Καλύτερη προστασία κλοπής ταυτότητας του 2020: Παραμονή ασφαλούς διαδικτύου

Η κλοπή ταυτότητας δεν είναι μια νέα ιδέα, αλλά είναι πλέον εμφανής περισσότερο από ποτέ. Με τόσες πολλές πληροφορίες που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – για να μην αναφέρουμε την επανάσταση των αγορών στο διαδίκτυο – αποθηκεύονται περισσότερες προσωπικές πληροφορίες στο cloud από ποτέ. Αν και το Διαδίκτυο έχει φέρει νέους κινδύνους για κλοπή ταυτότητας, έχει επίσης φέρει νέους τρόπους προστασίας από αυτό. 


Σε αυτόν τον οδηγό για την καλύτερη προστασία κλοπής ταυτότητας, θα επισημάνουμε τις υπηρεσίες που σας προστατεύουν από απάτες, απάτες και οποιαδήποτε άλλη εγκληματική δυσφορία. Στην πορεία, θα μιλήσουμε επίσης για το πώς η προστασία από κλοπή ταυτότητας σάς κρατά ασφαλή, πώς σχετίζεται με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για να μειώσετε τον κίνδυνο. 

Όπως θα δείτε σύντομα, αξιολογούμε το IdentityForce υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία. Αν και δεν είναι η φθηνότερη επιλογή, είναι εύκολα η καλύτερη. Εκτός από μια πλήρη υπηρεσία παρακολούθησης, το IdentityForce προσφέρει εκτεταμένους μαθησιακούς πόρους. Έχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή δύο εβδομάδων, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε.

Contents

Η καλύτερη προστασία κλοπής ταυτότητας

Η επιλογή της de facto καλύτερης προστασίας από κλοπή ταυτότητας είναι δύσκολη, καθώς η «ιδανική» υπηρεσία για εσάς είναι υποκειμενική και εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Εξαιτίας αυτού, χωρίσαμε τον οδηγό μας σε πέντε ενότητες – λειτουργίες, τιμές, ευκολία χρήσης, προστασία και υποστήριξη – καθένας προσφέρει τρεις προτάσεις, ακολουθούμενες από μερικές γενικές πληροφορίες σχετικά με την κλοπή ταυτότητας και την προστασία. 

Ωστόσο, αν ψάχνετε για την καλύτερη συνολική προστασία από κλοπή ταυτότητας, το IdentityForce αξίζει να δείτε. Έχει περάσει για πάντα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει εξελιχθεί σε μια ισχυρή και ολοκληρωμένη υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά: Καλύτερα εργαλεία κλοπής ταυτότητας

Η επιλογή της de facto καλύτερης προστασίας από κλοπή ταυτότητας είναι δύσκολη, καθώς η «ιδανική» υπηρεσία για εσάς είναι υποκειμενική και εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Εξαιτίας αυτού, χωρίσαμε τον οδηγό μας σε πέντε ενότητες – λειτουργίες, τιμές, ευκολία χρήσης, προστασία και υποστήριξη – καθένας προσφέρει τρεις προτάσεις, ακολουθούμενες από μερικές γενικές πληροφορίες σχετικά με την κλοπή ταυτότητας και την προστασία. 

Ωστόσο, αν ψάχνετε για την καλύτερη συνολική προστασία από κλοπή ταυτότητας, το IdentityForce αξίζει να δείτε. Έχει περάσει για πάντα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει εξελιχθεί σε μια ισχυρή και ολοκληρωμένη υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας.

IdentityForce

Το IdentityForce υπερβαίνει την παρακολούθηση με πολλές δυνατότητες προστασίας κοινωνικών δικτύων και προγραμμάτων περιήγησης. Εκτός από την παρακολούθηση του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης και των στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού σας, το IdentityForce μπορεί επίσης να παρακολουθεί τους λογαριασμούς σας στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Google+ και το Instagram για οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα. 

ταυτότηταforce-slider5

Το IdentityForce παρέχει επίσης προστασία ηλεκτρονικού ψαρέματος και πληκτρολογίου στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Παρόλο που δεν βρίσκεστε στο επίπεδο ενός πλήρους προστασίας από ιούς, όπως το Bitdefender (διαβάστε την κριτική μας για το Bitdefender Antivirus), είναι καλύτερο να έχετε αυτά τα εργαλεία παρά να μην. 

Η προστασία από το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) θα σας προστατεύσει από κακόβουλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ το λογισμικό anti-keylogging θα διασφαλίσει ότι ό, τι πληκτρολογείτε δεν αποστέλλεται σε εισβολέα. 

