Kuinka luoda IFTTT-resepti varmuuskopioimaan Instagram-kuvia SkyDriveen

Kevin Systromin ja Mike Kreigerin perustama Instagram tehtiin Facebook-arsenaaliin 1 miljardilla dollarilla keväällä 2012. Se oli tulossa kilpailijaksi valokuvien jakamisen kentällä, ennen kuin Facebook osti sen ja muutti itsenäiseksi valokuvasovellukseksi. Voit ottaa valokuvia ja videoita suosikki matkapuhelimellasi ja käyttää digitaalisia suodattimia ennen jakamista sosiaalisilla sivustoilla, kuten Facebook, Tumblr, Twitter ja Flickr..


Kuten muutkin suositut sovellukset, tämä on ilmainen. Voit ladata sen Applen App Storesta tai Googlen Google Playsta. Mutta eikö tietokoneiden käyttäjille ole sovellusta, kun henkilökohtaiset tietokoneet koskettavat miljardia rajaa? Kyllä, Pixsta-muodossa.

Instagram tavoitti 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää huhtikuuhun 2012 mennessä, ja Internet-yhteisö tukee sitä aktiivisesti. Se on yksinkertainen valokuvien jakaminen, videoiden jakaminen ja sosiaalisen verkostoitumisen palvelu, jota mikroblogityökalut, kuten Twitter, voivat käyttää eteenpäin. Äskettäin Twitter teki päivityksen kuvien integroimiseksi syötteisiin. Tätä varten julkaistiin Android-päivitys, joka tuo esiin lisää valokuvien muokkaustyökaluja.

Mutta kun olet asentanut digitaaliset suodattimet suosikkikuviin tai videoihisi, entä niiden tallentaminen? Tarvitset ehdottomasti varmuuskopion, joten muutokset ja versionmuutokset voidaan helposti käsitellä myöhemmin. Tätä varten tarvitset pilvipalvelun, kuten OneDrive, jossa on helppo synkronoida valokuvien tai videoiden päivitykset.

Tämän pilvivarmuuskopion paras ominaisuus on ilmainen tallennustila, joka tarjotaan, kun liityt Microsoftin yhteisön käyttäjäksi.

Saat heti 5 Gt tallennustilaa kirjautumisen yhteydessä. Voit helposti lisätä lisää pilvitilaa sen toteuttamiskelpoisilla päivityssuunnitelmilla. Nyt en voi varmuuskopioida Instagram-valokuvia ja videoitasi automaattisesti OneDriveen? Ei, ei ainakaan suoraan. Mutta ei ole suoraa vaihtoehtoa: sinun on käytettävä epäsuorasti IFTTT-nimistä palvelua.

Mikä on IFTTT?

Jos Linden Tibbets kehitti tämän IFRST-palvelun, joka käynnistettiin vuonna 2010. Tämän avulla voit yhdistää useita tärkeitä alustoja, kuten Dropbox, Evernote, Gmail, Facebook, Feedly, ja saada ne toimimaan yhdessä. Kun olet kirjautunut IFTTT: hen, voit luoda reseptejä. Yhdellä sellaisella ”reseptilla” voit suorittaa peruuttamattoman Instagram-valokuvien avulla. IFTTT-reseptit sisältävät kaksi verkkosovellusta, toisen käytettäväksi liipaisimessa ja toisen sovelluksen toiminnon suorittamiseen.

Paras osa tätä palvelua on, että se on ilmainen. Joka päivä lisätään useita tonneja sovelluksia, jotka voit asettaa käynnistämään ja suorittamaan toiminnon. Tällaisia ​​verkkosovelluksia ovat Instagram ja OneDrive.

Kuinka käyttää IFTTT: tä?

Koska IFTTT-palvelun perusajatuksena on reseptit, sinun on ensin vierailtava emoverkkosivulle IFTTT.com ja luotava tili. Sen jälkeen sinun on kytkettävä joitain “kanavia” kyseiseen tiliin. IFTTT-sanoissa ”kanava” on toinen sana verkkopalvelulle tai muulle toiminnalle. IFTTT tukee tällä hetkellä 79 kanavaa.

Joitakin näistä ovat 500px, puskuri, nuotio, Craigslist, Delicious, Feed, Google Drive ja monet muut. Jotkut kanavat aktivoituvat automaattisesti, mutta useimmat muut sinun täytyy aktivoida ne henkilökohtaisesti.

Yläpaneeli IFTTT-kojetaulussa
© Kuva: IFTTT

Sen jälkeen sinun on luotava resepti tai käytettävä mitä tahansa olemassa olevista.

