Pilvitila, maaliskuu 2019

Hei, tervetuloa pilvipalvelun täysin uuteen osavaltioon, Cloudwards.net-sivuston kuukausisarakkeeseen, jossa annamme sinulle viimeisen 28 päivän tekniset uutiset. Tämä painos sisältää katsauksen yrityksen juonitteluun, räikeisiin yksityisyyden loukkauksiin sekä Cloudwards.netin tuhoamiseen kannen irti pienestä salaliitosta yksinäisiltä.


Ennen kuin pääsemme siihen, haluaisimme kuitenkin jatkaa helmikuussa ilmestyneessä versiossa, nimittäin Reutersin tutkimuksessa Project Ravenista, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien snooping-projektista, jonka osittain työskentelevät Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston entiset työntekijät.

Emirati-diplomaatti kiisti virallisessa vastauksessaan amerikkalaisten vakoilun, joten ei ole mitään syytä huoleen. Ellei tietenkään usko syvästi korruptoituneen hallinnon virkamiestä (lue lisää Arabiemiirikuntien parhaasta VPN-kappaleesta, niin tiedät), tai et ole amerikkalainen. Mielestämme viimeistä ei ole sanottu Project Ravenista ja pidämme sinut postissa.

Aloitetaan nyt, kun tämä ei ole matkalla. Ensinnäkin yhteenveto Cloudwards.netin itsensä helmikuussa suorittamasta tutkimuksesta.

Solmiot, jotka sitovat

Puskuroitu VPN ja BestVPN.com

Olemme jo kauan kuulleet huhuja linkistä BestVPN.com ja Buffered VPN, VPN-tarkistussivusto ja VPN-palveluntarjoaja. Emme kuitenkaan koskaan saaneet todisteita, joten päätimme poiketa hiukan ympäri ja löysimme nopeasti sananlaskun aseen: aseet, jotka osoittivat BestVPN.com- ja Puskuroitu VPN: n, olivat saman henkilön omistuksessa..

Suhde sai BestVPN.com-arvioijat arvioimaan puskuroidun VPN: n paljon enemmän kuin odotit ja harhaanjohtavia kuluttajia ostamaan palvelua, joka vuotaa henkilökohtaisia ​​tietoja kuin seula. Tutustu puskuroituun VPN-arvosteluihimme saadaksesi lisätietoja tästä.

Sanomattakin on selvää, että emme ole saaneet vastausta yhdeltäkään osapuolelta, mikä toivomme olevan merkki julkaisun harkitsevan uudelleen strategiaansa. Pidämme sinut ajan tasalla kaikesta kehityksestä.

Ei mitään

salasanan hallinta

Teollisuudenalat, joita peitimme Cloudwards.net-sivustossa, liikkuvat hitaasti, ja VPN: t ovat poikkeus VPN-sotien ansiosta, jotka kerroimme tammikuun pilvihuoneessa. Muilla aloilla oli kaksi mielenkiintoista kehitystä, jotka menivät hiukan tutkan alle helmikuussa.

Pelottavimpana on se, että riippumaton tietoturvatutkija havaitsi, että jotkut parhaista salasanan hallitsijoista tallentavat käyttäjien pääsalasanat siten, että ne voivat olla helppo kohde hakkereille tietyissä olosuhteissa, mikä heikentää ohjelmiston tarjoamaa tietoturvaa..

Kyseiset salasanan hallintaohjelmat – 1Password, Dashlane, KeePass ja LastPass – ampuivat nopeasti takaisin sanomalla, että tehdyt päätelmät olivat ”hyvin teoreettisia” tai vaikuttivat pieneen määrään käyttäjiä ja jopa silloin vain hyvin erityisissä tilanteissa.

Vaikka näemme tarinan puolella, toivomme, että korjaus otetaan käyttöön aikaisemmin kuin myöhemmin, koska verkkorikolliset muuttuvat vain tajuisammiksi. Jälleen kerran, jos uusi Android on viitteitä, emme ehkä tarvitse salasanoja lähitulevaisuudessa.

