Dashlane εναντίον Keeper: Ένας αγώνας στην κορυφή το 2020

Όσον αφορά τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασής σας, είναι δύσκολο να ξεπεράσετε το Keeper και το Dashlane. Και τα δύο εργαλεία βρίσκονται στην κορυφή του παιχνιδιού διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, με εξαιρετική ασφάλεια και πολλές μοναδικές δυνατότητες. Σε αυτήν τη σύγκριση Dashlane εναντίον Keeper, θα τα ρίξουμε και τα δύο στο δαχτυλίδι για να δούμε ποιος βγαίνει στην κορυφή. 


Έχουμε δώσει ένα νεύμα και στους δύο στον καλύτερο οδηγό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, κάνοντας αυτό το συγκριτικό Keeper vs Dashlane καθυστερημένο. Τις επόμενες χιλιάδες λέξεις, θα συγκρίνουμε το σημείο των δύο εργαλείων, καλύπτοντας χαρακτηριστικά, τιμολόγηση, ασφάλεια, φιλικότητα προς το χρήστη και πολλά άλλα, προτού δηλώσουμε νικητή. 

Η μεγάλη απάντηση είναι, λοιπόν, μεγάλη, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε εάν θέλετε να δείτε πόσο ταιριάζουν τα δύο. Για τη σύντομη απάντηση, το Dashlane είναι η καλύτερη επιλογή, αν και λίγο. Εάν θέτει τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε πάντα να εγγραφείτε για λογαριασμό με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

Πριν μπείτε σε αυτό, φροντίστε να διαβάσετε την κριτική Keeper και την κριτική Dashlane εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές.

Ρύθμιση αγώνα: Dashlane εναντίον Keeper

Όπως συμβαίνει με όλες τις συγκρίσεις μας, ο Keeper και ο Dashlane θα τα καταφέρνουν σε μια σειρά γύρων, ο καθένας αξίζει έναν βαθμό. Όποιος ανταγωνιστής βγάζει περισσότερους πόντους στο τέλος θα είναι ο νικητής μας. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει κάποιο δωμάτιο κουνήματος, ειδικά όταν πρόκειται για επιλογές όπως το Keeper και το Dashlane. 

Και τα δύο εργαλεία είναι εξαιρετικοί διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, αφήνοντας πολλούς γύρους μέχρι τις προσωπικές προτιμήσεις. Παρόλο που θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί, υπάρχουν ορισμένες πτυχές της μιας υπηρεσίας που μπορεί να προτιμάτε από την άλλη. 

Εξαιτίας αυτού, θα συνιστούσαμε να διαβάσετε σε κάθε γύρο και όχι απλώς να μειώσετε τους νικητές. Θα κερδίσουμε πόντους με βάση αυτό που πιστεύουμε ότι είναι πιο σημαντικό για κάθε γύρο (γι ‘αυτό είμαστε εδώ τελικά). Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσατε να επιλέξετε τυφλά είτε ένα και να βγείτε με έναν εξαιρετικό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

1

Ασφάλεια

Το Dashlane και το Keeper θα προστατεύσουν τους κωδικούς πρόσβασής σας, σε αντίθεση με το LogMeOnce, το οποίο δεν καθορίζει καν το μέγεθος κλειδιού για την κρυπτογράφηση του (διαβάστε την κριτική μας στο LogMeOnce). Παρόλο που και οι δύο ταιριάζουν με κρυπτογράφηση AES-256 και μοντέλο ασφαλείας μηδενικής γνώσης, υπάρχει σαφής νικητής για αυτόν τον γύρο. 

