Καλύτερος Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για μικρές επιχειρήσεις 2020

Παρόλο που η εξασφάλιση της επιχείρησής σας μπορεί συχνά να είναι μια αποθαρρυντική εργασία, υπάρχουν λίγα εργαλεία τόσο εύκολα στην εφαρμογή από έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Σε αντίθεση με τα περισσότερα διαδικτυακά εργαλεία ασφάλειας, οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης βοηθούν στη διατήρηση της ασφάλειας των λογαριασμών σας, ενώ τους διευκολύνουν στη χρήση. Σε αυτόν τον οδηγό για τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για μικρές επιχειρήσεις, θα σας δείξουμε τους πέντε πρώτους μας. 

Τραβήξαμε πέντε επιλογές από τον καλύτερο οδηγό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των κωδικών πρόσβασης στην επιχείρησή σας. Θα δώσουμε μια σύντομη επισκόπηση του καθενός και γιατί είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις, αλλά φροντίστε να διαβάσετε την αντίστοιχη κριτική εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες. 

Αν θέλετε τη σύντομη απάντηση, το 1Password είναι η καλύτερη επιλογή, ακολουθούμενη από τους Dashlane και Zoho Vault. Παρόλο που είναι ακριβό, το 1Password προσφέρει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν οικογενειακού προγράμματος για καθέναν από τους υπαλλήλους σας (τελικά είναι σαν οικογένεια).

Επιλέγοντας τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για μικρές επιχειρήσεις

Η επιλογή ενός διαχειριστή κωδικού πρόσβασης για μια μικρή επιχείρηση είναι περισσότερο από το να διαλέξετε ένα σχέδιο πολλών χρηστών από το ράφι. Παρόλο που ομάδες των 10 ή λιγότερων μπορούν να κερδίσουν πολύ λίγα με μη εμπορικά σχέδια πολλών χρηστών, ένας αποκλειστικός διαχειριστής κωδικού πρόσβασης επιχειρήσεων διαθέτει μερικά προνόμια. Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης επιχειρήσεων είναι επεκτάσιμοι. 

Κατά τη δημιουργία της λίστας μας, αναζητήσαμε διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που θα μπορούσαν να κλιμακωθούν όπως η επιχείρησή σας. Αυτό έρχεται με τη μορφή διαχείρισης χρηστών, κοινής χρήσης ομάδων και ενοποίησης με υπηρεσίες όπως το Duo και το Active Directory. Αν και αυτές οι δυνατότητες ενδέχεται να μην είναι σχετικές με μικρές ομάδες, γίνονται γρήγορα σημαντικές όταν αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών. 

Επιπλέον, εξετάσαμε την ασφάλεια. Είναι απαραίτητο ένα μοντέλο μηδενικής γνώσης, κορυφαία κρυπτογράφηση και ασφαλής κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης. Πέρα από αυτό, αναζητήσαμε υπηρεσίες που προσφέρουν έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων με βάση τα συμφραζόμενα, οι οποίες παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση που ένας υπάλληλος χάσει τον κύριο κωδικό πρόσβασης.

Οι καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης για τις μικρές επιχειρήσεις 2020

  1. 1Κωδικός πρόσβασης
  2. Ντάσλαν
  3. Zoho Vault
  4. Μπιτόντεν
  5. LastPass
  6. Αξιότιμη αναφορά: OneLogin

1. 1 Κωδικός πρόσβασης

Το 1Password προσφέρει ό, τι μπορεί να θέλει μια εταιρεία, με ένα εύρος δυνατοτήτων, απλή ενσωμάτωση και μια εύχρηστη διεπαφή. Κατατάχθηκε πρώτη στον καλύτερο οδηγό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για οικογένειες, λόγω της αφοσίωσής του στα προγράμματα πολλαπλών χρηστών και αυτό οδηγεί στο τέλος της επιχείρησης. 

