Pilvotila, marraskuu 2019

Hei ja tervetuloa pilvipalveluiden uusimpaan osavaltioon, kuukausisarakkeeseen, jossa käydään läpi pilvi- ja tekniikkateollisuuden suurimpia tarinoita. Lokakuu oli tapahtumarikas kuukausi, mutta marraskuu liikkui melkein murtuvalla nopeudella, joten kiinnitä hihna, kun tarkastelemme kaikkia kapealla tapahtuvia tapahtumia.


Tietenkin, tavalliset epäillymme Facebook ja Vaaka, sen ylimääräinen haiseva valuutta, ilmestyvät, mutta emme vain heitä tavanomaisia ​​kiviämme lasitalostamme. Sisäänkirjautuminen on myös suoratoistosotia ja joitain lyhyempiä tarinoita. Ensinnäkin puhumme kuitenkin melko vakavasta tietoturvaloukkauksesta, joka koskee yhtä suosikki VPN-palveluntarjoajaamme, NordVPN: ää.

NordVPN-hakkerointi

NordVPN-rikkomus

Kuukauden alussa tuli uutisia siitä, että NordVPN-palvelin oli rikottu takaisin maaliskuussa 2018. Hyökkäys oli mahdollinen tietokeskuksen ylläpitäjän tekemän virheen vuoksi, jonka kanssa VPN ei enää ole kaupassa, mutta tietueita ei ollut. avoin. 

Kaiken kaikkiaan se ei ole suurin kauppa, oikeastaan, koska tietoverkkorikollisuus voi koskea ketään milloin tahansa, mutta se herättää avoimuuden kysymyksen.

Loppujen lopuksi, miksi emme tienneet lokakuussa 2019, melkein 18 kuukautta myöhemmin, että hyökkäys oli tapahtunut? Kuka tahansa online-liiketoiminnan todellisuuteen pohjautuva tietää, että hyökkäyksiä tapahtuu ja joskus heidän takanaan olevat ihmiset pääsevät pääsyyn, mutta niin kauan kuin salaat kaikki tietosi ja et pidä käyttäjälokeja, kuten NordVPN: n tapauksessa, et tee mitään haittaa , yleensä.

Vaikka yksikkö antoi nopeasti lausunnon, joka vastasi näihin kysymyksiin, ja selityksen siitä, mitä tarkalleen tapahtui, olemme päättäneet lykätä palvelua hieman NordVPN-katsauksessamme, jos vain vain muutamalla kohdalla. Meillä on kuitenkin edelleen uskoa NordVPN: ään, vaikka tämä jakso muistuttaa meitä kaikkia siitä, että mikään ei ole täysin turvallista verkossa.

Suoratoistosotit: Aava merellä voi voittaa

Merirosvot

Vähemmän vakavana huomautuksena, suoratoistosot lämmittivät ennen Disney +: n julkaisua Yhdysvalloissa 12. marraskuuta, ja pian sen jälkeen julkaisut käynnistettiin ympäri maailmaa. Jos haluat tietää enemmän palvelusta tai haluat selvittää, kuinka käyttää sitä mistä tahansa, tutustu oppaaseemme kuinka katsella Disneyä+. 

Kohtauksen uusi behemoth – joka tarjoaa täydelliset Tähtien sota- ja Marvel-maailmankaikkeuden kokemukset sekä kaiken, mitä Disney on koskaan tuottanut – on vakava uhka olemassa oleville kanaville. Jotenkin tämä ei ole kuitenkaan estänyt ketään tekemään mitä tekevät, ja joissain tapauksissa jopa käynnistämään uusia kilpailijoita.

Kuitenkin, kuten sanoimme tämän sarakkeen elokuussa ilmestyneessä versiossa, kaikki mitä todennäköisesti tehdään, on merirosvouksesta houkuttelevampaa. Disney on varastanut käytännössä valtavan osan Netflixin kirjastosta ja on käynnistämässä tappajakaupan Hulun kanssa, joka pakata sen Disney +: n kanssa, mutta Netflixillä on silti tarpeeksi tarjottavaa katsojille, joten on epätodennäköistä, että ihmiset luovuttavat sen..

Sekä Netflix- että Disney + -tilaukset maksavat sinulle noin 20 dollaria kuukaudessa, minkä pitäisi olla useimmiten toteutettavissa. Jos kuitenkin lisäät muita viihdetilauksia tai aloitat miettiä vuosittain, monet kuluttajat saattavat päättää, että kaikki maksaa liian paljon. 

Vaikka nämä suuret yritykset taistelevat markkinaosuuksiensa suhteen, ne saattavat hyvinkin löytää markkinoiden supistuvan yksinkertaisesti siksi, että ihmiset ovat kiireisiä kiusaamisia.

Olen robotti: Zuckin kasvot -kongressi (jälleen)

Zuckerberg Facebook

Mark Zuckerbergistä tuli meemi todistuksensa jälkeen Capitol Hillillä toukokuussa 2018 robottisen suorituskykynsä ja välttelevien vastaustensa ansiosta puhumattakaan hänen liiallisesta juomavedestään. Siitä lähtien poika-ihme ei ole juurikaan päässyt mediakoulutukseen, näyttää siltä, ​​että vaikka monet yhdysvaltalaiset poliitikot ovat terävöittäneet tietämystään.