Carbonite Uproots Webroot

Toinen alan uutisia on, että yksi parhaimmista online-varmuuskopiopalveluistamme, Carbonite, ostaa Webrootin, verkkoturvallisuusyrityksen, joka tarjoaa virustorjunta- ja VPN-palveluita sekä koulutusta ja uhka-arvioita (tutustu Webroot SecureAnywhere -katsaukseen nähdäksesi mitä mieltä olemme siitä).

Lehdistötiedotteen mukaan Carbonite maksaa vain 600 miljoonan dollarin pohjoispuolella – suuri summa tällä alalla – Webrootille tavoitteena “tulla johtavaksi tietosuojayritykseksi”. Se on jalo tavoite, mutta toivomme, ettei se heikentä entisestään Carboniten varmuuskopiotoimintoja, jotka, jos luet Carbonite-arvosteluamme ja sen alla olevat kommentit, ovat liukumassa.

Päivitämme niihin liittyvät arvostelut heti, kun kauppa käy läpi, jonka odotetaan tapahtuvan jonkin aikaa tällä vuosineljänneksellä. Katso tätä tilaa.

Hauskaa sakkojen kanssa

google hieno

Tavalliset lukijat tietävät, että Cloudwards.net-sivustossa emme ole faneja, joita Big Tech vetoaa ihmisten tietojen kanssa. Vaikka ymmärrämme, että yritysten on ansaittava rahaa, kuluttajille valehteleminen ja heidän luottamuksensa väärinkäyttö ei ole oikea tapa edetä, ja näyttää siltä, ​​että useimmat hallitukset tekevät jotain asiassa ainakin Atlantin itäpuolella..

Esimerkiksi sen jälkeen kun EU: n yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2018, toimivaltaisille viranomaisille on ilmoitettu melkein 60 000 rikkomusta ja 91 sakkoa on annettu, ja yksi yritys on alkanut tarjota GDPR-vakuutusta. Suurin niistä muutoksista meni Googlelle, jonka on haarrettava yli 50 miljoonaa euroa Ranskaan.

Itse asiassa Google on viime aikoina joutunut niin moniin rangaistuksiin, että se maksaa sakkoja enemmän kuin veroja EU: ssa. Vaikka jätämme keskustelun avoimeksi, tarkoittaako se sitä, että sen on maksettava enemmän verovelvolliselle ja löysättävä tietoja verraten tietoja, se on silti pelottava tosiasia. Ei ihme, että Google ryhtyy oikeanpuoleiseen tilaan estääkseen samanlaista lakia kulkemasta Yhdysvalloissa.

Sala on Facebookissa

Toinen monivuotinen bugbear, Facebook, on myös kohde Euroopassa, kun Saksa lyö banhammeria sosiaalisen mediayrityksen tiedonkeruun pahimmasta kohdasta ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen raportti nimittää sen johtajat “digitaalisiksi gangsteriksi”. Kuvauksen, jonka me haluamme olevan keksiä se.

Se sanoi, että Zuck menee paremmin valtameren yli, koska hänellä on mahdollisuus neuvotella sakostaan ​​temppuista, joita hän on vetänyt huhtikuun jälkeen. Vaikka se todennäköisesti on edelleen miljardeissa dollareissa, se on alhaisempi kuin sen pitäisi olla, mikä herättää kysymyksen siitä, kuinka suuri vaikutusvalta yrityksillä on Vapaiden maan alueella ™.

Ylöpöydässä häpeällinen Equifaxin toimitusjohtaja Mark Begor joutui kuitenkin sanallisen lyönnin vastaanottamiseen Kongressissa, joten ainakin Amerikassa on jonkin verran oikeudenmukaisuutta jäljellä.

