Καλύτερος δωρεάν διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για το 2020: Bargain-Bin Bodyguards

Όσον αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο, υπάρχουν λίγα εργαλεία πιο απαραίτητα από έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Εκτός από τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που κάνουν την εμπειρία περιήγησής σας πιο ασφαλή, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε μεγάλους, τυχαία δημιουργημένους κωδικούς πρόσβασης, διευκολύνουν επίσης την εμπειρία περιήγησης. Με την αυτόματη συμπλήρωση, το φιλτράρισμα και την υποστήριξη για προσαρμοσμένες καταχωρήσεις, οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης είναι ένα ενιαίο κατάστημα για τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Σε αυτόν τον οδηγό για τον καλύτερο δωρεάν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, θα σας βοηθήσουμε να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Έχουμε πέντε επιλογές από τον καλύτερο οδηγό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που θα διασφαλίσουν τα στοιχεία σύνδεσής σας με την καλύτερη κρυπτογράφηση και θα προσφέρουν μερικές πρόσθετες λειτουργίες στη διαδικασία. 

Εάν θέλετε να παραλείψετε το hoopla, εγγραφείτε για μια συνδρομή στο LastPass. Αν και δεν είναι τέλειος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, το LastPass προσφέρει περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο εργαλείο με τη δωρεάν έκδοση του. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της Bitwarden, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα παρακάτω.

Best Free Password Manager 2020

  1. LastPass
  2. Μπιτόντεν
  3. KeePass
  4. NordPass
  5. RememBear

1. LastPass

Το LastPass κατατάσσεται ως ο καλύτερος διαχειριστής δωρεάν κωδικού πρόσβασης για έναν λόγο: συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών. Όπως έχουμε δει με αμέτρητα άλλα εργαλεία, όπως το Dashlane, το 1Password και το Sticky Password, ο συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών είναι το βασικό χαρακτηριστικό που προορίζεται για premium κατηγορίες. Με το LastPass, ωστόσο, το παίρνετε δωρεάν. 

Lastpass-slider1

Αν και δεν είναι ο μόνος δωρεάν διαχειριστής κωδικών πρόσβασης με συγχρονισμό πολλών συσκευών – θα μιλήσουμε για τους άλλους σε λίγο – το LastPass είναι το καλύτερο. Είναι ένα εμπορικό προϊόν, κατάλληλο για τις δυνατότητες και τη χρηστικότητα που θα περιμένατε από οποιοδήποτε εργαλείο επί πληρωμή. Αυτό περιλαμβάνει εξαιρετική αυτόματη συμπλήρωση, πρόκληση ασφαλείας και υπέροχη διεπαφή προγράμματος περιήγησης. Έρχεται επίσης με μια αξιοπρεπή γεννήτρια κωδικών πρόσβασης.

lastpass-review-αυτόματη συμπλήρωση

Το LastPass είναι καλό για την ασφάλεια. Παρόλο που το εργαλείο υπέστη χάκετ το 2015, το μοντέλο μηδενικής γνώσης των δεδομένων των χρηστών προστατεύει το LastPass. Οι εισβολείς ξεκίνησαν με κρυπτογραφημένες βάσεις δεδομένων, αλλά επειδή το LastPass δεν αποθηκεύει τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας – το κλειδί που χρησιμοποιήθηκε για την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων – οι χάκερ δεν είχαν τίποτα περισσότερο από ένα σωρό ασυναρτησίες. 

Ως δημοφιλής, δωρεάν διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, το LastPass υπήρξε στόχος κάποιων αντιπαραθέσεων που χρονολογούνται από το hack 2015. Ωστόσο, από τις δοκιμές μας, το LastPass μπορεί να συμβαίνει με οποιονδήποτε άλλο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Αναβάθμιση σε LastPass Premium

Παρόλο που το δωρεάν πρόγραμμα του LastPass είναι υπέροχο, λείπει ορισμένες δυνατότητες σε σύγκριση με την επιλογή επί πληρωμή. Η συνδρομή 3 $ ανά μήνα προσθέτει τεχνική υποστήριξη προτεραιότητας και κοινή χρήση από έναν προς πολλούς. Το δωρεάν πακέτο περιορίζεται στην κοινή χρήση one-to-one, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε έναν κωδικό πρόσβασης μόνο με έναν άλλο χρήστη. 