Ξεκινώντας με το Keeper, οι κωδικοί πρόσβασής σας προστατεύονται με το καλύτερο από τα καλύτερα: AES-256 (διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης για περισσότερα σχετικά με αυτό). Οι κωδικοί πρόσβασής σας είναι κλειδωμένοι πίσω από έναν κύριο κωδικό πρόσβασης, τον οποίο ο Keeper δεν βλέπει ούτε αποθηκεύει ποτέ. Για τον έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού σας, χρησιμοποιεί 100.000 επαναλήψεις του PBKDF2 για να δημιουργήσει ένα κλειδί, το οποίο στη συνέχεια συνδέεται με τον κύριο κωδικό πρόσβασης. 

keeper-review-security-audit

Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι το Keeper δεν μπορεί να επαναφέρει τον λογαριασμό σας εάν ξεχάσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση. Όταν εγγραφείτε, το Keeper δημιουργεί επίσης ένα κλειδί δεδομένων βάσει μιας ερώτησης και απάντησης ασφαλείας. Και πάλι, αποθηκεύεται μόνο το κλειδί, όχι η ερώτηση ή η απάντησή σας. Σε περίπτωση που χάσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ερώτηση για να την επαναφέρετε. 

Αν και είναι μια ενδιαφέρουσα ανάκτηση λογαριασμού, οι ερωτήσεις ασφαλείας είναι συνήθως αδύναμες, όπως επισημαίνουμε στις έξι συμβουλές μας για την αποτροπή του οδηγού κλοπής ταυτότητας. Ευτυχώς, μπορείτε να παρακάμψετε το ζήτημα ενεργοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας. Σε αυτό το μέτωπο, το Keeper έχει πολλές επιλογές, όπως υποστήριξη για τις καλύτερες εφαρμογές 2FA. Επιπλέον, θα πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό επαλήθευσης πριν απαντήσετε στην ερώτηση ασφαλείας, προσθέτοντας ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας στην ανάκτηση λογαριασμού. 

Ιδιωτική ασφάλεια του Dashlane

Ο Dashlane προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Χρησιμοποιεί ένα μοντέλο δύο μυστικών κλειδιών, που σημαίνει ότι χρειάζεστε τον κύριο κωδικό πρόσβασης και ένα μοναδικό κλειδί συσκευής για να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό το κλειδί συσκευής δημιουργείται με βάση τις προδιαγραφές υλικού και λογισμικού κατά τη λήψη του Dashlane και αποθηκεύεται τοπικά σε κρυπτογραφημένη μορφή. 

dashlane-review-ταυτότητα-ταμπλό

Αυτό το μοντέλο ασφαλείας είναι παρόμοιο με το 1Password, προσθέτοντας μια μορφή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων που συμβαίνει στο παρασκήνιο (διαβάστε την κριτική 1Password). Σε αντίθεση με το 1Password, ωστόσο, το Dashlane χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο αλγόριθμο κατακερματισμού Argon2d, όπως μπορείτε να δείτε στη σύγκριση Dashlane έναντι 1Password. 

Παρόλο που το Dashlane και το Keeper είναι και οι δύο ασφαλείς επιλογές για την αποθήκευση των κωδικών πρόσβασής σας, το Dashlane στοιβάζει τη γέφυρα περισσότερο υπέρ σας. Η διαδικτυακή ασφάλεια έχει να κάνει με τις αποδόσεις, και σε αυτό το μέτωπο, το Dashlane βγαίνει στην κορυφή. 

Γύρος: Σημείο ασφαλείας για το Dashlane

Λογότυπο Dashlane
Λογότυπο φύλακα

2

Τιμολόγηση

Το Keeper είναι ένας από τους φθηνότερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, προσφέροντας ένα προσωπικό πρόγραμμα με λιγότερα από $ 3 ανά μήνα. Αν και πιο ακριβό από το RoboForm (διαβάστε την κριτική μας στο RoboForm), το Keeper είναι ελαφρώς φθηνότερο από τις περισσότερες άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των LastPass και 1Password. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε διπλάσια την προσωπική τιμή για να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία. 

