CloudAlly Review – Φέρτε τον δικό σας χώρο αποθήκευσης – Ενημερώθηκε το 2020

Επισκόπηση CloudAlly

Το CloudAlly έχει βγάλει ένα φύλλο από το βιβλίο του CloudBerry Backup και προσφέρει μια εφεδρική υπηρεσία όπου παρέχετε τον αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, είναι πιο ακριβό από την έμπνευσή του και έχει ορισμένα προβλήματα διεπαφής. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο CloudAlly για λεπτομέρειες.

Καλύτερες διαδικτυακές εφεδρικές κριτικές

Το CloudAlly είναι μια εταιρεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud που εδρεύει στο Ισραήλ. Ωστόσο, διαφέρει από τις περισσότερες υπηρεσίες στην καλύτερη συλλογή αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, επειδή δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας που βρίσκονται ήδη στο cloud. Οι πάροχοι υπηρεσιών Cloud έχουν ενσωματωμένο πλεονασμό και αντίγραφα ασφαλείας για τη δική τους αποκατάσταση καταστροφών, αλλά με το CloudAlly, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλλο επίπεδο προστασίας για τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών cloud διατηρούν τα διαγραμμένα αρχεία σας σε ένα φάκελο “κάδος απορριμμάτων”, αλλά δεν μπορούν να τα ανακτήσουν μόλις τα διαγράψετε από εκεί. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CloudAlly για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά των αρχείων που διατηρείτε με άλλες υπηρεσίες cloud.

Το CloudAlly ενσωματώνεται με πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες cloud για επιχειρήσεις και διαθέτει ισχυρή ασφάλεια και απόρρητο, το οποίο είναι υψίστης σημασίας, δεδομένου ότι πρόκειται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών επιχειρηματικών αρχείων σας.

Τούτου λεχθέντος, το σχήμα τιμολόγησης για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων από υπηρεσίες αποθήκευσης cloud είναι ακριβό εάν χρειαστεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών δεδομένων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, πιθανότατα θα χρειαστεί μόνο να αποθηκεύσετε τα κρίσιμα δεδομένα σας, τα οποία δεν θα πρέπει να απαιτούν πολύ εφεδρικό χώρο. Η βάση γνώσεων του CloudAlly μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση κοινών ζητημάτων και η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7.

Το CloudAlly είναι επίσης εύκολο στη χρήση, αλλά περιορίζεται σε έναν πελάτη ιστού. Οι λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς είναι απλές και γρήγορες. Εάν είστε περίεργοι για την υπηρεσία, μείνετε μαζί μας καθώς θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σε αυτήν την κριτική στο CloudAlly.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το κλασικό αντίγραφο ασφαλείας cloud βοηθά στην προστασία των δεδομένων στους προσωπικούς σας υπολογιστές και σε εξωτερικούς δίσκους. Μόλις τα αρχεία σας βρίσκονται στο cloud, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα σφάλματα του σκληρού δίσκου ή τα προβλήματα λογισμικού δεν θα σας κάνουν να τα χάσετε.

cloud-ally-υπηρεσίες

Το CloudAlly είναι ένα διαφορετικό θηρίο σε σύγκριση με τέτοιες υπηρεσίες. Δεν μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας ή άλλου υλικού. Αντ ‘αυτού, βοηθά στην προστασία των αρχείων σας που βρίσκονται ήδη σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive ή Box. Τα τρία πρώτα είναι ονόματα νοικοκυριών. Εάν δεν έχετε ακούσει για το τέταρτο, διαβάστε την κριτική μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Εάν δεν γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ αποθήκευσης στο cloud και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, διαβάστε την εξήγησή μας.

Εκτός από το Google Drive, το CloudAlly μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του Gmail, των επαφών σας, του Ημερολογίου Google, των Ιστότοπων Google, των Εργασιών Google και πολλών τομέων από το G Suite της Google. Ομοίως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του Office 365 Groups, του Microsoft Exchange και του Microsoft OneNote. Το OneNote είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων. Διαβάστε για αυτό στην κριτική μας στο OneNote.

