نحوه حذف Dropbox the Easy Way در سال 2020

Dropbox یک سرویس ذخیره سازی ابری است که ویژگی ها و برنامه های مفیدی را ارائه می دهد ، اما این بدان معنی نیست که برای همه وجود دارد. اگر در Dropbox ثبت نام کرده اید و خود را پیدا نکرده اید که از برنامه خود بهترین استفاده را می کنید ، یا اگر Dropbox متناسب با نیازهای شما نیست ، ممکن است زمان لغو سرویس باشد.


در این مقاله قصد داریم شما را با استفاده از مراحل مرحله به مرحله ابطال برنامه فرد یا تیم خود طی کنیم. ما همچنین می خواهیم نحوه بازپرداخت را بپذیریم و آیا صلاحیت آن را دارید یا نه.

چگونه می توانم اشتراک Dropbox خود را لغو کنم?

لغو برنامه Dropbox فردی شما آسان است. برای شروع ، روی گوشه – یا تصویر نمایه خود – در گوشه بالا سمت راست صفحه اصلی کلیک کنید. سپس بر روی “تنظیمات” از فهرست کشویی سوم کلیک کنید. از آنجا ، شما را به برگه اصلی “عمومی” در فهرست تنظیمات منتقل خواهید کرد.

تنظیمات

پس از تنظیمات ، روی برگه “plan” کلیک کنید. در انتهای صفحه روی گزینه “لغو برنامه” کلیک کنید که شما را به صفحه نزولی می برد. به پایین صفحه پایین آمدن بروید و روی “من هنوز می خواهم به پایین آمیز” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

برنامه لغو

این صفحه بعدی بررسی است که نمی توانید از آن استفاده کنید. دلیلی را برای کاهش برنامه خود انتخاب کنید و برای ادامه روی “ادامه” کلیک کنید. شما به یک صفحه نهایی منتقل می شوید که با لغو کردن آنچه را فراموش کرده اید به شما می گوید.

downgrade-نظرسنجی

اگر مطمئن هستید که می خواهید پایین بیایید ، به پایین بروید و روی “من هنوز می خواهم به تغییر دهم” کلیک کنید. اگر به این مرحله رسیدید و در حال کاهش قیمت هستید زیرا مطمئن نیستید که با برنامه پرداخت می کنید ، بررسی Dropbox ما را برای تفکیک کامل آنچه را ارائه می دهد و از مزایایی که شاید از آن آگاه نباشید ، بررسی کنید..

چگونه می توانم اشتراک Dropbox خود را لغو کنم?

  1. روی حلقه در گوشه بالا سمت راست صفحه اصلی Dropbox کلیک کنید
  2. بر روی “تنظیمات” از فهرست کشویی کلیک کنید
  3. روی “برنامه” کلیک کنید
  4. به انتهای صفحه بروید و روی “لغو برنامه” کلیک کنید
  5. به انتهای صفحه بروید و روی “من هنوز می خواهم به پایین بیفتم” کلیک کنید
  6. دلیلی برای ترك انتخاب كنید
  7. روی “ادامه” کلیک کنید
  8. به انتهای صفحه بروید و روی “من هنوز می خواهم به پایین بیفتم” کلیک کنید

نحوه لغو تجارت Dropbox

قبل از اینکه به نحوه لغو حساب کاربری Dropbox خود بپردازیم ، بررسی Dropbox Business ما را بررسی کنید تا مطمئن شوید که لغو برنامه کاری شما حرکت صحیح است.

لغو یک طرح تجاری Dropbox کمی با لغو یک برنامه فردی متفاوت است. ابتدا مطمئن شوید که با حساب سرپرست خود وارد سیستم شده اید. در صفحه اصلی خود ، لیستی در سمت چپ با گزینه “مدیر کنسول” وجود دارد. برای شروع بر روی آن کلیک کنید.

dropboxbusiness-مدیر

در کنسول سرپرست ، بر روی “صورتحساب” از فهرست سوم در سمت چپ صفحه کلیک کنید. هنگامی که در منوی صورتحساب هستید ، به پایین بروید و روی “برنامه لغو” کلیک کنید. اگر در وسط یک آزمایشی رایگان قرار دارید ، می توانید دادگاه خود را به همین روش لغو کنید.

