Οι περισσότεροι ασφαλείς πάροχοι email 2020: ProtonMail εναντίον Tutanota εναντίον Hushmail

Υπάρχουν γρήγοροι και εύκολοι τρόποι επικοινωνίας με κάποιον στο Διαδίκτυο, όπως ένα instant messenger, μια συνομιλία μέσω βίντεο ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρά το γεγονός ότι αυτές οι μέθοδοι είναι αμφισβητήσιμες καλύτερα, ο κόσμος στέλνει ακόμα περισσότερα από 280 εκατομμύρια email καθημερινά. Προς το παρόν τουλάχιστον, είναι σαφές ότι το email είναι εδώ για να μείνει. Ωστόσο, η ασφάλεια είναι ένα ζήτημα, και γι ‘αυτό θα συζητήσουμε εδώ τους πιο ασφαλείς παρόχους email.


Το πρόβλημα με το email είναι απλό. Τα πρωτόκολλα με ημερομηνία είναι ευάλωτα σε εγκληματίες στον κυβερνοχώρο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό σας για αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων, εισβολή σε άλλους διαδικτυακούς λογαριασμούς ή διαγραφή σημαντικών δεδομένων. Ακόμη και οι διαφημιστές, οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν έννομο συμφέρον στην αλληλογραφία σας.

Εάν τα τρωτά σημεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας φοβίζουν, εξετάστε το ενδεχόμενο να μεταβείτε σε έναν νέο πάροχο email. Θα εξετάσουμε πέντε που προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια σε σχέση με τις επιλογές mainstream. Για κάθε υπηρεσία, θα συνοψίσουμε τις επιλογές ασφαλείας της, δημιουργώντας έναν λογαριασμό, λειτουργίες γραμματοκιβωτίου και επίπεδα τιμολόγησης.

Μην ξεχάσετε να ανατρέξετε στον διαδικτυακό οδηγό απορρήτου για τρόπους διατήρησης των δεδομένων σας ασφαλή. Για περισσότερα μέτρα ασφαλείας, ανατρέξτε στα 99 εργαλεία μας για την προστασία του απορρήτου σας. Τέλος, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για την ασφάλεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ακόμη περισσότερες συμβουλές.

1. ProtonMail

Το ProtonMail είναι εύκολο να εγγραφεί, διαθέτει υψηλό επίπεδο προστασίας και προσφέρει ευελιξία με τα πολλά σχέδια πληρωμών του. Το κεράσι στην κορυφή είναι η απλή αλλά μοντέρνα διεπαφή που καθιστά εύκολη την πλοήγηση στο γραμματοκιβώτιο και την περιήγηση σε μηνύματα.

Η υπηρεσία κρυπτογραφεί μηνύματα ανά πάσα στιγμή. Εάν ένα μήνυμα βρίσκεται στους διακομιστές του ProtonMail, είναι κρυπτογραφημένο. Εάν δύο λογαριασμοί ProtonMail στέλνουν και λαμβάνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο, είναι κρυπτογραφημένοι. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν ασφαλή μηνύματα σε εξωτερικές διευθύνσεις email με κλειδί κρυπτογράφησης. Ο παραλήπτης χρησιμοποιεί τον κωδικό πρόσβασης του αποστολέα για πρόσβαση στο μήνυμα.

Το ProtonMail χρησιμοποιεί AES, RSA και OpenPGP για κρυπτογράφηση μηνυμάτων. Παραδέχεται ότι ακόμη και δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματα ενός χρήστη. Αυτό είναι ένα δίκοπο σπαθί, ωστόσο, επειδή δεν μπορεί να ανακτήσει τα χαμένα δεδομένα ενός χρήστη. Τι θυσιάζει σε επιλογές ανάκτησης, κερδίζει κανείς στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της προστασίας.

Η δημιουργία λογαριασμού είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Για να το κάνετε αυτό, το μόνο που έχετε να δώσετε είναι ένα όνομα χρήστη και ένας κωδικός πρόσβασης. Σας δίνεται η επιλογή να προσθέσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης σε περίπτωση που ξεχάσετε επίσης τον κωδικό πρόσβασής σας.

