MyPCBackup Review – Ανεπαρκής υπηρεσία – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση MyPCBackup

Εύκολη στη χρήση online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Αξιοπρεπής διεπαφή χρήστη. Διαθέσιμα πρόσθετα, αλλά με βαριά, μερικές φορές κρυφή χρέωση.


Προσοχή: Σημαντική ενημέρωση!

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αρχική σελίδα MyPcBackup

Ας το παραδεχτούμε: τόσες πολλές εταιρείες στρέφονται σε παρόχους αποθήκευσης cloud για να προστατεύσουν με ασφάλεια τα σημαντικά δεδομένα τους. Ωστόσο, η αποθήκευση στο cloud και στο διαδίκτυο δεν είναι μόνο κάτι για επιχειρηματικούς χρήστες.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο με πολλούς τρόπους με τους οποίους θα βρείτε ένα ζευγάρι σε αυτήν την κριτική MyPCBackup. Το MyPCBackup είναι μια εταιρεία που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες. Με οικονομική τιμή και εγγύηση ακρίβειας και χρόνου λειτουργίας 99,99%, αυτή η εταιρεία είναι εδώ για να κάνει τη ζωή των πελατών της ευκολότερη και καλύτερη.

Είναι γνωστοί για την αξιοπιστία τους και οι περισσότεροι πελάτες φαίνονται πραγματικά ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους. Επειδή σχεδόν το 43% των ανθρώπων θα χάσουν τα πολύτιμα αρχεία τους, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μουσικών βίντεο, εγγράφων και άλλων αρχείων, η ανάγκη για υπηρεσίες αυτού του είδους συνεχίζει να αυξάνεται. 

Όλα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή μου

Δημιουργία της εταιρείας Just Develop It Company, το MyPC Backup είναι ηγέτης της επιχείρησης στην επανάσταση των online backup. Στόχος του ιδρύματος είναι να παρέχει απλές λύσεις σε περίπλοκες τεχνικές δυσκολίες.

Η εταιρεία ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2010 και παρέχει το ίδιο ποσό υπηρεσιών που προσφέρουν οι θυγατρικές τους εταιρείες, ZipCloud και JustCloud. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν μια ελαφρώς διαφορετική οπτική γοητεία του ιστότοπου, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν ένα διαφορετικό κοινό.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Μερικές φορές, είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν στον ιστότοπό τους, εδώ είναι οι πληροφορίες τιμολόγησης του MyPCBackup: 

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το MyPCBackup

Αντιγράφων ασφαλείας

Το MyPCBackup έχει σχεδιαστεί για άτομα που δεν θέλουν να σκεφτούν για τα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους και τι πρέπει να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας όταν. Καταλαβαίνουν πόσο απογοητευτικό είναι να δημιουργείτε πάντα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων, έτσι το κάνουν για εσάς.

Πρόκειται για αυτοματισμό και γι ‘αυτό το σύστημά τους κάνει συνεχώς online αντίγραφα ασφαλείας, ακόμα και όταν εργάζεστε. Κάνουν αυτή τη διαδικασία πολύ εύκολη, έτσι ώστε ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης του υπολογιστή σας, προστατεύεστε με ασφάλεια.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στο σύστημά σας και το σύστημα θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς. Η ομορφιά είναι ότι όχι μόνο τα δακτυλογραφημένα έγγραφά σας είναι ασφαλή, αλλά προστατεύουν φωτογραφίες, βίντεο και οποιονδήποτε άλλο τύπο αρχείων που μπορείτε να φανταστείτε.

Συχνά, μετά από σφάλμα υπολογιστή, μπορεί να χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε πολλά προγράμματα λόγω της αποτυχίας του σκληρού δίσκου. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε αυτά τα έγγραφα ή τις φωτογραφίες, έχουν χαθεί για πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε το MyPCBackup. Καθώς οι άνθρωποι μετακινούνται περισσότερο στην τεχνολογική εποχή και λιγότερο μακριά από απτά αντικείμενα, η απειλή γίνεται μεγαλύτερη.