Διατίθεται επίσης αντίγραφο ασφαλείας για το Microsoft SharePoint Online, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών, εγγράφων και βιβλιοθηκών. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για email IMAP και περιβάλλον Salesforce Production και Sandbox, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, συνημμένων, ροών συνομιλίας και τυπικών και προσαρμοσμένων αντικειμένων.

Εάν πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας βάσεων δεδομένων, μπορείτε να το κάνετε για τις βάσεις δεδομένων Amazon DynamoDB και Amazon SimpleDB.

Το CloudAlly παρέχει επίσης απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας και διατήρηση καθημερινών αρχείων. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε ένα τοπικό μηχάνημα, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο .zip από αυτό. Επιπλέον, το CloudAlly δεν διαγράφει ποτέ τα αρχεία σας, ώστε να μπορείτε πάντα να τα ανακτήσετε.

Τα νέα αντίγραφα ασφαλείας δεν αντικαθιστούν τα παλιά, ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε προηγούμενες εκδόσεις των αντιγράφων ασφαλείας σας. Έτσι λειτουργεί η έκδοση αρχείων με άλλες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με το αντίγραφο ασφαλείας του cloud και τις δυνατότητές του στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη αντιγράφων ασφαλείας.

Επισκόπηση δυνατοτήτων CloudAlly

Τιμολόγηση

Το CloudAlly διαθέτει ένα απλό πρόγραμμα τιμολόγησης που αποτελείται από σχέδια που μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας διαφόρων διαδικτυακών υπηρεσιών και βάσεων δεδομένων.

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης που παρέχεται από το Amazon S3. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, διαβάστε την κριτική μας στο Amazon S3. Όλα τα σχέδια CloudAlly έχουν επίσης κρυπτογράφηση AES 256-bit. Θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτό στην ενότητα “ασφάλεια”.

Το πρώτο πρόγραμμα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του Google Suite και του Microsoft Office 365 Exchange για $ 3 ανά χρήστη ανά μήνα. Εάν πληρώσετε για το έτος εκ των προτέρων, η τιμή μειώνεται στα 30 $ ανά χρήστη.

Το επόμενο σχέδιο μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας από υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για 2 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Το σχέδιο είναι ευέλικτο επειδή χρεώνεται ανά 5 GB, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα ή λιγότερα χρειάζεστε. Η συνδρομή ενός έτους μειώνει την τιμή στα 20 $ ανά χρήστη ανά μήνα για 5 GB. Δεν είναι πολύ, για να πούμε το λιγότερο, και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μόλις 100 GB θα σας κοστίσει 40 $ το μήνα.

Εάν χρειάζεστε πολύ χώρο με φθηνότερη τιμή, διαβάστε την καλύτερη απεριόριστη συλλογή αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα IMAP σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του email IMAP για 3 $ ανά χρήστη ανά μήνα ή 30 $ ανά χρήστη ανά έτος. Το πρόγραμμα Salesforce κοστίζει το ίδιο και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της παραγωγής Salesforce, των δεδομένων και των σχετικών αρχείων.

Τα δύο τελευταία σχέδια μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των βάσεων δεδομένων SimpleDB και DynamoDB για 12 $ ή 15 $ ανά μήνα, αντίστοιχα. Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά όλα τα προγράμματα έχουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν εγγραφείτε.

Ευκολία στη χρήση

Το CloudAlly δεν διαθέτει υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή. Αντ ‘αυτού, όλα γίνονται μέσω του προγράμματος-πελάτη Ιστού. Είναι σαφές και εύκολο στη χρήση. Το μενού στα αριστερά σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε στα αντίγραφα ασφαλείας, στη σελίδα ανάκτησης, στη χρέωση, στη δραστηριότητα λογαριασμού, στις ρυθμίσεις και στην υποστήριξη. Η εναλλαγή μεταξύ των σελίδων είναι γρήγορη.

cloud-ally-web-client

Στην επάνω δεξιά γωνία, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και να αποσυνδεθείτε. Η σελίδα “αντίγραφα ασφαλείας” είναι το σημείο όπου θα προσγειωθείτε κατά τη σύνδεσή σας και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα το αντίγραφο ασφαλείας σας. Θα μιλήσουμε περισσότερα για αυτό στην επόμενη ενότητα.