Image-1 – ProtonMail-setup-copy

Η πλοήγηση στο γραμματοκιβώτιο είναι παρόμοια με το Gmail, το Outlook και το Yahoo. Το ProtonMail προσφέρει βασικές λειτουργίες όπως προσαρμοσμένα φίλτρα, επτά προεπιλεγμένους φακέλους και ετικέτες για οργάνωση. Έχει πλήκτρα πρόσβασης για όσους θέλουν να μετακινούνται γύρω από τα εισερχόμενα χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο αντί για το ποντίκι τους.

Image-2-ProtonMail-Keyboard-Συντομεύσεις

Αποστολή email με το ProtonMail

Image-3-ProtonMail-Draft

Για να κρυπτογραφήσετε μηνύματα για χρήστες που δεν ανήκουν στο ProtonMail, πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα εικονίδιο κλειδώματος στο κάτω μέρος ενός σχεδίου email, να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και να επιλέξετε “set”.

Image-4-ProtonMail-Encrypting-Messages

Δίπλα στο εικονίδιο κλειδώματος υπάρχει κλεψύδρα. Όταν το επιτρέπουν οι αποστολείς, αποφασίζουν μια ώρα λήξης. Στη συνέχεια, το email και τα συνημμένα του θα διαγραφούν αυτόματα την επιλεγμένη ώρα. Όπως το Gmail, το ProtonMail υποστηρίζει μεγέθη συνημμένων έως και 25MB.

Image-5-ProtonMail-Χρόνος λήξης

Τιμολόγηση ProtonMail

Το ProtonMail προσφέρει μια δωρεάν έκδοση. Είναι μια περιορισμένη επιλογή με χώρο αποθήκευσης 500MB και 150 email ανά ημέρα, αλλά τίποτα δεν κερδίζει δωρεάν ασφάλεια. Το πρώτο πρόγραμμα επί πληρωμή, Plus, προσφέρει 5 GB αποθηκευτικού χώρου, 1.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ημέρα και πέντε ακόμη διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με 5 $ ανά μήνα.

Το επόμενο, Professional, παρέχει το ίδιο ποσό αποθηκευτικού χώρου, αλλά παρέχει απεριόριστα μηνύματα, προσαρμοσμένους τομείς και περισσότερες δυνατότητες γραμματοκιβωτίου για $ 8 ανά μήνα ανά χρήστη. Το κορυφαίο πακέτο, Visionary, αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο στα 20 GB και προσφέρει 50 διευθύνσεις email για 30 $ το μήνα.

Η ομάδα πίσω από το ProtonMail προσφέρει επίσης υπηρεσίες VPN. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην κριτική μας για το ProtonVPN.

Σχέδιο: FreePlusProfessionalVisionary
Τιμή:Ελεύθερος5 $ μηνιαίως8 $ μηνιαίως30 $ μηνιαίως
Αποθήκευση:500 MB5 GB5 GB ανά χρήστη20 GB
Email ανά ημέρα:1501.000ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος

Εγγραφείτε στο ProtonMail

2. Kolab τώρα

Το Kolab Now προσφέρει email, καθώς και εργαλεία αποθήκευσης αρχείων και συνεργασίας. Τα δεδομένα των χρηστών είναι ασφαλέστερα επειδή αποθηκεύονται σε διακομιστές στην Ελβετία. Το λογισμικό θα μπορούσε να επωφεληθεί από την κρυπτογράφηση μηνυμάτων, η οποία δεν είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Ο ιστότοπός του αναφέρει ότι δεν θα δώσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών και προάγει τη διαφάνεια καθιστώντας το λογισμικό του ανοιχτό κώδικα. Χρησιμοποιεί τέλειο απόρρητο εμπρός ως πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση που ένα ιδιωτικό κλειδί παραβιαστεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PFS, δείτε την επισκόπηση των ανταγωνιστών του Dropbox.

Η δημιουργία λογαριασμού απαιτεί μια σειρά βημάτων. Το πρώτο ζητά βασικές πληροφορίες: όνομα και επώνυμο, χώρα, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Η δεύτερη προσφέρει προσαρμοσμένες δυνατότητες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων κατά τη σύνδεση, το μέγεθος του χώρου αποθήκευσης, τον συγχρονισμό για κινητά και ένα πρόγραμμα πληρωμών.

