Pilvitila, heinäkuu 2018

Hei, tervetuloa pilvitilaan heinäkuuhun 2018, Cloudwards.netin kuukausittainen yhteenveto suurimmista pilviä ja yksityisyyttä koskevista uutisista, ja jonkin muun tekniikan kanssa heitetään tänne ja sinne. Se on informatiivinen ja antaa sinulle kikatuksen täällä ja siellä, joten ei ole ihme, että suurin osa maailman johtajista on sitä sitoutunut (asianajajamme haluavat väittää, että emme ole tosiasiallisesti tarkistaneet tätä).

Se on ollut villi kuukausi ja tekniikan maailmasta on tullut paljon uutisia, mutta suurin osa siitä on se, että saa sinut nostamaan kulmakarvat huolestuneisuudesta eikä hämmästykseen. Jos haluat nähdä, mihin lähdimme, suosittelemme, että tutustu kesäkuun julkaisuomme. Muussa tapauksessa kiinnitä villi ratsastus.

Hauskaa Facebookilla (jos tietosuojakysymykset olivat hauskoja)

The-Zuck-in-DC
© Scoopnest

Kuten meillä on melkein jokaisessa pilvitilassa niiden perustamisen jälkeen muutama kuukausi sitten, aloitamme Facebookin avulla. Vaikka kuka tahansa edes tietokannassa on jo vuosia välttänyt sosiaalisen median alustaa datan myynti- ja mainoskohdistusmenetelmiensä takia, Cambridge Analytica -skandaali veti kannen pois ilkeältä polttoaineelta. Ja se oli vasta alku.

Otetaan esimerkiksi tuoreet uutiset, että yritys ei yksinkertaisesti voi estää käyttäjien tietojen vuotamista. Tässä nimenomaisessa tapauksessa Facebook antoi kaikenlaisten laitteiden (pääasiassa älypuhelimien ja tablet-laitteiden) päättäjille pääsyn käyttäjän tietoihin optimoidakseen (markkinoijien suosikkisanan) valmistajien palvelun. Sanomattakin on selvää, että käyttäjiä ei ole kuultu asiasta.

Osoittautuu, että varsin harvat näistä valmistajista ovat kiinalaisia, mikä tarkoittaa valtion omistamia yrityksiä yhdessä maailman repressiivimmista maista, ja nyt niillä on joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi. Ilmeisesti sinun on käytettävä yhtä parhaista VPN-palveluistamme Kiinaan, vaikka et olekaan Lähi-Britanniassa.

Muuten, kun Facebook yritti tehdä jotain hyvää ja noudattaa GDPR: n asettamia tietosuojalakeja, se lukitsi useita tuhansia yrityskäyttäjiä, joten siellä on.

Ei se, että Facebook on ainoa yritys, joka tekee sopimuksia Kiinan kanssa. Viime kuussa julkaistiin uutinen siitä, että Applen toimitusjohtaja on epävirallinen diplomaatti Kiinaan, joka välittää kauppoja Yhdysvaltojen puolesta, mikä on syvästi huolestuttava yritys- ja hallitusten etujen takertuminen (jollei luulet, että Applella on sydämessä amerikkalaisten etuja; emme).

Ole paha: Google oppii isoista pojista

Googlen Evil-Eyes

Puhuminen sekoittuneista motivaatioista: kerran ystävällisellä yrityksellä, jonka motto oli ”älä ole paha”, näyttää siltä, ​​että se on muuttanut sydäntä. Se on yhteistyössä Yhdysvaltain armeijan kanssa kehittänyt edistynyttä drooni-AI: tä, The Interceptin sinulle tuoman kauhan..

Jos tappajarobotien luominen ei riittänyt, myös Euroopan komissio määräsi yritykselle sakon määräävän markkina-aseman väärinkäytöstä. Väitteiden mukaan Google oli asentamassa etukäteen omaa ohjelmistoaan Android-puhelimiin, estäen muita osapuolia kilpailemasta asiakkaiden huomion vuoksi. Kaksivuotisen tutkimuksen jälkeen EY hyväksyi väitteet, ja Googlelle on määrätty 11 miljardin euron sakko.

Vaikuttaa siltä, ​​että uusi, avoimen lähdekoodin Android on hyvä idea.