1password-add-entry

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα επιχειρηματικά σχέδια: ομάδες και επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα Teams είναι καλύτερο για μικρά ρούχα, προσφέροντας τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα προσωπικό σχέδιο, όπως απεριόριστα κοινόχρηστα θησαυροφυλάκια και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Έρχεται επίσης με λειτουργίες για συγκεκριμένες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης Duo και ενός πίνακα διαχείρισης. 

Για ομάδες, για παράδειγμα, λιγότερες από 20, αυτό το σχέδιο λειτουργεί καλά. Ωστόσο, το επιχειρηματικό σχέδιο είναι εκεί που λάμπει το 1Password. 

Εκτός από την υποστήριξη VIP, το Business συνοδεύεται από αναφορές χρήσης, προσαρμοσμένους ρόλους, αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων, λεπτομερή έλεγχο πρόσβασης θησαυροφυλακίου, παροχή με Active Directory και πολλά άλλα. 1 Ο κωδικός πρόσβασης δίνει ακόμη και σε κάθε χρήστη έναν δωρεάν λογαριασμό για οικογένειες, ο οποίος συνήθως κοστίζει 4,99 $ μόνος του. 

Ωστόσο, τα επιπλέον χαρακτηριστικά διατίθενται σε τιμή. 1Ο κωδικός πρόσβασης έχει ακριβά επιχειρηματικά σχέδια, με τις ομάδες να φτάνουν τα 4 $ ανά χρήστη ανά μήνα και την επιχείρηση να διπλασιάζει την τιμή. 

Το κόστος αξίζει τον κόπο, χάρη στη μεγάλη λίστα δυνατοτήτων και ενοποιήσεων του 1Password. Ωστόσο, δεν υπάρχει μια κλιμακωτή δομή τιμολόγησης, που σημαίνει ότι θα πληρώνετε το ίδιο ανά χρήστη, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η επιχείρησή σας. 

Αν ψάχνετε για εκατοντάδες λογαριασμούς, το εταιρικό σχέδιο – το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών του 1Password – είναι πιθανώς το καλύτερο για εσάς. Εδώ, το 1Password έχει την ευκαιρία να ευθυγραμμίσει τις ικανότητές του, προσφέροντας έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού, προσαρμοσμένη εκπαίδευση εγκατάστασης και έναν ενσωματωμένο μηχανικό. 

Το εταιρικό σχέδιο προσφέρεται μόνο με προσφορά, και δεδομένου του πόσο ακριβή είναι μια συνδρομή για επιχειρήσεις, μπορείτε να περιμένετε να είναι μια όμορφη δεκάρα. 

1Κωδικός πρόσβασης στην πράξη

Επιπλέον, το 1Password κατατάσσεται ως ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για μικρές επιχειρήσεις λόγω της καθημερινής λειτουργίας του. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση, επιτρέποντας σε εσάς και τους χρήστες σας να δημιουργήσετε όσα θησαυροφυλάκια θέλετε. Μέσα σε αυτά τα θησαυροφυλάκια, μπορείτε να προσθέσετε κωδικούς πρόσβασης και να τους οργανώσετε με ετικέτες, με λεπτομερή έλεγχο για το ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό. 

1password-review-θησαυροφυλάκια

Παρόλο που υπάρχουν πολλά καλούδια για τους διαχειριστές, οι υπάλληλοι μπορούν εύκολα να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του 1Password. Για παράδειγμα, το 1Password X παρέχει εμπειρία διαχείρισης κωδικού πρόσβασης αποκλειστικά για πρόγραμμα περιήγησης, επιτρέποντας στους υπαλλήλους σας να βλέπουν τις συνδέσεις τους ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που εκτελούν.. 

