Arq Backup Review – Ενημερώθηκε το 2020

Arq Backup Review

Το Arq Backup είναι μια καταπληκτική υπηρεσία που συνδέει με αρκετούς παρόχους αποθήκευσης, ώστε να έχετε μια πολύ ευέλικτη εμπειρία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. μπορείτε ακόμη και να πάτε παλιό σχολείο και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε μια φυσική μονάδα δίσκου. Δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο το CloudBerry, αλλά έρχεται με χαμηλότερη τιμή. Ελέγξτε την πλήρη κριτική μας Arq για τα υπέρ και τα κατά.


Καλύτερες διαδικτυακές εφεδρικές κριτικές

Το Arq Backup άρχισε να διαμορφώνεται στο μυαλό του δημιουργού του, Stefan Reitshamer, το 2009. Ήθελε μια εύκολη και αξιόπιστη εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά δεν μπόρεσε να το βρει εκείνη τη στιγμή, οπότε δημιούργησε μια. Αρχικά, επέλεξε το Amazon S3 ως εφεδρικό προορισμό επειδή είχε ισχυρή υποδομή και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση του Amazon S3.

Τώρα, το Arq Backup μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σε πολλές υπηρεσίες cloud και υπάρχει μια ξεχωριστή έκδοση που ονομάζεται Arq Cloud Backup και συνοδεύεται από δικό του χώρο cloud. Αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για macOS κατά τη στιγμή της σύνταξης, επομένως θα επικεντρωθούμε στην αρχική εφαρμογή Arq Backup που λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου για τον εφεδρικό σας χώρο.

Αυτοί οι αναγνώστες που είναι εξοικειωμένοι με την αγορά δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud ενδέχεται να θυμούνται το CloudBerry Backup και θα ήταν σωστό να τα συγκρίνουν, αλλά το Arq Backup δεν ταιριάζει αρκετά. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει λιγότερες επιλογές αποθήκευσης με τις οποίες μπορεί να συνδεθεί, κακή σχεδίαση εφαρμογών και έλλειψη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας. Εάν το CloudBerry Backup ακούγεται ενδιαφέρον, μάθετε περισσότερα για αυτό στην κριτική CloudBerry Backup.

Τούτου λεχθέντος, το Arq Backup έχει πλεονεκτήματα που περιλαμβάνουν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε τοπικό χώρο αποθήκευσης, όπως οποιονδήποτε από τους καλύτερους παρόχους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης, χωρίς όρια μεγέθους αρχείου, έκδοση αρχείων, ισχυρή κρυπτογράφηση και αυξητικά αντίγραφα ασφαλείας.

Εάν αυτό δεν έχει κλίση προς όφελος του Arq Backup και αναζητάτε μια λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης και είναι ευκολότερη στη χρήση από τις λύσεις «κέντρο ελέγχου αντιγράφων ασφαλείας cloud», συμβουλευτείτε την καλύτερη διαδικτυακή συλλογή αντιγράφων ασφαλείας για ιδέες. Διαφορετικά, παραμείνετε μαζί μας καθώς εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες σε αυτήν την κριτική Arq Backup.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Arq Backup

Χαρακτηριστικά

Το Arq Backup παρέχει ένα επιτραπέζιο πρόγραμμα-πελάτη που μπορείτε να συνδεθείτε σε πολλές επιλογές αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τους καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud, όπως το Dropbox, το Microsoft OneDrive και το Google Drive. Συνολικά, η Arq συνεργάζεται με οκτώ παρόχους, συμπεριλαμβανομένου του Wasabi. Το Wasabi είναι φθηνό, γρήγορο και επεκτάσιμο. Μπορείτε να μάθετε τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στην κριτική Wasabi.

Η σύνδεση σε ένα cloud storage σάς επιτρέπει να κάνετε απλό cloud storage σε online backup, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τις αυτόματες δυνατότητες προγραμματισμού, deduplication και επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας του Arq Backup. Εάν το κάνετε, τα αρχεία σας θα προστατεύονται από δυσλειτουργίες λογισμικού ή σφάλματα του σκληρού δίσκου. Επιπλέον, το Arq Backup διαθέτει ιδιωτική κρυπτογράφηση, για την οποία θα μιλήσουμε περισσότερο στην ενότητα ασφαλείας.