Επιπλέον, το IdentityForce περιλαμβάνει πολλούς πόρους μάθησης, συμπεριλαμβανομένων δειγμάτων επιστολών πιστωτικών διαφορών, εκτεταμένο γλωσσάριο οικονομικών όρων και αριθμομηχανή σύγκρισης δανείων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά στην κριτική IdentityForce. 

Φρουρά ταυτότητας

Ο πυρήνας του Identity Guard είναι η τεχνητή νοημοσύνη «Watson» της IBM, την οποία αναπτύσσει για σάρωση. Θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτό στον κύκλο «προστασίας» παρακάτω, αλλά αξίζει να σημειωθεί και εδώ. Αφορά την προστασία, αλλά το Watson είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν εμφανίζεται με άλλες υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας, ενισχύοντας το Identity Guard πάνω από τον ανταγωνισμό. 

Επιπλέον, το Identity Guard προσφέρει μια σειρά εργαλείων απορρήτου του προγράμματος περιήγησης. Παρόλο που δεν περιλαμβάνει VPN – διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για αυτό – η επέκταση Ασφαλούς περιήγησης μπορεί να διατηρήσει το πρόγραμμα περιήγησής σας ασφαλές. Αποκλείει διαφημίσεις και αιτήματα flash, αναγκάζει HTTPS σε ιστότοπους και οθόνες για phishing URL. 

ταυτότητα-φύλακας-κριτική-ασφαλής περιήγηση

Επιπλέον, η επέκταση Ασφαλούς περιήγησης ανοίγει έναν εντελώς νέο πίνακα ελέγχου προγράμματος περιήγησης, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου για διάφορους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. 

Όπως μπορείτε να δείτε στον οδηγό απορρήτου του Facebook, η διαχείριση αυτών των ρυθμίσεων από μόνη σας δεν είναι δύσκολη, αλλά η ύπαρξη ενός μόνο σημείου για αυτές δεν πρέπει να είναι χαμηλότερη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες απορρήτου στην αναθεώρηση Identity Guard. 

EverSafe

Η EverSafe κερδίζει μια θέση στα χαρακτηριστικά μας, επειδή προσφέρει μια μοναδική ανατροπή στο μοντέλο κλοπής ταυτότητας. Αντί να προσφέρει αποκλειστικά ατομική υποστήριξη, η EverSafe ειδικεύεται στην προστασία της οικογένειας και των ηλικιωμένων. Εάν θέλετε να προστατεύσετε πολλά άτομα ή θέλετε να αγοράσετε προστασία για λογαριασμό κάποιου άλλου, το EverSafe είναι για εσάς.

eversafe-slider2

Αν και το πρώτο μέλος ενός οικογενειακού προγράμματος θα πρέπει να πληρώσει την πλήρη τιμή, κάθε επιπλέον μέλος θα λάβει έκπτωση 30 τοις εκατό. Έτσι, το πρόγραμμα «συν» 14,99 $ θα κόστιζε 46,47 $ το μήνα για μια τετραμελή οικογένεια. Επιπλέον, κάθε λογαριασμός βρίσκεται σε ένα ταμπλό, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ολόκληρη την οικογένειά σας χωρίς να μετακινηθείτε. 

Για ηλικιωμένους, το EverSafe σάς επιτρέπει να καθορίσετε υποστηρικτές που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας εκ μέρους σας. Επειδή η κλοπή ταυτότητας στοχεύει συχνά σε ηλικιωμένους που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την προστασία μέσω διαδικτύου, η ικανότητα ανάθεσης δικηγόρων είναι τεράστια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική EverSafe.

Τιμολόγηση: Η πιο προσιτή προστασία από κλοπή ταυτότητας

Η τιμολόγηση είναι σημαντική με οποιαδήποτε υπηρεσία τύπου συνδρομής, αλλά ειδικά με προστασία κλοπής ταυτότητας. Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο ακριβή είναι η υπηρεσία, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα την ακυρώσετε. Ο στόχος είναι να μην κλαπεί η ταυτότητά σας, επομένως σε αυτήν την ενότητα, αναζητούμε την πιο προσιτή προστασία από κλοπή ταυτότητας. 

Προστασία κλοπής ταυτότητας ADT

Η ADT προσφέρει τη φθηνότερη υπηρεσία προστασίας από κλοπή ταυτότητας που έχουμε αντιμετωπίσει. Δεν αναστατώνεται με πολλαπλά επίπεδα ή διαφορετικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα ενιαίο πακέτο που κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει τα πάντα, που σημαίνει ότι έχετε κάλυψη 1.000.000 $, παρακολούθηση σκοτεινού ιστού και επίλυση ADT απάτης.

