Pilvitila, tammikuu 2020

Tervetuloa tähän pilvipalveluiden viimeisimpään tilaan, toimitukselliseen sarakkeemme, jossa katsomme takaisin edelliseen kuukauteen ja odotamme seuraavaa. Yleissopimuksen mukaisesti tämän tammikuun painos on kohta, jossa tarkastellaan vanhaa vuotta kokonaisuutena ja tehdään joitain ennusteita tulevalle vuodelle.


No, vuosi 2019 oli melko vuosi, ja katsomme takaisin siihen sekalaisia ​​tunteita täällä Cloudwardsissa. Vaikka se on useimmiten hyviä uutisia tarkasteltamme toimialoja ajatellen – pilvipelaaminen on alkamassa, VPN: t lisääntyvät ja paranevat, salaus on parantunut kaikkialla – kun kyse on oikeuksistamme kokonaisuutena, asiat näyttävät enimmäkseen huononevan. 

Facebookissa ja muissa suurissa teknologiayrityksissä puhuttiin koko vuoden ajan paljon melua, mutta heidän tielleen asetettujen esteiden lisäksi korjataan vähän. Samanaikaisesti monet hallitukset ympäri maailmaa näyttävät olevan entistä halukkaampia hallitsemaan ihmisten tekemiä toimia sekä verkossa että offline-tilassa ja ottavan käyttöön viimeisimmät tekniikat tehdäkseen niin.

Toisin sanoen, emme mieluummin tunnistu liikaa tuomioprofeettien kanssa (ei, koska poliisi pyysi meitä eroamaan tuolloin saippuarasiasta), vaan etsimme sen sijaan hopeavuoria sekä ukkospilviä. Lyhyyden vuoksi keskitymme kuitenkin pääasiassa toimialaamme, jota kata.

Viestit edestä

VPN-verkot

Kuten ennustimme viime vuoden tammikuun SotC: ssä, VPN-sodista tuli melko iso asia vuonna 2019. On syytä mainita, että kyse oli todellakin kylmästä sodasta, koska suurin osa toiminnasta tapahtui kulissien takana ja vain teollisuuden sisäpiiriläiset saavat mitään todellista ajatusta siitä, mitä oli meneillään. 

Skandaalien ja muiden suurempien uutisten lisäksi näkyvin paikka, missä tämä konflikti taisteli, oli VPN: n hinnoittelu. Ei kulunut kuukautta, kun emme saaneet sähköpostia palvelulta tai yleisemmin lukijalta, joka kertoi meille hintojen muutoksista (kiitos siitä, ihmiset, emme voineet seurata tätä ilman sinua). 

Esimerkiksi NordVPN muutti hintojaan kolme kertaa, pohjoisesta 100 dollaria kolmelta vuodelta vuoden alussa, vähemmän kuin niin, että nyt vakiintuu noin 125 dollariin samasta suunnitelmasta – ja tämä jättää tarjoustarjoukset pois yhtälö. Yksityinen Internet-yhteys otti askeleen eteenpäin ja melkein kaksinkertaisti hinnat hetkeksi ennen kuin saattoi ne takaisin realistiselle tasolle.

Voittajan valinta

Kuluttajien tulos näyttää siltä, ​​että on syytä pitää silmällä VPN-arvosteluitamme ja kiinnostavien palveluntarjoajien hinnasivuja. Toinen mielessä pidettävä asia on tarkistaa valitsemasi VPN-palvelun sukutaulu. ajattelevat sänkyyn kahdesta syystä.

Ensinnäkin, kilpailussa markkinaosuudesta jotkut VPN: t parantavat tuotetta, mikä on hyvä asia ja luultavasti syy siihen, miksi cybertech-yritysten tekemiä auditointeja mainostetaan niin äänekkäästi monilla kotisivuilla. Kolikon toinen puoli on, että monet palvelut leikkaavat kulmia, yrittäen pudottaa yläpuolella pysyäkseen kilpailukykyisinä. 