Το Arq Backup διατηρεί επίσης αποθηκευμένες όλες τις προηγούμενες εκδόσεις αρχείων. Αυτό είναι χρήσιμο γιατί μπορεί να σας προστατεύσει από ransomware, το οποίο μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας.

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολιτική εκδόσεων, αλλά η αποθήκευση πολλών εκδόσεων δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, επειδή το Arq Backup εκτελεί αυξητικά αντίγραφα ασφαλείας, μεταφέροντας μόνο τα τμήματα των αρχείων που άλλαξαν και όχι ολόκληρο το αρχείο. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι επίσης συνεχής, που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την ενημέρωση του αντιγράφου ασφαλείας σας.

Ο πελάτης δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας χωρίς εμπόδια και δεν περιορίζει το μέγεθος ή τον τύπο αρχείων που μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Ωστόσο, χρειάζεται περισσότερη δουλειά για τη ρύθμιση και τη διαχείριση από τις βασικές λύσεις, όπως το Backblaze. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού του Backblaze, διαβάστε την κριτική Backblaze. Το Arq Backup δεν διαθέτει τόσο πολλές δυνατότητες όσο το CloudBerry Backup ή το Duplicati.

Το Arq Backup μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στη συσκευή αποθήκευσης που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο, οπότε μπορείτε να εφαρμόσετε τον κανόνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 3-2-1 και να λάβετε τα οφέλη της τοπικής και απομακρυσμένης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Arq Backup για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στον διακομιστή SFTP. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το πρωτόκολλο SFTP, διαβάστε τον οδηγό FTP.

Σε αντίθεση με το CloudBerry Backup ή το Arq Backup, το Duplicati είναι δωρεάν. Αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το Duplicati. Αυτό που λείπει από το οπλοστάσιο των λειτουργιών του Arq Backup είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικόνων δίσκου και οι εφαρμογές για κινητά που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας εν κινήσει. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και την ηλεκτρονική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συμβουλευτείτε την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη αντιγράφων ασφαλείας.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών Arq

Arq Backup Λογότυποwww.arqbackup.com

139 $ ανά μήνα

Αντιγράφων ασφαλείας

Προγραμματιστής αντιγράφων ασφαλείας

Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αύξηση αντιγράφων ασφαλείας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εξωτερικού δίσκου

Αντίγραφο ασφαλείας NAS

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή

Υβριδική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για κινητές συσκευές

Απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Απεριόριστες συσκευές

Ταχύτητα

Αντιγραφή αρχείου επιπέδου μπλοκ

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλαπλών νημάτων

Επαναφέρω

Υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών

Πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης

Πρόσβαση σε εφαρμογές για κινητά

Εκδόσεις

Διαγραφή αρχείου

Ασφάλεια

Ιδιωτική κρυπτογράφηση

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης
TLS

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
AES 256-bit

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Σκληρυμένα κέντρα δεδομένων

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης
α / α

Συμβατό με HIPPA

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Κοινή χρήση αρχείων

Συγχρονισμός συσκευής

Δωρεάν δοκιμή
30

Τιμολόγηση

Μπορείτε να αγοράσετε το Arq Backup με εφάπαξ χρέωση 49,95 $. Αυτό σας δίνει μια εφικτή, μεταβιβάσιμη άδεια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον υπολογιστή ή τον διακομιστή σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για το Arq Backup, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για να δείτε πώς λειτουργεί.

Είπαμε ότι το Arq Backup δεν συνοδεύεται από χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, αλλά είναι σημαντικό να τονιστεί γιατί σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή αγορά και αυτό θα απαιτεί μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Αν και αυτό μπορεί να απομακρύνει ορισμένους χρήστες, άλλοι θα επωφεληθούν επειδή η προσέγγιση καθιστά το Arq Backup πιο ευέλικτο. Αντί να είναι απατηλή, η προσέγγιση παρέχει στο Arq Backup μεγαλύτερη ευελιξία από τις επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, όπως το Carbonite και το IDrive.