Όπως το EverSafe, μπορείτε να προσθέσετε έως και πέντε μέλη σε ένα σχέδιο, αν και η τιμή δεν αλλάζει ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών που έχετε. Κάθε μέλος τρέχει τα ίδια 10 $ ανά μήνα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο φθηνό είναι, δεν έχει σημασία. 

Η χαμηλή τιμή είναι ελκυστική, αλλά η ανοησία προσέγγιση του ADT το μεταφέρει σε ορισμένες δυσμενείς περιοχές. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους και δεν υπάρχει σταθερή πολιτική επιστροφής χρημάτων. Πληρώνετε 10 $ ανά μήνα – κάθε μήνα – έως ότου αποφασίσετε να την ακυρώσετε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική ADT Identity Theft Protection.

ID φύλακας

Το ID Watchdog έχει κάποια προβλήματα χρηστικότητας, αλλά αυτά είναι εύκολο να παραβλεφθούν επειδή η τιμή είναι τόσο καλή. Το βασικό πρόγραμμα είναι μόνο 15 $ το μήνα, προσφέροντας κάλυψη 1.000.000 $, προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις, ανάλυση κλοπής διαχειριζόμενης ταυτότητας και παρακολούθηση σκοτεινού ιστού. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα $ 20 ανά μήνα που προσθέτει μια τρι-γραφική πιστωτική έκθεση. 

Οι τιμές στον παραπάνω πίνακα αφορούν μηνιαία προγράμματα. Ωστόσο, το ID Watchdog προσφέρει επίσης έναν ετήσιο κύκλο χρέωσης που, όπως το IdentityForce, σας παρέχει δύο μήνες υπηρεσίας δωρεάν. Τούτου λεχθέντος, χτύπησε ένα μανταλάκι σε αυτόν τον γύρο επειδή δεν υπάρχει δοκιμαστική περίοδος και η πολιτική επιστροφής χρημάτων είναι αδύναμη. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση ID Watchdog.

IdentityForce

Το IdentityForce δεν είναι η φθηνότερη υπηρεσία εκεί έξω, αν και απέχει πολύ από το πιο ακριβό. Είναι πιο ακριβό από το ADT και το ID Watchdog, αλλά οι λειτουργίες δικαιολογούν τη δαπάνη μερικών επιπλέον δολαρίων ανά μήνα. Το βασικό πρόγραμμα, UltraSecure, έρχεται με πλήρη κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων 1.000.000 $ σε ασφάλιση, απώλεια βοήθειας πορτοφολιού και παρακολούθηση σκοτεινού ιστού. 

Στη σειρά, το UltraSecure + Credit είναι ως επί το πλείστον το ίδιο, αν και περιλαμβάνει τρι-γραφική παρακολούθηση πίστωσης για επιπλέον 6 $ ανά μήνα. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που επιλέγετε, μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία ή ετησίως. 

Η συμμετοχή στο ετήσιο πρόγραμμα σημαίνει ότι θα λάβετε δωρεάν δύο μήνες υπηρεσίας, κάτι που θα κατανείμει το κόστος των 10 μηνών σε 12. Επιπλέον, οι δύο πρώτες εβδομάδες είναι δωρεάν, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε το IdentityForce χωρίς να χάσετε χρήματα.

Ευχρηστία: Καλύτερη υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας

Κατανόηση τι είναι σημαντικό αν κλαπεί η ταυτότητά σας. Είναι μια τρομακτική στιγμή, οπότε μια εύκολα εύπεπτη διεπαφή που ξεκινά τη διαδικασία αποκατάστασης είναι υψίστης σημασίας. Σε αυτήν την ενότητα, αναζητούμε την καλύτερη υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας που κρατά τα πάντα εύκολα κατανοητά, ακόμη και σε περίπτωση καταστροφής.

Φρουρά ταυτότητας

Από την αρχική σελίδα στον πίνακα ελέγχου σας, το Identity Guard καθιστά την προστασία της ταυτότητάς σας απλή. Ο ιστότοπος είναι καθαρά σχεδιασμένος, με σχεδόν όλα τα κουμπιά να σας κατευθύνουν προς τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Μόλις εγγραφείτε, η ρύθμιση του λογαριασμού σας είναι απλή. Το Identity Guard ζητά μερικές βασικές πληροφορίες προτού σας ρίξει στον πίνακα ελέγχου. 

