Αναθεώρηση AltDrive – Ανεπαρκής υπηρεσία – Ενημερώθηκε το 2020

Κριτική AltDrive

Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αρχειοθέτηση δεδομένων. Δεν διαθέτει μερικές δυνατότητες προσαρμογής. Συνολικά, είναι εύκολο στη χρήση.


Προσοχή: Σημαντική ενημέρωση!

Σχέδια τιμολόγησης AltDrive

Για ποιον είναι το AltDrive?

Οι κατασκευαστές του AltDrive αναγνωρίζουν ότι στον σημερινό, συνεχώς συνδεδεμένο, über κόσμο, η ζωή πραγματοποιείται εξίσου στο διαδίκτυο όσο και εκτός. Αυτό σημαίνει ότι η διαθεσιμότητα ενός απλού, αποτελεσματικού και προσβάσιμου μέσου για την ασφάλεια, την αποθήκευση και την ανάκτηση των δεδομένων είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Ακόμα, παρόλο που η ασφάλεια και η αποθήκευση δεδομένων ενώνουν την πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα, η εταιρεία πίσω από το AltDrive κατανοεί ότι οι ίδιοι οι χρήστες και τα δεδομένα που δημιουργούν αυτοί οι χρήστες είναι μόνο μονολιθικά – και για αυτό το πρόγραμμα έρχεται τόσο σε εταιρικές όσο και σε ατομικές / οικιακές επαναλήψεις χρηστών.

Τώρα, το καλό είναι ότι το AltDrive προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία σας. Δεν πιστεύετε ότι είναι δυνατό; Ίσως θελήσετε να δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις απεριόριστες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο ή να χρησιμοποιήσετε το γράφημα σύγκρισης αποθήκευσης cloud. Το απεριόριστο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας σας απαλλάσσει από το να ανησυχείτε για το πόσα δεδομένα έχετε ή θα δημιουργήσετε στο μέλλον. Γνωρίζετε πάντα ότι υπάρχει αρκετός χώρος στους διακομιστές του AltDrive χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε περισσότερα. 

Ακούγεται πολύ καλή συμφωνία; Διαβάστε παρακάτω για να λάβετε όλες τις λεπτομέρειες. 

Εναλλακτικές λύσεις για το AltDrive

AltDrive Αρχική σελίδα

Το AltDrive Home είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται – ένα απλό βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων για τον ιδιώτη και τον πελάτη μικρών επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις απαιτήσεις του. Τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία.

Είτε πρόκειται για άλμπουμ φωτογραφιών της γιαγιάς, βιβλιοθήκες iTunes των εφήβων σας, είτε για τη δική σας διατριβή Masters, το AltDrive Home παρέχει ένα κομψό, χωρίς φασαρία μέσο για να τα διατηρείτε όλα ασφαλή και προσβάσιμα. Δεν έχει σημασία ούτε σε ποιο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε. Όσον αφορά αυτό, οι Mac και οι υπολογιστές μπορούν να παίξουν όμορφα… και όχι μόνο ο ένας με τον άλλο, αλλά και με το Linux.

Το AltDrive προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες όπως το Backblaze και άλλες απεριόριστες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Στις δοκιμές μας, απέδωσε πολύ καλά σε σύγκριση με τις ταχείες μεταφορτώσεις των αρχείων σας και την ομαλή λειτουργία στο παρασκήνιο. 

85

Τα σχέδια στην αρχική γραμμή AltDrive περιλαμβάνουν χρυσό (αποθήκευση, ασφάλεια και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας / ανάκτηση αρχείων σε ένα μηχάνημα) για 4,95 USD / μήνα. ή 44,50 $ / έτος, και το AltDrive Platinum, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του πακέτου Gold, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα χώρου για έως και τρεις υπολογιστές ή / και άλλες συσκευές.