Το Arq Backup διαθέτει οκτώ επιλογές cloud διαθέσιμες αυτή τη στιγμή: Amazon Drive, Amazon S3, Amazon Glacier, Dropbox, Google Drive, Google Cloud Storage, Backblaze B2, Microsoft OneDrive, Wasabi και οποιονδήποτε διακομιστή συμβατό με Amazon S3. Εάν δεν ξέρετε ποιο θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, η καλύτερη Arq διατηρεί μια σελίδα για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Πολλές από αυτές τις λύσεις βρίσκονται στην καλύτερη λίστα σύγκρισης αποθήκευσης cloud, οπότε συμβουλευτείτε την εάν πρέπει να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες. Άλλοι είναι αυτό που είναι γνωστό ως λύσεις υποδομής ως υπηρεσία. Έχουμε τα καλύτερα από αυτά στο καλύτερο cloud IaaS για άρθρο φιλοξενίας αρχείων.

Οι περισσότεροι χρήστες θα πάνε καλά με την επιλογή του Arq Backup, αλλά δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο οι πάροχοι 60-plus που διατίθενται με το CloudBerry Backup. Πρέπει επίσης να πληρώσετε μόλις 29,99 $ για την άδεια CloudBerry Backup για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ευκολία στη χρήση

arq-desktop-client

Οι υπολογιστές-πελάτες του Arq Backup είναι διαθέσιμοι για Windows και macOS. Η εγκατάσταση δεν διαρκεί πολύ και μόλις ξεκινήσετε τον πελάτη, θα σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση του προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ο οδηγός όμως δεν είναι εξαντλητικός. Θα χρειαστεί να αλλάξετε πολλές ρυθμίσεις αργότερα.

Ο πελάτης είναι απλός στη χρήση αν έχετε τεχνικές γνώσεις, αλλά αισθάνεται σαν προϊόν της δεκαετίας του ’90. Δεν θα εντυπωσιαστείτε ούτε με το πόσο ελκυστικό είναι. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα αναπτυσσόμενα μενού στο επάνω μέρος του παραθύρου ή την πλευρική γραμμή για να αλληλεπιδράσετε με την εφαρμογή.

Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με τα μεγάλα πολύχρωμα κουμπιά και τις λειτουργίες με ένα κλικ που περιμένουμε από πιο διαισθητικές λύσεις στην αγορά αντιγράφων ασφαλείας cloud. Εάν δεν θέλετε να εργαστείτε για να διατηρήσετε το εφεδρικό σας πρόγραμμα, θα πρέπει να επιλέξετε μια υπηρεσία όπως το Backblaze ή το Carbonite, και οι δύο παρέχουν χώρο αποθήκευσης.

Ωστόσο, εάν θέλετε να επιλέξετε και να διαμορφώσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας, το CloudBerry Backup σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές, είναι πιο φιλικό προς το χρήστη και φαίνεται πιο ελκυστικό.

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας σας όταν είστε μακριά από τον υπολογιστή σας, επειδή το Arq Backup δεν διαθέτει εφαρμογές για κινητά. Αν θέλετε αυτό και θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας για κινητά, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε το IDrive. Σε αντίθεση με τις περισσότερες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μπορεί να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων κινητής τηλεφωνίας εκτός από φωτογραφίες και βίντεο. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αναθεώρηση IDrive.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων & Αποκατάσταση

Αφού εγκαταστήσετε το Arq Backup, θα πρέπει να επιλέξετε έναν εφεδρικό προορισμό.

arq-cloud-προορισμοί

Όπως είπαμε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οκτώ επιλογές αποθήκευσης cloud. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας SFTP στον δικό σας διακομιστή, καθώς και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου ή συσκευή NAS.

arq-cloud-setup

Για τις δοκιμές μας, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μας στο Google Drive. Η σύνδεση σε αυτό είναι απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας Google και να δώσετε στο Arq Backup άδεια για πρόσβαση στη μονάδα δίσκου σας.

arq-κρυπτογράφηση-κωδικός πρόσβασης

Μετά από αυτό, πρέπει να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης κρυπτογράφησης. Το Arq Backup δεν θα το ξέρει, μόνο εσείς θα το κάνετε και εξαιτίας αυτού, θα χάσετε την πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας σας εάν το ξεχάσετε.