ταμπλό ταυτότητας-φύλακα-κριτική

Μόλις βρεθείτε στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να δείτε τις νέες ειδοποιήσεις σας, να δείτε ποιοι λογαριασμοί παρακολουθεί το Identity Guard και να ελέγξετε εάν κάποια από τις πληροφορίες σας έχει εμφανιστεί στον σκοτεινό ιστό. Υπάρχει επίσης μια καρτέλα “διαχείριση κινδύνου”, όπου μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία κινδύνου. Το Identity Guard δημιουργεί αυτό το σκορ με βάση μια σειρά από ερωτήσεις που απαντάτε αφού προσγειωθείτε στον πίνακα ελέγχου για πρώτη φορά. 

Οι ερωτήσεις σχετίζονται με τις συνήθειές σας, όπως σε ποια καταστήματα ψωνίζετε και σε ποια βιομηχανία εργάζεστε. Με αυτές τις πληροφορίες, το Identity Guard όχι μόνο μπορεί να παρέχει βαθμολογία κινδύνου, αλλά και ικανό να εκπαιδεύει τον Watson στις συνήθειές σας. Εξαιτίας αυτού, το Identity Guard μπορεί να αναγνωρίσει οποιαδήποτε μη φυσιολογική συμπεριφορά. 

EverSafe

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το EverSafe είναι εύκολο στη χρήση, καθώς είναι μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας που επικεντρώνεται σε ηλικιωμένους. Το EverSafe υπερφορτώνει τη διαδικασία, που σημαίνει ότι εισάγετε τα στοιχεία σας κατά την εγγραφή σας. Αυτό το κάνει έτσι ώστε να είστε ήδη προστατευμένοι όταν μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου λογαριασμού. 

eversafe-review-add-λογαριασμός

Το EverSafe είναι το αντίθετο του Identity Guard και του IdentityForce όταν πρόκειται για το ταμπλό. Η διεπαφή χρήστη είναι καθαρή, προσφέροντας μόνο βασικές πληροφορίες σχετικά με το τι παρακολουθείται. Εκτός από τις ειδοποιήσεις σας, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και να εγκρίνετε ή να απορρίψετε λογαριασμούς που έχει βρει η EverSafe στην πιστωτική σας έκθεση.

Παρόλο που η EverSafe δεν προσφέρει τη λειτουργικότητα του Identity Guard και του IdentityForce, η ανόητη προσέγγισή της θα είναι ελκυστική για ορισμένους χρήστες. 

IdentityForce

Το IdentityForce έχει ορισμένα προβλήματα όσον αφορά την επιλογή ενός σχεδίου. Η σύνθεση είναι αρκετά απλή, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στον κύριο ιστότοπο, γεγονός που καθιστά τη σελίδα παραγγελίας συγκεχυμένη. 

Ωστόσο, μόλις εγγραφείτε για λογαριασμό, το IdentityForce είναι ένα όνειρο. Αφού κάνετε check out, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε το IdentityForce να μπορεί να σας προστατεύει αμέσως. 

ταμπλό ταυτότηταςforce-review-ταμπλό

Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να δείτε γρήγορα ποια στοιχεία σαρώνει το IdentityForce και τυχόν ειδοποιήσεις που ενδέχεται να έχετε. Υπάρχει επίσης μια καρτέλα “πόροι” όπου μπορείτε να βρείτε το γλωσσάριο και αριθμομηχανές για αυτόματες μισθώσεις, υποθήκες και πιστωτικές κάρτες.

Η λαμπρότητα του IdentityForce έρχεται στην ικανότητά του να τμηματοποιεί τις πληροφορίες. Ο πίνακας εργαλείων είναι φιλικός προς το χρήστη και χρήσιμος, επιτρέποντάς σας να βλέπετε γρήγορα σχετικές πληροφορίες, ενώ παρέχει επίσης ένα θησαυρό πόρων μάθησης.

Προστασία: Καλύτερη κάλυψη κλοπής ταυτότητας

Οι επόμενες τρεις υπηρεσίες παρέχουν την καλύτερη κάλυψη κλοπής ταυτότητας. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν έναν συνδυασμό καλής ασφάλισης, πολλών πόρων μάθησης και ενός εξελιγμένου συστήματος παρακολούθησης που σας προστατεύει. 

IdentityForce

Δώσαμε στο IdentityForce βαθμολογία 98 τοις εκατό στην αναθεώρησή μας, η οποία είναι η υψηλότερη βαθμολογία προστασίας που έχουμε δώσει σε μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας. Η βασική κάλυψη είναι καλή, με το IdentityForce να παρακολουθεί τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τις πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού και τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Ωστόσο, το πεδίο αυτής της παρακολούθησης είναι τεράστιο. 

