Suojaa sähköpostisi sähköpostin varmuuskopiointipalveluilla

Sähköposti on elossa ja potkaisee, ja se on monien ihmisten ja yritysten käytetyin viestintäkanava. Mutta mitä tapahtuu, jos menetät pääsyn sähköpostiin? Sähköpostin katkenneita tapahtuu säännöllisesti (jopa Gmailissa), ja on myös aikoja, kun siirrytään uuteen tietokonejärjestelmään tai fyysisen sijainnin muuttaminen voi johtaa puuttuviin tietoihin.


Vaikka kotikäyttäjille joidenkin uusimpien vitsien ja hauskojen kuvien saatavuuden menettäminen voi olla ärsyttävää, ongelma on enemmän, jos kadotat kaikki perhehääiden suunnitteluun liittyvät sähköpostit. Ja yrityksille, joilla on asiakaskontakteja ja sopimustietoja sähköpostitse, se on vielä enemmän katastrofi.

On tärkeätä tietää, että sinulla on aina pääsy, riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Onneksi on olemassa useita verkko- ja pilvipalveluita, joihin sisältyy sähköpostin varmuuskopiointi.

DropMyEmail

DropMyEmail on sähköpostin varmuuskopiointipalvelu, joka toimii automaattisesti. Kirjaudu sisään Facebookilla, Twitterillä tai Google-tililläsi aloittaaksesi ja voit olla varmuuskopio sekunneissa. Se toimii useiden sähköpostitilien kanssa ja ensimmäisen varmuuskopion jälkeen se pitää sähköpostisi varmuuskopio synkronoituna. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa sähköpostitunnuksesi ja salasanasi tai sähköpostipalvelimen nimi ja protokolla, jotta se voi kirjautua mihin tahansa kymmeniin sähköpostin tarjoajiin. Se jopa varmuuskopioi sähköpostin liitteet ja antaa sinun suodattaa ne tiedostotyypin mukaan helppoa hakua ja jakamista varten.

Palvelu tukee sähköpostien siirtoa siinä tapauksessa, että haluat siirtää sähköpostimme uuteen tiliin tai palauttaa sen vanhaan.

Se on 9,99 dollaria vuodessa viiden gigatavun tallennustilalta perustilillä. Se ei ole kallis, etenkin koska se mahdollistaa myös tiedostojen varmuuskopioinnin ja suojatun salauksen ja voit myös tarkastella sähköpostiasi palvelun kautta. Liiketoiminnan käyttäjille paketti suojaa tahattomalta poistamiselta, hakkeroinnilta ja tarjoaa raportointitoiminnot ja yritystason sähköpostinhallinnan sekä rajoittamattoman tallennustilan.

Mailkeepr

Mailkeepr on uusi palvelu, joka auttaa myös pitämään sähköpostisi järjestäytyneenä. Siinä on suojattu SSL-salaus sähköpostien salaamiseksi ennen niiden tallentamista. Palvelu varmuuskopioi sähköpostisi useilla palvelimilla, jotta et koskaan riski menettää sen käyttöoikeudet.

.


 

Ja voit varmuuskopioida liitteet (asiakirjat ja valokuvat) lähettämällä ne sähköpostitilisi kautta. Nykyinen ilmainen palvelu rajoittuu noin 700 sähköpostin varmuuskopiointiin, mutta tätä on tarkoitus laajentaa. Se on ehdottomasti katsottava, kun se käynnistyy

Backupify

Varmuuskopiointi ei suojaa sähköpostia; se suojaa myös koko Google Apps -tilisi tiedot. Lisää se Google Apps -markkinapaikan kautta. Sovellus tarkistaa viimeisimmät tiedot ja kopioi ne pilveen. Prosessi toistaa tiedot ja voit tarvittaessa palauttaa päivämäärän yhdellä napsautuksella.

Palvelu sisältää tietojen hallinta- ja hakutyökalut. Google Apps -työn lisäksi Backupify integroituu Salesforcen kanssa ja sillä on henkilökohtainen ratkaisu Google-tilitietojen, Facebookin ja Twitterin varmuuskopiointiin..

CloudAlly

CloudAlly tarjoaa varmuuskopiopalvelun, joka kattaa Google-tilisi, Yahoo mail, Office 365, Google Apps, Salesforce ja AWS. Tietoja voidaan viedä ja tallentaa paikallisesti tai palauttaa Google-tiliisi kirjoittamatta jo olemassa olevaa.

Ja tietojen siirtämistä Gmail-tilien välillä tuetaan myös. Tiedot varmuuskopioidaan päivittäin ja salataan. Tämä palvelu on “aseta se ja unohda” -palvelu, jolla on rajoittamaton varastointi ja säilytys niin kauan kuin sinulla on tili. Hinnoittelu on 1,99–2,99 dollaria jokaisesta tilistä, jonka varmuuskopio on.

MX-varmuuskopiointipalvelut

Jos pääsähköpostipalveluntarjoajasi epäonnistuu, saatat tarvita erilaisen ratkaisun, kuten toissijaisen MX-palveluntarjoajan. Tällainen palvelu antaa sinulle pääsyn ja pitää kaiken sähköpostisi suojattuna useita päiviä, kun ensisijainen palvelu palaa syötteensä. Kaksi tarjoavaa palvelua, joihin kuuluvat Cudamail ja DNS Made Easy.

Jälkimmäinen väittää olevansa maailman vahvin DNS-verkko ja tarjoaa 100 000 viestin tai 1 Gt sähköpostisäilön varmuuskopion sähköpostitilille sekä 10 Gt kuukausittaisen sähköpostin siirron perustunnukselle..

GmVault

Kaikki yllä olevat vaihtoehdot toimivat verkossa, mutta jos haluat jotain erilaista, voit varmuuskopioida Gmailin – ja pelkästään Gmailin – Gmvaultilla. Tämä on saatavana Windowsille, Macille, Linuxille ja Python-lähteen kautta.

Se varmuuskopioi koko Gmail-tilisi ja toimii hyvin IMAP: n kanssa. Voit sisällyttää salauksen ja palauttaa sähköpostit mihin tahansa Gmail-tiliin. Tämä on avoimen lähdekoodin ratkaisu.

johtopäätös

Kuten huomaat, sähköpostien varmuuskopiointi on edelleen kehittymässä, ja monet ratkaisut on suunnattu ensisijaisesti yrityskäyttäjille.

Kotikäyttäjät voivat kuitenkin käyttää Gmvault-kaltaista ratkaisua ja sitten varmuuskopioida sen säännöllisen pilvivarmuuskopiointiratkaisunsa avulla varmistaakseen, että he eivät koskaan menetä pääsyä tietoihin. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map