Samanaikaisesti uudet yritykset ovat nousseet esiin kuin sienet myrskyn jälkeen, etsien rahaa tähän uuteen tietosuojatunteen vuoroveteen; näyttää siltä, ​​että ei kulua viikkoa ilman, että saamme tarkistuspyynnön postilaatikkoomme. Suurin osa näistä palveluista on melko huonoja, sillä halutaan saada minimaalisesti kannattava tuote, jotta tehdään taikina uudelleeninvestoimaan, ja suosittelemme lukijoille poistumista.

Ottamisen tulisi olla tapa, jolla tarkistetaan tarkistukset ennen VPN: n valitsemista, kun nämä sodat raivoavat. Asioiden etenemisessä ei näytä olevan merkkejä tulitauosta milloin tahansa pian, mutta pyrimme pitämään sinut ajan tasalla.

Hakkerointi ja estot

Tietenkin, tavallisen markkina-aseman ajamisen lisäksi, VPN-alueelta tuli myös muita, vaikeampia uutisia vuonna 2019. Suurin tarina oli luultavasti uutinen siitä, että NordVPN-hakkeroitiin maaliskuussa, mutta se ei paljastanut rikkomusta vasta lokakuussa.. 

Tutkimme täydellistä mielipidettämme tässä kappaleessa, mutta tulos on, että olemme useimmiten ärsyttäviä palvelussa olematta hakkeroitumisesta, mitä voi tapahtua mille tahansa yritykselle, vaan pikemminkin, että asiakkaille ei kerrottu ennen kuin tiedotusvälineet rikkoivat tarinan. Luulet, että ihmisten maksamat rahat NordVPN ansaitsisivat heille avoimuutta.

Samaan aikaan VPN: ien tietojen aarrekannalla heitä todennäköisesti hyökätään koko ajan; mikään palveluista, joita asia koskee, ei koskaan kerro ihmisille. 

Tavallaan tärkein takea voi hyvinkin olla, että on sääli, että olemme pakko turvautua tuskin tunnettuihin kolmansiin osapuoliin yksinkertaisesti pysyäksemme nimettöminä Internetissä. Jos hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat jättäisivät meidät vain rauhaan, meidän ei tarvitse häiritä.

Venäjä on hyvä esimerkki hallituksesta, jolla on aivan liian paljon kiinnostusta kansalaistensa valmiuksista Internetin selaamiseen. Saatuaan tietää, että sen kansalaiset käyttivät VPN-verkkoja päästäkseen sen dramaattisesta kiellosta läpi, Venäjän viestintäviranomainen lähetti vahvan kirjeen useille VPN-palveluille ja vaati heitä mustalle listalle samoihin sivustoihin, joita Isänmaa tekee.

Kuten tästä artikkelista voit lukea Venäjän VPN-kieltoa kohtaan, VPN: n vastaus oli iso rasva vadelma, mikä tarkoittaa, että ainakin nyt venäläiset voivat silti tehdä mitä haluavat Internetissä, kunnes seuraava hullu idea tulevat Moskovasta.

Online-pelaaminen, mutta ei niin

pilvipelaaminen

Toinen suuri kehitys vuonna 2019 oli pilvipelaamisen nousu. Vaikka ihmiset ovat puhuneet siitä jo pitkään, ja suosikkipalvelumme, Shadow, on ollut kovaa työssä sitä pidempään, oikeastaan ​​vasta viime vuonna se tuli yleiseen tietoisuuteen, kiitos Google ja Microsoftin, joka päätti laittaa ihon hyvin, pelissä.

Tarkasteltuaan kaikkia markkinoiden tärkeimpiä toimijoita, tulimme kuitenkin pettymään isoihin pojiin. Poikkeuksina ovat Sonyn PlayStation Now -palvelu ja GeForce Now-beeta, mutta yksikään niistä ei pystynyt tuomaan asiantuntemusta ja lihaksia samalla tavalla kuin Shadow teki, mikä on vähemmän monen miljardin dollarin yritys ja enemmän pienyritys Saksasta.. 