Το πιο σημαντικό, το Premium έρχεται με αυτόματη συμπλήρωση εφαρμογής. Παρόλο που το LastPass δεν διαθέτει τοπική εφαρμογή – το εργαλείο προορίζεται για το πρόγραμμα περιήγησής σας – οι συνδρομητές που πληρώνουν μπορούν να κατεβάσουν το LastPass για εφαρμογές. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να συμπληρώνετε αυτόματα κωδικούς πρόσβασης για τοπικές εφαρμογές όπως μπορείτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. 

Το LastPass έχει κάποιες άλλες επιλογές συμμετοχής, συμπεριλαμβανομένου ενός οικογενειακού προγράμματος που αξίζει τον καλύτερο οδηγό κωδικού πρόσβασης για οικογένειες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις επιλογές στην πλήρη αναθεώρηση LastPass. Εάν προτιμάτε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί του, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για λογαριασμό. 

2. Bitwarden

Το Bitwarden είναι ο μόνος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που έχουμε δοκιμάσει που πλησιάζει στην αφαίρεση του LastPass (διαβάστε το κομμάτι Bitwarden vs Lastpass). Είναι ένας ανοιχτός κώδικας, δωρεάν διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που είναι εκπληκτικά εύκολο στη χρήση. Παρόλο που δεν διαθέτει μερικές από τις ευκολίες των πιο εμπορικών διαχειριστών κωδικών πρόσβασης, το Bitwarden βάζει ντροπή σε άλλα εργαλεία ανοιχτού κώδικα. 

bitwarden-slider2

Χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, το Bitwarden προσφέρει συγχρονισμό πολλαπλών συσκευών, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα Premium, αν και όπως επισημάνουμε στην κριτική μας για το Bitwarden, φαίνεται ότι το σχέδιο «υποστηρίζει τους προγραμματιστές» περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. 

Τούτου λεχθέντος, το πρόγραμμα Premium είναι φθηνό στα 10 $ ετησίως, προσθέτοντας υποστήριξη πελατών προτεραιότητας, 1 GB αποθήκευσης αρχείων, επιπλέον επιλογές 2FA και αναφορά υγείας κωδικού πρόσβασης. 

Υπάρχουν επίσης προγράμματα πολλαπλών χρηστών, συμπεριλαμβανομένου ενός οικογενειακού και επιχειρηματικού προγράμματος. Το Enterprise, το οποίο είναι το σχέδιο της Bitwarden επικεντρωμένο στις επιχειρήσεις, έκανε τη λίστα με τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης για μικρές επιχειρήσεις. Είναι πιο ακριβό από άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης επιχειρήσεων, όπως το Zoho Vault, αν και έρχεται με προηγμένες λειτουργίες όπως η ενοποίηση Active Directory. 

Απροσδόκητα ανοιχτή πηγή

Τα περισσότερα εργαλεία ανοιχτού κώδικα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν (θα ακολουθήσουμε ένα τέτοιο παράδειγμα στη συνέχεια). Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει με το Bitwarden. Είναι ένας ασφαλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, κατάλληλος με δημόσιο έλεγχο από το Cure53, ένα μοντέλο μηδενικής γνώσης και τον διαθέσιμο πηγαίο κώδικα στο GitHub. Παρόλο που μοιάζει με τη γνωστή ιστορία άλλου λογισμικού ανοιχτού κώδικα, το Bitwarden αισθάνεται σαν ένα εμπορικό προϊόν. 

bitwarden-new-θέμα

Η διεπαφή είναι καθαρή, με το Bitwarden να προσφέρει μια ευέλικτη εφαρμογή UI με πολλά θέματα. Αν και δεν είναι τόσο προσαρμόσιμο όσο το 1Password, το Bitwarden αισθάνεται πιο στιβαρό από κάποιους άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης επί πληρωμή (διαβάστε την αναθεώρηση του Steganos Password Manager για παράδειγμα). Εάν βρίσκεστε στο φράχτη, δεν υπάρχει λόγος να μην βγείτε το Bitwarden για δοκιμαστική κίνηση. 

