Kuinka varmuuskopioida WordPress Dropboxiin

Kaikki meistä ovat tietoisia säännöllisten varmuuskopioiden tärkeydestä. Siellä ei ole paljon tekniikan taitavia ihmisiä, jotka voisivat rehellisesti sanoa, etteivät he ole koskaan menettäneet tietoja odottamatta. Mutta teemmekö niin paljon kuin pystyimme tukemaan työtämme? Ja olettaen, että käytät WordPressiä, voitko rehellisesti sanoa, että sinulla on pääsy blogin viimeaikaiseen, täydelliseen varmuuskopioon?  

Sisältö on sijoitus, mutta monia WordPress-blogeja ei koskaan varmuuskopioida ollenkaan, joten ne ovat täysin avoimia isännöintiyrityksen hakkereiden, haavoittuvuuksien ja vikojen aiheuttamalle tietojen menetykselle. Varmuuskopioinnissa monet meistä voivat olla ahkerampia, mutta varmuuskopioiden järjestäminen vie aikaa.

Pilvityökalujen, kuten Dropbox, ja monen älykkään palvelun ja laajennuksen ansiosta WordPress-varmuuskopioiden luominen voi tosiasiassa olla yksinkertaista ja selkeää. Voit käyttää pilvitallennustilaa, joka on halpaa ja runsaasti, ja liittää jo käyttämiisi palveluita täydellisen mukavuuden vuoksi.

Tässä artikkelissa käsittelemme WordPressin pilvivarmuuskopiovaihtoehtoja, keskittyen erityisesti Dropboxiin.

Cloud WordPress -varmuuskopion edut

WordPress voidaan varmuuskopioida monin tavoin. Voit varmuuskopioida FTP: n kautta, ladata kopion tietokannasta phpMyAdminilla tai pyytää varmuuskopioita sähköpostitse. Joten miksi käyttää pilviä? Ensinnäkin hinta. Dropbox tarjoaa 2 Gt ilmaiseksi, joten se on edullinen tapa saada terveellinen säilytystilaa pilvessä.

Toiseksi saavutettavuus. Dropbox-tiliisi on helppo käyttää, joten voit seurata varmuuskopioita silloin, kun ne luodaan. Kolmanneksi. sopivuus. Jos asennat työpöytäsovelluksen tai mobiilisovelluksia, voit käyttää WordPress-varmuuskopiotiedostojasi nopeasti ja kätevästi käytännössä mistä tahansa.

Olettaen, että sinua vietetään aikaa (etkä ole erityisen varma cron-töistä), pilvi tarjoaa täydellisen varmuuskopiopaikan WordPress-tiedostoillesi. Vielä tärkeämpää on, että se on helppo asentaa ja helppo hallita. Joten pilvivarmuuskopioinnin etujen luomisen avulla katsotaanpa miten varmuuskopioit sisältöäsi.

WordPressin anatomia

Ennen kuin tarkastelemme WordPress-varmuuskopioratkaisuja, muistakaamme nopeasti itsellemme, mitä tarvitsemme varmuuskopiointiin. WordPressissä on kaksi komponenttia: MySQL-tietokanta ja FTP-palvelimesi tiedostot. Ihanteellisen varmuuskopiointiratkaisun pitäisi antaa meille mahdollisuus varmuuskopioida tietokanta, tiedostot tai molemmat. 

Mitä sinun pitäisi varmuuskopioida WordPressilla

Tiedostojen alajoukon varmuuskopiointi voi olla halvempaa, jos pilvitallennustila on huippuluokkaa. Kaikkia WordPress-hakemistossa olevia tiedostoja ei tarvitse varmuuskopioida. Ensisijaisuuden tulisi olla wp-sisältöhakemisto, johon suurin osa mukautetusta sisällöstäsi on tallennettu.

Lisäksi on hyvä idea varmuuskopioida .htaccess-tiedostosi, koska säännöt ovat todennäköisesti ainutlaatuisia sivustoltasi ja niiden voi olla vaikea luoda uudelleen tarkasti, jos ne ovat vioittuneet. Saatamme etsiä ratkaisua, joka tarjoaa lisävarmuuskopioita säästääksesi tilaa pilvitallennushakemistossamme. Kaikille tarkastelemillemme ratkaisuille on annettu nämä kolme tekijää.