Το IdentityForce παρακολουθεί αρχεία δικαστηρίου, υπηρεσίες δανείου payday, λίστες σεξουαλικών παραβατών και τη βάση δεδομένων αλλαγής διεύθυνσης USPS για οποιαδήποτε από τις πληροφορίες σας. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το ιατρικό σας αναγνωριστικό στον πίνακα ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι είστε ο μόνος που χρησιμοποιεί την ασφάλιση υγείας σας. 

υπολογιστές ταυτότητας

Ακόμη και με αυτήν την προστασία, οι πόροι ξεχωρίζουν περισσότερο. Το IdentityForce παρέχει έναν πόρο για τα πάντα, από την επίλυση διαφορών αυτοκινήτων έως την εξαίρεση από ανεπιθύμητο ταχυδρομείο. Επιπλέον, όλοι αυτοί οι πόροι βρίσκονται σε ένα μόνο σημείο. 

Ενώ άλλες υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας περιμένουν να δουν αν θα συμβεί κάτι, το IdentityForce παρέχει προληπτικά εργαλεία, οπότε υπάρχει μικρότερη πιθανότητα στην πρώτη θέση.

Φρουρά ταυτότητας

Όπως αναφέρθηκε, το Identity Guard υποστηρίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη Watson της IBM. Αν και φαίνεται να μοιάζει ανοησία, το Watson είναι πολύ εντυπωσιακό. Χρησιμοποιήθηκε σε πολλούς τομείς, κυρίως στην ιατρική, όπου εφαρμόζεται για τον προσδιορισμό των οδών θεραπείας του καρκίνου. Επιπλέον, ο Watson δεν παρακολουθεί απλώς. μαθαίνει. 

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, το Watson μπορεί να παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας και να χρησιμοποιεί αυτό το προφίλ για να εντοπίσει δόλια δραστηριότητα. Ως τεχνητή νοημοσύνη, μαθαίνει με βάση τις πληροφορίες που εισάγετε, οπότε συλλαμβάνει πληροφορίες που ενδέχεται να πέσουν στις ρωγμές με άλλες υπηρεσίες. 

Εκτός από το Watson, το Identity Guard προσφέρει επίσης έναν ειδικό διαχειριστή υποθέσεων για τον λογαριασμό σας και σας ειδοποιεί εάν υπάρχουν σχετικές παραβιάσεις δεδομένων. 

Αντί να λειτουργεί σε ένα αεροπλάνο, το Identity Guard προσφέρει μια πολυεπίπεδη προσέγγιση που μειώνει σε μεγάλο βαθμό την πιθανότητα κλοπής της ταυτότητάς σας. Είναι εύκολο να παρακολουθείτε πόσο καλά προστατεύεστε και με τη βαθμολογία διαχείρισης κινδύνου. 

ID φύλακας

Στην κριτική μας, το ID Watchdog έλαβε σχεδόν τέλεια βαθμολογία για την προστασία του. Παρόλο που ο πίνακας ελέγχου χρειάζεται λίγο χρόνο για να ενημερωθεί, μπορείτε να δείτε γρήγορα ποιες πληροφορίες σαρώνονται και τυχόν ειδοποιήσεις μετά από μία ή δύο ώρες. 

Εκτός από την τυπική σουίτα παρακολούθησης, το ID Watchdog ελέγχει επίσης τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά περισσότερο από αυτό, παρακολουθεί συγκεκριμένη δραστηριότητα. 

id-watchdog-review-social-media-ρυθμίσεις

Οι λογαριασμοί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαρώνονται σε 14 κατηγορίες, από αλκοόλ και ναρκωτικά έως ρατσισμό. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τη σοβαρότητα για καθεμία από αυτές τις κατηγορίες. Για παράδειγμα, εάν είστε, για παράδειγμα, μπάρμαν και δημοσιεύετε πολλά για το αλκοόλ, μπορείτε να πείτε στο ID Watchdog να μην σας ειδοποιεί όταν δημοσιεύεται περιεχόμενο που σχετίζεται με το αλκοόλ στα κοινωνικά σας μέσα.

Όπως το Identity Guard, το ID Watchdog συνδυάζει όλη την παρακολούθηση σε μια έκθεση έκθεσης. Η έκθεση έκθεσης σχετίζεται κυρίως με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που σας ενημερώνουν εάν υπάρχουν πληροφορίες που μοιράζεστε που θα μπορούσαν να σας θέσουν σε κίνδυνο. Δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η βαθμολογία διαχείρισης κινδύνων της Identity Guard, αλλά εξακολουθεί να είναι ωραία.