Image-21-Kolab-Now-Λογαριασμός-Λεπτομέρειες

Τα σχέδια διατίθενται σε τρεις γεύσεις: ετήσια, τριμηνιαία ή μηνιαία. Όσο μεγαλύτερη είναι η δέσμευση, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξοικονόμηση.

Image-22-Kolab-Now-Επιλογές

Κοινή χρήση τώρα Kolab

Η υπηρεσία ενθαρρύνει την κοινή χρήση. Μεταξύ δύο λογαριασμών Kolab Now, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φακέλους email, ομάδες επαφών, ημερολόγια και άλλα.

Image-23-Kolab-Now-γραμματοκιβώτιο

Αυτό είναι ευεργετικό για χρήστες που θέλουν μια σουίτα γραφείου που να είναι ενσωματωμένη στο email τους, εξοικονομώντας τους τον πονοκέφαλο της εναλλαγής μεταξύ ανεξάρτητων εφαρμογών. Ταυτόχρονα, δεν είναι ανταγωνιστής στο Dropbox Paper ή στα Έγγραφα Google.

Image-24-Kolab-Now-Πρόχειρο

Η δυνατότητα προσθήκης ετικετών είναι μία από τις πιο χρήσιμες για την οργάνωση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ετικέτες με χρωματική κωδικοποίηση που λειτουργούν ως κατηγορίες για ταξινόμηση στοιχείων. Κάθε στοιχείο, είτε πρόκειται για μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμβάν ημερολογίου ή σημείωση, μπορεί να εμφανίσει μία ή περισσότερες ετικέτες.

Image-25-Kolab-Now-Ρυθμίσεις

Kolab Τώρα τιμολόγηση

Ακριβώς, το Kolab Now δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, αλλά οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων κατά τις πρώτες 30 ημέρες. Η εγγραφή είναι 4,50 $ το μήνα. Οι χρήστες που δεσμεύονται για τρεις μήνες θα λάβουν έκπτωση 1 τοις εκατό, ενώ όσοι πηγαίνουν για το έτος θα λάβουν έκπτωση 3 τοις εκατό. Δέχεται PayPal, Bitcoin, πιστωτικές κάρτες και άμεσες τραπεζικές μεταφορές.

Πρόγραμμα: Μηνιαία Τριμηνιαία Ετήσια
Τιμή:4,50 $ μηνιαίωςΠερίπου 12,15 $ ανά τρίμηνοΠερίπου 37,80 $ ετησίως

3. CounterMail

Όπως το ProtonMail, το Countermail προσφέρει ένα αξιόλογο επίπεδο ασφάλειας. Εκτελώντας διακομιστές ιστού χωρίς δίσκο στη Σουηδία, η διεύθυνση IP ενός χρήστη είναι λιγότερο πιθανό να διαρρεύσει. Η διεπαφή δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά αυτό είναι λιγότερο σημαντικό από την ασφάλεια.

Το CounterMail προσφέρει περισσότερα μέτρα ασφαλείας από τους ασυνήθιστους διακομιστές του. Χρησιμοποιεί αλγόριθμους κρυπτογράφησης, όπως OpenPGP, AES και RSA, για να διατηρεί ασφαλείς τις επικοινωνίες email. Μία από τις πιο δροσερές δυνατότητες είναι ένα προαιρετικό κλειδί USB που μπορείτε να παραγγείλετε και να ζητήσετε όποτε (και οπουδήποτε) συνδέεστε. Αυτός είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ακόμη πιο ασφαλή.

Η εγγραφή είναι απλή. Χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό προτού αποκτήσετε πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιο. Το μόνο που απαιτείται είναι ένα όνομα χρήστη και ένας κωδικός πρόσβασης.

Image-6 – Ρύθμιση αντι-αλληλογραφίας

Η εμφάνιση του γραμματοκιβωτίου είναι απλή. Υπάρχουν τρεις διαμορφώσεις στις ρυθμίσεις που αλλάζουν τη σειρά με την οποία εμφανίζονται τα παράθυρα.

