Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Νέας Ζηλανδίας το 2020: Η σύνδεση ακτινίδιου

Εάν προσπαθούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο της Νέας Ζηλανδίας από κάπου αλλού στον κόσμο, πιθανότατα θα σας χτυπήσει ένα μήνυμα σφάλματος. Αυτό οφείλεται στα γεωγραφικά μπλοκ και υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τα ξεπεράσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νέας Ζηλανδίας.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Νέας Ζηλανδίας. Για παράδειγμα, μπορεί να ταξιδεύετε και να χρειάζεται να διαχειριστείτε μια διαδικτυακή επιχείρηση από απόσταση ή, ίσως, είστε Νέας Ζηλανδίας στο εξωτερικό και πρέπει να ελέγξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο διαδίκτυο. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι πιθανό να μην σας επιτρέψει να το κάνετε.

Ορισμένα παιχνίδια κυκλοφορούν ταυτόχρονα παγκοσμίως, αλλά οι παίκτες μπορούν να τους πάρουν ώρες νωρίτερα στη Νέα Ζηλανδία, επειδή η ζώνη ώρας της είναι μπροστά από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Μια διεύθυνση IP της Νέας Ζηλανδίας θα καλύψει την πραγματική τοποθεσία σας και θα την εμφανίσει στον πάροχο που βρίσκεστε εκεί, δίνοντάς σας πρόσβαση σε αυτές τις κυκλοφορίες εάν είναι δυνατή η λήψη τους.

Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια, αν αυτό σας ενδιαφέρει.

Ίσως απλώς θέλετε να παρακολουθήσετε τοπικά κανάλια, όπως το TVNZ ή τον τελευταίο αγώνα του All Blacks. Η υπηρεσία ροής Lightbox και η έκδοση της Νέας Ζηλανδίας του Netflix είναι διαθέσιμες μόνο στα Kiwis λόγω προβλημάτων αδειοδότησης περιεχομένου. Διαβάστε το κομμάτι μας σχετικά με την απαγόρευση του Netflix VPN για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό και δείτε το καλύτερο VPN για το Netflix για προτάσεις.

Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP Νέας Ζηλανδίας

Ο ευκολότερος τρόπος για να πλαστογραφήσετε τη διεύθυνση IP σας είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης, αλλά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Οι πληρεξούσιοι δεν είναι αξιόπιστοι. Συχνά δεν λειτουργούν και, ακόμα κι αν το κάνουν, δεν σας προστατεύουν. Δεν υπάρχει ασφάλεια και η πραγματική σας διεύθυνση IP είναι ανιχνεύσιμη. Διαβάστε το κομμάτι VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης εναντίον Tor για να αναλύσετε το θέμα.

Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάτε, αν και αξίζει τον κόπο να δείτε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης εάν είστε έτοιμοι σε αυτήν τη διαδρομή. Περιλαμβάνουν λειτουργίες ασφαλείας και πολλοί δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής, επομένως οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν μυστικές. Οι περισσότεροι από τους καλύτερους παρόχους VPN θα είναι έτοιμοι, αλλά υπάρχουν μερικοί που θα είναι καλύτεροι για τη Νέα Ζηλανδία.

Για αρχάριους, θέλετε ο πάροχος να διαθέτει διακομιστές εκεί, ώστε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο. Χωρίς αυτούς, θα είστε στην ίδια θέση με την οποία ξεκινήσατε. Εάν είναι το Netflix που ακολουθείτε, επιλέξτε ένα VPN που μπορεί να νικήσει το σύστημα ανίχνευσης VPN του Netflix ή το μόνο που θα πρέπει να σας διασκεδάσει είναι ένα μήνυμα σφάλματος. Το άρθρο σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix μπαίνει βαθύτερα στο θέμα.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή για τη Νέα Ζηλανδία. Διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που καλύπτει μεγάλο μέρος του πλανήτη. Είκοσι ένας από τους διακομιστές του βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία, κάτι που θα πρέπει να είναι αρκετό για πρόσβαση στο περιεχόμενο που αναζητάτε. Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες ασφάλειες και λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης, αξιοπρεπείς ταχύτητες και γρήγορη εναλλαγή διακομιστή.

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα. Επιπλέον, θα σας οδηγήσει στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής χωρίς φασαρία. Υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που σας δίνει αρκετό χρόνο για να επεξεργαστείτε εάν σας αρέσει. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία, ανατρέξτε στην κριτική μας για το NordVPN.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένας άλλος πάροχος που είναι κατάλληλος για τη Νέα Ζηλανδία. Διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που καλύπτει 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας, όπου διαθέτει 10 διαθέσιμα. Η ασφάλειά του είναι καλή και υπάρχει μια αυστηρή πολιτική απορρήτου για την ηρεμία.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και είναι ένα από τα καλύτερα VPN για πολλές συσκευές, επειδή μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες και χωρίς όρια εύρους ζώνης, γεγονός που το καθιστά καλό για ροή. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στο Netflix. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και, εάν δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι, μπορείτε να επιστρέψετε στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερα.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια καλή επιλογή, επειδή είναι ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά. Οι διακομιστές είναι διαθέσιμοι σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας. Εκτός από τη μεγάλη ασφάλεια και το απόρρητο, είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά και έχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Είναι μια συγκρίσιμη υπηρεσία με το NordVPN, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Δεν έχει πρόβλημα να μπει στο Netflix και κέρδισε στον καλύτερο οδηγό VPN για ροή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα. Εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία με τα VPN, είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή γιατί είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών ή να διαβάσετε την κριτική ExpressVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP Νέας Ζηλανδίας

Η ύπαρξη διεύθυνσης IP της Νέας Ζηλανδίας δεν ενέχει μεγάλο κίνδυνο, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Όπου βασίζεται η εταιρεία VPN έχει σημασία εάν οι δραστηριότητές σας θα είναι επικίνδυνες, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο κομμάτι της νομοθεσίας περί απορρήτου. Είναι σημαντικό να προστατευτείτε με ένα VPN.

Η Νέα Ζηλανδία ήταν μια από τις πολλές χώρες για τις οποίες υπήρχαν στοιχεία για τη χρήση μαζικής παρακολούθησης στις αποκαλύψεις του Snowden. Οι διαδικτυακές επικοινωνίες αναλύθηκαν και η κυβέρνηση μπόρεσε να παρακολουθήσει τις διαδικτυακές σας κινήσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στο άρθρο μας για το καλύτερο VPN για τη Νέα Ζηλανδία.

Η χρήση ενός VPN θα σας κρατήσει κρυμμένο από την παρακολούθηση και οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν ιδιωτικές.

Τελικές σκέψεις

Τώρα πρέπει να ξέρετε πώς να αλλάξετε την IP σας σε μια Νέα Ζηλανδία. Είτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό είτε να ενημερωθείτε για την τοπική τηλεόραση, η χρήση ενός VPN είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε. Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της Νέας Ζηλανδίας, αλλά θα επωφεληθείτε επίσης από το πλήθος δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται στα VPN, όπως η ασφάλεια.

Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη Νέα Ζηλανδία. Θα είστε προστατευμένοι και, με 21 διακομιστές εκεί, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να αποκτήσετε πρόσβαση σε οτιδήποτε. Επιπλέον, η περίοδος επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε αν το δοκιμάσετε.

Εάν έχετε προτάσεις για τη λήψη διεύθυνσης IP της Νέας Ζηλανδίας, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map