Parhaat mustan perjantain tarjoukset 2018: myymälä, kunnes pudotat

Pitkien hankalien tuntien jälkeen, joissa on keskusteltu paahdetun linnun poliittisista eroista, emme voi odottaa liittymistämme mustan perjantain ostajien laumoihin. Pidetään kuitenkin mielessämme tehdä ainakin hiukan ostoksistamme verkkokaupan lisäksi, kun matkustamme uusimpien OLED-ääniä houkuttelevilta..


Musta perjantai ja cyber maanantai ovat muuttuneet yhdeksi viikonloppuna kauppoihin, kun yhä useammat amerikkalaiset kääntyvät verkkokauppojen puoleen tiili- ja laastin sijaan. Vaikka viimeisimmässä fyysisessä tekniikassa on jonkin verran säästöjä, löydät korkeimman arvon ostaessasi digitaalisia tuotteita.

Olemme täällä opastamassa parhaita mustan perjantain tarjouksia pilvessä. Tilauksen tekeminen tällä hetkellä voi säästää usein vähintään 50 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, joten jos tarvitset VPN-, web-hosting- tai pilvitallennusratkaisua, on nyt aika hypätä.

VPN Black Friday -tarjoukset

Aloitetaan helpoimmalla tavalla pysyä turvassa online-tilassa: virtuaaliset yksityiset verkot. Olemme löytäneet nämä kolme hienoa tarjousta.

ExpressVPN – kolme ilmaista kuukautta

ExpressVPN on helposti markkinoiden paras VPN-palveluntarjoaja, mutta sen hinta on korkein kuin suurin osa kilpailusta. Voit säästää paljon tästä hinnasta ostamalla tämän mustan perjantain. ExpressVPN tarjoaa kolme ilmaista palvelukuukautta kaikilla uusilla vuositilauksilla, jotka tarjoavat sinulle 15 kuukauden palvelun hintaan 12. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Voit lukea ExpressVPN-arvosteluamme nähdäksesi, miksi pidämme siitä, tai vain kaapata kauppa ennen sen päättymistä. Se toimii nyt klo 10.00 GMT tiistaina 27. marraskuuta 2018. Myöskään ExpressVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuu ei sisällä todellista riskiä..

NordVPN – 75 prosenttia pois

NordVPN on lähellä sekuntia, kuten voimme nähdä vertailussa ExpressVPN vs. NordVPN. Vaikka hinnat ovat jo alhaiset – voit lukea viimeisimmät hinnat NordVPN-arvosteluistamme – voit säästää jopa 75 prosenttia ostaessasi kolme vuotta etukäteen. Saat yli 400 dollaria palvelua vain 100 dollarilla.

Edellinen

Seuraava

Tätä sopimusta tukee edelleen NordVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten ei ole riskiä noutaa suunnitelma ja nähdä miten pidät siitä. Lopullista päivämäärää ei kuitenkaan ole, joten on parasta toimia nopeasti.

PureVPN – Viisi vuotta hintaan 1,32 dollaria kuukaudessa

PureVPN ei ole VPN-tilan parhaiden tarjoajien tasolla, kuten voit nähdä PureVPN vs. ExpressVPN-vertailusta. Tästä huolimatta massiivisella palvelinverkollaan ja pitkäaikaisilla tilauksillaan PureVPN tarjoaa hyvää vastinetta.

PureVPN perjantaina

Se tarjoaa vielä paremman, jos noutit sen tänä viikonloppuna. Viiden vuoden suunnitelma ei ole virallinen vaihtoehto PureVPN: n kokoonpanossa, ja se näytetään vain ponnahdusikkunana. Tänä viikonloppuna voit kuitenkin ostaa sen vähemmän kuin mitä normaali ponnahdusikkuna näyttää. Lisäksi korko jatkuu uusittaessa, joten voit jatkaa erinomaisen kaupan saamista.

Voit oppia lisätietoja PureVPN: stä PureVPN-arvosteluistamme, mutta on syytä ostaa suunnitelma ja kokeilla sitä itse anteliaalla 31 päivän rahat takaisin -takuulla.