Από προεπιλογή, το Arq Backup επιλέγει τη μονάδα δίσκου C για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να το αλλάξετε και να τροποποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εάν θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε αρχεία αποκλεισμού από το αντίγραφο ασφαλείας σας κατά επέκταση ή κατά όνομα αρχείου ή φακέλου. Αυτό που λείπει είναι μια επιλογή για να επιλέξετε τους πιο συνηθισμένους τύπους αρχείων ή φακέλους για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

arq-προορισμός-επιλογές

Το Arq Backup εκτελεί αντίγραφα ασφαλείας κάθε ώρα, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα από το παράθυρο προτιμήσεων προορισμών κάνοντας διπλό κλικ στον προορισμό σας ή επιλέγοντας τον προορισμό και κάνοντας κλικ στο κουμπί “επεξεργασία”. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε να εκτελούνται σε διαστήματα ενός συγκεκριμένου αριθμού ωρών, σε μια συγκεκριμένη ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή χειροκίνητα.

Το παράθυρο προχωρημένων προτιμήσεων σάς επιτρέπει να ορίσετε μια επιλογή που ονομάζεται “λεπτά αντίγραφα ασφαλείας από ωριαία έως καθημερινή έως εβδομαδιαία”. Εάν το κάνετε αυτό, η Arq θα αποθηκεύσει όλα τα ωριαία αντίγραφα ασφαλείας σας τις τελευταίες 24 ώρες, όλα τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας από τον προηγούμενο μήνα και τα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας έως ότου επιτευχθεί το όριο αποθήκευσης που έχετε ορίσει.

Το Arq Backup εκτελεί αυτόματα τη διαδικασία αντιγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι το ίδιο περιεχόμενο αρχείου δεν θα αποθηκευτεί πολλές φορές.

Για να επαναφέρετε αρχεία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιεραρχία επαναφοράς στην πλευρική γραμμή στα αριστερά. Μόλις βρείτε τα αρχεία που θέλετε να επαναφέρετε, πρέπει να κάνετε κλικ στη συγκεκριμένη επαναφορά από το κεντρικό τμήμα. Τα αρχεία σας θα εμφανιστούν στο κέντρο του παραθύρου. Επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί “επαναφορά” κοντά στο κάτω μέρος. Η όλη διαδικασία αισθάνεται αδέξια και θα μπορούσε να είναι πιο φιλική προς τον χρήστη.

Ταχύτητα

Τα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να διαρκέσουν πολύ, ανάλογα με το πόσα δεδομένα πρέπει να προστατεύσετε και πόσο κοντά είστε σε έναν διακομιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό σημαίνει διακομιστή από το Google Drive. Λόγω του παγκόσμιου δικτύου της Google, οι ταχύτητες είναι συνήθως γρήγορες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την απόδοση του Google Drive στην κριτική μας στο Google Drive.

Για να αξιολογήσουμε το Arq Backup, πραγματοποιήσαμε δοκιμές μεταφόρτωσης και λήψης χρησιμοποιώντας έναν φάκελο με φερμουάρ 1 GB. Χρησιμοποιήσαμε σύνδεση WiFi εκτός Βελιγραδίου, Σερβίας, με ταχύτητα μεταφόρτωσης 6 megabit ανά δευτερόλεπτο και ταχύτητα λήψης 100 Mbps.