Η προσέγγιση του CloudAlly, στην οποία διαχειρίζεστε πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας από μία τοποθεσία, είναι παρόμοια με το CloudBerry Backup. Τούτου λεχθέντος, το CloudBerry Backup χρησιμοποιεί μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή, η οποία διαχειρίζεται πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους cloud που εξυπηρετούνται για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων από τον υπολογιστή και τις συσκευές σας. Με αυτόν τον τρόπο, είναι το αντίθετο του CloudAlly. Αν θέλετε αυτό, διαβάστε την κριτική CloudBerry Backup για να μάθετε περισσότερα.

Η προσθήκη μιας εφαρμογής smartphone θα ήταν ευπρόσδεκτη επειδή τότε θα μπορούσατε να ελέγξετε την κατάσταση των αντιγράφων ασφαλείας του cloud ή να ξεκινήσετε ένα εν κινήσει.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων & Αποκατάσταση

cloud-ally-create-backup-start

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για τα αρχεία σας είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο CloudAlly και να επιλέξετε μια υπηρεσία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από την αρχική σελίδα.

cloud-ally-authenticate-dropbox

Στη συνέχεια, πρέπει να δώσετε στο CloudAlly πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία. Το κάνετε αυτό εισάγοντας τα διαπιστευτήριά σας, χρησιμοποιώντας ένα διακριτικό OAuth ή ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε αυτήν την υπηρεσία. Οι διαθέσιμες μέθοδοι εξαρτώνται από την υπηρεσία. Επιλέξαμε το Dropbox Business και εισαγάγαμε τα διαπιστευτήριά μας στη σελίδα που άνοιξε όταν κάναμε κλικ στο κουμπί “ελέγχου ταυτότητας”.

cloud-ally-new-backup-επιλογές

Μετά από αυτό, θα δείτε τις επιλογές που μπορείτε να τροποποιήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας όταν προστεθεί ένας νέος χρήστης, κάτι που το καθιστά ευκολότερο αν έχετε πολλά από αυτά. Ωστόσο, μπορείτε να ξεκινήσετε μεμονωμένα αντίγραφα ασφαλείας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο αναπαραγωγής δίπλα σε ένα αντίγραφο ασφαλείας στο παράθυρο “λογαριασμός”.

Το CloudAlly εκτελεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στις 2 π.μ. UTC, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε από την πιο κάτω ενότητα. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έχει ρυθμιστεί ώστε να εκτελείται καθημερινά, αλλά μπορείτε να την εκτελείτε κάθε τρίτη ημέρα ή μία φορά την εβδομάδα.

Η ρύθμιση του αντιγράφου ασφαλείας σας είναι εύκολη και γρήγορη. Δεν χρειάζεται να παίζετε με τις ρυθμίσεις εάν δεν θέλετε.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη διαδικασία επαναφοράς, πρέπει να κάνετε κλικ στο “recovery” από το μενού στα αριστερά. Μόλις το κάνετε, θα δείτε μια σελίδα που παραθέτει τους ενεργούς λογαριασμούς σας. Μπορείτε να αναζητήσετε δημιουργημένες εργασίες ή να δημιουργήσετε μία κάνοντας κλικ στο παράθυρο “λογαριασμός”.

cloud-ally-restore-έναρξη

Επιλέξαμε τον λογαριασμό μας Dropbox Business και η επόμενη σελίδα μας έδειξε μια λίστα με αντίγραφα ασφαλείας που μπορούμε να επαναφέρουμε. Το μόνο διαθέσιμο αντίγραφο ασφαλείας ήταν αυτό που τρέξαμε χειροκίνητα, οπότε κάναμε κλικ στο εικονίδιο με το δεξί βέλος δίπλα του.

cloud-ally-restore-επιλογή-επιλογή

Το επόμενο παράθυρο σάς επιτρέπει να επαναφέρετε δεδομένα μέσω στιγμιότυπου ή ενός συγκεκριμένου αρχείου. Ένα στιγμιότυπο σάς επιτρέπει να επαναφέρετε ολόκληρο το αντίγραφο ασφαλείας από ένα καθορισμένο εύρος ημερομηνιών. Επιλέξαμε ένα στιγμιότυπο ξεκινώντας από το αρχικό μας αντίγραφο ασφαλείας και κάναμε κλικ στο κουμπί “συνέχεια” για να συνεχίσουμε τη διαδικασία.