Image-7 – Αντίθετη αλληλογραφία-γραμματοκιβώτιο

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το Safebox. Εκεί, μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε ιστότοπους, να σημειώσετε τα διαπιστευτήριά τους και να δημοσιεύσετε σημειώσεις. Θα πρέπει να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση σε αυτόν τον προσωπικό χώρο αποθήκευσης.

Image-8 – Countermail-Safebox

Ρυθμίσεις ασφαλείας αντίθετης αλληλογραφίας

Υπάρχουν τρεις επιλογές ασφαλείας κάτω από το εικονίδιο κλειδώματος στο πάνω μέρος ενός παραθύρου πρόχειρου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ονομάζεται “κρυπτογράφηση” Ο πρώτος υπογράφει ψηφιακά το email, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μήνυμα προέρχεται από εσάς. Το δεύτερο κρυπτογραφεί το μήνυμα, στο οποίο θα αναφερθούμε στην επόμενη παράγραφο. Το τρίτο παρέχει άδεια χρήσης του δημόσιου κλειδιού που δεν είναι CounterMail.

Image-9-Countermail-Draft

Τα μηνύματα που αποστέλλονται μεταξύ δύο λογαριασμών CounterMail κρυπτογραφούνται αυτόματα. Τα εξωτερικά email δεν κρυπτογραφούνται εκτός εάν η διεύθυνση προορισμού χρησιμοποιεί το OpenPGP. Ωστόσο, έχουν ακόμα ψηφιακή υπογραφή και κρύβουν τη διεύθυνση IP σας. Τα μηνύματα επιτρέπουν συνημμένα 32 MB ή λιγότερο.  

Image-10-Countermail-Encrypt-Messages

Τιμολόγηση CounterMail

Μια δοκιμαστική έκδοση ισχύει για επτά ημέρες και σας επιτρέπει να στείλετε email μόνο σε άλλες διευθύνσεις CounterMail. Τα προγράμματα που βασίζονται στη συνδρομή της CounterMail προσφέρουν εκπτώσεις για μεγαλύτερες δεσμεύσεις. Είναι 29 $ για 1 GB αποθηκευτικού χώρου και έξι μήνες πρόσβασης. Πάνω από αυτό, τα σχέδια αυξάνουν το χώρο αποθήκευσης σε 2 GB για 12 και 24 μήνες και κοστίζουν 49 $ και 79 $, αντίστοιχα. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης για εφάπαξ χρεώσεις.

Η CounterMail δέχεται πιστωτικές κάρτες, τραπεζικά εμβάσματα και bitcoin.

Σχέδιο: 6 μήνες 12 μήνες 24 μήνες
Τιμή:29 $49 $79 $
Αποθήκευση:1000 MB2000 MB2000 MB

4. Τοτάνοτα

Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, το Tutanota σημαίνει «ασφαλές μήνυμα» στα λατινικά. Οι διακομιστές του κατοικούν στη Γερμανία και εμπίπτουν στους αυστηρούς νόμους περί απορρήτου. Αυτή η νομική προστασία είναι ένα εξωτερικό εμπόδιο που εμποδίζει ακόμη και την Tutanota να έχει πρόσβαση στα email σας, αν και μπορεί να δει τον αποστολέα, τον παραλήπτη και τις ημερομηνίες.  

Κρυπτογραφεί email και επαφές που είναι αποθηκευμένες σε λογαριασμό με AES και RSA. Η αλληλογραφία μεταξύ δύο χρηστών της Tutanota κρυπτογραφεί αυτόματα. Οι χρήστες μπορούν να κρυπτογραφήσουν εξωτερικά email, αλλά λειτουργεί διαφορετικά. Οι εξωτερικοί παραλήπτες λαμβάνουν έναν σύνδεσμο email που απαιτεί άνοιγμα κωδικού πρόσβασης. Η εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης τους επιτρέπει να διαβάσουν το email και να απαντήσουν με ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα.

Η διαδικασία εγκατάστασης απαιτεί χρόνο λόγω του κωδικού πρόσβασης. Πρέπει να περιέχει έναν ελάχιστο αριθμό χαρακτήρων και να φτάσει σε επαρκή ισχύ προτού το Tutanota σας επιτρέψει να συνεχίσετε.

