Kako popraviti Outlook datoteke s podacima u 2020. godini s samo nekoliko klikova

Oštećene ili na drugi način oštećene Outlookove datoteke podataka (u .pst formatu) mogu dovesti do ozbiljnog povezivanja tvrtke tako što će se odvojiti od kopija vitalnih poruka e-pošte, kalendarskih zapisa i drugih podataka. Neke svoje nedostajuće podatke možete obnoviti tako što ćete progoniti kolege i kupce, ali tada gubite vrijeme, vjerojatno se sramotite i vjerovatno ćete biti nagrađeni samo djelomičnim popravkom.


Najbolji je pristup, naravno, da se zapravo nikada ne naiđete na ovaj problem stvaranjem sigurnosne kopije u oblaku. Ovdje možete pomoći većinu preporuka u našem najboljem mrežnom vodiču za izradu sigurnosnih kopija. Ako se, s druge strane, nađete uhvaćene hlače, sva nada se ne gubi.

Dolazeći ćemo vam pokazati kako popraviti oštećene .pst datoteke koristeći specijalizirani softver dizajniran za tu svrhu. Alat na koji smo sleteli kreirali su programeri iza našeg klimanja za najbolji softver za oporavak podataka, Stellar Data Recovery. Tvrtka prodaje potpuni paket IT alata kako bi pomogla vašoj tvrtki da prevlada širok raspon podataka, uključujući pretplatnik .ost u .pst.  

Pratite nas dok vas prolazimo kroz osnovnu uporabu Stellar Outlook PST Repair, koji se može koristiti i za oporavak slučajno izbrisanih poruka e-pošte. Ne zaboravite dati i naš pregled Stellar Data Recovery koji može lako oporaviti bilo koju vrstu datoteke s oštećene particije ili srušenog tvrdog diska..       

Kada vam treba softver za popravak PST-a?

Samo da bismo bili sigurni da smo svi ovdje na istoj stranici, datoteka osobne tablice za pohranu (.pst) je vlasnička Microsoftova vrsta datoteke koja se koristi za pohranjivanje kopija poruka, kalendarskih događaja, adresara, časopisa i drugih podataka podataka koje koristi Microsoft Outlook, osim postavki za Outlook.

Služi kao sigurnosna kopija Outlook računa za one koji koriste POP3 ili IMAP internetsku poštu. U većini slučajeva rad s .pst datotekama pruža popriličnu fleksibilnost: čak ih možete prenijeti s jednog računala na drugo kako biste zadržali svoje podatke bez štucanja..

Međutim, kao i svaka datoteka, .pst datoteke se mogu oštetiti. To se može dogoditi kada .pst datoteke postanu prevelike ili mogu biti uzrokovane neuspjehom pogona, zlonamjernog softvera i raznim drugim incidentima. Ako niste spremili sigurnosnu kopiju svoje .pst datoteke pomoću internetske sigurnosne kopije poput CloudBerry sigurnosne kopije (pročitajte pregled CloudBerry sigurnosne kopije), trebat će vam poseban softver koji će vam pomoći.

Vani je nekoliko alata za popravak .pst, ali sletjeli smo na Stellar Outlook PST Repair zbog njegove pouzdanosti i jednostavnosti uporabe. Neke značajke koje nam se osim oporavka e-pošte sviđaju uključuju:

 • Oporavak privitaka, kontakata i kalendara
 • Spremite poruke u .eml, .msg, .rtf, .html i .pdf formate
 • Spremite skeniranje za kasniju upotrebu
 • Oporavak izbrisanih poruka e-pošte
 • Oporavak od šifriranih .pst datoteka

Softver također podržava svaku iteraciju Outlooka sve do Outlooka 2000.

Više ćemo se dotaknuti njegovih značajki kada vam pokažemo kako koristiti Stellar za popravak oštećenih .pst datoteka. Prvo, pogledajmo trošak.

Opcije licence za popravak PST popravka Stellar Outlook

Alat sam po sebi nije jeftin, pa ako tražite jednokratno rješenje, to vjerojatno nije. Međutim, ako imate tvrtku ili IT trgovinu, trošak je mnogo probavljiviji s obzirom na to da ste dobili doživotnu licencu.