cloud-ally-restore-λίστα

Μπορείτε να επιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να επαναφέρετε από την ακόλουθη σελίδα. Για εμάς, περιέχει μόνο ένα στιγμιότυπο. Μόλις επιλέξετε το στιγμιότυπο, μπορείτε να το επαναφέρετε στην υπηρεσία αποθήκευσης ή να το κατεβάσετε. Η επιλογή λήψης σάς επιτρέπει να εξάγετε τα αρχεία σας σε μορφή .zip σε Amazon S3, Microsoft Azure Blob, Box ή Dropbox.

cloud-ally-restore-λήψη

Δεν είναι δύσκολο να επαναφέρετε αρχεία, αλλά χρειάζεται πολλά βήματα. Θα προτιμούσαμε να έχουμε την επιλογή να επαναφέρουμε τα πάντα με ένα μόνο κλικ ή δύο ή τρία. Αυτό θα ήταν πιο γρήγορο από την τρέχουσα διαδικασία.

Ταχύτητα

Τα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να διαρκέσουν πολύ. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται εξαρτάται από το πόσα δεδομένα πρέπει να προστατεύσετε, αλλά σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, δεν έχει σημασία πόσο κοντά βρίσκεστε σε μια υπηρεσία που διατηρεί τα δεδομένα σας. Αντίθετα, είναι σημαντικό πόσο κοντά είναι οι διακομιστές του CloudAlly στους διακομιστές της υπηρεσίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάσαμε το CloudAlly με το Dropbox Business.

Το Dropbox Business βρίσκεται στη λίστα με τους καλύτερους παρόχους συγχρονισμού και κοινής χρήσης αρχείων εταιρειών, οπότε αν σας ενδιαφέρει, διαβάστε την κριτική μας για το Dropbox Business.

Για να δούμε πόσο γρήγορα είναι οι λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του CloudAlly, πραγματοποιήσαμε δοκιμές μεταφοράς και λήψης χρησιμοποιώντας έναν φάκελο με φερμουάρ 1 GB. Χρησιμοποιήσαμε μια σύνδεση Ethernet εκτός Βελιγραδίου, Σερβίας, με ταχύτητα λήψης 95,88 megabit ανά δευτερόλεπτο. Θεωρητικά, με αυτήν την ταχύτητα, η λήψη μας θα διαρκέσει περίπου ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.

Το CloudAlly δεν είναι εύκολο να συγκριθεί με άλλες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επειδή δεν μεταφορτώνει αρχεία από τον υπολογιστή σας, αλλά τα μεταφέρει από μια υπηρεσία cloud συνεργατών. Τούτου λεχθέντος, χρειάστηκε κατά μέσο όρο ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα για τη μεταφορά του κοινόχρηστου χώρου εργασίας του Dropbox Business, ο οποίος περιείχε τον δοκιμαστικό φάκελο 1 GB. Αυτό είναι υπέροχο αποτέλεσμα.

Η λειτουργία επαναφοράς είναι ένα διαφορετικό ζήτημα επειδή μπορούμε να συγκρίνουμε τον χρόνο της με τον θεωρητικό χρόνο που περιμένουμε. Κατά μέσο όρο, επτά λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, το CloudAlly δεν πλησίαζε ούτε το λεπτό και τα 30 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι αργό σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες, οι οποίες διαρκούν περίπου δύο λεπτά.