Image-11-Tutanota-ρύθμιση

Στο τέλος της εγκατάστασης, παρέχει έναν κωδικό ανάκτησης, ο οποίος είναι ο μόνος τρόπος για να ανακτήσετε έναν λογαριασμό εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης.

Image-12-Tutanota-Ανάκτηση

Το γραμματοκιβώτιο έχει καθαρή και ελάχιστη εμφάνιση. Οι φάκελοι κάθονται σε μια πλευρική γραμμή που κρύβεται αυτόματα – κάνοντας κλικ σε ένα πλευρικό βέλος το βγάζει από την απομόνωση και επιστρέφει στην πρώτη γραμμή. Οι χρήστες συνθέτουν email κάνοντας κλικ σε ένα μεγάλο στρογγυλό κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.

Image-13-Tutanota-γραμματοκιβώτιο

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους φακέλους απορριμμάτων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων διαγράφονται αυτόματα μετά από 30 ημέρες.

Επιλογές ασφαλείας Tutanota

Υπάρχει μια επιλογή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στις ρυθμίσεις.

Image-14-Tutanota-Ρυθμίσεις

Υπάρχει μια επιλογή κρυπτογράφησης για τους χρήστες να δημιουργήσουν έναν κωδικό πρόσβασης για τα μηνύματά τους. Εμφανίζεται ως εικονίδιο με κόκκινο κλείδωμα όταν οι χρήστες εισάγουν την εξωτερική διεύθυνση email του παραλήπτη. Ένας μετρητής κάτω από το πεδίο δείχνει την ισχύ του κωδικού πρόσβασης. Αφού ο αποστολέας οριστικοποιήσει τον κωδικό πρόσβασης, πρέπει να τον στείλει στον παραλήπτη. Τα email μπορούν να υποστηρίξουν συνημμένα έως και 25MB.

Image-15-Tutanota-Encrypt-Messages

Τιτανότα Τιμολόγηση

Η δωρεάν έκδοση του Tutanota είναι εξαιρετική και παρέχει έως και 1 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το φθηνότερο πρόγραμμα επί πληρωμή είναι το Premium, το οποίο προσφέρει πέντε διευθύνσεις email, κανόνες εισερχομένων και υποστήριξη αντιμετώπισης προβλημάτων για περίπου 2 $ το μήνα. Η έκδοση Pro είναι περίπου 7 $ το μήνα και σας δίνει 10 GB αποθηκευτικού χώρου, έως και 20 διευθύνσεις email και επιλογές προσαρμογής για την προβολή της ιστοσελίδας. Η Tutanota προσφέρει ακόμη εκπτώσεις σε ορισμένες χώρες.

Πρόγραμμα: FreePremiumPro
Τιμή:ΕλεύθεροςΠερίπου 2 $ μηνιαίωςΠερίπου 7 $ μηνιαίως
Αποθήκευση:1 GB1 GB10 GB
Ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:1520

5. Hushmail

Το Hushmail προσφέρει κρυπτογραφημένα και μη κρυπτογραφημένα μηνύματα. Είναι ευέλικτο όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εξωτερικές διευθύνσεις, αλλά επίσης δεν εφαρμόζει την αυστηρή ασφάλεια που πολλοί μπορεί να ελπίζουν. Διατηρεί αρχεία της διεύθυνσης IP και ορισμένων δεδομένων, αλλά είναι απευθείας στον ιστότοπό του σχετικά με το τι παρακολουθεί.

Το Hushmail χρησιμοποιεί το OpenPGP για την κρυπτογράφηση των email και των ίδιων των κλειδιών. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν κρυπτογραφημένα email σε εξωτερικές διευθύνσεις, αρκεί να χρησιμοποιούν το OpenPGP. Η υπηρεσία σαρώνει μηνύματα για ιούς, αλλά δεν μπορεί να τα εμποδίσει να μολύνουν υπολογιστές.

Το πρώτο μέρος της εγκατάστασης ζητά ένα όνομα χρήστη και μια φράση πρόσβασης, τα οποία προτείνει η Hushmail να έχει πέντε ή περισσότερες λέξεις. Στην πραγματικότητα, απαιτεί μόνο οκτώ χαρακτήρες και δεν δεσμεύεται από ένα ελεγκτή ισχύος.