Αν και τα προσωπικά σχέδια προσφέρουν απεριόριστη διαχείριση κωδικού πρόσβασης, το Keeper προσφέρει ένα Max Bundle, το οποίο περιλαμβάνει τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και το KeeperChat. Χτυπώντας τον τυπικό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, το Max Bundle του Keeper περιλαμβάνει παρακολούθηση σκοτεινού ιστού και ασφαλή αποθήκευση αρχείων, δικαιολογώντας την τιμή $ 5 ανά μήνα. 

Δυστυχώς, 5 $ ανά μήνα ξεκινά το Dashlane. Το βασικό του σχέδιο είναι ακριβό, αν και είναι γεμάτο με πολλά χαρακτηριστικά. Για την τιμή, έχετε απεριόριστη διαχείριση κωδικού πρόσβασης, παρακολούθηση σκοτεινού ιστού και εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ωστόσο, η τελευταία λειτουργία δεν έχει καμία πιθανότητα να αντιμετωπίσει τις καλύτερες επιλογές VPN. 

Το Dashlane προσφέρει επίσης τη συνδρομή Premium Plus σε διπλάσια τιμή, κάτι που μοιάζει περισσότερο με την προστασία κλοπής ταυτότητας από έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Παίρνετε όλες τις δυνατότητες του προγράμματος Premium, με την προσθήκη παρακολούθησης πίστωσης και 1.000.000 $ σε ασφάλιση κλοπής ταυτότητας. Αν και τα καλού είναι ωραία να τα δούμε, σε σύγκριση με άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, η τιμή είναι απλά πολύ υψηλή. 

Το Dashlane και το Keeper έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά στα επίπεδα των $ 5, αν και το Keeper προσφέρει ένα φθηνότερο σημείο εισόδου για όσους αναζητούν απλώς έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Παρόλο που πρόκειται να δώσουμε αυτόν τον γύρο στον Keeper, δεν υπάρχει κίνδυνος να δοκιμάσουμε και τα δύο. Το Dashlane και το Keeper προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

Γύρος: Σημείο τιμολόγησης για τον φύλακα

Λογότυπο Dashlane
Λογότυπο φύλακα

3

Οικογενειακά σχέδια

Ο Keeper κέρδισε ένα νεύμα στον καλύτερο οδηγό κωδικών πρόσβασης για τον οικογενειακό οδηγό, κερδίζοντας μόνο από τους Bitwarden και 1Password (διαβάστε την κριτική μας για το Bitwarden). Πολλές από τις διαθέσιμες λειτουργίες στο Keep Bundle Max Bundle έχουν πιο νόημα στο πλαίσιο μιας οικογένειας. Ευτυχώς, υπάρχει μια έκδοση πολλαπλών χρηστών του Max Bundle. 

κοινή χρήση φύλακα

Το βασικό οικογενειακό πρόγραμμα έρχεται με πέντε κρυπτογραφημένα θησαυροφυλάκια για 4,99 $ ανά μήνα, καθώς και 10 GB κρυπτογραφημένης αποθήκευσης αρχείων και απεριόριστη κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης. Για διπλάσια τιμή, μπορείτε και πάλι να κάνετε αναβάθμιση στο Max Bundle. Με 9,99 $ ανά μήνα για πέντε λογαριασμούς, το οικογενειακό Max Bundle δεν είναι κακό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι περιλαμβάνει το KeeperChat.

Το Dashlane δεν έχει τίποτα στον οικογενειακό προγραμμα. Παρόλο που προσφέρει προγράμματα πολλαπλών χρηστών για μικρές επιχειρήσεις – στην πραγματικότητα έκανε τη λίστα με τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για οδηγό μικρών επιχειρήσεων – στην πραγματικότητα – δεν υπάρχει τίποτα που να στοχεύει σε πέντε ή λιγότερους χρήστες. Εξαιτίας αυτού, ο Keeper παίρνει τη δεύτερη νίκη του σε αυτόν τον γύρο. 