صدور صورت حساب تجاری

هنگامی که در صفحه لغو هستید ، به پایین بروید و کادرهایی را که تصدیق می کنید با رفتن به یک برنامه تیم رایگان اعلام کنید و با کلیک بر روی “لغو کامل” ، تیک بزنید. اکنون که در یک برنامه رایگان قرار دارید ، می توانید دوباره به کنسول سرپرست برگردید و تیم خود را حذف کنید تا در صورت تمایل به یک حساب شخصی برگردید..

نحوه لغو تجارت Dropbox

  1. به عنوان مدیر وارد Dropbox شوید
  2. روی “مدیر کنسول” کلیک کنید
  3. روی “صورتحساب” کلیک کنید
  4. به پایین صفحه رجوع کنید
  5. روی “لغو برنامه” کلیک کنید
  6. جعبه های تصدیق را بررسی کنید
  7. روی “لغو کامل” کلیک کنید

چگونه می توانم حساب Dropbox خود را لغو کنم?

اگر به سادگی پایین آمدن به برنامه رایگان Dropbox Basic کافی نیست و شما ترجیح می دهید حساب خود را به طور کامل لغو کنید ، روند ساده است. روی دایره در سمت راست بالای صفحه اصلی کلیک کنید و از “فهرست” به “تنظیمات” بروید. از آنجا ، به پایین صفحه بروید و روی “حذف حساب” کلیک کنید.

حذف حساب کاربری

از شما خواسته می شود رمز عبور خود را وارد کنید و دلیل لغو آن را انتخاب کنید. پس از آن ، فقط روی “حذف دائمی” کلیک کنید و حساب کاربری شما برای همیشه حذف خواهد شد. قبل از این مرحله از پرونده هایی که می خواهید قبل از این مرحله نگه دارید اطمینان حاصل کنید ، زیرا پس از حذف حساب خود ، به آنها دسترسی نخواهید داشت.

چگونه می توانم حساب Dropbox خود را لغو کنم?

  1. روی حلقه در گوشه بالا سمت راست صفحه اصلی Dropbox کلیک کنید
  2. بر روی “تنظیمات” از فهرست کشویی کلیک کنید
  3. به پایین صفحه رجوع کنید
  4. روی “حذف حساب” کلیک کنید
  5. گذرواژه خود را وارد کنید و دلیل لغو را انتخاب کنید

آیا برای بازپرداخت صلاحیت دارم؟?

اگر هزینه Dropbox را پرداخت کرده اید و مایل به دریافت بازپرداخت هستید ، باید ظرف 14 روز پس از خرید برنامه خود فسخ کنید و باید در اتحادیه اروپا یا ترکیه زندگی کنید. اگر آن شرایط را برآورده کنید ، می توانید برای بازپرداخت با Dropbox تماس بگیرید.

اگر برنامه خود را از طریق برنامه iOS یا Android خریداری کرده اید ، Dropbox به شما پیشنهاد می کند که درخواست بازپرداخت را از طریق فروشگاه Google Play یا فروشگاه App Apple کنید. برای اطلاعات بیشتر می توانید کل سیاست بازپرداخت Dropbox را مشاهده کنید.

افکار نهایی

اگرچه بسیاری از سرویس های ذخیره سازی ابری در آنجا وجود دارند ، اما همه آنها برای همه نیست. اگر Dropbox را کنار گذاشته اید و به دنبال یک راه حل دیگر برای ذخیره سازی cloud هستید ، Sync.com و pCloud را به عنوان بهترین سرویس های ذخیره سازی ابری که بررسی کرده ایم توصیه می کنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید بررسی Sync.com و بررسی pCloud ما را بررسی کنید.

همچنین می توانید به راهنمای ما برای بهترین فضای ذخیره سازی ابری ، نگاهی بیندازید ، جایی که ما 28 ارائه دهندگان ذخیره سازی ابر خود را رتبه بندی می کنیم. اکنون ما آن را به شما تبدیل می کنیم. آیا توانستیم به شما کمک کنیم حساب خود را لغو کنید؟ در نظرات زیر به ما اطلاع دهید و از خواندن متشکریم.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map