Πρώτη προσπάθεια: Δεύτερη προσπάθεια: Μέσος όρος
Χρόνος μεταφόρτωσης00:25:1000:26:1600:25:43
Ώρα λήψης00:15:2400:15:1900:15:23

Η μέση ταχύτητα για μεταφόρτωση 1 GB ήταν 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, κάτι που είναι εξαιρετικό, δεδομένου ότι ορισμένες υπηρεσίες χρειάζονται περίπου μια ώρα. Μόλις ολοκληρώσετε την αρχική σας μεταφόρτωση, τα πράγματα θα κινηθούν ακόμη πιο γρήγορα χάρη στον αλγόριθμο αντιγραφής αρχείων μπλοκ Arq Backup, ο οποίος μεταφέρει μόνο τα αλλαγμένα τμήματα των ήδη μεταφορτωμένων αρχείων.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής λήψης δεν είναι τόσο όμορφα. Ο Arq Backup διήρκεσε 15 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, κάτι που είναι πολύ πιο αργό από το λεπτό που θα έπρεπε.

arq-speed-επιλογές

Εάν το Arq καταλαμβάνει πολύ μεγάλο εύρος ζώνης, μπορείτε να το γκάζι ορίζοντας ένα όριο ή κάνοντάς το να επιβραδύνεται όταν χρησιμοποιείτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο για άλλους σκοπούς.

Ασφάλεια

Όπως αναφέρθηκε, το Arq Backup σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον δικό σας κωδικό πρόσβασης για να δημιουργήσετε ένα κλειδί κρυπτογράφησης, που σημαίνει ότι έχει ιδιωτική κρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι τα αρχεία σας θα ανακαλυφθούν πριν φύγετε από τον υπολογιστή σας και θα κρυπτογραφηθούν έως ότου τα επαναφέρετε.

Με αυτόν τον τρόπο, ανεξάρτητα από την υπηρεσία αποθήκευσης που χρησιμοποιείτε, δεν θα μπορεί να διαβάσει ή να σαρώσει τα αρχεία σας. Το επίπεδο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται είναι AES 256-bit.

Το Arq Backup χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για την προστασία των αρχείων σας κατά τη μεταφορά. Ένα παράδειγμα απειλών που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μεταφοράς είναι η επίθεση man-in-the-middle.

Αυτά είναι όλα τα μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιεί η Arq Backup. Πέρα από αυτά, το επίπεδο ασφάλειας και απορρήτου που λαμβάνετε εξαρτάται από τον πάροχο αποθήκευσης που χρησιμοποιείτε. Όλοι οι διαθέσιμοι πάροχοι αποθηκεύουν δεδομένα σε διακομιστές RAID σε ασφαλή κέντρα δεδομένων που μπορούν να αντέξουν φυσικές καταστροφές και φυσικές και εικονικές επιθέσεις. Τα δεδομένα σας θα πρέπει να είναι ασφαλή ανεξάρτητα από την υπηρεσία που θα επιλέξετε.

Μυστικότητα

Η ιδιωτική κρυπτογράφηση θα αποτρέψει οποιονδήποτε να διαβάσει τα αρχεία σας, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε γι ‘αυτό, αλλά ελέγξαμε την πολιτική απορρήτου της Arq Backup για ύποπτες ρήτρες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας πληροφοριών.

Η πολιτική απορρήτου είναι σύντομη και σαφής. Λέει ότι το Arq Backup συλλέγει προσωπικά στοιχεία όταν τα παρέχετε και όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Παρέχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσης email, κατά την εγγραφή σας. Όταν αγοράζετε άδεια από το ηλεκτρονικό κατάστημα Arq Backup, δίνετε τα στοιχεία του οικονομικού σας λογαριασμού, αλλά το Arq Backup δεν τα αποθηκεύει.

Το Arq Backup λαμβάνει επίσης πληροφορίες όταν επικοινωνείτε μαζί του, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο αριθμός τηλεφώνου και άλλα δεδομένα που επιλέγετε να παρέχετε.

Όπως πολλές υπηρεσίες, το Arq Backup ενδέχεται να συλλέγει ορισμένες πληροφορίες αυτόματα από τη συσκευή σας. Οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν διεύθυνση IP, τύπο προγράμματος περιήγησης, πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, λειτουργικό σύστημα και άλλα.