Γύρος: Οικογενειακό πρόγραμμα Σημείο για φύλακα

Λογότυπο Dashlane
Λογότυπο φύλακα

4

Δωρεάν πακέτο

Ο Dashlane έχασε μια θέση στον καλύτερο δωρεάν οδηγό διαχειριστών κωδικών πρόσβασης, κερδισμένος από επιλογές όπως το LastPass, το KeePass και το RememBear. Δυστυχώς, περιορίζει τις καταχωρίσεις σας, όπως το McAfee True Key, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε μόνο 50 κωδικούς πρόσβασης στον δωρεάν λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να διαχειριστείτε μερικές συνδέσεις δωρεάν, το Dashlane παρέχει αυτήν την επιλογή. 

dashlane-αναθεώρηση-εφαρμογή

Αυτό είναι περισσότερο από ό, τι μπορεί να πει ο Keeper, το οποίο προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο, αν και η αυτόματη συμπλήρωση περιορίζεται σε κινητές συσκευές και χωρίς συγχρονισμό πολλών συσκευών. Παρόλο που το Dashlane Free μοιάζει περισσότερο με το “Dashlane Lite”, εξακολουθεί να είναι μια επιλογή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα του Dashlane δεν είναι η ιδανική λύση. Λαμβάνετε 50 συμμετοχές, αλλά αυτές γεμίζουν γρήγορα. Επιπλέον, δεν προσφέρει συγχρονισμό πολλαπλών συσκευών στο δωρεάν πρόγραμμα, ούτε καμία από τις δυνατότητες του Premium, όπως η παρακολούθηση σκοτεινού ιστού. Είναι μια ωραία επιλογή να έχετε γύρω, αλλά κανένας από τους ανταγωνιστές μας δεν ξεχωρίζει πάρα πολύ σε αυτόν τον γύρο.

Γύρος: Δωρεάν σημείο πλάνου για το Dashlane

Λογότυπο Dashlane
Λογότυπο φύλακα

5

Ευκολία στη χρήση

Το Keeper ήταν μια μικροδουλειά στη χρήση, αλλά από τότε έχει γίνει αρκετά ευχάριστο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Εκτός του πλαισίου, το Keeper υποστηρίζει τρεις τύπους καταχωρήσεων: κωδικούς πρόσβασης, ταυτότητες και πιστωτικές κάρτες. Ωστόσο, σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε όσα προσαρμοσμένα πεδία σε αυτούς τους τύπους καταχώρησης, μεταμορφώνοντάς τα σε ό, τι θέλετε. 

επεξεργασία-κωδικός-διαχείριση-εγγραφή

Το Dashlane ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση, προσφέροντας μερικούς περισσότερους τύπους εισόδου, αλλά δεν επιτρέπει προσαρμοσμένες καταχωρίσεις. Ωστόσο, έχει μερικές ακόμη επιλογές για τον τρόπο αυτόματης συμπλήρωσης των συνδέσεών σας. 

dashlane-review-edit-entry

Όσον αφορά την ευκολία χρήσης, είναι δύσκολο να χτυπήσετε το Dashlane εναντίον Keeper. Και οι δύο προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία χρήστη, με πολλές επιλογές φίλτρου, χωρίς ανοησίες εισαγωγή και υποστήριξη για πολλαπλούς τύπους εισόδου. Τούτου λεχθέντος, το Dashlane έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την επέκταση του προγράμματος περιήγησής του, το οποίο λειτουργεί σαν μια μικρογραφία της πλήρους εφαρμογής. 

dashlane-κριτική-αυτόματη συμπλήρωση

Η Dashlane κέρδισε μια θέση στον καλύτερο οδηγό επεκτάσεων διαχειριστή κωδικών πρόσβασης στο πίσω μέρος των επιλογών αυτόματης συμπλήρωσης. Με την επέκταση, μπορείτε να επιλέξετε εάν συμπληρώνει καταχωρήσεις σε μια μοναδική σελίδα ή σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε γρήγορα τα περιεχόμενα του θησαυροφυλακίου σας από την επέκταση. 