Kuinka aktivoida OneDrive-kanava?

Aktivoin esimerkiksi OneDrive-kanavan tukeakseen Instagram-kuvien varmuuskopioita. Tätä varten sinun on napsautettava vain Kanavat-välilehteä IFTTT-kojelaudan yläosassa. Sitten luetellaan sinulle aktivoitujen kanavien lukumäärä. Kaikki “aktivoimattomat” kanavat ovat himmentyneet ja ne on järjestetty aakkosjärjestykseen.

Joten kun napsautat “deaktivoitua” kanavaa, se vie seuraavalle sivulle. Sitten sinun on napsautettava “Aktivoi” -painiketta. Sitten sinua pyydetään antamaan Microsoftin käyttäjätiedot, jos sen OneDrive-kanava. Sinun on myös hyväksyttävä joitakin oikeuksia tämän kanavan aktivoimiseksi. Kun se on aktivoitu, se näyttää tällaiselta.   

SkyDrive-kanavan aktivointi
© Kuva: IFTTT

Nyt sinulla on pääsy joihinkin suosituihin resepteihin, jotka on liitetty tähän kanavaan.

suosittu jaettu resepti instagram- ja laskuvarjohyppääjistä
© Kuva: IFTTT

Kuinka varmuuskopioida Instagram-valokuvat automaattisesti OneDriveen?

Voit käyttää yhtä jaetuista resepteistä suorittaaksesi tämän toiminnon tai luoda uuden. Aivan kuten CNET-sivustossa mainittiin, voit seurata vastaavia vaiheita:

 • Rekisteröidy ilmaisella tilillä IFTTT-verkkosivustolla ja napsauta yläreunassa olevaa Luo-painiketta
 • Nyt sinun pitäisi nähdä ”Luo ​​resepti” -linkki ja sen ”ifthisthenthat” sanan alapuolella. Siinä “tämä” on sininen väri. Sinun on napsautettava sitä
 • Sinun on valittava liipaisukanava. Täällä valitset “Instagram”
 • Sitten sinun on aktivoitava se, jos et vielä ole don
 • Tätä varten sinulla on oltava Instagram-tili. Jos olet matkapuhelimen käyttäjä, voit helposti rekisteröidä ilmaisen tilin
 • Nyt sinun on valittava liipaisin. Tämä on ”Sinun uusi valokuva”
 • Napsauta ”Luo ​​liipaisin” -painiketta
 • Napsauta nyt sinistä “tuo” -linkkiä 
 • Nyt sinun on valittava toimintakanava. Tämä on sinun OneDrive
 • Sinun on valittava toiminto. Valitse toimintoksi ”Lisää tiedosto URL-osoitteesta”. Nyt se näyttää joitain toimintakenttiä, jotka voit jättää ne oletusasetuksiin
 • Napsauta sinistä “Luo toiminta” -painiketta
 • Nyt lyhyt kuvaus resepistäsi mainitaan seuraavassa vaiheessa. Napsauta nyt “Luo resepti” sinistä painiketta tallentaaksesi uuden reseptin

Valitse laukaisukanava IFTTT: ssä
© Kuva IFTTT: n luvalla

Kaikki uudet valokuvasi - laukaista
© Kuva IFTTT

Täytä trigger-kentät
© Kuva IFTTT

Skydrive on täällä Action Channel
© Kuva IFTTT

Lisää tiedosto URL-osoitteesta
© Kuva IFTTT

Toimintakentät tiedostolle URL-osoitteesta
© Kuva IFTTT

Luo resepti on valmis
© Kuva IFTTT

johtopäätös

Nyt sinun pitäisi nähdä tämä resepti yhtenä henkilökohtaisista resepteistä. Tämä resepti tarkistaa Instagram-tililtäsi uusia kuvia 15 minuutin välein ja tallentaa ne OneDrive-tiliisi. Pieni huomautus tältä osin. Tämä pieni mukautettu verkkopalvelu varmuuskopioi vain uusia kuvia, ei vanhoja.

Sinulla on myös mahdollisuus kytkeä resepti pois milloin tahansa, jos et halua OneDrive-tilisi olevan täynnä. Myös suurin tiedostokoko, joka voidaan varmuuskopioida, on enintään 30 Mt. Voit myös tarkistaa reseptin manuaalisesti milloin tahansa tiettyyn aikaan. Voit myös jakaa tämän reseptin ystävillesi tai sukulaisillesi IFTTT-palvelun avulla. Lopuksi voit myös muokata, poistaa tai tarkastella tämän reseptin lokia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map