Πρώτη προσπάθεια: Δεύτερη προσπάθεια: Μέσος όρος:
Χρόνος μεταφοράς:00:01:1800:01:2200:01:20
Χρόνος λήψης:00:07:0000:07:3000:07:15

Ασφάλεια

Το CloudAlly αποθηκεύει δεδομένα στον χώρο αποθήκευσης Amazon S3 και τα κρυπτογραφεί χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES-256 bit. Το πρωτόκολλο SSL προστατεύει και κρυπτογραφεί δεδομένα κατά τη μεταφορά. Τα κλειδιά κρυπτογράφησης είναι μοναδικά για κάθε πελάτη και αποθηκεύονται με ασφάλεια. Επιπλέον, η χρήση ενός μοναδικού φακέλου Amazon S3 για κάθε πελάτη διασφαλίζει την απομόνωση δεδομένων.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος άμεσης πρόσβασης στα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας των πελατών σας. Είναι προσβάσιμη μόνο μέσω της πλατφόρμας CloudAlly. Επιπλέον, μόνο ο διαχειριστής δεδομένων μπορεί να διαχειριστεί αντίγραφα ασφαλείας του CloudAlly. Το προσωπικό του CloudAlly δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών και μόνο ένας περιορισμένος αριθμός μελών της ομάδας “πρέπει να γνωρίζουν” έχουν πρόσβαση σε κλειδιά παραγωγής για να μπορούν να λύσουν προβλήματα.

Τα κέντρα δεδομένων του CloudAlly είναι ασφαλή, σκληραίνουν και περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας. Επιπλέον, το CloudAlly είναι πιστοποιημένο με ISO 27001, το οποίο είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών. Το CloudAlly είναι επίσης συμβατό με HIPAA.

Δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε διαπιστευτήρια χρήστη CloudAlly στο σύστημα CloudAlly επειδή χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο OAuth για πρόσβαση βάσει άδειας. Το OAuth παρέχει μόνο τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται στο CloudAlly, ώστε να μπορεί να κάνει ό, τι χρειάζεται. Μπορείτε να ανακαλέσετε το OAuth ανά πάσα στιγμή ή να αποθηκεύσετε διαπιστευτήρια και να τα κρυπτογραφήσετε με κρυπτογράφηση AES-256 bit.

Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τον λογαριασμό σας.

Μυστικότητα

Το CloudAlly κάνει καλή δουλειά στην εξασφάλιση αρχείων και στον περιορισμό της πρόσβασης των εργαζομένων σε αυτά. Ωστόσο, εμβαθύνουμε στην πολιτική απορρήτου για να ελέγξουμε ύποπτες ρήτρες απορρήτου.

Όπως πολλές υπηρεσίες, το CloudAlly απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό που περιέχει προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα και επώνυμο και email. Χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσει την υπηρεσία της, να επικοινωνήσει μαζί σας, να σας πιστοποιήσει και να σας δώσει πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Μπορεί να μεταφέρει τα προσωπικά σας στοιχεία στο CloudAlly ή σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, αλλά μόνο για την παροχή υπηρεσιών σε εσάς. Επιπλέον, οι προσωπικές πληροφορίες μπορεί να μεταφερθούν σε άλλες χώρες.

Οι θυγατρικές και οι θυγατρικές μπορούν επίσης να λαμβάνουν προσωπικά και μη προσωπικά στοιχεία για την επεξεργασία τους για το CloudAlly. Το CloudAlly απαιτεί από αυτά τα μέρη να επεξεργάζονται τα δεδομένα σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του.

Το CloudAlly μπορεί επίσης να αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που υποβάλατε για συμμόρφωση με τους νόμους, την αποτροπή ζητημάτων ασφάλειας ή την προστασία ατόμων από βλάβες.

Η ιδιωτική κρυπτογράφηση δεν είναι διαθέσιμη, αλλά μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ανώτερων υπαλλήλων έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον παραγωγής που διατηρεί τις πληροφορίες των χρηστών. Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της CloudAlly μας ενημέρωσε ότι όλες οι εργασίες στο περιβάλλον παραγωγής καταγράφονται και ελέγχονται.

Πρωτόκολλο ασφάλειας CloudAlly

Όταν μια λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή επαναφοράς χρειάζεται προσοχή λόγω ενός ζητήματος που σχετίζεται με το αρχείο, η ομάδα του CloudAlly πρέπει πρώτα να ελέγξει την ανάγκη πρόσβασης στο αρχείο και, στη συνέχεια, να λάβει άδεια από τον κάτοχο των δεδομένων για πρόσβαση σε αυτό. Αυτή είναι μια καλή πρακτική και καθιστά την έλλειψη μηδενικής γνώσης ανεκτή.

