Καλύτερος δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης του 2020: Αναδρομολόγηση της επισκεψιμότητας, ο εύκολος τρόπος

Ο ευκολότερος τρόπος απόκρυψης της διεύθυνσης IP όταν θέλετε, για παράδειγμα, να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ, είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης. Ένας διακομιστής μεσολάβησης αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας, τα ψηφία που λένε στο Διαδίκτυο από πού είστε, με τη δική του και ξεγελά τον διακομιστή λήψης να σκεφτεί ότι είστε κάπου αλλού. Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να εξαπατήσετε την τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας τους καλύτερους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης που θα μπορούσαμε να βρούμε.


Σημειώστε, ωστόσο, ότι είπαμε τον ευκολότερο τρόπο απόκρυψης της IP σας, όχι τον καλύτερο. Όπως εξηγούμε στο άρθρο VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor, οι διακομιστές μεσολάβησης είναι εγγενώς ανασφαλείς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για οτιδήποτε άλλο εκτός από την πλαστογράφηση της τοποθεσίας σας, κάτι που ίσως θέλετε να κάνετε όταν, για παράδειγμα, προσπαθείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του YouTube ενώ στο σχολείο ή κατάργηση αποκλεισμού του Youku εκτός της Κίνας.

Εάν προσπαθείτε να κάνετε κάτι πιο σημαντικό, όπως, ας πούμε, να ξεφύγετε από το Μεγάλο Τείχος προστασίας ή να αποφύγετε την παρακολούθηση, χρησιμοποιώντας έναν πληρεξούσιο για να αποκρύψετε αυτό που κάνετε είναι σαν να χτίζετε πανοπλία σώματος από χαρτί. Θα είναι χαμένη προσπάθεια και τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά.

VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης

Όπως δείχνουμε στο καλύτερο VPN για τη Ρωσία και τα καλύτερα άρθρα VPN για το Ιράν, για να αναφέρουμε μόνο δύο, ορισμένες χώρες δεν πιστεύουν ότι οι πολίτες τους έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό, τι θέλουν στο Διαδίκτυο και έχουν αναπτύξει τεχνολογία proxy-busting που θα σας αποκαλύπτω σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και όχι έναν διακομιστή μεσολάβησης.

Όπως εξηγούμε στο τμήμα ασφαλείας του VPN, ένα VPN δεν πλαστοποιεί μόνο μια διεύθυνση IP, αλλά αναδρομολογεί την κυκλοφορία σας μέσω μιας ασφαλούς σήραγγας – μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης – και σε έναν ιδιόκτητο διακομιστή που ανήκει στον πάροχο. Αυτός είναι ένας πολύ ασφαλέστερος τρόπος να κάνετε πράγματα που πραγματικά θα σας κρύψουν από τα αδιάκριτα μάτια.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι τα VPN μπορούν να κάνουν κάτι άλλο που οι διακομιστές μεσολάβησης δεν μπορούν: να σας μεταφέρουν σε ιστότοπους ροής όπως το Netflix. Όπως εξηγούμε στο άρθρο μας σχετικά με την απαγόρευση του Netflix VPN, η υπηρεσία δυσκολεύτηκε να πλαστογραφήσει την τοποθεσία σας για να μπείτε στην έκδοση της άλλης χώρας. Λίγα VPN μπορούν να εισέλθουν, πόσο μάλλον διακομιστές μεσολάβησης, οι οποίοι σχεδόν πάντα θα έχουν ως αποτέλεσμα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης.

Επιλέγοντας τον καλύτερο δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πληρεξούσιοι είναι άχρηστοι. Είναι ιδανικά για πρόσβαση σε ιστότοπους όπως το YouTube ενώ βρίσκεστε στο σχολείο ή στην εργασία και συνήθως θα καταργήσετε τον αποκλεισμό του Instagram. Είναι καλύτερο να τα θεωρείτε ως τα μικρότερα, πιο αδύναμα αδέλφια των VPN. Δεν είναι καλό για το βαρύ ανυψωτικό, αλλά τα πάνε καλά για μικρότερα πράγματα.

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN, αλλά οι διακομιστές μεσολάβησης έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν έχουν ποτέ όρια εύρους ζώνης ή μειώνουν υπερβολικά την ταχύτητά σας. Επιπλέον, τα περισσότερα δωρεάν VPN που διαφημίζονται στα καταστήματα Google και Apple είναι απλά εντυπωσιακοί διακομιστές. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να πάρετε ένα δωρεάν VPN μέσω ενός δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης, διαβάστε τη λίστα μας ή ενδέχεται να καταλήξετε σε μια υπηρεσία απάτης όπως το Hola VPN που θα υποδουλώσει τις συσκευές σας για ένα botnet.