Υπάρχουν πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της Σκοπιάς, η οποία δείχνει την ασφάλεια των λογαριασμών σε ολόκληρη την επιχείρησή σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις λειτουργίες στην αναθεώρηση 1Κωδικού πρόσβασης ή να δοκιμάσετε μόνοι σας με μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

2. Dashlane

Το Dashlane δεν είναι τόσο επεκτάσιμο όσο το 1Password όταν πρόκειται για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, γεγονός που λειτούργησε εις βάρος του στη σύγκριση Dashlane έναντι 1Password. Για μικρές επιχειρήσεις, ωστόσο, είναι εξαιρετικό. Με ένα ενιαίο σχέδιο και κατανοητή τιμολόγηση, το Dashlane είναι ιδανικό για ομάδες λιγότερων από εκατό χρηστών. 

dashlane-slider1

Το επιχειρηματικό πρόγραμμα διαρκεί 4 $ ανά μήνα ανά χρήστη και χρεώνεται ανά έτος. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες της συνδρομής Premium του Dashlane, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης σκοτεινού ιστού και της υποστήριξης U2F, αν και δεν συνοδεύεται από το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που εμφανίζεται με την προσωπική έκδοση. Ωστόσο, η ζητούμενη τιμή του Dashlane είναι 1 $ λιγότερο ανά χρήστη από ό, τι αν όλοι στην εταιρεία σας αγόρασαν ένα προσωπικό πρόγραμμα. 

Οι εργαζόμενοι δεν θα χρειαστούν ούτε έναν προσωπικό διαχειριστή κωδικού πρόσβασης με το Dashlane. Περιλαμβάνει το Smart Space Management, το οποίο επιτρέπει σε κάθε χρήστη να αποθηκεύει προσωπικές και σχετικές με την εργασία συνδέσεις στον ίδιο λογαριασμό. Αυτές οι συνδέσεις χωρίζονται σε διαφορετικές περιοχές, έτσι ώστε οι υπάλληλοί σας να μπορούν να παραμένουν ασφαλείς στο σπίτι και στην εργασία. 

dashlane-review-edit-entry

Το Dashlane δεν κάνει αρκετά το κόψιμο όταν πρόκειται για επιχειρηματικές ενοποιήσεις, χωρίς υποστήριξη για πράγματα όπως το MFA σε ολόκληρη την εταιρεία. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αρμόδιος διαχειριστής κωδικού πρόσβασης επιχείρησης, με υποστήριξη κοινής χρήσης ομάδας, κονσόλα διαχειριστή και διαχειριστής λογαριασμού για σχέδια για περισσότερους από 50 χρήστες. 

Η πατενταρισμένη ασφάλεια του Dashlane

Εκτός από τις τιμές και τα χαρακτηριστικά, το Dashlane βρίσκεται πάνω από το πακέτο με την εξαιρετική του ασφάλεια. Η δομή απαιτεί πραγματικά το δικό της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α. και όταν το MIT το έσκαψε το 2016, διαπίστωσε ότι η ασφάλεια ήταν σχεδόν αδύνατο να σπάσει. Αυτό συμβαίνει επειδή το Dashlane χρησιμοποιεί έναν κύριο κωδικό πρόσβασης μαζί με χαρακτηριστικά υλικού για τον έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού σας. 

Το Dashlane δεν έχει καμία γνώση του κύριου κωδικού πρόσβασης που ισχύει για τους περισσότερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Όταν δημιουργείτε μια νέα συσκευή, ωστόσο, δημιουργεί ένα κλειδί χρησιμοποιώντας 38 τυχαίους χαρακτήρες με βάση τις προδιαγραφές υλικού και λογισμικού με τη λειτουργία OpenSSL RAND_byte. Αυτό το κλειδί συσκευής, μαζί με τον κύριο κωδικό πρόσβασης, απαιτείται για το ξεκλείδωμα του λογαριασμού σας. 

Υπάρχουν περισσότερα για τη δομή ασφαλείας, για την οποία μπορείτε να μάθετε στην πλήρη αναθεώρηση Dashlane. Εάν προτιμάτε να περάσετε λίγο χρόνο με αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε το επιχειρηματικό σχέδιο δωρεάν, χωρίς πιστωτική κάρτα ή να μιλήσετε με κάποιον στο Dashlane για το πώς μια συνδρομή μπορεί να βοηθήσει τη λειτουργία σας. 