Tämä oli ilmeistä Zuckin kuulemisessa, joka koski Vaakaa, hänen mahdollisuuttaan olla digitaalinen valuutta. Lyhyen tarinan leikkaamiseksi näyttää siltä, ​​ettei Facebookin jäsenillä ole mitään todellista käsitystä siitä, kuinka Vaaka toimisi, mitkä ovat riskit kuluttajille (ja heidän yksityisyytelleen) ja mitä yritys juuri haluaa saavuttaa käyttöönotollaan. 

Kuten luulisi, monet Zuck Buckin tukijat hylkäsivät laivan nopeasti kuulemistilaisuuden jälkeisen massiivisen julkisen järistyksen jälkeen.

Lisäämällä Facebookin surut – ja kyllä, voit saada meidät hieromaan käsiämme tuskin tukahdutetussa ilossa – sitä vastaan ​​nostettu massiivinen ryhmäkanne oikeusjuttu kasvojen tunnistustekniikan väärinkäytöstä on vastaanottanut tuomarilta, liittovaltion tuomioistuimelta, ei Vähemmän. 

Tämän hintamerkki voi olla jopa 35 miljardia dollaria plus kaikki oikeudenkäyntikulut, mikä mahdollisesti hämmentää Zuckerbergin höyryrullaajaa lähitulevaisuudessa. Voimme vain toivoa.

Huawei antaa heidän rakentaa verkkoja?

Huawei

Säännöllisen kattavuutemme loppuun saattamiseksi on vielä yksi luku, joka kirjoitetaan saagaan siitä, pitäisikö länsimaiden antaa Huaweille rakentaa syntyviä 5G-verkkoja (osaa niistä). 

Kuten keskustelimme kesäkuun lehdessämme, ainoat yritykset, jotka tällä hetkellä pystyvät toimittamaan supernopeita datayhteyksiä, ovat Lähi-Britanniasta, ja kaikille niille aiheutuu erittäin todellinen uhka Kiinan tiedustelupalvelun vakoilusta..

Näin ollen EU: lla oli tehtävä riskinarviointi siitä, mitä voimme ja mitä emme voi odottaa, kun sen jäsenvaltiot antavat Huawein työskennellä 5G-verkoissaan. Vaikka se on pitkä, vivakattu raportti, sen pohjana on, että riskit ovat hallittavissa, edellyttäen että toteutetaan oikeat varotoimet. Saksa puolestaan ​​on päättänyt avata ovet Huaweille, tosin ei täysin.

Tässä ei kuitenkaan oteta täysin huomioon sitä ongelmaa, että milloin tahansa Kiinaan annetaan mahdollisuus, se hyödyntää tätä aukkoa armottomasti; Esimerkkejä: katso vain mitä tapahtuu sen lähivedessä tai Hongkongin raa’asta tukahduttamisesta. 

Ongelma on siinä, että rationaaliset länsipoliitikot pitävät Kiinaa kohtuullisena kumppanina, mikä se ei todellakaan ole. Antamalla Huaweille työskennellä televiestinnässä on vain tuulen kylväminen.

Lyhyemmät tarinat

Georgia

Katso vahingot, jotka joku mahdollisesti voi tehdä, jos heillä on pääsy valtakunnallisiin tietokonejärjestelmiin, katsokaa vain kauemmas kuin Georgia – Kaukasian kansa kuin Yhdysvaltojen osavaltio. Massiivinen kyberhyökkäys vapautti melko paljon koko maan, aiheuttaen sanomatonta vahinkoa ja todennäköisesti vakavasti freaking ihmisiä.

Ainakin yhden kiinalaisen virkamiehen mukaan kuitenkin kaikki nämä ongelmat ovat lännen syynä “kylmän sodan mentaliteetin” ansiosta, joka estää “keskinäistä luottamusta” kyberavaruuteen. Meillä on tunne Kiinan sensuurista, ja myös sen ihmisoikeusrikkomukset saattavat olla osittain syyllinen siihen.

Parempina uutisina Google on kieltänyt PlayStore-kaupasta kaiken palkkapäivälainasovellusten maininnan lainahaiden petosta varten. Kaikki, mikä saa aikaan yhden saalistusliiketoiminnoista järkyttävän, on kirjaamme hyvä siirto, joten tässä tapauksessa kaikki kiitokset Mountain Viewelle.

Muissa Google-aiheisissa uutisissa yritys on paljastanut kvanttilaskennan läpimurron, joka on paljon älykkäämpien ihmisten mielestä melko suuri, mutta ei niin suuri kuin ilmoitettiin. Olemme rehellisiä, voimme ajatella vain, voisiko se käyttää Witcher 3: ta kaikilla asetuksilla suurella näytöllä.

Lopulliset ajatukset

Joten jätämme sinut tähän kuukauteen. Marraskuu on muotoutumassa yhä mielenkiintoisimmaksi kuukaudeksi, ja odotamme jo kertovan sinulle kaikesta siitä joulukuussa. Toivotamme toistaiseksi onnea pimeämpinä päivinä pohjoisella pallonpuoliskolla ja paljon nautintoa keväästä eteläosissa.

Kaipaimmeko mitään tärkeitä uutisia lokakuusta? Vai tulkitsimmeko vinkkejä väärin väärin tosiasioita? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map