Πέρα από τις προειδοποιήσεις, η ομάδα του Cloudwards.net μπήκε στον κόσμο των διακομιστών μεσολάβησης και επέλεξε τις ακόλουθες υπηρεσίες για την απόλαυσή σας. Βασίζαμε την επιλογή μας στην ευκολία χρήσης και την ταχύτητα σύνδεσης, επειδή οι αξιώσεις ασφάλειας και παρόμοια δεν είναι παρά ζεστός αέρας. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ξεκινήσουμε.

Οι καλύτεροι δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης

Δοκιμάσαμε 15 διακομιστές μεσολάβησης, με βάση προτάσεις από αναγνώστες και ορισμένες συνετές αναζητήσεις Google. Καταφέραμε να απορρίψουμε πέντε διακομιστές μεσολάβησης αμέσως λόγω σπασμένων ιστότοπων ή ακατανόητων οδηγιών, αφήνοντάς μας με 10 διεκδικητές. Οι πληρεξούσιοι είναι επιτυχημένοι, γι ‘αυτό προτείνουμε μόνο τις πρώτες πέντε καταχωρήσεις.

Ο καλύτερος δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης: HideMyAss Proxy

Πολλοί από τους διακομιστές μεσολάβησης που καταφέραμε να δοκιμάσουμε ανήκουν σε υπηρεσίες VPN, πιθανότατα μέσω του υπάρχοντος δικτύου. Το καλύτερο από αυτά είναι ο διακομιστής μεσολάβησης του HideMyAss, ο οποίος είναι γρήγορος και απλός στη χρήση. Προσφέρει πολλούς διακομιστές και επιλογές ασφαλείας, στους οποίους μπορείτε να έχετε εύκολη και ευχάριστη πρόσβαση. Λειτουργεί επίσης με την ταχύτητα του κεραυνού, μια σπανιότητα μεταξύ των αντιπροσώπων.

Διακομιστής μεσολάβησης HideMyAss

Μόλις συνδεθεί, το κουμπί “δοκιμάστε δωρεάν VPN” στη γραμμή διευθύνσεων είναι αρκετά εμφανές, αλλά αυτή είναι η τιμή του δωρεάν. Ένα άλλο μικρό πρόβλημα πρέπει να συμφωνήσει με την πολιτική απορρήτου της HideMyAss, η οποία δεν είναι πολύ καυτή. Διαβάστε την πλήρη κριτική HideMyAss για λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Hide.me Proxy

Ο διακομιστής μεσολάβησης του Hide.me είναι επίσης μια επέκταση της υπηρεσίας VPN της εταιρείας, με την οποία δεν εντυπωσιάσαμε πολύ όταν γράφαμε την κριτική μας Hide.me. Τούτου λεχθέντος, το δωρεάν πρόγραμμα κατατάσσεται τρίτο μεταξύ των καλύτερων δωρεάν VPN μας, οπότε υπάρχει κάποια αφοσίωση στην παροχή αξιοπρεπούς δωρεάν υπηρεσίας στους καταναλωτές χωρίς διαθέσιμο εισόδημα.

Ενδιάμεσος διακομιστής

Αυτή η αφοσίωση φαίνεται και στον πληρεξούσιο. Είναι ένα από τα καλύτερα που συναντήσαμε κατά την αναζήτησή μας, με πολλές εύχρηστες επιλογές ασφάλειας και ακόμη και μια επιλογή διακομιστών. Είναι μόνο τρεις χώρες, αλλά τουλάχιστον γνωρίζετε πού συνδέεστε. Είναι επίσης γρήγορο και εύκολο στη χρήση, αλλά το γεγονός ότι πρέπει να εισαγάγετε μια πλήρη διεύθυνση URL αφαιρεί την εμπειρία.

4everproxy

Το 4everproxy έχει την πιο λιτή παρουσίαση της λίστας. Ο ιστότοπος φορτώνει γρήγορα και σας επιτρέπει να επιλέξετε τις τοποθεσίες διεύθυνσης διακομιστή και IP, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανώς δρομολογεί τη σύνδεσή σας δύο φορές. Αν και έχουμε τις αμφιβολίες μας για το πόσο καλά λειτουργεί, λειτούργησε σε ορισμένες τοποθεσίες. Λάβαμε μια ισπανική σελίδα Google και μια προσφορά YouTube στις ΗΠΑ όταν χρησιμοποιούσαμε αντίστοιχους διακομιστές.