Υποστήριξη: Καλύτερη βοήθεια για κλοπή ταυτότητας

Η υποστήριξη και η προστασία συνδέονται στενά με την προστασία της κλοπής ταυτότητας. Συνήθως επικοινωνείτε με την υποστήριξη εάν κάτι πάει στραβά. Εξαιτίας αυτού, η τηλεφωνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο είναι απαραίτητη, όπως και κάποια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας.

IdentityForce

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ισχυροί είναι οι μαθησιακοί πόροι που προσφέρει το IdentityForce, θα πρέπει να εκπλήσσει το ότι η υποστήριξή του είναι εξαιρετική. Η βάση γνώσεων συνδυάζει εκπαίδευση και υποστήριξη απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία και σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του τρόπου προστασίας της ταυτότητάς σας.

Βάση ταυτότητας-κριτικής-γνώσης

Όπως ισχύει για οποιαδήποτε καλή υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας, το IdentityForce παρέχει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη εάν έχετε προβλήματα. Οι εκπρόσωποι υποστήριξης μπορούν να απαντήσουν σε βασικές ερωτήσεις, αλλά είναι κυρίως εκεί για να σας βοηθήσουν σε περίπτωση που λάβετε μια ειδοποίηση που δεν μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας. Εάν έχετε ένα λιγότερο πιεστικό ζήτημα, μπορείτε να στείλετε ένα email στο IdentityForce.

LifeLock

Το LifeLock δεν έχει λάβει νεύρα σε αυτόν τον οδηγό επειδή είναι υπερτιμημένο και δεν διαθέτει δυνατότητες. Ωστόσο, η υποστήριξη είναι εξαιρετική. Εάν δεν το γνωρίζετε, η Norton κατέχει το LifeLock (διαβάστε την κριτική μας για το Norton Security). Επειδή το LifeLock είναι συνδεδεμένο με έναν αντι-ιικό γίγαντα, μπορεί να εκμεταλλευτεί το ισχυρό σύστημα υποστήριξης που έχει ήδη εφαρμόσει η Norton.

lifelock-review-knowledgebase

Η βάση γνώσεων είναι καθαρά σχεδιασμένη, υπάρχει ένα φόρουμ όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και οι αντιπρόσωποι υποστήριξης είναι διαθέσιμοι στο τηλέφωνο όλο το 24ωρο. Η υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες. Όταν κοιτάξαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του LifeLock, βρήκαμε απαντήσεις στα Αγγλικά, τα Ισπανικά και ακόμη και τα Ιαπωνικά. 

Μιλώντας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το LifeLock απαντά σε ερωτήσεις μέσω του Twitter και του Facebook. Παρόλο που οι περισσότερες υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας διαθέτουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το LifeLock είναι ένα από τα λίγα που ανταποκρίνονται πραγματικά στις δημοσιεύσεις των χρηστών. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση LifeLock.

myFICO

Το myFICO δεν είναι πραγματικά μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας. Αντίθετα, είναι μια πλήρης υπηρεσία παρακολούθησης πιστώσεων. Παρόλο που αυτό δεν είναι καλό για προστασία, το myFICO βρίσκεται σε ένα δικό του πρωτάθλημα όταν πρόκειται για υποστήριξη. Είναι πάρα πολύ ένα εκπαιδευτικό εργαλείο και η υποστήριξη αντικατοπτρίζει αυτό. Το myFICO προσφέρει πολλαπλούς πόρους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πίστωση και τα οικονομικά. 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email ή τηλεφώνου. Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαιτούν χρόνο παράδοσης δύο εργάσιμων ημερών και η τηλεφωνική υποστήριξη διατίθεται μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες. Ευτυχώς, μπορείτε να λάβετε απαντήσεις 24/7 μέσω των φόρουμ του myFICO.

myfico-κριτική-φόρουμ

Αν και δεν είναι κατάλληλη αντικατάσταση για άμεση υποστήριξη, τα φόρουμ είναι πολύ ενεργά. Κοιτάζοντας τις πρόσφατες δημοσιεύσεις, σχεδόν όλα τα νήματα είχαν απαντήσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα φόρουμ και το σύστημα υποστήριξης στην αναθεώρηση myFICO. 

Είναι η προστασία κλοπής ταυτότητας αξίζει τον κόπο?

