تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک: نحوه خصوصی سازی فیس بوک در سال 2020

فیس بوک در محافظت از اطلاعات شما مشکلی دارد. در یک سال پر از گزارش مربوط به چگونگی تعیین اطلاعات پلتفرم رسانه های اجتماعی – یا در عدم موفقیت آنها – نه تنها در یک مرکز توجه ناخوشایند عمل می کند ، بلکه برخی از کاربران را نیز مجبور می کند که امنیت خود را در نظر بگیرند. برای کمک به این افراد ، ما این راهنمای را در تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک قرار داده ایم.

هنگامی که کاربران فیس بوک در یک نظرسنجی به ظاهر بی ضرر در سال 2014 به سؤالات مربوط به شخصیت های خود پاسخ دادند ، آنها هرگز تصور نمی کردند که یک شرکت سیاسی درگیر در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده 2016 در پشت آن باشد. اگرچه فقط 270،000 نفر از نظرسنجی ها توافق کردند که داده های خود را برای “اهداف دانشگاهی” استخراج شده باشند ، کمبریج آنالیتیکتا جمع آوری و ذخیره داده ها از 50 میلیون کاربر.

اگرچه این کشف که فیس بوک – که باعث می شود از اطلاعات شخصی ما درآمد حاصل شود – به همان اندازه تمیز و پاک نیست که ما دوست داریم این باشد ، جای نگرانی نیست ، اما چیز جدیدی نیست. وضعیت ستون Cloud ماهانه ما ، که در آن اخبار دو صنعت را به ما ارائه می دهیم ، مدتی است که نشانگرهای Facebook را پوشش می دهد.

برای اطمینان از حفظ اطلاعات شما ، می خواهیم بررسی کنیم که چگونه می توانید با توجه به آخرین به روزرسانی های Facebook ، امنیت امنیتی نمایه خود را تهیه کنید. به پایان ، ما خدمات دیگری را نیز برای افرادی که حداکثر حریم خصوصی را می خواهند توصیه خواهیم کرد.

اقدامات اساسی امنیتی

ابتدا ، ما می توانیم چگونه می توانید حریم خصوصی خود را در حین استفاده از فیس بوک از طریق تنظیمات حساب بهبود دهید. به عنوان یک یادداشت جانبی ، ما برای این مقاله از Facebook استفاده خواهیم کرد.

در صفحه اصلی Facebook خود ، روی پیکان کوچک در گوشه بالا سمت راست کلیک کرده و روی “تنظیمات” در پایین منوی کشویی کلیک کنید.

تصویر-1-پیمایش به تنظیمات

به برگه های سمت چپ صفحه نگاه کنید و روی “امنیت و ورود به سیستم” کلیک کنید.  

تصویر-2-امنیت-و-ورود-برگه

ورود به فیس بوک یک قدم اجباری است که به دلیل ویژگیهای راحت مانند پر کردن خودکار رمز عبور و امکان ورود به سیستم ، یک امر تشریفاتی است. که می خواهند از حساب خود محافظت کنند.

ما یک مرور کلی در مورد نحوه تأیید هویت دو عاملی و استفاده از کاربران در جاهای دیگر ارائه می دهیم. استفاده از فیس بوک با این لایه محافظت اضافه شده می تواند احتمال دسترسی هکرها به حساب شما را محدود کند ، حتی اگر رمز عبور شما را بدانند. برای روشن کردن آن ، روی دکمه “ویرایش” در “استفاده از تأیید هویت دو عاملی” کلیک کنید.

Image-3-Enable-2FA

اگر مطمئن نیستید که در هنگام استفاده بهترین از بهترین برنامه های 2FA ما باشید.

یکی دیگر از گزینه های امنیتی ، از چیزی که فیس بوک در آن حول محور است استفاده می کند: دوستان شما. با نام “مخاطبین قابل اعتماد” ، سه یا پنج دوست مورد نظر شما کد بازیابی را برای شما ارسال می کند تا بتوانند از ورود به سیستم استفاده کنند ، در صورتی که فیس بوک شما را قفل کند. نه تنها هنگامی که رمز ورود خود را فراموش کردید و چندین تلاش برای ورود به سیستم را شکستید ، بلکه به شما امکان می دهد خطر دسترسی شخص به حساب شما را نیز محدود کند.

تصویر-4-مورد اعتماد-دوستان-گزینه

بخشی از ایمن سازی اطلاعات شخصی شما در Facebook مجازات نگاهی به اعتبارنامه ورود به سایت شما. شایسته است بپرسید که آیا آدرس ایمیل شما همان شخصی است که برای دسترسی به داده های مالی حساس ، مانند بانکداری آنلاین استفاده می کنید. در این صورت ، با ایمیلی که می توانید فقط به استفاده از فیس بوک یا بانکداری اختصاص دهید ، بروید.

منطقه دیگری که ممکن است جایی برای پیشرفت داشته باشد رمز عبور شما است. حتی اگر معیارهایی را که فیس بوک از شما درخواست می کند برآورده کند ، هیچ وقت یک رمز عبور نباید با دیگران که استفاده می کنید یکسان باشد. در صورت به خطر افتادن حساب دیگری ، رمز عبور فیس بوک خود را منحصر به فرد کنید.

تنظیم تنظیمات حریم خصوصی شما

اکنون که ما چند روش برای بهبود امنیت حساب Facebook خود را به شما نشان داده ایم ، می خواهیم تنظیم کنیم که نمایه شما برای غیر دوستان قابل مشاهده است.

برگه های بیشتری برای کاوش در سمت چپ صفحه در زیر “امنیت و ورود به سیستم” وجود دارد. مورد بعدی که می خواهیم بازدید کنیم “حریم خصوصی” است.