4ever proxy-proxy

Είναι επίσης γρήγορο, περιστασιακά ακόμη και φόρτωση γρηγορότερα από τους διακομιστές μεσολάβησης Hide.me ή HideMyAss. Ωστόσο, η ταχύτητά του δεν ήταν συνεπής και δεν φτάσαμε πάντα στην έκδοση του ιστότοπου που επιλέξαμε. Συνολικά, ωστόσο, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ χειρότερα από το 4everproxy.

Zend2

Ο ιστότοπος του Zend2 είναι βασικός, προσφέροντας μόνο μια γραμμή διευθύνσεων και μια γρήγορη εξήγηση κάτω από αυτόν. Δεν είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θέτει τα VPN και τους διακομιστές μεσολάβησης σε ίση βάση, αλλά είναι μια αξιοπρεπής περίληψη.

Zend2-διακομιστής μεσολάβησης

Όταν δοκιμάσαμε το Zend2, δεν λειτούργησαν όλοι οι ιστότοποι και δημιουργήσαμε μια μικρή συλλογή απολογητικών μηνυμάτων. Τούτου λεχθέντος, όταν λειτούργησε, ήταν ο ταχύτερος πληρεξούσιος στη λίστα μακράν, οπότε ίσως αξίζει να το εξετάσετε σε ορισμένες περιπτώσεις.

ProxFree

Το ProxFree είναι ένας καλός πληρεξούσιος επειδή σας δίνει πολύ περισσότερες επιλογές από τον ανταγωνισμό του. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε από 11 τοποθεσίες διακομιστή και τον ίδιο αριθμό διευθύνσεων IP. Κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων στον ιστότοπο, λαμβάνετε επίσης αρκετές εναλλαγές που θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε την εμπειρία περιήγησης στον ιστό ή να τη βελτιστοποιήσετε με άλλο τρόπο.

Proxfree-proxy

Μπερδεύοντας αυτό, θα μπορούσαμε να φορτώσουμε το YouTube χωρίς ταλαιπωρία, αλλά ενοχληθήκαμε που έπρεπε να επιστρέψουμε στην αρχική σελίδα κάθε φορά που θέλαμε να περιηγηθούμε σε έναν νέο ιστότοπο. Ένα πράγμα που δεν μας άρεσε ήταν ότι πήραμε 404 όταν προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στη σελίδα όρων και προϋποθέσεων του ProxFree.

Πληρεξούσιος Whoer

Το Whoer είναι μια νέα υπηρεσία VPN που φαίνεται να προσφέρει το διακομιστή μεσολάβησης ως μπόνους, αλλά η δωρεάν έκδοση σάς δίνει πρόσβαση μόνο σε έναν διακομιστή και είναι στην Ολλανδία. Η πληρωμή για έναν πληρεξούσιο είναι ανόητη επειδή μπορείτε να αποκτήσετε ένα VPN για τα ίδια χρήματα, οπότε κατατάσσουμε το Whoer χαμηλό εδώ, εκτός εάν χρειάζεστε μια ολλανδική διεύθυνση IP.

Αντιπρόσωπος Whoer

Όπως με τις περισσότερες υπηρεσίες σε αυτήν την κατάταξη, η χρήση του Whoer είναι μια άσκηση υπομονής. Οι ιστότοποι χρειάζονται για πάντα φόρτωση, οπότε η χρήση του YouTube είναι εκτός λειτουργίας. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο ο Whoer εγείρει τις αμφιβολίες μας είναι να λειτουργεί μόνο ως επέκταση του προγράμματος περιήγησης, γεγονός που καθιστά εύκολο για την εταιρεία να ενεργεί με κακή πίστη και να συσσωρεύει τα δεδομένα σας. Δεν βρήκαμε καμία απόδειξη, αλλά είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε.

ProxySite.com

Το ProxySite.com φαίνεται καλό όταν την έχετε πρόσβαση. Ταιριάζει με την ίδια γραμμή διευθύνσεων που κάνουν οι περισσότεροι διακομιστές μεσολάβησης, αλλά σε μεγαλύτερη μορφή και έχει ένα σαφές κουμπί εναλλαγής διακομιστή. Διαθέτει 25 διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε όλες τις ΗΠΑ και την ΕΕ, κάτι που είναι ωραίο, αλλά θα ήταν καλύτερο αν γνωρίζαμε πού βρίσκονται σε αυτές τις τεράστιες περιοχές που βρίσκονται οι διακομιστές.