3. Zoho Vault

Το Zoho Vault, σε αντίθεση με το Dashlane και το 1Password, εστιάζεται αποκλειστικά στις επιχειρήσεις. Παρόλο που υπάρχει ένα δωρεάν προσωπικό πρόγραμμα, είναι σαφές ότι το Vault στοχεύει λειτουργίες πολλαπλών χρηστών. Αυτή η εστίαση φέρνει με μερικά οφέλη της – με τη μορφή χαμηλής τιμής και πολλαπλών ενσωματώσεων τρίτων – και ορισμένα ατυχώς μειονεκτήματα. 

zoho-vault-slider2

Αντί να κλειδώνει την αποθήκευση εγγράφων και την υποστήριξη πίσω από τις διαφορετικές βαθμίδες, η Vault χωρίζει τα σχέδιά της με βάση τις πλατφόρμες με τις οποίες μπορεί να ενσωματωθεί. Το πιο ακριβό πρόγραμμα, το Enterprise, διαθέτει πλήρη ενσωμάτωση με Azure, Active Directory, Okta και άλλα, καθώς και υποστήριξη για υπηρεσίες ενιαίας σύνδεσης μέσω του OneLogin (περισσότερα για αυτό αργότερα). 

zoho-vault-ενσωματώσεις

Εκτός των ενσωματώσεων, το Zoho διαθέτει επίσης λεπτομερή έλεγχο των χρηστών, ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε. Οι σούπερ διαχειριστές έχουν τον έλεγχο κάθε υπαλλήλου και της καταχώρησης που είναι αποθηκευμένη στον λογαριασμό σας Με αυτό το επίπεδο ελέγχου, μπορούν να ορίσουν πολιτικές κωδικού πρόσβασης, να ανακαλέσουν και να προσθέσουν πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης και φακέλους, να προσκαλέσουν νέους χρήστες και να μεταβιβάσουν την ιδιοκτησία κωδικών πρόσβασης. 

Δυστυχώς, το Zoho Vault, ως διαχειριστής κωδικών πρόσβασης με επίκεντρο την επιχείρηση, στοχεύει με αυτόν τον τρόπο από πλευράς σχεδιασμού. Δεν είναι τόσο προσβάσιμο όσο το Dashlane ή το 1Password επειδή έχει φαινομενικά ατελείωτα μενού και επιλογές. Αν και αυτά είναι απαραίτητα για τους διαχειριστές, οι περισσότεροι χρήστες δεν θα χρησιμοποιούν τίποτα περισσότερο από την επέκταση του προγράμματος περιήγησης. 

Τιμή Zoho Vault

Παρόλο που μια συνδρομή Enterprise με το Zoho είναι ακριβή, κοστίζει πάνω από 6 $ ανά χρήστη ανά μήνα, οι μικρές επιχειρήσεις με προϋπολογισμό μπορούν να κερδίσουν λιγότερο από 1 $ ανά χρήστη. Το τυπικό πρόγραμμα του Zoho Vault συνοδεύεται από τις περισσότερες δυνατότητες της υπηρεσίας, όπως έλεγχο διαχείρισης χρηστών, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θησαυροφυλακίου και ενσωμάτωση G Suite, με μόνο 0,90 $ ανά υπάλληλο. 

Στο πρότυπο λείπουν ορισμένες δυνατότητες, δηλαδή η δυνατότητα ομαδοποίησης χρηστών και κωδικών πρόσβασης, αλλά για ομάδες με λιγότερους από 20 χρήστες, αρκεί. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές και τις λειτουργίες του Vault στην αναθεώρηση Zoho Vault ή να το δοκιμάσετε μόνοι σας με μια δωρεάν δοκιμή. 