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για απάντηση, καθώς θα μπορούσε να είναι ναι ή όχι, ανάλογα με τις περιστάσεις σας. Για να είμαστε σαφείς, μια υπηρεσία προστασίας από κλοπή ταυτότητας δεν κάνει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Εκτός της παροχής ασφάλισης, μπορείτε να παρακολουθείτε ό, τι μπορεί μια υπηρεσία προστασίας. 

Τούτου λεχθέντος, κάτι τέτοιο θα χρειαστεί πολλές ώρες εργασίας κάθε μέρα. Παρόλο που είναι εύκολο να ελέγξετε την πίστη σας εδώ και εκεί, η περιήγηση στον σκοτεινό ιστό και η λήψη της βάσης δεδομένων αλλαγής διεύθυνσης USPS κάθε μέρα δεν είναι εύκολο. Εκτός αν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα AI για να το κάνετε για εσάς, δεν είναι εφικτή η παρακολούθηση κάθε περιοχής που κάνει μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας. 

Δεν χρειάζεστε προστασία από κλοπή ταυτότητας, αλλά δεν είναι κακή ιδέα να το έχετε. Όπως η αγορά ασφάλισης, η κλοπή ταυτότητας είναι ένα παιχνίδι αριθμών, οπότε όσο περισσότερο μπορείτε να στοίβατε τη γέφυρα προς όφελός σας, τόσο λιγότερο επιρρεπείς θα κλαπεί η ταυτότητά σας.

Τύποι κλοπής ταυτότητας

Παρόλο που χρησιμοποιήσαμε την “κλοπή ταυτότητας” ως γενικό όρο σε αυτόν τον οδηγό, υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι που πρέπει να γνωρίζετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τουλάχιστον μερικούς τύπους κλοπής ταυτότητας, αλλά υπάρχουν ορισμένες μορφές που ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ. 

Κλοπή ταυτότητας λογαριασμού

Η κλοπή ταυτότητας λογαριασμού είναι η πιο κοινή μορφή κλοπής ταυτότητας. Είναι όταν ένας εγκληματίας αποκτά πρόσβαση σε υπάρχοντες λογαριασμούς που έχετε, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις τράπεζες ή με άλλο τρόπο. Επιπλέον, αυτή η μορφή κλοπής ταυτότητας καλύπτει εγκληματίες που ανοίγουν νέους λογαριασμούς στο όνομά σας. 

Ευτυχώς, είναι εύκολο να εντοπίσετε κλοπή ταυτότητας λογαριασμού, ειδικά αν παρακολουθείτε την πίστωση και τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο. Παρόλο που μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας βοηθά στην εξασφάλιση του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης, των στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού και άλλων, η κλοπή ταυτότητας λογαριασμού είναι συνήθως αποτέλεσμα αδύναμων κωδικών πρόσβασης. 

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν μακρύ, τυχαία δημιουργημένο κωδικό πρόσβασης για κάθε λογαριασμό που έχετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας μία από τις καλύτερες επιλογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, όπως το Dashlane (διαβάστε την κριτική μας στο Dashlane). 

Κλοπή ταυτότητας εργασίας

Η κλοπή ταυτότητας εργασίας χρησιμοποιείται όταν ένας εγκληματίας δεν μπορεί να βρει δουλειά, συνήθως ως αποτέλεσμα ποινικού μητρώου. Θα χρησιμοποιήσουν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και τα προσωπικά σας στοιχεία για να υποβάλουν αίτηση για εργασία στο όνομά σας. Παρόλο που θα εισπράττει την πληρωμή στο όνομά σας, θα είστε ο μοναδικός για την καταβολή του φόρου εισοδήματος κάθε χρόνο. 

Κλοπή φορολογικής ταυτότητας

Η κλοπή φορολογικής ταυτότητας είναι όταν ένας εγκληματίας υποβάλλει φόρους στο όνομά σας, λαμβάνοντας οποιαδήποτε φορολογική δήλωση είναι στο τραπέζι. Εάν έχετε καταθέσει τους φόρους σας στις Η.Π.Α. και το IRS τους έχει απορρίψει, είναι πιθανό κάποιος να τους έχει ήδη καταθέσει στο όνομά σας.

Κλοπή ιατρικής ταυτότητας

Η κλοπή ιατρικής ταυτότητας είναι όταν ένας εισβολέας λαμβάνει φροντίδα χρησιμοποιώντας την ασφάλιση υγείας σας. Εκτός από το χάσιμο των ιατρικών σας αρχείων, η κλοπή ιατρικής ταυτότητας θα μπορούσε να επηρεάσει σοβαρά την πίστη σας. Εάν οι λογαριασμοί πληρώνονται, θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο ο εισβολέας χρησιμοποίησε τις πληροφορίες σας, είναι πιθανό να μην γνωρίζετε τους λογαριασμούς έως ότου συγκεντρώνονται. 