3. KeePass

Το KeePass είναι η χειρότερη πλευρά του νομίσματος ανοιχτού κώδικα. Αν και είναι ανθεκτικό όσον αφορά τις δυνατότητες, ειδικά για έναν δωρεάν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, το KeePass βρίσκεται πίσω από την καμπύλη όσον αφορά τη χρηστικότητα. Ακόμα, όσο δεν σας πειράζει να βρώσετε τα χέρια σας, προσφέρει πολλές λειτουργίες χωρίς κέρμα, συμπεριλαμβανομένου του συγχρονισμού πολλαπλών συσκευών. 

keepass-slider4

Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες καταχωρίσεις μας, το KeePass είναι δωρεάν και μόνο. Μπορείτε να υποστηρίξετε την ομάδα ανάπτυξης με δωρεές μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος ή να δεσμευτείτε για μηνιαία συνεισφορά μέσω του Flattr. Ωστόσο, δεν υπάρχει premium επιλογή. Παίρνετε τα πάντα με το δωρεάν πρόγραμμα. 

«Όλα», σε αυτήν την περίπτωση, τα πάντα. Το KeePass είναι ένας εξαιρετικά ευέλικτος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, προσφέροντας πολλές επιλογές όσον αφορά τον τρόπο αποθήκευσης των κωδικών πρόσβασής σας, τόσο όσον αφορά την τοποθεσία όσο και την ασφάλεια. Με πολλούς τρόπους, φαίνεται σαν λογισμικό κρυπτογράφησης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον τρόπο ελέγχου ταυτότητας, ασφάλειας και διαχείρισης των συνδέσεών σας. 

keepass-βάση δεδομένων-ρυθμίσεις

Περισσότερες επιλογές συνήθως σημαίνει χειρότερη χρηστικότητα και αυτό δυστυχώς συμβαίνει με το KeePass. Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι μια δουλειά για να ξεφύγετε, με μια χρονολογική διεπαφή χρήστη και μια πληθώρα επιλογών. Οι τεχνικοί δεν πρέπει να δυσκολεύονται να δουλέψουν, αλλά οι νεοεισερχόμενοι πιθανότατα θα βρουν τις επιλογές του KeePass πολύ συντριπτικές.

4. NordPass

Το NordPass είναι διαχειριστής κωδικών πρόσβασης από τον γίγαντα του εικονικού ιδιωτικού δικτύου NordVPN (διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN). Παρόλο που η πληρωμένη επιλογή είναι εκεί όπου το NordPass μπαίνει στη δική του, η δωρεάν έκδοση δεν είναι πολύ κακή. Περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας, όπως αυτόματη συμπλήρωση και αυτόματη αποθήκευση, αλλά μόνο για μία μόνο συσκευή. 

nordpass-slider1

Ο συγχρονισμός πολλών συσκευών και η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης δεν διατίθενται με τη δωρεάν έκδοση και παρόλο που είναι απογοητευτικό, το NordPass εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους διαχειριστές δωρεάν κωδικών πρόσβασης. Είναι χτισμένο γύρω από την ευκολία χρήσης, όπως το NordLocker. Η διεπαφή είναι απλοποιημένη, όπως και η εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης, και η προετοιμασία είναι πολύ εύκολη χάρη στην τεράστια υποστήριξη εισαγωγής του NordPass. 

nordpass-review-εισαγωγή

Εκτός από τους κωδικούς πρόσβασης, το NordPass υποστηρίζει σημειώσεις και αποθήκευση πιστωτικών καρτών, αλλά τίποτα άλλο. Ο αποσβεστήρας είναι συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών. Απαιτείται αναβάθμιση σε Premium εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στις συνδέσεις σας σε όλες τις συσκευές. 

Ευτυχώς, η τιμή Premium δεν είναι πολύ υψηλή. Το NordPass κοστίζει λιγότερο από 3 $ ανά μήνα εάν αγοράσετε τη μεγαλύτερη διάρκεια, προσφέροντας συγχρονισμό με έως και έξι συσκευές και κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης. 

Όσον αφορά την ασφάλεια, το NordPass είναι υγιές. Όλα είναι κλειδωμένα πίσω από τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας, για τον οποίο το NordPass δεν έχει καμία γνώση. Αντ ‘αυτού, η κρυπτογράφηση συμβαίνει τοπικά με το XChaCha20, που σημαίνει ότι το NordPass δεν βλέπει ποτέ τους κωδικούς πρόσβασης σε αποκρυπτογραφημένη μορφή. 