SOHOTechnicianOutlook Toolkit
Trošak (životni vijek)99 $$ 249$ 299
MontažaJedinstveni sustavViše sustavaViše sustava

Licenca SOHO omogućuje vam instaliranje softvera na jedno računalo, dok licenca Technician omogućuje instaliranje softvera na onoliko koliko vam je potrebno. Uz značajke koje smo prethodno spomenuli, licence Tehnika dodaju mogućnost:

 • Izvezi izravno u Outlook 365
 • Spremite datoteke u DBOX i MBOX formate
 • Podijelite ogromne .pst datoteke na manje
 • Kompaktne .pst datoteke
 • Izdvojite privitke

Licenca Outlook Toolkit dodaje nekoliko drugih mogućnosti, što ga čini daleko najboljom ponudom. One uključuju mogućnost pretvaranja .pst u .ost datoteke, prepoznavanje i brisanje duplikata e-pošte, spajanje .psts u jednu datoteku i oporavak .pst lozinki.

Ako želite najprije isprobati uslugu, možete preuzeti besplatnu verziju koja će vam omogućiti skeniranje i pregled obnovljivih .pst datoteka.

Sva tri plana dolaze s besplatnom tehničkom podrškom, ukoliko upadnete u probleme. Međutim, kao što ćemo vidjeti, alat je dovoljno jednostavan za upotrebu da novajlija može izgledati kao IT guru.

Kako popraviti Outlook PST datoteke pomoću Zvjezdane

Nakon što se odlučite za licencu, Stellar će vam poslati e-poštom vezu za preuzimanje i licenčni ključ. Korištenje ovih instalacija prilično je jednostavno i trebalo bi trajati samo minutu ili dvije.

Postupak oporavka prilično je jednostavan bez prečaca na značajkama, što se čini slučaj s većinom alata Stellar s kojima smo radili. Međutim, nadamo se da ćete prolaziti kroz korake dati bolju predodžbu o tome što možete očekivati ​​prije nego što se odlučite na kupnju.

Prvi korak: pokrenite skeniranje oštećene PST datoteke

Pokretanje softvera kad se instalira, dočekat će vas prozor za odabir .pst datoteke za popravak.  

Možete potražiti datoteku ako znate gdje se nalazi ili uštedjeti malo vremena tako što ćete dopustiti da softver traži vaš tvrdi disk. Opcija “pronađi” radi brzo, u našem slučaju traje samo oko 30 sekundi.

Nakon završetka, označite datoteku koju želite zakrpati i kliknite gumb “popravak”. Pokrenut će se skeniranje datoteke, koja traje samo djelić sekunde.

Drugi korak: Rad s rezultatima skeniranja

Nakon skeniranja, Stellar Outlook PST Repair će prikazati rezultate, omogućujući vam sortiranje sadržaja datoteke prije nego što ih spremite kao popravljenu datoteku..

Navigacija bi trebala biti poznata: to je pomalo poput korištenja Outlooka. Lijevo okno je za navigaciju najviše razine. Tamo možete pristupiti primljenoj pošti, izbrisanim stavkama, bezvrijednoj pošti, kalendaru, kontaktima i još mnogo toga.

Klikom na bilo koju kategoriju, u drugi će se stupac nalaziti objekti organizirani u toj kategoriji. Na primjer, kliknite na “pristiglu poštu” i vidjet ćete sve poruke e-pošte u vašem pretinacu prije korupcije. Okno s desne strane, naravno, prikazuje stvarni sadržaj e-pošte koju ste odabrali.

Nakon što ste spremni za oporavak .pst datoteke, samo kliknite gumb “spremi popravljenu datoteku” pri vrhu klijenta. Dat će vam mogućnost spremanja u obliku .pst, .msg, .eml, .rtf, .html ili .pdf datoteke.

Ako ne želite spremiti sve, možete i desnom tipkom miša kliknuti bilo koju pojedinačnu e-poštu i odabrati da je pohranite u vlastitu datoteku, mada je u tom slučaju ne možete spremiti kao .pst.

Tu je i gumb za spremanje skeniranja umjesto da ga odmah pretvorite u .dat datoteku, čime se kasnije možete učitati i raditi s rezultatima.

Završne misli

To je zapravo sve što se može koristiti za popravak Stellar Outlook PST za popravak oštećenih datoteka osobnih tablica. Iako neće pobijediti na natjecanjima ljepote, strogi pristup je upravo ono što želite u dobrom IT alatu. Ako ste koristili Outlook, možete koristiti ovaj alat, nema problema.

Kao posljednji podsjetnik, najbolji način za izbjegavanje problema s oštećenim datotekama je sigurnosna kopija tvrdog diska. Imamo punu biblioteku mrežnih recenzija za pomoć u pretraživanju opcija, mada ako tražite prečac, pogledajte naše tipove za najbolju sigurnosnu kopiju za male tvrtke. Hvala vam na čitanju, a budite sigurni i ostavite svoje komentare i pitanja za nas u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map