چگونه حساب Dropbox خود را در سال 2020 حذف کنید

Dropbox یک سرویس محبوب است که به شما امکان می دهد پرونده های خود را در ابر ذخیره و مدیریت کنید. برنامه های تیم و سازگاری با Office Online را ارائه می دهد. Dropbox تنها سرویس ذخیره سازی ابری در آنجا نیست ، و ممکن است بخواهید بعد از جستجوی بهترین راهنمای ذخیره ابر ما ، پرونده های خود را در جای دیگری ببرید.


خوشبختانه حذف حساب Dropbox و حذف نصب مشتری Dropbox روندی ساده است که می خواهیم در این راهنمای گام به گام آن را بپوشانیم. به یاد داشته باشید ، اگر حساب خود را حذف کنید ، دسترسی به پرونده های ذخیره شده در Dropbox را از دست خواهید داد. قبل از شروع این فرآیند ، حتماً پرونده های مورد نظر خود را بارگیری کنید.

با این حال ، اگر می خواهید حساب Dropbox خود را حذف کنید زیرا شما وجه سرویس را نمی بینید ، به بررسی Dropbox ما نگاهی بیندازید. شما می توانید از برخی از مزایایی که شاید درباره آنها نمی دانید تعجب کنید.

چگونه می توانم حساب Dropbox خود را حذف کنم?

قبل از حذف حساب Dropbox ، ابتدا باید از برنامه پرداخت خود جدا شوید. اگر قبلاً از طرح رایگان Dropbox Basic استفاده کرده اید ، می توانید به آخرین بند این بخش بروید. در غیر این صورت ، برای شروع کار خواندن را ادامه دهید.

با رفتن به Dropbox.com و ورود به حساب کاربری خود شروع کنید. روی نمایه یا حلقه گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید. از منوی کشویی ، روی “تنظیمات” کلیک کرده و به برگه “plan” بروید. پس از آنجا ، به انتهای صفحه بروید و روی “لغو برنامه” کلیک کنید.

تنظیمات

با کلیک بر روی دکمه “لغو برنامه” ، شما را به سمت صفحه نزولی سوق می دهد. به پایین بروید و در آنجا گزینه هایی برای تماس با پشتیبانی Dropbox وجود دارد ، برنامه خود را تغییر دهید یا به آن پایین بروید. دکمه نزولی به نظر می رسد خاکستری است ، اما به جلو بروید و روی “هنوز هم می خواهم به پایین بیاورم” کلیک کنید

برنامه لغو

این صفحه باعث می شود تا دلیلی را بخواهید که بخواهید برنامه خود را لغو کنید. شما نمی توانید از این مرحله بگذرید ، بنابراین دلیل عدم لغو انتخاب را انتخاب کرده و برای ادامه حرکت “ادامه” را کلیک کنید.

downgrade-نظرسنجی

صفحه بعدی خلاصه ای از همه چیزهایی است که شما با لغو برنامه Dropbox خود از دست خواهید داد. به پایین بروید و روی “من هنوز می خواهم به پایین بیایید” کلیک کنید. سپس به صفحه اصلی خود بازخواهید گشت.

واقعاً این زمان

اکنون که برنامه خود را لغو کرده اید ، می توانید حساب خود را حذف کنید. به تنظیمات برگردید و به انتهای صفحه بروید ، سپس بر روی دکمه “حذف حساب” کلیک کنید. شما باید گذرواژه خود را وارد کرده و قبل از کلیک بر روی “حذف دائمی” ، دلیل خود را ترک کنید. شما از مشتری Dropbox خارج خواهید شد و بلافاصله به صفحه ثبت نام منتقل می شوید.

چگونه می توانم حساب Dropbox خود را حذف کنم?

  1. روی تصویر نمایه یا حلقه خاکستری در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
  2. روی “تنظیمات” در منوی کشویی کلیک کنید (اگر حساب کاربری رایگان دارید ، به مرحله 10 بروید)
  3. روی برگه “plan” کلیک کنید
  4. روی “لغو برنامه” کلیک کنید
  5. روی “من می خواهم به پایین” کلیک کنید
  6. دلیل پایین آمدن را انتخاب کنید
  7. روی “ادامه” کلیک کنید
  8. روی “من هنوز می خواهم به پایین بیفتم” کلیک کنید
  9. به برگه تنظیمات عمومی بروید
  10. به پایین صفحه رجوع کنید
  11. روی “حذف حساب” کلیک کنید
  12. گذرواژه خود را وارد کرده و دلیلی برای ترک آن انتخاب کنید
  13. روی “حذف دائمی” کلیک کنید

چگونه می توان Dropbox را از رایانه من حذف کرد?

حذف نصب مشتری Dropbox از رایانه ویندوز کار بسیار سریعتر است. از منوی شروع رایانه یا دکمه ویندوز ، روی نماد چرخ دنده کلیک کنید. این کار شما را به منوی تنظیمات می برد.

تنظیمات ویندوز

پس از انجام تنظیمات ، روی “برنامه ها” کلیک کرده و سپس به Dropbox بروید. بر روی “حذف” کلیک کرده و سپس روی “حذف” در پنجره بازشو کلیک کنید.

حذف کنید

از اینجا ، جادوگر نصب Dropbox ظاهر خواهد شد ، و می توانید “حذف” را کلیک کنید تا مشتری از رایانه شخصی خود خارج شود. پوشه Dropbox هنوز در رایانه شما قرار دارد ، بنابراین به عنوان مرحله نهایی ، اطمینان حاصل کنید که پوشه و هر پرونده ای را که نمی خواهید حذف کنید.

چگونه می توان Dropbox را از رایانه من حذف کرد?

  1. بر روی دکمه شروع یا ویندوز در رایانه کلیک کنید
  2. روی دکمه چرخ دنده یا تنظیمات کلیک کنید
  3. روی “برنامه ها” کلیک کنید
  4. Dropbox را پیدا کنید
  5. روی “حذف” کلیک کنید
  6. بر روی دکمه حذف دوم کلیک کنید
  7. روی “حذف” در جادوگر نصب Dropbox کلیک کنید

افکار نهایی

اکنون که حساب خود را حذف کرده اید ، می توانید چیز جدیدی را امتحان کنید. ما Sync.com و pCloud را به عنوان دو سرویس ذخیره سازی ابری با بهترین امتیاز توصیه می کنیم. هر دو امن ، آسان برای استفاده هستند و برنامه های خوبی دارند. برای اطلاعات بیشتر می توانید بررسی pCloud و بررسی Sync.com ما را بررسی کنید.

ما عاشق شنیدن از شما هستیم ، بنابراین اگر در حذف حساب Dropbox خود یا حذف مشتری از رایانه شخصی خود مشکلی داشتید ، در کامنت ها به ما اطلاع دهید. مثل همیشه، با تشکر برای خواندن.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map