Image-16-Hushmail-Λογαριασμός

Οι χρήστες χρειάζονται ένα κινητό τηλέφωνο με μηνύματα κειμένου για τη δημιουργία λογαριασμού. Εάν οι χρήστες χάσουν τη φράση πρόσβασης, δεν μπορούν να το ανακτήσουν για προσωπικούς λογαριασμούς. Οι λογαριασμοί απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από τρεις εβδομάδες εάν οι χρήστες δεν συνδεθούν.

Image-17-Hushmail-Λογαριασμός-Ενεργοποίηση

Αποστολή μηνυμάτων με Hushmail

Η διεπαφή γραμματοκιβωτίου είναι απλή και κομψή. Από προεπιλογή, οι λειτουργίες ασφαλείας είναι απενεργοποιημένες, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις προτιμήσεις για να τις ενεργοποιήσουν. Υπάρχει μια επιλογή για να ορίσετε μια ψηφιακή υπογραφή στο κάτω μέρος των εξερχόμενων μηνυμάτων. Εάν οι χρήστες θέλουν να προστατεύσουν τον λογαριασμό τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν μια ρύθμιση επαλήθευσης σε δύο βήματα.

Image-19-Hushmail-γραμματοκιβώτιο

Η αποστολή κρυπτογραφημένου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τόσο εύκολη όσο η επιλογή ενός πλαισίου σε ένα προσχέδιο μηνύματος. Την πρώτη φορά που οι εξωτερικές διευθύνσεις λαμβάνουν ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα, πρέπει να απαντήσουν σε μια ερώτηση ασφαλείας που δημιουργήθηκε από τον αποστολέα. Μετά από αυτό, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επόμενα μηνύματα με μια φράση πρόσβασης που δημιουργούν στον ιστότοπο της Hushmail.

Δεν υπάρχει ορθογραφικός έλεγχος. Ένα μεμονωμένο συνημμένο πρέπει να είναι 20 MB ή λιγότερο.

Image-20-Hushmail-Πρόχειρο

Τιμές Hushmail

Μια δωρεάν δοκιμή προσφέρει την υπηρεσία Premium της Hushmail για 14 ημέρες με αποθηκευτικό χώρο 25MB. Κοστίζει 50 $ για ένα χρόνο για πρόσβαση στις υπηρεσίες του μέσω διαδικτύου, κινητού και επιτραπέζιου υπολογιστή. Ο αποθηκευτικός χώρος αυξάνεται στα 10 GB, δεν υπάρχουν διαφημίσεις και οι λογαριασμοί δεν θα απενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια αδράνειας.

Σχέδιο: Premium
Τιμή:50 $ ετησίως
Αποθήκευση:25 MB

Τελικές σκέψεις

Το Διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος. Αν και κανένας πάροχος email δεν είναι 100 τοις εκατό απρόσβλητος από απειλές, οι παραπάνω προσφέρουν ένα επίπεδο ασφάλειας που στερείται σοβαρά στις κύριες υπηρεσίες. Είτε αναζητάτε έναν πιο ασφαλή πάροχο για ευαίσθητα email εργασίας ή από προσωπική πεποίθηση, είναι δύσκολο να πάει στραβά με οποιοδήποτε από αυτά.

Πάνω από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σχεδόν όλες οι υπηρεσίες που προτείνουμε προσφέρουν εκδόσεις για κινητά για iOS ή Android. Το μόνο που δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά είναι το Hushmail, αλλά υπάρχουν “hacks” που μπορούν να κατευθύνουν το πρόγραμμα περιήγησής σας στον διακομιστή του για πρόσβαση σε email.

Εάν κανένα από τα πέντε παραπάνω δεν σας αρέσει, έχουμε έναν έκτο υποψήφιο. Ως μέρος των υπηρεσιών VPN, η TorGuard προσφέρει ασφαλείς λογαριασμούς email. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία που εστιάζει στην ασφάλεια, διαβάστε την κριτική TorGuard.

Ποιος πάροχος email πιστεύετε ότι χρησιμοποιείτε ασφαλή; Μήπως έχουμε χάσει; Ενημερώστε μας στα σχόλια και ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map