Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Γκάνας το 2020

Εάν ταξιδεύετε ή έχετε μετεγκατασταθεί από τη Γκάνα, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα από τα συνηθισμένα πράγματα που κάνετε στο διαδίκτυο. Το μόνο που λαμβάνετε είναι ένα μήνυμα σφάλματος. Αυτό συμβαίνει επειδή η διαδικτυακή υπηρεσία ή ο ιστότοπος στον οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση περιορίζεται στη Γκάνα. Θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP της Γκάνας για να δείτε το περιεχόμενο και θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε μία. 


Μια διεύθυνση IP είναι σαν ένα αναγνωριστικό που είναι μοναδικό για κάθε άτομο στο διαδίκτυο και ενημερώνει κάθε διαδικτυακή υπηρεσία ή ιστότοπο που επισκέπτεστε όπου βρίσκεστε, τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου και τις πληροφορίες του προγράμματος περιήγησης. Αυτοί και οι περιορισμοί άδειας είναι ο λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζετε γεωγραφικά μπλοκ όταν προσπαθείτε να προβάλετε περιεχόμενο που περιορίζεται στη Γκάνα, εκτός εάν είστε φυσικά εκεί.

Η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας μπορεί να φαίνεται σαν να βρίσκεστε στη χώρα και να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεόραση από τη Γκάνα, όπως το MultiTV, το Viasat-1 ή το GH One, καθώς και εκπομπές από τη Γκάνα στο Netflix που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε αλλού λόγω περιορισμών άδειας. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο απαγόρευσης του Netflix και δείτε τον καλύτερο οδηγό VPN για το Netflix για τις προτάσεις μας.

Ένας άλλος λόγος για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP από τη Γκάνα είναι η πρόσβαση στις διαδικτυακές τραπεζικές σας υπηρεσίες, επειδή οι τράπεζες περιορίζουν τα άτομα από τη σύνδεση από άλλες χώρες ως μέτρο ασφαλείας κατά της απάτης. Ωστόσο, δεν θα έχετε πρόβλημα να συνδεθείτε με μια διεύθυνση IP της Γκάνας. Επιπλέον, η ταυτότητά σας θα κρυφτεί από την κυβέρνηση της Γκάνας, τους χάκερ και τον ISP σας.

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Γκάνας

Η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι ένας από τους εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας – ο καλύτερος δωρεάν οδηγός μεσολάβησης εξηγεί τη διαδικασία – αλλά οι διακομιστές μεσολάβησης δεν περιλαμβάνουν λειτουργίες ασφαλείας και μπορεί να είναι αναξιόπιστες, αφήνοντας την IP σας εκτεθειμένη σε οποιονδήποτε να δει. Διαβάστε τη σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για περισσότερες πληροφορίες.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Θα αλλάξει τη διεύθυνση IP σας, θα προστατεύσει την πραγματική σας διεύθυνση IP και θα προσφέρει καλύτερη ασφάλεια για να σας κρατήσει πιο ασφαλείς στο διαδίκτυο. Επιπλέον, δεν θα καταγράφει τη δραστηριότητά σας. 

Πολλοί από τους παρόχους στο καλύτερο άρθρο μας VPN θα σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε, αλλά ορισμένοι είναι πιο κατάλληλοι για τη Γκάνα από άλλους. Το VPN που επιλέγετε πρέπει να διαθέτει διακομιστές στη Γκάνα ή δεν θα μπορείτε να λάβετε μια διεύθυνση IP της Γκάνας.

Ορισμένα VPN είναι καλύτερα στο ξεμπλοκάρισμα υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το οποίο διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα ανίχνευσης VPN που είναι δύσκολο να παρακαμφθεί. Το άρθρο μας σχετικά με το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix το εξηγεί.

Κισσός

Το Ivacy διαθέτει ένα εξαιρετικό δίκτυο διακομιστών μεσαίου μεγέθους, που παρέχει περισσότερους από 1.000 διακομιστές εξειδίκευσης σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Γκάνας.

Είναι μια φθηνή υπηρεσία, αλλά υπολείπεται των ταχυτήτων, την οποία εξηγούμε στην κριτική μας για το Ivacy. Τούτου λεχθέντος, προσφέρει ένα ισχυρό σετ χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει κρυπτογράφηση AES 256-bit για ισχυρή ασφάλεια, διακόπτη kill και δυνατότητα πρόσβασης στο Netflix.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η Ivacy έχει σαφή αφοσίωση στο απόρρητο των χρηστών και προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών από άποψη ποιότητας και ευκολίας πρόσβασης. 

Υποστηρίζει εφαρμογές για Windows, macOS, Android και iOS, καθώς και μια εφαρμογή για το Kodi. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το Ivacy σε Linux, BlackBerry, δρομολογητές, έξυπνες τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών.

Τα ελαττώματα του περιλαμβάνουν ασυνεπείς ταχύτητες και σας κάνουν να αποσυνδεθείτε για να αλλάξετε διακομιστές. Έχει επίσης μια περίεργη διεπαφή λόγω του περίεργου σχεδιασμού της. Εάν αυτές οι περιοχές σας αφορούν, ρίξτε μια ματιά στις άλλες επιλογές.

