Pilvitila maaliskuussa ja huhtikuussa 2020

Tervetuloa pilvipalveluiden uusimpaan osavaltioon, Cloudwardsin kuukausisarakkeeseen, jossa katsotaan kaikkia teollisuuden uutisia, jotka pystyimme nuuskimaan. Ensimmäistä kertaa kahden kolmen vuoden aikana, kun olemme tehneet tätä saraketta, teemme kaksi kuukautta yhdessä. Tämän hauskan virheen avulla, joka teki kierroksia, havaitsimme itsemme olevani huolestuneita viime viikkojen aikana.


Tämä tarkoittaa, että tässä painoksessa meillä on kaksinkertainen shenanigan, mukaan lukien tarinat asiakastukipalvelusta, viranomaisten torjunta sähköpostipalveluista ja yritysten kilpailu pilvipeleillä.

Ennen kuin pääsemme mihin tahansa, haluaisimme kuitenkin huutaa kaikille ihmisille, jotka ovat viime aikoina olleet yhteydessä meihin. Kolme neljästä tarinoista, joita tässä painos ilmestyi, ei olisi ollut mahdollista, ellei meitä olisi hylätty, joten kiitos. Tämän sarakkeen ja helmikuun välisenä aikana olemme tehneet melko vähän muckrakingia, joten jatkuvan tukemme avulla voimme pitää sen ajan tasalla.

GeForcing kysymys

GeForce-nyt-logo

Aloitamme jostain hieman valtavirtaisemmalta, pääasiassa siksi, että se vaikuttaa niin suoraan äskettäin lanseerattuun pilvipelikilpailuun. Aloittamattomille nämä ovat palveluita, joiden avulla voit pelata pelejä etäkäynnillä, mikä tarkoittaa, että voit pelata nykyään markkinoiden korkeimman tason pelejä mistä tahansa, millä tahansa laitteella. Se on viileä kuin helvetti, ja voisi olla todellinen (valmistautu valittamaan) pelinvaihtaja.

Tietysti kaikenlaisen vallankumouksen näkymä tuo ihmisiä, jotka haluavat ansaita rahaa siitä, ja pilvipeleillä ei ole eroa. Kaikki suuret nimet ovat tähän mennessä mukana Googlesta Microsoftiin Sonylle. Suuri on myös näytönohjainten valmistaja Nvidia GeForce Now -palvelullaan, joka oli yksi ensimmäisistä pilvipalveluista, jotka ilmoitettiin.

Se on kuitenkin myös ensimmäinen joutunut vaikeuksiin. Tärkein kiistakysymys on lisensointi, mikä näyttää olevan suurin este kaikenlaiselle uudelle tekniikalle, kuten keskustelemme virtaussotien monissa viesteissämme. GeForce Now -tapahtumassa näyttää siltä, ​​että Nvidia asetti pelit omalle alustalleen ilman heidän kehittäjiensä lomakettä.

Monimutkainen on se, että toisinaan pelejä tarjotaan vielä yhden Steamin kaltaisen alustan kautta, mikä tekee kehittäjien entistä vaikeammaksi ymmärtää missä heidän pelinsä ovat, miten niitä pelataan ja kuka. Bethesda ja Activision, samoin kuin useat muut julkaisijat ja intialaiset, ovat vastustusta estäneet heidän pelejään pelaamasta Nvidian pilven kautta.

Vaikka ymmärrämme enemmän tai vähemmän mistä nämä vastalauseet ovat peräisin, se muistuttaa meitä myös hieman musiikkiteollisuudesta, joka jatkaa edelleen häviävää taistelua suoratoistosta. Teknologia on tehnyt ohjelmistojen, musiikin ja elokuvien jakelun eteeriseksi ja levinneeksi. Kaikki näyttävät ymmärtävän sen, paitsi yrityksiä, jotka ovat näiden tuotteiden takana.

Toisin sanoen, tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että pilvipelimailma tulee muotoilemaan paljon kuin konsoli tai streaming-maailmat, erilaisilla palveluilla, joilla on lisenssit eri studiolta, ja toisilla on menossa yli. On todella häpeä, varsinkin kun se pakottaa kuluttajat joko tekemään joitain valintoja tai poistamaan ylimääräisiä.