Το Arq Backup χρησιμοποιεί στοιχεία επικοινωνίας για αποδείξεις αγοράς μέσω email, ειδοποιήσεις ενημέρωσης λογισμικού, ειδοποιήσεις ενημέρωσης ασφαλείας και μερικά χρήσιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσετε. Μπορεί επίσης να στέλνει μηνύματα προώθησης κατά καιρούς. Υπόσχεται να μην πουλήσει τις πληροφορίες σας σε τρίτους.

Η νομική βάση για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών έχει ως εξής:

«Ωστόσο, συνήθως θα συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία από εσάς μόνο (i) όπου χρειαζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία για να πραγματοποιήσουμε μια σύμβαση μαζί σας. (ii) όταν η επεξεργασία είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας, ή (iii) όπου έχουμε τη συγκατάθεσή σας να το πράξουμε. Έχουμε έννομο συμφέρον να αναπτύξουμε τις Υπηρεσίες μας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο απαιτείται για να το παρέχουμε, για παράδειγμα όταν απαντάμε στα ερωτήματά σας, βελτιώνοντας το λογισμικό μας ή αναλαμβάνουμε μάρκετινγκ. “

Εάν δεν σας αρέσουν αυτές οι πρακτικές, μπορείτε να διαγραφείτε από τη λήψη συγκεκριμένων μηνυμάτων προώθησης. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τα cookie εάν είστε εντάξει με ορισμένες πτυχές του Arq Backup να μην λειτουργούν. Μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Το Arq Backup διατηρεί προσωπικά στοιχεία που συλλέγει από εσάς μόνο εάν έχει μια συνεχή και νόμιμη επιχείρηση που πρέπει να το πράξει. Αυτό συμβαδίζει με τον τρόπο λειτουργίας των περισσότερων υπηρεσιών και δεν βρήκαμε ύποπτες ρήτρες.

Υποστήριξη

τεκμηρίωση arq

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρεχόμενη τεκμηρίωση για να λάβετε βοήθεια σχετικά με το πρόβλημά σας. Δεν διαθέτει πολλά άρθρα, αλλά είναι ξεκάθαρα, έχουν στιγμιότυπα οθόνης και είναι εύκολο να ακολουθηθούν. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή αναζήτησης. Εάν τα άρθρα δεν βοηθούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να στείλετε ένα email στο [email protected] Ο Arq Backup λέει ότι προσπαθεί να απαντήσει σε email εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Στείλαμε ένα email με ερωτήσεις για να το δοκιμάσουμε και η απάντηση ήρθε σε 10 ώρες.

Δεν διατίθενται άλλες μορφές υποστήριξης, όπως συνομιλία, φόρουμ χρηστών και τηλέφωνο.

Η ετυμηγορία

Παρά την ξεχωριστή εντύπωση ότι το Arq Backup σχεδιάστηκε από το χέρι ενός μηχανικού, είναι ένα αξιοπρεπές εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές, επομένως σας συνιστούμε να περιηγηθείτε στις διαδικτυακές εφεδρικές κριτικές για ιδέες.

Υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μεταξύ αυτών των κριτικών, όπως το Zoolz Home Backup, το Acronis True Image και άλλα που έχουμε αναφέρει, πιθανότατα θα κοστίσουν λιγότερα χρήματα μόλις λάβετε υπόψη το κόστος αποθήκευσης.

Εάν χρειάζεστε ένα εργαλείο με παρόμοιες δυνατότητες, μεταβείτε στο CloudBerry Backup. Εάν είστε χρήστης macOS, διαβάστε το άρθρο Time Machine vs. Arq Backup vs. Duplicati vs. CloudBerry Backup.

Θα θέλαμε να μάθουμε για τις εμπειρίες σας με το Arq Backup, οπότε μην διστάσετε να δημοσιεύσετε σχόλια. Εάν χρησιμοποιείτε άλλο εργαλείο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, θα θέλαμε να μάθουμε και αυτό. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map