HideMyAss

Το HideMyAss έχει καλή ασφάλεια, με στάνταρ AES 256-bit, περισσότερους από 900 διακομιστές που καλύπτουν περισσότερες από 190 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γκάνας, που είναι πολύ περισσότερες τοποθεσίες από τους άλλους δύο παρόχους. Διαθέτει επίσης διακόπτη kill για επιπλέον ασφάλεια, χωρίς όρια εύρους ζώνης και δυνατότητα πρόσβασης στις περισσότερες υπηρεσίες ροής.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική HideMyAss, η πολιτική απορρήτου της είναι ανησυχητική, επειδή διατηρεί αρχεία καταγραφής χρήσης και χρόνους αποσύνδεσης για 30 ημέρες. Ωστόσο, η ύπαρξη διακομιστή στη Γκάνα σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε αυτήν την τοποθεσία, ο οποίος είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η HideMyAss έκανε αυτήν τη λίστα. 

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Το HideMyAss υποστηρίζει Windows, macOS, iOS και Android. Προσφέρει εύχρηστους πελάτες και εξαιρετική υποστήριξη από τη βάση γνώσεων, εάν χρειάζεστε βοήθεια. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. 

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει πριν από τη λήξη της, διαφορετικά θα χρεωθείτε για συνδρομή 12 μηνών. Θα εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τις πλήρεις επτά ημέρες μετά την ακύρωση και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν ξεχάσετε.

PureVPN

Ο μόνος λόγος που συμπεριλάβαμε το PureVPN εδώ είναι επειδή διαθέτει διακομιστές στη Γκάνα. Εάν χρειάζεστε τους διακομιστές και οι δραστηριότητές σας δεν είναι ευαίσθητες, είναι μια δίκαιη επιλογή, αλλά για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, χρησιμοποιήστε μία από τις άλλες επιλογές.

PureVPN-αρχική σελίδα-2018

Η ασφάλειά του είναι εντάξει, αλλά θα πρέπει να ρυθμίσετε την κρυπτογράφηση σε 256-bit. Διατίθεται επίσης διακόπτης kill. Τούτου λεχθέντος, η πολιτική απορρήτου της θέλει, επειδή έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Η αναθεώρησή μας στο PureVPN εξηγεί ότι περισσότερα. Ωστόσο, οι ταχύτητες είναι εντάξει και έχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, iOS και Android, αλλά η διεπαφή πλακιδίων δεν είναι εξαιρετική.

Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να προσεγγιστεί μέσω ζωντανής συνομιλίας και email 24/7, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Το PureVPN είναι επίσης φθηνότερο από άλλα και προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Ωστόσο, η τιμή δεν είναι ο αποφασιστικός παράγοντας εδώ.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP από τη Γκάνα

Η Γκάνα ήταν η τρίτη χώρα στην Αφρική που συνδέθηκε στο Διαδίκτυο και επιτρέπει σχεδόν χωρίς λογοκρισία πρόσβαση, αλλά η περιορισμένη λογοκρισία στη χώρα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε VPN. 

Το σύνταγμα επιτρέπει την ελευθερία της πληροφόρησης, αλλά κανένας νόμος δεν εφαρμόζει την εγγύηση. Μια έκθεση του Freedom House του 2017 ανέφερε ότι αξιωματούχοι ασφαλείας κατέλαβαν τον εξοπλισμό Δανών δημοσιογράφων τον Απρίλιο του 2016. Ένα μήνα αργότερα, ένας ανώτερος αστυνομικός πρότεινε να μπλοκάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών του έτους για να διατηρήσουν την ασφάλεια και να αποτρέψουν την εξάπλωση παραπληροφόρησης, αλλά δεν το έκανε συμβεί.

Τον Ιούνιο του 2016, ωστόσο, η κυβέρνηση της Γκάνας απέσυρε το «νομοσχέδιο κατασκοπείας», επίσημα γνωστό ως νόμο παρακολούθησης ταχυδρομικών πακέτων και μηνυμάτων τηλεπικοινωνιών, από κοινοβουλευτική εξέταση. Είχε διατάξεις που οι τοπικές και διεθνείς ομάδες δικαιωμάτων αντιτάχθηκαν για ό, τι είπαν ότι είναι η πιθανότητα να υπονομευτεί το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή στις ιδιωτικές επικοινωνίες.

Ευτυχώς, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί από την περιοχή, να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο WiFi, να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή και να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από τα χέρια των υπηρεσιών επιτήρησης και των κυβερνοεγκληματιών.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τη σημασία της χρήσης ενός VPN για να λάβετε μια διεύθυνση IP από τη Γκάνα και να σας καθοδηγήσουμε σε έναν κατάλληλο πάροχο. Επιλέξτε ένα με μεγάλη ασφάλεια, μια σταθερή πολιτική χωρίς καταγραφές και έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill. Ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε μπλοκ και θα χρειαστείτε έναν με διακομιστές στη Γκάνα εάν θέλετε περιεχόμενο αποκλειστικό για τη χώρα. 

Το Ivacy σημειώνει όλα τα κουτιά για προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Επιπλέον, διαθέτει ένα μικρό δίκτυο διακομιστών για να διαλέξετε, αλλά οι ταχύτητές του είναι ασυνεπείς και η εναλλαγή διακομιστών είναι ενοχλητική. Εάν αυτές είναι προτεραιότητες για εσάς, το HideMyAss είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, αρκεί να είστε προσεκτικοί για το τι κάνετε.

Μοιραστείτε τις προτάσεις σας για τη χρήση ενός VPN στη Γκάνα μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα θέλαμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map