Εάν ένας υποψήφιος χρήστης διαπιστώσει ότι κάθε δεκάρα πραγματικά μετράει στην αναζήτησή του για την καλύτερη λύση στις ανάγκες του, θα βρει το επίπεδο Platinum την καλύτερη αξία της εταιρείας, με μηνιαία πακέτα να κοστίζουν 9,95 δολάρια ΗΠΑ, ενώ τα ετήσια προγράμματα ορίζονται στα 99,50 $ ή απλά μαλλιά πάνω από δύο δολάρια το μήνα.

Όσον αφορά το σύνολο δυνατοτήτων του AltDrive Home, το “στιβαρό” είναι ίσως η καλύτερη λέξη που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει για να το περιγράψει. Υπάρχει το ζήτημα της ασφάλειας, για παράδειγμα: η διπλή κρυπτογράφηση SSD / AES 256-bit του AltDrive, τα πρωτόκολλα εξουσιοδότησης που χρησιμοποιούν κλειδιά που δημιουργούνται από το χρήστη και η αποκρυπτογράφηση της συσκευής-στόχου διασφαλίζουν ότι ακόμη και τα πιο ευαίσθητα αρχεία παραμένουν ασφαλή τόσο στα μηχανήματά σας όσο και στα AltDrive’s δικούς του διακομιστές.

Τα πακέτα του AltDrive Home διαθέτουν απεριόριστη χωρητικότητα και ένα παράθυρο διατήρησης δύο μηνών, ενώ ο μοναδικός αλγόριθμος παρακολουθεί τις αλλαγές και τις υποστηρίζει σταδιακά, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητα πρόσβασης για τον τελικό χρήστη. Φυσικά, αυτές δεν είναι οι μόνες διαθέσιμες δυνατότητες με το AltDrive Home, αλλά μια σχεδόν πλήρης λίστα θα ήταν σχεδόν αδύνατο να δοθεί σε αυτήν τη σύντομη κριτική. Ο χρήστης ενθαρρύνεται να εκμεταλλευτεί τη δωρεάν δοκιμή AltDrive, η οποία διαρκεί 30 ημέρες και είναι αρκετός χρόνος για να εξερευνήσει όλα όσα έχει να προσφέρει το σύστημα AltDrive.

AltDrive Biz

AltDrive Business – Για σοβαρούς επιχειρηματίες και μικρές επιχειρήσεις

Είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής μιας επιχείρησης μεσαίου μεγέθους έως το Fortune 500; Ίσως είστε διαχειριστής συστήματος υπεύθυνος για τις τεχνολογικές καθημερινές λειτουργίες μιας τέτοιας οντότητας. Εάν ναι, γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη και αξιόπιστη πρόσβαση στα αρχεία και τα προγράμματα σας. Το AltDrive ίσως είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Ας δούμε γιατί. 

Εκτός από όλες τις δυνατότητες που συζητήθηκαν παραπάνω στην ενότητα AltDrive Home (και τις πολλές που δεν ήταν, αλλά παρέχονται στάνταρ σε αυτό), το AltDrive Biz διαθέτει το δικό του σύνολο συγκεκριμένων και μοναδικών χαρακτηριστικών εταιρικής ποιότητας.

Για παράδειγμα, οι πελάτες του AltDrive Biz απολαμβάνουν μηδενικά όρια στο εύρος ζώνης, τους ρυθμούς μεταφοράς και ούτω καθεξής, καθώς και χωρίς περιορισμούς αρχείων. Αυτό που χρειάζεστε είναι αυτό που χρειάζεστε και το AltDrive είναι εκεί για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε, ανεξάρτητα από το τι είναι, ποιο μέγεθος μπορεί να είναι ή ποιο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε. Στο ίδιο πνεύμα, οι τιμές αποθήκευσης και μεταφοράς είναι πολύ ανταγωνιστικές. Οι τιμές για απλή αποθήκευση είναι περίπου δεκαπέντε σεντ (USD) ανά μήνα, ενώ η διαχείριση ολόκληρων μηχανημάτων μπορεί να διαχειρίζεται μόνο βόρεια 3 $ USD ανά μήνα. 