Proxysite-proxy

Τούτου λεχθέντος, όταν χρησιμοποιείτε το ProxySite.com, είστε εδώ για μια πολύ μεγάλη αναμονή. Δοκιμάσαμε αρκετούς από τους γρήγορους συνδέσμους στη γραμμή διευθύνσεων, αλλά κανένας δεν φορτώθηκε. Μόλις πήραμε τη γραμμή στην κορυφή, η οποία έχει μερικές επιλογές ασφάλειας και μια διαφήμιση για το NordVPN (διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN), δείχνοντας την πίστη που το ProxySite.com βάζει στη δική του υπηρεσία και μια γκρίζα οθόνη που δεν πήγαινε πουθενά.

Ενδιάμεσος διακομιστής Hidester

Ο Hidester προσφέρει υπηρεσίες VPN και διακομιστή μεσολάβησης, αλλά αφού περάσαμε μερικά λεπτά μαζί του, εγκαταλείψαμε με αηδία. Οποιοσδήποτε ιστότοπος εισήχθη στη γραμμή αναζήτησης χρειάστηκε να φορτωθεί για πάντα, με το YouTube να μην φορτώνεται καθόλου, ακόμη και μετά από λίγα λεπτά.

Ενδιάμεσος διακομιστής Hidester

Αυτή η εμπειρία μας έκανε να φοβόμαστε να εξετάσουμε το VPN του Hidester, επειδή η ζωή είναι αρκετά δύσκολη χωρίς να δοκιμάσουμε λογισμικό υψηλού επιπέδου. Τούτου λεχθέντος, θα εμφανιστεί τελικά στις κριτικές VPN μας – είμαστε ολοκληρωτές εδώ στο Cloudwards.net – όχι σύντομα.

KProxy

Το KProxy φαίνεται ωραίο στην αρχή. Η διάταξη του ιστότοπου είναι σαφής και φορτώνει ιστότοπους γρήγορα. Ωστόσο, μια δεύτερη ματιά δείχνει ότι υπάρχουν προβλήματα. Αν και υπάρχουν 10 διακομιστές διαθέσιμοι, δεν αναφέρει τις τοποθεσίες τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ιδέα από πού σερφάρετε, το οποίο είναι ενοχλητικό στην καλύτερη περίπτωση και επικίνδυνο στη χειρότερη.

Kproxy-proxy

Αυτές μπορεί να είναι συγχωρεστικές αμαρτίες για ορισμένους, αλλά εξαιρούμε τον ισχυρισμό της KProxy ότι η υπηρεσία του είναι καλύτερη από αυτήν ενός VPN, επειδή αυτά τα πρωτόκολλα είναι «εύκολο να μπλοκάρουν και να επιβραδυνθούν». Αυτός δεν είναι αληθινός και ένας λανθασμένος τρόπος για να ωθήσει τους ανθρώπους να αγοράσουν τα προγράμματα επί πληρωμή της KProxy.

Ανώνυμος

Το Anonymouse είναι μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία στο ότι εξηγεί τι κάνει και γιατί πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε με έναν τρόπο, ας το πούμε μοναδικό. Θα αφήσουμε την ιστοσελίδα να μιλήσει από μόνη της στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Αντιπρόσωπος ανώνυμου

Αν και αυτός είναι ένας αναγωγικός τρόπος για να εξηγήσει πώς λειτουργεί, υποθέτουμε ότι θα το κάνει. Αυτό που δεν θα κάνει είναι ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζει HTTPS, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας σε αυτήν την εποχή του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Όταν επιτέλους αποκτήσετε έναν ιστότοπο για να λειτουργήσει χωρίς αυτόν, είναι αργό ως κόλαση, επομένως δεν συνιστούμε να τον χρησιμοποιήσετε. Υποθέτουμε ότι η χρήση του “yahoo.com” ως παράδειγμα ήταν ένα δώρο που το Anonymouse δεν είναι με τους καιρούς.

Τελικές σκέψεις

Παρόλο που οι διακομιστές μεσολάβησης δεν πρέπει να είναι οι κατάλληλοι για να διατηρείτε τον εαυτό σας ασφαλή στο διαδίκτυο, είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να παρακάμψετε απλά μπλοκ, όπως αυτά που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τους διαχειριστές του σχολείου και παρόμοια. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, οι περισσότεροι διακομιστές μεσολάβησης είναι απλώς τρομεροί. Εάν λειτουργούν ακόμη και, είναι αργές ως μελάσα και δεν υπάρχει εγγύηση ότι η σύνδεσή σας θα πλαστογραφηθεί.

Τι πιστεύετε για τους πληρεξούσιους; Χάσαμε κανένα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας; Συμφωνείτε μαζί μας ότι τα VPN είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map