Η επέκταση του Keeper είναι επίσης εξαιρετική, αν και δεν παρέχει τόσες επιλογές όπως το Dashlane. Είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν βαθμό σε αυτόν τον γύρο, καθώς τόσο το Dashlane όσο και το Keeper προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Με βάση μόνο τις επιλογές αυτόματης συμπλήρωσης, ωστόσο, θα δώσουμε το νόημα στο Dashlane.

Γύρος: Σημείο ευκολίας χρήσης για το Dashlane

Λογότυπο Dashlane
Λογότυπο φύλακα

6

Χαρακτηριστικά

Οι περισσότεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης είναι ελαφροί όσον αφορά τις δυνατότητες, προσφέροντας μόνο μερικές επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και, αν είστε τυχεροί, κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης. Ευτυχώς, αυτό δεν ισχύει για τους ανταγωνιστές μας. Το Keeper και το Dashlane γεμίζουν και τα δύο με καλούδια, αν και θα πρέπει να πληρώσετε μια premium τιμή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά. 

Ξεκινώντας με το Dashlane, η βασική συνδρομή συνοδεύεται από περιορισμένο VPN, παρακολούθηση σκοτεινού ιστού και, φυσικά, διαχείριση κωδικού πρόσβασης. Ωστόσο, το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η αυτόματη αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Με αυτό, μπορείτε να ενημερώσετε τις συνδέσεις σας σε πολλούς ιστότοπους με ένα μόνο κλικ. 

dashlane-review-password-changer

Το Keeper δεν έχει κάτι τέτοιο, αλλά περιλαμβάνει και μερικά ενδιαφέροντα πρόσθετα δικά του. Το πιο σημαντικό, προσφέρει το KeeperChat. Αυτή η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να υποκλέψει τα μηνύματά σας. Επιπλέον, το KeeperChat προσφέρει ανάκληση μηνυμάτων, μηνύματα αυτοκαταστροφής και ιδιωτική συλλογή πολυμέσων.

Θα χρειαστεί να πληρώσετε για το Max Bundle για να αποκτήσετε πρόσβαση στο KeeperChat, κάτι που έχει νόημα. Αυτό που δεν έχει νόημα είναι το BreachWatch. Αυτή η δυνατότητα παρακολουθεί τις παραβιάσεις δεδομένων για να σας ειδοποιεί για τυχόν απειλές κατά του λογαριασμού σας. Δυστυχώς, δεν περιλαμβάνεται στο βασικό σχέδιο. Το Dashlane, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει παρακολούθηση παραβίασης δεδομένων στο πρόγραμμα Premium. 

Ωστόσο, ο Keeper δεν είναι κάτω και έξω για αυτόν τον γύρο. Το Keeper προσφέρει τοπική αυτόματη συμπλήρωση, η οποία είναι ένα χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης παραλείπουν, συμπεριλαμβανομένου του Dashlane. Μπορείτε να καθορίσετε πλήκτρα πρόσβασης στην εφαρμογή που θα συμπληρώνουν αυτόματα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας σε τοπικές εφαρμογές, αντικατοπτρίζοντας την εμπειρία του προγράμματος περιήγησης. 

keeper-review-keeper-fill

Αν και το Dashlane έχει περισσότερες δυνατότητες, το Keeper’s είναι πιο χρήσιμο. Θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα Max Bundle για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα, αλλά δεδομένου ότι κοστίζει το ίδιο με τη βασική συνδρομή του Dashlane, αυτό δεν είναι δύσκολο. Με απλά λόγια, το Keeper προσφέρει περισσότερα για λιγότερα, κερδίζοντας το κέρδος για αυτόν τον γύρο. 