Αποκατάσταση αρχείων

Η επαναφορά των αρχείων σας από το MyPCBackup είναι εύκολη από τον εκπληκτικά απλό πίνακα ελέγχου. Το MyPCBackup έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πλέγμα διακομιστών που επικοινωνεί με το Amazon S3.

Αυτό δίνει στους χρήστες τους εξαιρετικά γρήγορη ανάκληση των δεδομένων τους. Απλώς μεταβείτε στα αρχεία σας και βρείτε αυτά που θέλετε να ανεβάσετε, είναι τόσο εύκολο όσο το κλικ ενός κουμπιού. Δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστείτε και να αναζητήσετε ώρες προσπαθώντας να βρείτε τα αρχεία, όπως με κάποιες εφεδρικές εταιρείες, αυτό καθιστά τα πάντα φιλικά προς το χρήστη για όλους.

Όλοι πρέπει να εξασκηθούν κάνοντας μια δοκιμή επαναφοράς μερικές φορές. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να αντιδράσετε γρήγορα και να ξέρετε τι να κάνετε σε μια κρίση. Μπορείτε να επιλέξετε τα συγκεκριμένα αρχεία ή φακέλους που θέλετε να επαναφέρετε ή μπορείτε να επαναφέρετε όλα τα δεδομένα σας, η επιλογή εξαρτάται από εσάς.

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για τη μεταφόρτωση 1 ή 2 εγγράφων, αλλά όσο περισσότερα δεδομένα πρέπει να αποκατασταθούν, τόσο περισσότερο θα χρειαστεί. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά απλή προς τα εμπρός και ο καθένας πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει.

Χαρακτηριστικά & Πρόσθετα

Μπορείτε πάντα να μεταβείτε στη διαδικτυακή σύγκριση αντιγράφων ασφαλείας για να συγκρίνετε το MyPCBackup με άλλους παρόχους. Το MyPCBackup δεν φέρνει ακόμα επανάσταση στην αγορά αντιγράφων ασφαλείας και αποθήκευσης, σας προσφέρει μια ποικιλία χρήσιμων προσθηκών:

1. Κοινή χρήση αρχείων

Μπορείτε να μοιραστείτε επιλεγμένα αρχεία ή φακέλους με φίλους και συγγενείς. Αυτό καθιστά ιδιαίτερα εύκολο να μοιραστείτε τα πρόσφατα άλμπουμ φωτογραφιών σας σε μια επιλεγμένη ομάδα ατόμων. 

2. Συγχρονισμός αρχείων

Το MyPCBackup διαθέτει δυνατότητες τύπου Dropbox, όπως συγχρονισμό αρχείων, έτσι ώστε να έχετε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση σε οποιαδήποτε συσκευή. 

3. Εντοπίστε το φορητό υπολογιστή μου

Το MyPCBackup μπορεί να εντοπίσει τον φορητό υπολογιστή σας εάν έχει κλαπεί ή χαθεί. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να το ανακτήσετε. Το καλό είναι: αν δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον φορητό υπολογιστή σας τουλάχιστον τα αρχεία σας είναι ασφαλή. 

Τελική ετυμηγορία

Το MyPCBackup είναι ένας πολύ ισχυρός ανταγωνιστής στην αγορά αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud, αλλά έχει κάποια ελαττώματα. Κατά τη σύγκριση του MyPCBackup με άλλους παρόχους, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Παρόλο που προσφέρουν καλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, δεν ξεπερνούν μόνο τις πτυχές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, παρέχουν στους χρήστες τους διαδικτυακές δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και το κάνουν εξαιρετικά καλά. Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι δεδομένου του ταμπλό τους, είναι το πιο εύκολο περιβάλλον χρήστη. Ενημερώνουν συνεχώς το λογισμικό τους και με αυτές τις βελτιώσεις γίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα.

Το blog είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε συνδεδεμένοι με την εταιρεία και τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map