Επίσης, δεν διαθέτει το κλειδί που είναι απαραίτητο για την αποκρυπτογράφηση των αρχείων σας, οπότε αν ένας χάκερ επρόκειτο να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων, κανένα από τα στοιχεία σύνδεσής σας δεν θα διακυβευόταν. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δομή ασφαλείας του NordPass και άλλες λειτουργίες στην κριτική μας στο NordPass ή να το κάνετε μόνοι σας. 

5. RememBear

Ολοκληρώνοντας τη λίστα μας είναι το RememBear, ένας άλλος διαχειριστής κωδικού πρόσβασης VPN, όπως το NordPass (διαβάστε την αναθεώρηση TunnelBear για περισσότερα σχετικά με αυτό). Είναι περιορισμένο με τον ίδιο τρόπο, κρύβοντας συγχρονισμό πολλών συσκευών πίσω από ένα εκπληκτικά ακριβό paywall. Τούτου λεχθέντος, το RememBear προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για μία μόνο συσκευή, βάζοντάς το μπροστά από επιλογές όπως το McAfee True Key. 

θυμηθείτε-εφαρμογή

Η χρηστικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού όταν πρόκειται για RememBear. Όπως το NordPass, μπορεί να αποθηκεύσει στοιχεία σύνδεσης, σημειώσεις και πληροφορίες πιστωτικών καρτών, τα οποία δίνουν τη δική τους ενότητα στο αριστερό μενού. Η μετάβαση στην εφαρμογή είναι απλή, με λίγες επιλογές για την ταξινόμηση των καταχωρίσεών σας και μια γραμμή αναζήτησης. 

Υπάρχει επίσης ένα σύστημα επιτευγμάτων, το οποίο σας ανταμείβει για να επωφεληθείτε από τις διάφορες λειτουργίες του RememBear. Σε αυτά περιλαμβάνεται η εγκατάσταση της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης, η προσθήκη μιας ασφαλούς σημείωσης, η προσθήκη μιας πιστωτικής κάρτας και το tweet σχετικά με το RememBear. Η ολοκλήρωση οποιωνδήποτε πέντε από τα επιτεύγματα θα σας αποφέρει έκπτωση 6 $ σε μια συνδρομή Premium. 

θυμηθείτε-επιτεύγματα

Δυστυχώς, θα χρειαστείτε αυτήν την έκπτωση. Το RememBear είναι ένας από τους πιο ακριβούς διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, με το μηνιαίο πρόγραμμα να φτάνει τα 6 $ ανά μήνα. Η αναβάθμιση σε Premium έχει τα προνόμιά της, ωστόσο, συμπεριλαμβανομένου του συγχρονισμού πολλαπλών συσκευών και της εξυπηρέτησης πελατών προτεραιότητας. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε 50 τοις εκατό επιλέγοντας έναν ετήσιο κύκλο χρέωσης. 

Παρόλο που το RememBear έχει ορισμένα προφανή προβλήματα σε σύγκριση με το LastPass και το Bitwarden, εξακολουθεί να είναι ικανός διαχειριστής δωρεάν κωδικού πρόσβασης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση RememBear ή να εγγραφείτε σε ένα δωρεάν σχέδιο για να το κάνετε.

Επιλέγοντας τους καλύτερους διαχειριστές δωρεάν κωδικού πρόσβασης

Πριν φτάσουμε στις επιλογές μας, θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά πίσω από την κουρτίνα για το πώς τα φτιάξαμε. Για δωρεάν διαχείριση κωδικού πρόσβασης, ένα βασικό χαρακτηριστικό ξεπερνά τα υπόλοιπα: συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών. Τα εργαλεία διαχείρισης κωδικού πρόσβασης που προσφέρουν αυτήν τη λειτουργικότητα βγαίνουν στην κορυφή της λίστας (οι τρεις πρώτες επιλογές μας το δείχνουν). 

Ωστόσο, υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό. Ορισμένοι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που είναι εξαιρετικοί σε μια πληρωμένη χωρητικότητα πέφτουν όταν πρόκειται για τη δωρεάν έκδοση τους. Για παράδειγμα, το Dashlane μπορεί να είναι ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, αλλά το δωρεάν πακέτο του περιορίζεται σε 50 καταχωρίσεις και δεν συνοδεύεται από συγχρονισμό πολλαπλών συσκευών. 