Tietosuoja ei ole geneettinen

Suurempaa hyvää
© Pinterest

Oikeudenmukaisuudesta puhutaan, että FamilyTreeDNA-sukututkimusyritys on ilmeisesti toiminut valppauden muodossaan. Yhtiö, joka on lähettänyt sille näytteen DNA: stasi nähdäksesi, vastaako se muiden, jotka ovat tehneet saman, on jakanut tietokantaansa FBI: n kanssa. Sen toimitusjohtaja Bennett Greenspan ajattelee jopa itseään rikollisuuden taistelijaksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos jaat jonkun sukulaisen etsimän pankkiröövön kanssa, esiintyy Feds-tutkalla, et koskaan ole hyvä asia. Se on FamilyTreeDNA: n naurettava rajojen ylittäminen ja muistuttaa meitä perusteettomasta innostamisesta työskennellä lainvalvonnan kanssa, jota kaksi VPN-palvelua esittelee. Lue heistä PureVPN-arvostelu ja HideMyAss-arvostelu.

Toisin sanoen, hopeinen vuori on se, että se on loistanut valoa vähän säännellylle Yhdysvaltain teollisuudelle, joka pääsee eroon paljon tietojen jakamiseen. Useat yritykset ovat esimerkiksi jakaneet tietoja lääkeyhtiöiden kanssa, ja Ancestry.com meni niin pitkälle, että teki yhteistyötä Alphabet-tytäryhtiön Calicon kanssa.

Vaikka kaikki mukana olevat yritykset voivat puolustaa itseään huutamalla “suuremmasta hyvästä”, on olemassa liukas kaltevuus, joka voi johtaa sellaiseen asiaan, joka jatkuu Kiinassa, jossa viranomaiset seuraavat ihmisiä, jotka käyttävät heidän DNA: taan. Se ei ole haluamamme tulevaisuus, ja suosittelemme ihmisten pysymistä poissa DNA-testausyrityksistä.

Lyhyemmät tarinat

Venäjä

Kuten ilmoitimme marraskuun lehdessämme, venäläisten hakkereiden odotetaan sekoittuvan kesäkuussa pidettäviin EU: n vaaleihin, aivan kuten he tekivät Yhdysvaltain viime vuoden puolivälissä ja vuoden 2016 presidentinäänestyksissä. Näyttää siltä, ​​että nämä ennusteet ovat totta, kuten Microsoft on ilmoitti EU: n toimielinten kiistahyökkäyksistä. Ilmeisesti kylmä sota on palannut kybersotaksi.

Esitetyn sisällön kustantajat ovat tulessa Applen uutispalvelusta, jota kutsutaan nimellä Netflix for news. Täällä Cloudwards.netissä emme voi syyttää heitä. Ilmeisesti Cupertino vaatii puolta tuloista, mikä on korkea vero teollisuudelle, jonka marginaalit ovat yhtä ohuet kuin vedessä.

Valven ansiosta voimme siirtää esteitä ylöspäin siitä, mistä ajattelemme inhimillisesti mahdollista. SteamVR: n, sen virtuaalitodellisuusjärjestelmän, tutkimukset osoittavat, että pelaajat liikuttavat kehoaan melkein yhtä epätodennäköisellä tavalla kuin väärentäjien liikkeet, etenkin ranteilla tekemällä käännöksiä, joita kukaan ei ajatellut mahdollista, ja suurella äänenvoimakkuudella..

Viimeistelemme tämän viikon upeilla uutisilla ihmisille, jotka eivät pidä kirjoittajista, toimittajista tai niihin liittyvistä ammateista. Näyttää siltä, ​​että myös tekoäly on asetettu ottamaan työmme. OpenAI: n kehittämä AI osoittaa lupauksia, kun se kamppailee tiensä läpi proosaa kirjoittamisensa, ja monien toistojensa kanssa näyttää olevan nyrkkinä tulla Donaldin uudeksi puheen kirjoittajaksi..

Lopulliset ajatukset

Tässä huomautuksessa tarjoamme sinulle ihastuttavan adieun ja palaamme takaisin pimeään reikään, jossa työskentelemme Pilven osavaltiossa. Toivomme, että nautit tästä ja että se auttoi sinua ymmärtämään tekniikan maailmaa.

Kaipaisimmeko helmikuusta suuria tarinoita? Onko sinulla ajatuksia niistä, jotka olemme mukana? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map