Ασφάλεια

Φυσικά, η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας σε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο πληροφοριών, γι ‘αυτό το επιχειρηματικό επίπεδο του προϊόντος AltDrive χρησιμοποιεί διπλή κρυπτογράφηση SSL / AES 256-bit, ασφαλείς εγκαταστάσεις αποθήκευσης εκτός ιστότοπου με περιττές δυνατότητες ασφαλείας (ράφια διακομιστή σε κλουβιά, πολλαπλά επίπεδα παρακολούθησης, κλπ.), και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, οι διαχειριστές συστήματος μπορούν μικρόΔημιουργήστε προφίλ προσαρμοσμένης πρόσβασης τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο ομάδας, το καλύτερο να ελέγχει ποιος μπορεί να δει και να αλληλεπιδράσει με αυτό. Η διατήρηση δεδομένων είναι περιττή, με προεπιλεγμένα παράθυρα διαγραφής για 30 ημέρες, επτά χρόνια και ανοιχτά – δηλαδή, τα δεδομένα σας παραμένουν για πάντα. Όποια κι αν επιλέξετε, τα δεδομένα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας σε έναν εντελώς ξεχωριστό διακομιστή. Η απώλεια αυτού που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς και τους πελάτες σας δεν χρειάζεται πλέον να φοβηθείτε. 

Όπως και με την υπηρεσία AltDrive Home, μια εξαντλητική λίστα χαρακτηριστικών είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μια αναθεώρηση αυτού του τύπου. Η περιέργεια ενός υποψήφιου πελάτη μπορεί να μετριαστεί καλύτερα με τη χρήση της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών που διατίθεται σε όλους τους νέους πελάτες.

Σχετικά με το AltDrive

Η εταιρεία AltDrive ιδρύθηκε το 2005. Όπως συμβαίνει τόσο συχνά στην τεχνολογική πρόοδο, ο ιδρυτής της – ένας μηχανικός – είδε τη δική του ανάγκη για μια απλή, ασφαλή λύση στο τεταρτημόριο αποθήκευσης αρχείων του και αποφάσισε να κάνει κάτι γι ‘αυτό.

Οκτώ χρόνια αργότερα, αυτό το κάποτε ταπεινό ξεκίνημα τρέχει στο μαύρο και καλύτερο από ποτέ, κάτι που δεν είναι μικρό σε μια πόλη όπως το Σιάτλ – απλώς ρωτήστε όλες τις εταιρείες που η πόλη έχει μασήσει και φτύνει! Απλώς θα σας δείξει τι μια εταιρεία χτίστηκε πάνω σε ένα ήθος να βοηθάει τους άλλους να πετύχουν.

Αντιγράφων ασφαλείας & Επαναφέρω

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε αρχεία με το AltDrive

Φυσικά το πιο σημαντικό μέρος για μια διαδικτυακή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι το πόσο καλά δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Αλλά η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν είναι αρκετή εάν η διαδικασία αποκατάστασης είναι ελαττωματική, μπορείτε να ξεχάσετε τα φανταχτερά χαρακτηριστικά και τα ωραία προνόμια ασφαλείας. 

Το AltDrive δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας τόσο του αυτόματου όσο και του hands-off, και μπορεί να γίνει είτε με ένα πρόγραμμα που καθορίζεται από τον χρήστη είτε αλλιώς απλώς αφήνεται στις αυτόματες προεπιλογές προγράμματος.