Suurin pettymys oli Googlen Stadia, joka tarjosi vähemmän pelejä kuin kukaan muu, ja siinä oli paljon ongelmia, kun tarkistimme sen, ja mukana oli mehukontrolleri, joka oli valmistettu edullisesta bin-muovista.. 

Microsoftin xCloud-esikatselu oli aika kohtuullinen, mutta vain verrattuna Stadiaan; Kun sijoitamme varjon viereen, valitsimme Teutonic-vaihtoehdon milloin tahansa viikonpäivänä ja kahdesti sunnuntaina.

Pilvipeleihin liittyvät kysymykset

cloudwards päätoimittaja-päätoimittaja jokapäiväiseen

Tämä herättää tietysti kysymyksen siitä, kuinka tämä on mahdollista. Jotkut suurimmista ja huonoimmista megakorpeista tarjoavat keskinkertaisia ​​kokemuksia, kun taas Shadow tarjoaa täysin toteutetun. Tähän on useita syitä, mutta tärkein arvioidemme mukaan on käytetty lähestymistapa.

Stadia, xCloud ja tietyssä määrin PS Now antavat sinun suoratoistaa pelejä. Kirjaudu sisään asiakkaalle omalla laitteellasi, joka kirjautuu sitten etäpalvelimeen, joka käynnistää pelisi ja antaa sinun pelata. Se on periaatteessa edistynyt versio siitä, mitä Netflix teki Bandersnatchin kanssa, Netflix-erikoisohjelman, jossa voit olla vuorovaikutuksessa tarinan kanssa sen kehittäessä.

Shadow on paljon hienovaraisempi lähestymistapa ja antaa sinun vain käyttää virtuaalikonetta. Kun kirjaudut palveluun, saat asiakkaan – sama on paljon – mutta käytät etäpaikassa olevaa virtuaalikonetta. Helvetti, kun kirjaudut sisään, se on periaatteessa vain Windows-laatikko. Ero on siinä, että jollain vakavasti huippuluokan laitteistolla, jolla useimmat ihmiset eivät yksinkertaisesti ole varaa.

Luulet, että Shadow-lähestymistapa on periaatteessa vain monimutkainen kiertotapa, ja olisit oikeassa melkoisesti. Tekniikan tasossa, missä se on, se toimii kuitenkin paljon paremmin kuin mitä kilpailu tarjoaa. Vaikka suoratoistotyylinen lähestymistapa on todennäköisesti paljon parempi sijoitus pitkällä tähtäimellä, tässä ja nyt se ei yksinkertaisesti toimi yhtä hyvin.

Lopputulos on, että toistaiseksi Big Techin lähestymistapa vain ohittaa merkinnän. Tulevaisuudessa, kun meillä kaikilla on laajakaista ja he hoitavat hampaita, heidän versio pilvipeleistä todennäköisesti pyyhkii lattian sillä, mitä Shadow tekee. Toistaiseksi saksalainen lähestymistapa näyttää kuitenkin olevan paras veto kuluttajille.

Lopulliset ajatukset

Kuten voitte kertoa, vuosi 2019 oli VPN-verkkojen ja pilvipelaamisen raju vuosi, mutta kuten tämän sarakkeen säännölliset lukijat tietävät, myös muuten tapahtui paljon. Ennustamme, että vuoden 2020 aikana melkein kaikki verkkoyritykset tuntevat hallituksen urheilun painon, joten odotamme paljon päivityksiä juuri tästä aiheesta, etenkin Twitter-syötteemme kautta.

Tästä huolimatta pidämme kiinni uudenvuoden päätöslauselmastamme, jotta emme voi ennustaa liikaa tulevalle vuodelle antamalla uutisten pestä meidän sijaan. Toivomme, että nautit pienestä keräyksestäsi kuluneesta vuodesta, ja toivomme toivotamme teidät tervetulleiksi näille sivuille seuraavana vuonna. Kiitos, että luit, ja kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos jätimme pois merkittäviä tarinoita.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map