Myskin tuoksut

Elon-Musk
© CNBC

Vaikka se ei olekaan paha, näyttää siltä, ​​että Elon Muskin monilla yrityksillä – cum-harrastus-hevosilla – on törmännyt ikäviin ongelmiin. Hänen aurinkoenergialiiketoimintaan liittyy huuruja. Se sulki yhdeksän toimitilaa myynnin vähentyessä. Syynä voi olla kysynnän lasku, koska öljyn hinnat ovat pudonneet, tai voi olla, että tuotanto yliarvioitiin ensisijaisesti samalla tavalla kuin Teslassa..

Autonvalmistuksessa yritys lopulta saavutti tavoitteensa heinäkuun alussa, mutta ei ennen kuin lomautti huomattavan määrän työntekijöitä, samoin kuin ampui yhden kaverin, joka väitti, että hänet erotettiin yrittäessään järjestää ammattiliitto. On tuskin yllättävää, että joku niin päättäväinen kuin Musk ei ole työehtosopimusten fani, se on isku hänen työvoimaansa.

Elon ei kuitenkaan ole kaikki mustia pilviä. Chicago antoi kaikkensa Boring Company -yritykselleen (liekinheitin maine) aloittaa työn hyperloop-projektissa kaupungissa. Ajatuksena on, että paineistetut putket kulkevat kaupungin alla ja tarjoavat erittäin nopean ja halvan julkisen liikenteen. Kuitenkaan päivän kuluttua ilmoituksesta The Vergen kirjoittaja epäili hankkeen taustalla olevaa taloudellista matematiikkaa.

Kylmä sota on palannut lämpimästä lomasta

Viimeistelemme tämän kesäkuun isojen tarinoiden pirteillä uutisilla, että yhden brittiläisen ex-spookin mukaan Venäjä taistelee kylmää sotaa lännen kanssa. Huomaa kyseisen lauseen ilmaus: he eivät ole valmistautuneet yhdeksi, vaan taistelevat nyt.

Reitittimien laajamittaisen hakkeroinnin lisäksi koko maailmassa, josta olemme aiemmin ilmoittaneet, on viitteitä siitä, että Venäjän tämän vuoden maailmancupin vierailijat ovat hakkeroineet laitteitaan, usein etäyhteydessä. Kun sportsfest-vierailija palaa kotiin, hän on tosiasiassa Putinin ja hänen joukkojensa digitaalinen vakooja, pidä siitä vai ei..

Pienemmät tarinat

Kokous
© ZDNet

Koska nämä sydämelliset uutiset ovat poissa käytöstä, katsotaanpa kesäkuun pienempiä tarinoita, joista ilahduttavimpaa on se, että länsi on jälleen supertietokonepelin johtaja, Oak Ridge Nationalissa asuvan uuden koneen Summit ansiosta. laboratoriossa. Huippukokous voi laskea jopa 122 petaflops-dataa, toisin kuin 93 Kiinan Sunway TaihuLight pystyy.

Massiivinen rikkomus MyHeritagessa paljasti 92 miljoonan käyttäjän sähköpostiosoitteet, mikä on uusi ennätys. Yhtiö korostaa, että vain sähköpostiosoitteet tehtiin paljaiksi. Onneksi se ei vaikuttanut sen DNA-tietokantaan.

Yksi tutkija tuli siihen tulokseen, että automaatio ei uhkaa työtäsi. Varoitus (tiesit sellaisen olevan) on, että talous pysyy vakaana. Koska pankkiirit ovat jo useiden taantumaa edeltäneiden temppujensa parissa, suosittelemme lukijamme oppimaan joko ohjelmoimaan tai ylläpitämään AI: itä kirjeenvaihtokurssin tai jotain.

Windows 98 juhli 20-vuotista syntymäpäivää kesäkuussa. Jos ihmettelet miksi tämä on huomionarvoista, monet ihmiset sekä laitokset käyttävät edelleen käytännössä muinaista käyttöjärjestelmää. Pahimmat rikoksentekijät ovat hallituksia, mikä ei todellakaan ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että Lontoon kaupunki pyysi kansalaisia ​​lähettämään luottokorttitietonsa sähköpostitse…

Lopulliset ajatukset

Sen avulla päätämme kuukauden ajan. Heinäkuussa odotamme, että EU: n uusiin lataamista koskeviin sääntöihin liittyy paljon apua ja raivoa, samoin kuin lisää Facebook-ilmoituksia (siunaus tylsistyneille toimittajille)..

Toivomme saavasi liittyä uudestaan ​​muutamassa viikossa. Siihen asti, ole turvassa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me