Το CloudAlly διατηρεί τα εφεδρικά δεδομένα σας για όσο διάστημα διατηρείτε τη συνδρομή σας. Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, το CloudAlly θα διαγράψει τα αρχεία σας εντός δύο εβδομάδων. Εάν απενεργοποιήσετε το αντίγραφο ασφαλείας ενός χρήστη, αυτά τα δεδομένα θα διαγραφούν εντός μίας ημέρας.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας με την Amazon σε κέντρα δεδομένων ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπης ή Αυστραλίας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για όσους θέλουν να αποφύγουν το έργο PRISM του θείου Σαμ και τους περιγραμματικούς νόμους περί απορρήτου, όπως η πράξη CLOUD.

Το CloudAlly συμμορφώνεται επίσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, ο οποίος είναι ο ισχυρός ευρωπαϊκός νόμος για το απόρρητο των διαδικτυακών δεδομένων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν στον οδηγό GDPR.

Όλα αυτά είναι ο βασικός ναύλος για υπηρεσίες cloud. Δεν υπάρχουν αμφισβητήσιμες ρήτρες που μπορούν να βλάψουν το απόρρητό σας εδώ.

Υποστήριξη

Το CloudAlly διαθέτει ομάδα τεχνικής υποστήριξης που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Πριν επικοινωνήσετε μαζί τους, ωστόσο, μπορείτε να περιηγηθείτε στη βάση γνώσεων για μια λύση στο πρόβλημά σας.

cloud-ally-knowledgebase

Διαχωρίζεται σε διαφορετικά θέματα βοήθειας, αλλά εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση που περιηγείται σε αυτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης. Τα άρθρα είναι εύκολο να ακολουθηθούν και έχουν στιγμιότυπα οθόνης για να διευκολύνεται η ολοκλήρωση των λύσεων. Επιπλέον, υπάρχει μια ενότητα με βίντεο που σας βοηθούν να επιλύσετε κοινά προβλήματα.

Εάν η βάση γνώσεων δεν βοηθά, μπορείτε να στείλετε ένα email με την ερώτησή σας. Λάβαμε και λάβαμε μια απάντηση εντός 10 ωρών, η οποία δεν είναι τόσο γρήγορη όσο ορισμένες υπηρεσίες, αλλά εξακολουθεί να είναι γρήγορη. Όσοι έχουν ένα επείγον ζήτημα μπορούν να καλέσουν απευθείας την υποστήριξη. Διατίθενται τηλεφωνικές γραμμές ΗΠΑ, ΗΒ και Αυστραλίας.

Η ετυμηγορία

Το CloudAlly είναι μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Μπορεί να το χρειάζεστε ή όχι, ανάλογα με το πόσο εμπιστεύεστε εσείς στον πάροχο αποθήκευσης στο cloud ή στον πάροχο αντιγράφων ασφαλείας. Μπορεί επίσης να μην θέλετε να διατηρήσετε τα αυγά σας σε ένα καλάθι, οπότε είναι μια καλή λύση. Μπορείτε να το συνδέσετε με την υπηρεσία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να την αφήσετε να κάνει τα πάντα χωρίς να έχετε πολλές πληροφορίες από εσάς.

Εάν πρέπει να τροποποιήσετε κάτι, δεν θα χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια, επειδή η υπηρεσία είναι εύχρηστη. Είναι επίσης ασφαλές χάρη στα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, λειτουργίες που προστατεύουν τα διαπιστευτήριά σας και τα σκληρά κέντρα δεδομένων. Το CloudAlly φροντίζει επίσης για το απόρρητό σας.

Ωστόσο, δεν υπάρχει πελάτης κινητής τηλεφωνίας που θα το έκανε διαθέσιμο ενώ βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή σας. Οι τιμές του CloudAlly δεν είναι φθηνές αν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών αρχείων, αλλά είναι εντάξει εάν περιορίσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας στα πιο σημαντικά.

Τι πιστεύετε για το CloudAlly; Είναι κάτι που χρειάζεστε ή εμπιστεύεστε τον μηχανισμό αποκατάστασης καταστροφών που χρησιμοποιεί η υπηρεσία cloud σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me