4. Bitwarden

Το Bitwarden είναι συνήθως γνωστό ως δωρεάν, διαχειριστής κωδικού πρόσβασης ανοιχτού κώδικα για προσωπική χρήση (στην πραγματικότητα κατατάσσεται ιδιαίτερα στον καλύτερο οδηγό δωρεάν κωδικού πρόσβασης διαχειριστή μας). Ωστόσο, οι προγραμματιστές πίσω από το Bitwarden κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους από συνδρομές πολλών χρηστών. Αν και δεν είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο οι προηγούμενες επιλογές μας, το Bitwarden είναι εξαιρετικά ευέλικτο. 

bitwarden-slider1

Για τις επιχειρήσεις, ένα βασικό χαρακτηριστικό του Bitwarden είναι η αυτο-φιλοξενία. Το Bitwarden διαθέτει όλο τον πηγαίο κώδικα διαθέσιμο, επιτρέποντάς σας να φιλοξενήσετε τη στοίβα υποδομής του σε Linux, macOS ή Windows. Η διαδικασία είναι επίσης απλή, χάρη στην υποστήριξη του Docker. Παρόλο που θα χρειαστείτε μια βασική κατανόηση της δικτύωσης, δεν χρειάζεστε διαχειριστή συστήματος για να φιλοξενήσετε έναν διακομιστή Bitwarden. 

bitwarden-self-host-tutorial

Το Bitwarden προσφέρει δύο προγράμματα επί πληρωμή: ομάδες και επιχειρήσεις. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα και παρόλο που μπορείτε τεχνικά να το χρησιμοποιήσετε σε λογαριασμούς, η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης περιορίζεται σε δύο χρήστες. Το πρόγραμμα Teams, με 5 $ ανά μήνα, υποστηρίζει απεριόριστους χρήστες, κοινή χρήση και συλλογές. Η βασική τιμή καλύπτει πέντε χρήστες, αλλά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους στην τιμή των 2 $ ανά μήνα. 

Ωστόσο, το Enterprise είναι πιο κατάλληλο για τις περισσότερες επιχειρήσεις. Τρέχει 3 $ για κάθε χρήστη κάθε μήνα, αλλά διαθέτει πολλές επιπλέον δυνατότητες. Εκτός από τις ομάδες χρηστών και τον συγχρονισμό καταλόγου, το Enterprise διαθέτει αρχεία καταγραφής συμβάντων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα συμβάντα κωδικού πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Επιπλέον, κάθε χρήστης στη συνδρομή σας λαμβάνει δωρεάν συνδρομή Premium. 

Το Bitwarden είναι φθηνό και εκπληκτικά προσβάσιμο, αν και θα εξυπηρετεί καλύτερα όσους έχουν την τεχνογνωσία να χρησιμοποιούν τον πηγαίο κώδικα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας για το Bitwarden ή να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή Teams ή Enterprise για να δείτε πώς σας αρέσει. 

5. LastPass

Το LastPass, όπως και το Bitwarden, έχει την υπεροχή ως εξαιρετικό δωρεάν, προσωπικό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Διαθέτει επίσης μια σειρά επιχειρηματικών λύσεων, όλες με την ίδια απλή διεπαφή και εξαιρετικές δυνατότητες αυτόματης συμπλήρωσης. 

Lastpass-slider1

Αν και το LastPass προσφέρει τέσσερις συνδρομές που εστιάζουν στην επιχείρηση, μόνο δύο από αυτές σχετίζονται με τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης: Teams και Enterprise. Το πρώτο προορίζεται για πέντε έως 50 χρήστες με περιορισμένες δυνατότητες. Παίρνετε όλες τις δυνατότητες μιας προσωπικής συνδρομής, αλλά με 4 $ ανά μήνα για κάθε χρήστη, η τιμή είναι υψηλή. 

Η επιχείρηση είναι δαπανηρή, αν και διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για να δικαιολογήσει το ασφάλιστρο των 2 $. Ταιριάζει με υποστήριξη SSO, ενοποίηση καταλόγου και σύνθετες αναφορές χρηστών, το Enterprise προσφέρει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για κάθε αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Δεν περιορίζεται μόνο σε 50 χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε τη συνδρομή σας όπως κάνει η επιχείρησή σας. 

lastpass-review-business-pricing

Το LastPass προσφέρει επίσης έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για επιχειρήσεις, είτε από μόνη της είτε ως μέρος μιας συνδρομής Enterprise. Αν και όλα τα σχέδια συνοδεύονται από υποστήριξη 2FA, το MFA διαθέτει μια προσαρμοστική αρχιτεκτονική που χρησιμοποιεί ανάλυση με βάση τα συμφραζόμενα για έλεγχο ταυτότητας χρηστών. Πέρα από τους τυπικούς κωδικούς βάσει χρόνου, το MFA LastPass προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας κάθε φορά που ένας χρήστης συνδέεται. 