Γύρος: Σημείο Χαρακτηριστικά για Keeper

Λογότυπο Dashlane
Λογότυπο φύλακα

7

Υποστήριξη

Οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης είναι απλά εργαλεία και εξαιτίας αυτού, συχνά υποστηρίζεται η υποστήριξη στο backburner. Όπως και στον προηγούμενο γύρο, ωστόσο, οι Dashlane και Keeper προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη από ό, τι οι περισσότεροι. Και οι δύο έχουν πολλές επιλογές επαφής, καθώς και πόρους αυτοβοήθειας, που σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να βρείτε μια απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε. 

Το Keeper έχει υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας και email, αν και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τελευταίο για οποιεσδήποτε τεχνικές ερωτήσεις. Παρόλο που οι εκπρόσωποι της ζωντανής συνομιλίας είναι χρήσιμες και γρήγορες στις απαντήσεις τους, συνήθως απλώς αντιγράφουν πληροφορίες από τη βάση γνώσεων του Keeper όταν ρωτήσαμε για τεχνικές πτυχές της υπηρεσίας. 

κέντρο υποστήριξης φύλακα

Ομοίως, το Dashlane έχει επίσης ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email, αλλά όχι όλο το εικοσιτετράωρο. Η ζωντανή συνομιλία περιορίζεται στις εργάσιμες ώρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εργασίας, αν και η υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμη 24/7. Τούτου λεχθέντος, το Dashlane προσφέρει υποστήριξη μέσω email στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, παρέχοντας περισσότερες επιλογές για διεθνείς πελάτες. 

dashlane-review-knowledgebase

Ωστόσο, δεν πρέπει συχνά να χρησιμοποιείτε τις επιλογές επαφής με κανένα από αυτά. Και οι δύο ανταγωνιστές μας έχουν πυκνές βάσεις γνώσεων, με το Keeper να προσφέρει επίσης εκπαιδευτικά βίντεο και σεμινάρια υποστήριξης. Ο Dashlane πηγαίνει λίγο πιο βαθιά στα άρθρα υποστήριξης, ωστόσο, συχνά πηγαίνει πάνω από 1.000 λέξεις για να εξηγήσει περίπλοκα θέματα. 

Ειλικρινά, αυτός ο γύρος Dashlane εναντίον Keeper είναι πολύ κοντά στο call. Και οι δύο βρίσκονται στην κορυφή του παιχνιδιού τους όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, με εκπληκτικά ισχυρούς πόρους αυτοβοήθειας. Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε, θα έχετε πολλούς πόρους υποστήριξης. 

Γύρος: Υποστήριξη Χωρίς σαφή νικητή, πόντοι και για τους δύο

Λογότυπο Dashlane
Λογότυπο φύλακα

8

Τελικές σκέψεις

Από τους επτά γύρους μας, καθένας από τους ανταγωνιστές μας βγήκε με τέσσερις πόντους, με τον τελευταίο γύρο να τελειώνει ισοπαλία. Το Keeper και το Dashlane είναι εξαιρετικοί διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, με κορυφαία ασφάλεια, εξαιρετικές διεπαφές χρήστη και πολλές δυνατότητες. Όταν το καταλαβαίνουμε, η επιλογή ενός βασίζεται στον προϋπολογισμό σας. 

Το Dashlane είναι πιο ακριβό, αν και έρχεται με ένα καλύτερο μοντέλο ασφαλείας. Το Keeper, από την άλλη πλευρά, έχει μερικά ακόμη χρήσιμα χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι τόσο ρευστό όσο το Dashlane. Για τα χρήματά μας, ο Dashlane είναι ο νικητής, αλλά θα μπορούσε εύκολα να πάει με κάθε τρόπο. 

Νικητής: Ντάσλαν

Τι νομίζεις όμως; Συμφωνείτε ότι το Dashlane είναι ο νικητής αυτής της σύγκρισης Dashlane εναντίον Keeper ή είναι το Keeper καλύτερη επιλογή; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map