Η επαναφορά αρχείων είναι εξίσου διαισθητική – απλώς επιλέξτε οτιδήποτε από μεμονωμένα αρχεία σε ολόκληρο το μηχάνημά σας και το AltDrive θα χειριστεί τα υπόλοιπα και όλα υπό αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Οι χρήστες μπορούν απλώς να απολαύσουν ένα φλιτζάνι καφέ ή να κάνουν χαλάρωση στο Facebook και να αφήσουν το AltDrive να κάνει τα πράγματα στο παρασκήνιο, με τους περισσότερους χρήστες να μην αναφέρουν σημαντική καθυστέρηση ή πτώση στις ταχύτητες του Διαδικτύου. Είναι τόσο κοντά στο ένα κλικ όσο μπορεί να πάρει μια ενέργεια. 

Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το AltDrive λειτουργεί άψογα, αποκαθιστώντας τα δοκιμαστικά αρχεία μας χωρίς σημαντικά συμβάντα. 

Τελική ετυμηγορία

Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει πληθώρα βοηθητικών προγραμμάτων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στην αγορά σήμερα. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς υποφέρουν από διάφορους περιορισμούς, μερικοί από τους οποίους μπορεί να είναι αρκετά σοβαροί.

Το AltDrive προσπαθεί να είναι προσβάσιμο σε όλους, είτε νέους είτε μεγάλους, πλούσιοι ή όχι, μεγάλα biz ή μικρά τηγανητά, και η υπηρεσία τους αντικατοπτρίζει αυτό. Η κατώτατη γραμμή είναι η εξής: Μπορεί να μην μείνετε μαζί τους για πάντα, αλλά εάν αναζητάτε μια προσιτή, πλούσια σε χαρακτηριστικά, κομψή λύση για τις ανάγκες αποθήκευσης αρχείων, ασφάλειας και πρόσβασης που θα λειτουργήσει για εσάς ανεξάρτητα από το ποιος είστε (και κάτι που δεν θα κάνει το πορτοφόλι σας να αναστατώνει κατά την κακή σας μεταχείριση), τότε θα πρέπει σίγουρα να ρίξετε μια ματιά στο AltDrive. 

Εναλλακτικές λύσεις για το AltDrive

 • «
 • {αριθμός σελίδας}
 • »

Προμηθευτής
βαθμολογία cloudwards
$ ανά μήνα

κορυφαίες δυνατότητες
Περισσότερο

 1. 1
 2. AltDriveΛογότυπο AltDrive
  www.altdrive.com
 3. 371 $
  Εξοικονομήστε 17% / μήνα
  • Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Αύξηση αντιγράφων ασφαλείας
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εξωτερικού δίσκου
  • Αντίγραφο ασφαλείας NAS
  • Απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Εκδόσεις
  • Ιδιωτική κρυπτογράφηση
 4. Επισκεφτείτε το AltDriveAltDrive Review
 1. 2
 2. JustCloudΛογότυπο JustCloud
  www.justcloud.com
 3. 761 $
  Εξοικονομήστε 29% / μήνα
  • Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Αύξηση αντιγράφων ασφαλείας
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εξωτερικού δίσκου
  • Αντίγραφο ασφαλείας NAS
  • Απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Εκδόσεις
  • Ιδιωτική κρυπτογράφηση
 4. Επισκεφθείτε την κριτική JustcloudJustcloud
 1. 3
 2. CrashPlan για μικρές επιχειρήσειςΛογότυπο CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις
  www.crashplan.com
 3. 1000 $ / μήνα
  • Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Αύξηση αντιγράφων ασφαλείας
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εξωτερικού δίσκου
  • Αντίγραφο ασφαλείας NAS
  • Απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Εκδόσεις
  • Ιδιωτική κρυπτογράφηση
 4. Επισκεφτείτε το CrashPlan for BusinessCrashPlan for Business Review
 1. 4
 2. ΚαρβονίτηςΛογότυπο Carbonite
  www.carbonite.com
 3. 600 $ / μήνα
  • Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Αύξηση αντιγράφων ασφαλείας
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εξωτερικού δίσκου
  • Αντίγραφο ασφαλείας NAS
  • Απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Εκδόσεις
  • Ιδιωτική κρυπτογράφηση
 4. Επισκεφτείτε το CarboniteCarbonite Review
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map