WordPress Cloud Backup -ratkaisut

Joten määritettyjen yksityiskohtien avulla katsotaanpa joitain laajennuksia, joita voimme käyttää pilvipalvelun WordPress-varmuuskopiointiin.

1. WordPress-varmuuskopiointi Dropboxiin

WordPress-varmuuskopiointi Dropboxiin -laajennus on ylivoimaisesti tunnetuin pilvivarmuuskopiointilaajennus alustalle; Sen SEO-ystävällinen nimi auttaa varmasti sitä herättämään ylimääräistä kiinnostusta. WordPress-varmuuskopiointi Dropboxiin on kolmivaiheinen asennusmenettely, ja sitä tukee kattava tuki ja erittäin hyvä verkkosivusto.

2. BackWPup

BackWPup on hyvin arvostettu WordPress-varmuuskopiolaajennus, joka voi lähettää varmuuskopioita suoraan Dropboxiin, Amazon S3: een, Azureen, RackSpace Cloudiin, SugarSynciin, sähköpostiin tai FTP-palvelimeen. Tämä tekee siitä joustavamman vaihtoehdon käyttäjille, jotka haluavat aloittaa FTP: llä ja siirtyä myöhemmin pilveen.

On olemassa kaksi versiota – ilmainen ja Pro – pääasiallisena erona on tarjolla oleva tuki. Tietokantatyökalut (korjaus, optimointi jne.) Ovat mukava kosketus. 

3. WP-aikakone

WPEngine vs Traffic Planet -majoitus - sivun latausaika

Samanlainen kuin BackWPup, WP Time Machine arkistoi WordPress-blogin Dropbox-, Amazon S3- tai FTP-tiliisi. Se varmuuskopioi vain wp-sisältöhakemiston ja .htaccess-tiedostosi; tämä ei välttämättä ole kaupan katkaisija, ja se tekee varmuuskopiotiedostoistasi pienemmän, mutta se on syytä huomata, vain siinä tapauksessa, että odotat täydellistä varmuuskopiota.

4. UpdraftPlus

UpdraftPlus-laajennus varmuuskopioi Dropbox, Amazon S3, Google Drive ja useat muut kohteet; Drive on erityisen mielenkiintoinen, koska säilytystila on erittäin edullinen (Google Drive tarjoaa 15 Gt ilmaiseksi). Pidämme todella sivuston muuttotyökalusta. Laajennuksesta on premium-versio, jossa on lisäominaisuuksia ja parempi tuki.

Vaihtoehdot Dropbox-varmuuskopiointiin

Ei vakuuttunut? WordPressin varmuuskopiointiin pilvellä on joitain vaihtoehtoisia tapoja: VaultPress on Automatticin oma ratkaisu: se on plugin ja siihen liittyvä pilvitallennuspalvelu. Tallennuskomponentista peritään kuukausimaksu.

Vaihtoehdot Dropboxille

ManageWP ja InfiniteWP ovat molemmat hyvin pyöristettyjä WordPress-hallintajärjestelmiä, jotka on tarkoitettu ylläpitäjille, joilla on useita sivustoja. Jos sinulla on paljon sisältöä varmuuskopioida, voit nauttia useiden WordPress Dropbox -varmuuskopioiden käytöstä yhdellä järjestelmänvalvojan paneelilla.

Huomaa: Dropboxiin varmuuskopiointi ei sisälly InfiniteWP: n perushintaan; joudut ostamaan kaksi ylimääräistä maksettua moduulia. ManageWP tarjoaa sen osana ydinpalveluaan.

johtopäätös

Ihanteellinen WordPress-varmuuskopioratkaisu vaihtelee suosikkipilvityökalusi, sinulla olevan tallennustilan ja sijoitetun ajan mukaan.

WordPress varmuuskopiointi Dropboxiin ja BackWPup ovat molemmat vankkoja ja hyvin pidettyjä ratkaisuja. Täydellisen käytön helpottamiseksi voit ohittaa Dropboxin kokonaan ja maksaa sen sijaan VaultPressin pilvipalvelusta. Nauti lisälukemisesta: WordPress-blogin tai verkkosivuston varmuuskopiointi

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me