Τούτου λεχθέντος, το LastPass είναι ακριβό, ταιριάζει με το 1Password στο επάνω μέρος των πραγμάτων, ενώ προσφέρει λιγότερα στον τρόπο των χαρακτηριστικών (διαβάστε τη σύγκριση 1Password vs LastPass). Παρόλα αυτά, είναι ένα σταθερό εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για μικρές επιχειρήσεις. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση LastPass ή να δοκιμάσετε μια συνδρομή επιχείρησης για να δείτε πώς θα τη χρησιμοποιήσετε.

Αξιότιμη αναφορά: OneLogin

Το OneLogin δεν είναι στην πραγματικότητα διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, αλλά αξίζει να αναφερθεί σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για μια υπηρεσία ελέγχου ταυτότητας μεμονωμένης σύνδεσης και πολλαπλών παραγόντων, βασισμένη στην υπηρεσία MFA που διαθέτει το LastPass (τα δύο δεν σχετίζονται · το OneLogin έχει μόνο περισσότερες δυνατότητες). Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το OneLogin μόνο του, αλλά επιπλέον σε ένα εργαλείο όπως το Zoho Vault. 

Αντί να αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης και να τους συμπληρώνει αυτόματα για διάφορους ιστότοπους, το OneLogin λειτουργεί με έλεγχο ταυτότητας ενός χρήστη μία φορά και διαχείριση των διαπιστευτηρίων για αυτόν τον χρήστη σε πολλές επιχειρηματικές εφαρμογές. Είναι παρόμοιο με έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, αλλά αντί να συνδέεστε, ο έλεγχος ταυτότητας γίνεται ήδη από το OneLogin. 

διεπαφή προγράμματος περιήγησης onelogin

Επιπλέον, το OneLogin προσφέρει MFA με βάση τα συμφραζόμενα, το οποίο χρησιμοποιεί διάφορους παράγοντες για να καθορίσει εάν ένας χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό του ή όχι. Ο Έλεγχος ταυτότητας SmartFactor, όπως το ονομάζει το OneLogin, χρησιμοποιεί το Vigilance AI για να παρακολουθεί κάθε προσπάθεια σύνδεσης. Χρησιμοποιώντας μηχανική εκμάθηση, τα δύο εργαλεία εξοικειώνονται με την κανονική συμπεριφορά των χρηστών στην επιχείρησή σας. 

Εάν εμφανιστεί κάτι περίεργο, ο διαχειριστής θα ειδοποιηθεί με βαθμολογία κινδύνου βάσει παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής διεύθυνσης IP, της ώρας της ημέρας και του τύπου δικτύου. Αυτός ο τύπος MFA είναι χρήσιμος για μεγάλες επιχειρήσεις με ποικιλία ευαίσθητων συνδέσεων. Παρόλο που δεν είναι από μόνος του ένας μεγάλος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, αποτελεί ουσιαστική προσθήκη για επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ασφάλειά τους. 

Τελικές σκέψεις

Όσον αφορά την προστασία των υπαλλήλων σας, είναι δύσκολο να ξεπεράσετε το 1Password. Αν και ακριβό, το 1Password προσφέρει τόσα πολλά καλούδια που η τιμή δικαιολογείται εύκολα. Αν όμως το κόστος είναι πολύ υψηλό για εσάς, υπάρχουν μερικές εναλλακτικές λύσεις με τη μορφή Zoho Vault, Dashlane και Bitwarden. Δεν προσφέρουν τόσο πολύ, αλλά για το πόσο φθηνό είναι, είναι δύσκολο να παραπονεθείτε. 

Τι εργαλείο κωδικού πρόσβασης χρησιμοποιείτε για την εταιρεία σας; Γιατί το επιλέξατε; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me