Istu ylös ja ota Tutanota

Lohkoihin joutumisesta puhuttaessa Tutanota – suojattu sähköpostipalvelu ja yksi parhaimmista tuolloin – on joutunut vaikeuksiin. Se ei ole vieras vaikeuksiin ottaen huomioon sen liiketoiminnan, mutta helmikuussa se estettiin kokonaan Venäjällä sekä AT: llä.&T-tilaajat Yhdysvalloissa.

Nyt Venäjän päätöksen ei pitäisi todellakaan yllättää ketään, koska se on yksi niistä paikoista, joissa ihmiset, joiden mielipiteet poikkeavat vakiintuneesta normista, usein joutuvat… No, mennäänkö ”estettyihin”? Vain maat, kuten Pohjois-Korea ja Kiina, ovat huonompia, ja se sanoo jotain.

Ei siis ihme, että Venäjän kaltainen vainoharhainen järjestelmä estäisi palvelun, joka mahdollistaa turvallisen viestinnän. Miksi kuitenkin AT&T, teleoperaattori, tekisi niin, on edelleen mysteeri. Tutanotan toimitusjohtaja Matthias Pfau kertoi olevansa tavoittanut AT: n&T, ongelmaa ei ole vielä selvitetty, joten jos käytät kyseistä verkkoa, et voi tarkistaa Tutanota-postiasi.

Vielä tärkeämpää on, että tämä toimii signaalina siitä, miksi verkon neutraliteetti on niin tärkeä. Jos valtiot olisivat pitäneet suojaa paikoillaan, AT&T ei olisi voinut vetää tätä pois. Niiden poistamisen jälkeen teleyritykset voivat kuitenkin tehdä mitä haluavat. Ehkä AT&Onko sinulla kilpailevaa sähköpostipalvelua, jota se mainostaa? Joka tapauksessa se on isku Internetin vapauteen ilman johtopäätöksiä.

Ukkosta ajava

ThunderDrive-logo

Suuremmista aiheista siirrymme nyt pienempiin. Saimme lukijoilta hienon katkeruuden viimeisen kahden kuukauden aikana, joten katsotaanpa kahta erityisen mielenkiintoista tarinaa. Aloitamme jotain pilvivarastojen maailmasta.

ThunderDrive on suhteellisen uusi tulokas pilvitallennusarvostelujemme joukossa. Kun tarkistimme sitä ensimmäistä kertaa, noin kuusi kuukautta sitten, se osoitti kohtuullisen vähän lupausta, vaikka siihen olikin muutama karkea reuna. Sillä kuitenkin oli tarpeeksi menoa eteenpäin, että annoimme sille arvokkaana arvion.

Tämä okei luokitus kuitenkin riitti, että monet lukijat kokeilivat ThunderDrive-ohjelmaa. Ei yllätys teollisuudelle, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla monet digitaaliset kynnykset etsivät parasta mahdollista kauppaa. 

Kuukausien kuluessa negatiivisia kommentteja alkoi kuitenkin kerätä nopeasti tarkastelun alla. Ne vaihtelivat tavanomaisista “ei mitä odotin” -valituksista, jotka eivät ole tavallisia uuden palvelun suhteen, samoin kuin yrityksen suoriin syytöksiin petoksista. 

”Petos” on raskas sana, jota ei pidä heittää liian kevyesti, mutta sille näyttää olevan jonkinlainen perustelu. Pienempi seikka on, että ThunderDrive ajaa BeDrive-nimistä komentosarjaa palvelunsa käyttämiseksi Amazonia käytettäessä varastointiin, johon kukaan ei oikeastaan ​​ole ongelma, mutta sitten kiistämättä kieltää sen käyttämisen huolimatta päinvastaisista todisteista. Se ei ole suurin kauppa, mutta siitä tulee, kun kieltäydyt tunnustamasta sitä.

Mikä on tärkeä asia missään olosuhteissa, ei kuitenkaan ole rahat takaisin -takauksen kunnioittaminen. Tämä massiivinen ei-kieltäminen estää meitä palveluista käyttämästä kaikkia, ja ThunderDrive on yksi pahimmista rikoksentekijöistä, joita olemme tavanneet toiminnan aloittamisen jälkeen..