Κλοπή ποινικής ταυτότητας

Τέλος, η κλοπή της εγκληματικής ταυτότητας είναι όταν κάποιος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας για ένα έγκλημα που διέπραξε. Αυτό εκδηλώνεται συνήθως μέσω ψεύτικων αναγνωριστικών, όπως όταν κάποιος θα μπορούσε, για παράδειγμα, να πάρει ένα εισιτήριο ταχύτητας και να δώσει στον αστυνομικό ένα ψεύτικο αναγνωριστικό με τις πληροφορίες σας. 

Πώς να αναφέρετε κλοπή ταυτότητας

Η αναφορά της κλοπής ταυτότητας θα αλλάξει ανάλογα με το πού ζείτε. Υποθέτοντας ότι ζείτε στις ΗΠΑ, η αναφορά δεν είναι δύσκολη. Ο ιστότοπος identtheft.gov παρέχει μια απλή διαδικασία τριών βημάτων για την αναφορά κλοπής ταυτότητας. Αν και αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε στην αναφορά κλοπής ταυτότητας, δεν είναι το τελευταίο. 

αναφορά ταυτότητας-κλοπής

Επιπλέον, μπορείτε να καλέσετε την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου στο Hotline Identity Theft (877-438-4338). Εκεί, ένας πράκτορας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε τα νεύρα σας και να συντάξετε ένα σχέδιο αποκατάστασης. Είναι επίσης καλή ιδέα να καλέσετε τα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία – Equifax, TransUnion και Experian – να τοποθετήσετε μια ειδοποίηση απάτης στο πιστωτικό σας αρχείο. 

Μετά από αυτό, είναι θέμα αναμονής και ελπίδας ότι η ζημιά δεν είναι πολύ σοβαρή. Είναι απίθανο ένας εγκληματίας να μπορεί να προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα εάν έχετε μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας, ωστόσο, καθώς θα μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις ενέργειες αμέσως μόλις η υπηρεσία εντοπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ασφάλιση κλοπής ταυτότητας και πρόληψη κλοπής ταυτότητας

Οι περισσότερες από τις παραπάνω υπηρεσίες παρέχουν ασφάλιση και πρόληψη κλοπής ταυτότητας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των δύο. Η ασφάλιση κλοπής ταυτότητας σας καλύπτει σε περίπτωση κλοπής της ταυτότητάς σας. Τυχόν χρήματα που έχουν ληφθεί ή τυχόν έξοδα για την αποκατάσταση της ταυτότητάς σας συνήθως καλύπτονται από την πολιτική. 

Η πρόληψη της κλοπής ταυτότητας, από την άλλη πλευρά, επιχειρεί να το σταματήσει από την αρχή. Μέσω μιας σειράς υπηρεσιών παρακολούθησης, η πρόληψη κλοπής ταυτότητας σας κρατά ενημερωμένους σχετικά με το πού βρίσκονται οι πληροφορίες σας και πώς χρησιμοποιούνται.

Παρόλο που η παρακολούθηση προέρχεται από μία από τις παραπάνω επιλογές μας, μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος στην πρόληψη κλοπής ταυτότητας. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι προστασίας του εαυτού σας, μερικοί από τους οποίους περιλαμβάνουν τον τεμαχισμό σημαντικών εγγράφων, τη διατήρηση των ιδιωτικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την εγκατάσταση ενός προγράμματος προστασίας από ιούς (διαβάστε τον καλύτερο οδηγό λογισμικού προστασίας από ιούς).

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν πολλές επιλογές προστασίας κλοπής ταυτότητας, αν και δεν συνιστούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς, όπως το LifeLock. Με βάση την έρευνα και την εμπειρία μας, οι δύο καλύτερες επιλογές είναι το Identity Guard και το IdentityForce. Και οι δύο προσφέρουν εκτεταμένη προστασία και πολλές δυνατότητες για εκκίνηση. Αν και δεν είναι τόσο φθηνό όσο, ας πούμε, ADT, το επιπλέον κόστος αξίζει τον κόπο. 

Εάν αγοράζετε για μια οικογένεια ή για λογαριασμό ηλικιωμένου, το EverSafe είναι επίσης μια καλή επιλογή. Ομοίως, μας αρέσει η τιμή του ID Watchdog. 

Με ποια προστασία κλοπής ταυτότητας χρησιμοποιείτε; Γιατί το επιλέξατε; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map