμπουργκ. Θα είστε ασφαλείς επειδή διαθέτει αξιοπρεπή ασφάλεια με πολλά πρωτόκολλα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων δύο που είναι αποκλειστικά για το VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι σε θέση να σας μεταφέρει σε υπηρεσίες ροής και να έχει γρήγορες ταχύτητες με απεριόριστο εύρος ζώνης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS και θα σας επιτρέψει να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευές. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών, ώστε να μπορείτε να δείτε αν σας αρέσει πριν εγγραφείτε. Διαβάστε την κριτική Astrill για να μάθετε περισσότερα.

Κίνδυνοι από τη χρήση μιας διεύθυνσης IP της Νοτίου Αφρικής

Δεν είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση IP της Νοτίου Αφρικής, αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη τους κινδύνους. Αν και υπάρχουν χώρες που εκτιμούν το απόρρητο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο νόμο περί απορρήτου, άλλες δεν το κάνουν και μπορεί να υπάρχει επεμβατική παρακολούθηση και νόμοι.

Υπήρξαν αποκαλύψεις το 2017 ότι η κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής παρακολουθούσε χιλιάδες κινητά τηλέφωνα. Ένα κενό στο νόμο επιτήρησης της χώρας το επέτρεψε να συμβεί.

Επιπλέον, διατίθενται δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi σε όλη τη χώρα, αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πόσο ασφαλή είναι. Χωρίς κατάλληλη προστασία, μπορείτε να είστε ευάλωτοι σε εισβολές και ιούς. Μια 12μηνη μελέτη έδειξε ότι σχεδόν 9 εκατομμύρια Νοτιοαφρικανοί είχαν πέσει θύματα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο..

Διαβάστε το καλύτερο άρθρο VPN για τη Νότια Αφρική για περισσότερα σχετικά με τη χώρα.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να γνωρίζετε τώρα πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Νοτίου Αφρικής και γιατί χρειάζεστε προστασία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Ένα VPN είναι η καλύτερη επιλογή για τη λήψη και των δύο, καθώς και πολλές άλλες δυνατότητες.

Οποιοσδήποτε από τους παραπάνω παρόχους θα σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε, αλλά το NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Με την κορυφαία ασφάλεια και την ικανότητά του να μπαίνει σε υπηρεσίες ροής, θα πρέπει να διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να λαμβάνετε με ασφάλεια το περιεχόμενο που θέλετε. Επιπλέον, με την περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε.

Εάν έχετε προτάσεις για τη λήψη διεύθυνσης IP της Νοτίου Αφρικής, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα θέλαμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me