Yhdessä esimerkissä lukijamme Alex lähetti palautuspyynnön ja häntä syytettiin tukihenkilöstön “mielenterveyden vammasta” seuraavan vaihdon aikana (samoin kuin tavanomaisen “se ei ole me” -puolustuksen käytöstä). 

Meillä ei ole sanoja. Vakavasti, ei mitään. Olemme tehneet tätä jo muutaman vuoden ajan, ja kukaan meistä ei voinut lausua enemmän kuin mölyn huuton nähdessään alla olevan kuvan.

Joten ellet ole repiä pois ja väärinkäytetä sinun asiasi, suosittelemme, että pysyt poissa ThunderDrive-palvelusta. Olemme mukauttaneet kaikkia arvosteluita arvosteluihimme, kunnes voimme tehdä asian asianmukaisen uudelleenkirjoituksen, mutta epäilemme, että siitä tulee jotain parempaa kuin pohjapohja. Kuten saatat odottaa, emme ole vastaanottaneet mitään vastausta ThunderDriveltä mihinkään näistä aiheista.

Asuminen BoxPN: ssä

BoxPN-logo

Valitettavasti ThunderDrive-fiasko ei ole ainoa asiakaskokemus, joka on mennyt pieleen tässä sarakkeessa. Äskettäin meihin otti yhteyttä John, VPN-palvelun BoxPN pitkäaikainen asiakas, jolla oli häiritsevä tarina. 

Hän oli äskettäin muuttanut, mutta koronaviruksen puhkeamisen takia ei voinut saada tavanomaista internetiään koukkuun ja päätti mennä sen sijaan 5G-yhteyteen. BoxPN ei kuitenkaan muodostanut yhteyttä, mikä johti siihen, että John joutui tekemään joitain vianmäärityksiä. Kirjautuessaan BoxPN-hallintapaneeliinsa hän kuitenkin huomasi olevansa kirjautuneena jonkun toisen tilille.

Nyt sinun ei tarvitse olla 1337-hakkeri ymmärtääksesi, että tämä on todella huono. Se, että se tapahtui VPN: llä – palvelulla, jonka tarkoituksena on nimenomaan pitää sinut turvassa – on vain katkera ironinen kirsikka melko ikävän kakun päällä..

John on kuitenkin hyvä kansalainen, joten hän ilmoitti BoxPN-tuesta sen sijaan, että hän kopioi tuntemattomien henkilöiden luottokorttitiedot tai latasi heidän tilinsä läpi suuria määriä tekijänoikeuksin suojattua materiaalia – minkä tahansa hän olisi voinut tehdä helposti. Cloudwardsin näkemissä asiakirjoissa he eivät kuitenkaan näyttäneet ottavan mitään tätä erityisen vakavasti.

He eivät vain pahoinneet turvakysymystä (oikeastaan ​​siitä ei ole muuta sanaa), vaan myös onnistuivat syyttämään sen Johnista, joka ei tehnyt muuta kuin kirjautunut hänen tililleen. Lyhyen keskustelun jälkeen hän päätti, että BoxPN ei enää ole hänelle palvelu, jonka jälkeen hän selvisi, että hän ei voinut tosiasiallisesti sulkea tiliä, vain peruuttaa maksun ja antaa sen rauketa..

Kaiken kaikkiaan outoa tarinaa, ja kiitämme Johnia siitä, että se jakoi sen kanssamme, varsinkin kun se tarkoittaa, että peruutamme täysin BoxPN: lle tarkan suosituksen ja suosittelemme, että tutustu tähän artikkeliin parhaista VPN-palveluista. 

Lopulliset ajatukset

Tämän tarinan kuluttaja surusta me jätämme sinut kuukaudeksi siinä toivossa, että sait hiukan viisaampia – samoin kuin muutama naurahtaa – ahveniltasi karanteenissa. Huhtikuu on muotoutumassa mielenkiintoiseksi kuukaudeksi, koska käsittämämme teollisuudenalat näkevät todella nousun talouden vaikeudesta huolimatta, ja odotamme jakavansa mahdolliset skandaalit.

Toivomme, että te kaikki pysytte turvassa näinä levottomina aikoina ja jaatte jatkuvasti mitä tahansa ja outoja tarinoita, jotka ovat tulossa ulos tekniikan maailmasta. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map