Εκτός λειτουργικότητας, το κύριο μέλημά μας κατά τη δημιουργία αυτής της λίστας ήταν η ασφάλεια. Προτείνοντας δωρεάν διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, στόχος μας είναι να κάνουμε εσάς, τον αναγνώστη, να απορρίψετε τον ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του προγράμματος περιήγησής σας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γεμάτοι με ευπάθειες ασφαλείας. 

Οι παρακάτω επιλογές λειτουργούν με το καλύτερο σε κρυπτογράφηση και ένα μοντέλο μηδενικής γνώσης, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν οι κωδικοί πρόσβασής σας είχαν κλαπεί, ο εισβολέας δεν θα μπορούσε να τους αποκρυπτογραφήσει.

Όλα τα υπόλοιπα ήταν δευτερεύοντα στη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, αν και εξακολουθούσαμε να θεωρούμε ευκολία χρήσης, δυνατότητες και δυνατότητα αναβάθμισης κατά την παραγγελία της λίστας. Ανεξάρτητα από τις παρακάτω επιλογές που θα επιλέξετε, θα μπορείτε να διατηρήσετε ασφαλή τα στοιχεία σύνδεσής σας, με ορισμένα από τα εργαλεία που σας επιτρέπουν να συγχρονίζετε όλες τις συσκευές.  

Είναι δωρεάν οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης? 

Πρέπει να είστε προσεκτικοί εμπιστεύοντας οποιοδήποτε λογισμικό με τους κωδικούς πρόσβασης, ειδικά εκείνους που ισχυρίζονται ότι δεν κοστίζουν τίποτα. Όπως ειπώθηκε, τίποτα δεν είναι ποτέ πραγματικά δωρεάν, οπότε αν φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί αξιόπιστοι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων των LastPass, Bitwarden και KeePass. 

Εάν βρείτε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που ισχυρίζεται ότι είναι δωρεάν που δεν αναφέρεται σε αυτόν τον οδηγό, φροντίστε να αναρωτηθείτε πώς αυτό το εργαλείο κερδίζει χρήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δωρεάν διαχειριστές κωδικών πρόσβασης προσφέρονται σε δοκιμαστική βάση, χρησιμεύοντας ως διαφήμιση για ένα πιο ισχυρό πρόγραμμα επί πληρωμή. Υπάρχουν εξαιρέσεις με εργαλεία όπως το KeePass, τα οποία δέχονται δωρεές. 

Εκτός αυτού, είναι καλύτερο να μην εμπιστεύεστε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που φέρει ένα “δωρεάν” πρόγραμμα. Εάν υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα χωρίς δυνατότητα δωρεάς ή αναβάθμισης, η εταιρεία πίσω από αυτήν πιθανότατα θα πουλήσει τις πληροφορίες ή τους κωδικούς πρόσβασής σας για κέρδος. Όχι όμως. Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω επιλογές, θα είστε εντάξει.

Τελικές σκέψεις

Όταν πρόκειται για δωρεάν διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, είναι δύσκολο να νικήσετε το LastPass. Προσφέρει ένα εύρος εξαιρετικών δυνατοτήτων, συγχρονισμό πολλαπλών συσκευών και, το πιο σημαντικό από όλα, μια εύχρηστη διεπαφή. Αν ψάχνετε για διαχείριση κωδικού πρόσβασης βάσει προγράμματος περιήγησης χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα, προτείνουμε το LastPass. 

Τούτου λεχθέντος, το Bitwarden είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, εξασφαλίζοντας τους κωδικούς πρόσβασής σας με κορυφαία κρυπτογράφηση, όλα αναλυτικά στον πηγαίο κώδικα. Είναι το πιο κοντινό που έχουμε βρει στο LastPass όσον αφορά τη χρηστικότητα, τις δυνατότητες και την ασφάλεια, καθιστώντας την μια αξιόλογη εναλλακτική λύση. 

Κάτω από αυτό, θυσιάζετε σε μια περιοχή ή στην άλλη. Το KeePass, για παράδειγμα, προσφέρει μια απαράμιλλη λίστα ρυθμίσεων, αλλά πάσχει από μια πολύπλοκη και χρονολογημένη διεπαφή. Το RememBear και το NordPass έχουν το αντίθετο πρόβλημα, προσφέροντας βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, αλλά δεν διαθέτουν πολλά κρίσιμα χαρακτηριστικά. 

Ωστόσο, ποιος δωρεάν διαχειριστής κωδικών πρόσβασης χρησιμοποιείτε; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me