Kiitospäivä Cloud Storage -palvelusta

Pilvitallennustilan näyttää näyttävän olevan hyvin vähän menevää tänä vuonna, mutta meillä on yksi kauppa sinulle.

pCloud – 75 prosenttinen käyttöikäinen tallennustila

pCloud on yksi parhaista pilvitallennuspalvelujen tarjoajista ja sijoittuu toiseksi parhaimpien pilvitallennusyritysten joukossa. Vaikka kuukausittaisia ​​ja vuosittaisia ​​tilauksia on saatavana, pCloud keskittyy elinikäisiin sopimuksiin tänä mustana perjantaina. Voit ostaa joko 500 Gt: n tai 2 Tt: n tallennustilaa elinaikana 75 prosentin alennuksella.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

Yhtenä maksuna emme voineet ajatella parempaa arvoa. Olet todella ostamassa tuotetta, jonka voit omistaa elämääsi. Voit oppia lisää pCloudista pCloud-arvosteluamme tai purra luoti ja ostaa eliniän arvoinen varastointi tänään. Kauppa kestää maanantaina, 26. marraskuuta 2018.

Web-hosting Cyber ​​maanantaina

Viimeistelemme hienoja web-hosting-tarjouksia. Ne kaikki loppuu maanantaina, joten ole nopea.

Hostinger – jopa 90 prosenttia pois

Hostinger on parhaiden verkkosivustojen rakentajien ja hosting-yhdistelmien joukossa helppokäyttöisen käyttöliittymänsä ja alhaisen hintalappunsa vuoksi. Vaikka se onkin sinällään suuri arvo, voit ostaa isäntänä mustana perjantaina jopa 0,80 dollaria kuukaudessa. Itse asiassa kaikki Hostingerin tuotteet on merkitty alaspäin, jotkut jopa 90 prosenttia.

Hostinger Cyber ​​maanantai

Annamme hinnoittelutaulukoiden, jotka löydät tämän linkin kautta, puhua kuitenkin puolestaan. Voit vertailla hintoja Hostinger-arvosteluissa nähdäksesi arvon. Kauppa kestää maanantaina 3. joulukuuta 2018 saakka.

Sivustokenttä – 75 prosenttia pois

Sivustokenttä on ensimmäinen valintamme WordPressin parhaaksi web-hosting-palveluksi. Helpon WordPress-siirron ja yhden napsautuksen WordPress-asennuksen välillä se on ihanteellinen valinta uusille ja nykyisille WP-käyttäjille. Voit myös saada hosting 75 prosentilla nyt.

Edellinen

Seuraava

Ihanteellinen lähtökohta on GrowBig, jonka avulla useat verkkosivustot voivat jakaa 20 Gt tallennustilaa. Se sopii noin 25 000 käyntiin kuukaudessa ja mukana tulee yksinkertainen WordPress-integraatio. Voit lukea SiteGround-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja, mutta varmista, että kirjaudut nopeasti. Kaupan aikakatkaisu maanantaina 26. marraskuuta 2018.

A2-hosting – useita tarjouksia

A2 oli vahva haastaja parhaalle web-hosting-oppaallemme erinomaisella palvelinvalinnallaan ja optimaalisella suojauksella. Se tarjoaa Black Fridaylle useita tarjouksia, jotka voivat säästää jopa 67 prosenttia normaalista tilauksesta.

A2-hosting Black Friday Deals

Löydät tarjoukset ja koodit saadaksesi ne alla. Jos haluat oppia A2: sta, lue tämä A2-hosting-arvostelu.

 • 67 prosenttia pois jaetusta ja hallinnoidusta WordPress-isännöinnistä koodilla: SAVEBIG
 • 50 prosenttia alennus hallitusta ja ydin VPS: stä koodilla: BLKVPS
 • 40 prosenttia alennus jälleenmyyjien isännöinnistä koodilla: BLKSELL
 • 50 prosenttia alennus valituista SSD-palvelimista, joiden koodi: 50DEDI

Lopulliset ajatukset

Nämä ovat parhaat tarjoukset pilvessä tapahtuen tänä mustana perjantaina ja cyber maanantaina. Nyt on aika valita ylimääräinen tallennustila, käynnistää uusi verkkosivusto ja suojata verkkoyhteytesi, koska se on harvoin koskaan halvempaa. Jos pidät tarjouksista, mutta et tarjoajista, sinun on parasta tutustua VPN-arvosteluihimme ja pilvitallennusarvosteluihimme saadaksesi maata.

Varmista, että kirjoitat meille kommentin mustan perjantain tarjouksista, joita olet hyödyntänyt tänä viikonloppuna. Kiitos lukemisesta ja erittäin onnellinen kalkkunapäivä sinulle ja sinun.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map