تصویر-5-برگه حفظ حریم خصوصی

در بالای بخش “فعالیت شما” این است که “چه کسی می تواند پست های آینده شما را ببیند؟” اگر بخواهید تعداد افرادی که می توانند پستهای شما را مشاهده کنند محدود کنید. با انتخاب یک دسته ، مانند مکان یا گروه ها ، مخاطبان خود را محدود کنید.

تصویر-6-چه کسی می تواند-پست های آینده شما را ببیند

در زیر آن “مخاطبان را برای پست های قدیمی در جدول زمانی شما” محدود کنید ، که ما به افرادی که می خواهند حساب کاربری خود را تا حد امکان خصوصی کنند توصیه می کنیم. پستهای گذشته را که به طور عمومی به اشتراک گذاشته اید محدود خواهد شد به طوری که آنها فقط توسط دوستان قابل مشاهده هستند. این شامل پست های گذشته ای است که شما با دوستان دوستان نیز به اشتراک گذاشته اید.

تصویر-7-حد-مخاطب-از-پست های قدیمی

علاوه بر بررسی چگونگی محدود کردن پست های گذشته ، ممکن است بخواهید تنظیمات مربوط به بخش “چگونه افراد با شما پیدا می شوند و با آنها ارتباط برقرار می کنند” را تنظیم کنید. در آنجا می توانید محدودیت هایی را تعیین کنید که چه کسی می تواند درخواست های دوست شما را ارسال کند ، چه کسی می تواند لیست دوستان شما را ببیند و آیا می خواهید شماره تلفن و آدرس ایمیل خود را مخفی کنید..

تصویر-8-چگونه-افراد-می یابند و با شما تماس می گیرند

برگه بعدی در نوار کناری سمت چپ “جدول زمانی و برچسب زدن” است. در حالی که “حریم خصوصی” با عملکردهای شما سروکار داشته و چگونه مردم شما را در فیس بوک پیدا می کنند ، تب “جدول زمانی و برچسب زدن” مربوط به اقدامات دیگر کاربران است که مشخصات و اخبار شما را در بر می گیرد.

تصویر-9-جدول زمانی و برچسب زدن-برگه

اگر می خواهید حریم شخصی خود را به حداکثر برسانید ، کار خود را برای شما انجام می دهیم. در بخش “بررسی” در پایین ، می توانید یک ویژگی را فعال کنید که در هر زمان شخصی شما را برچسب گذاری کند ، نیاز به تأیید شما دارد. با فرض اینکه دوستانتان شما را در همه موارد نشان دهند ، ممکن است به طول انجامد ، اما این یک راه دیگر برای ایمن بازی کردن آن است ، نه اینکه یک نمایش ناخواسته در خبرنامه خود داشته باشید.

تصویر-10-بررسی-بخش

افزودن امنیت خارج از فیس بوک

اگر تاکنون در فیس بوک برای محصولی که در جایی دیگر در وب پیدا کرده اید ، آگهی تبلیغاتی را مشاهده کرده اید ، تصادفی نبود. شیوه گسترده فیس بوک و وب سایت های دیگر که فعالیت شما را ردیابی می کنند و به آن تبلیغات می پردازند ، وحشتناک و غالباً ناخواسته است.

در حین اسکن نوار کناری در تنظیمات فیس بوک ، ممکن است شما متوجه یک برگه ناخوشایند به نام “تبلیغات” در پایین شوید. آن بخش از تنظیمات جایی است که می توانید اطلاعاتی را که فیس بوک در تبلیغات بر اساس فعالیت اینترنت شما استفاده می کند ، محدود کنید.

Image-11-FB-Ad-Preferences

اگر تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک به اندازه کافی برای کمک به شما در شب استراحت کافی نیست ، گزینه های دیگر خارج از سیستم عامل را امتحان کنید. قطع اتصال Facebook یک برنامه افزودنی رایگان Google Chrome است که مانع از پیگیری کاربران در این شرکت می شود. با وجود این که پسوند در پس زمینه نیز اجرا می شود ، می توانید از حساب Facebook خود مانند حالت عادی استفاده کنید.

برای کسانی که می خواهند ضمن رمزگذاری ترافیک خود ، از هر مکانی به برنامه ها و وب سایت های Facebook دسترسی پیدا کنند ، شاید ارزش استفاده از شبکه خصوصی مجازی را در نظر داشته باشند. بررسی ExpressVPN ما ، بررسی NordVPN و بررسی CyberGhost را بررسی کنید تا ببینید بهترین نیازهای حفظ حریم خصوصی شما چیست.

افکار نهایی

به همان اندازه وسوسه انگیز است که از فیس بوک برای حفظ اطلاعات خود اطمینان کنید ، سابقه آهنگ اخیر آن باعث جلب اعتماد نیست. علاوه بر این ، اطلاعات شخصی شما برای شما بیشترین معنی را دارد ، بنابراین این عادلانه است که با تقویت حریم شخصی خود اقدامات اضافی برای محافظت از آن انجام دهید.

گرچه شایستگی فیس بوک در پردازش داده های کاربر مشکوک است ، حداقل این حس را دارد که تنظیمات حریم خصوصی به روز شده را در اختیار کاربران قرار دهد. از آنجا که مسیر حفظ حریم خصوصی مطلق در فیس بوک تنها با حذف حساب شما امکان پذیر است ، ما با جایگزین کردن هرچه بیشتر امنیت در اختیار شما قرار می دهیم (در حال حاضر).

نظر شما در مورد تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی فیس بوک چیست؟ آیا در حین استفاده از فیس بوک نکات دیگری برای محافظت از حریم شخصی خود دارید؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید. ممنون از خواندن.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map