Kanadan paras online-varmuuskopio vuonna 2020

Jos asut Isossa Valkoisessa Pohjoisessa ja etsit parasta varmuuskopiota Kanadalle, meillä on joitain huonoja uutisia: Huolimatta suurista tietosuojalakeistamme tällä hetkellä yhdelläkään parhaimmista online-varmuuskopiointipalveluntarjoajistamme ei ole palvelimia Kanadassa. Tämä tarkoittaa, että kanadalaiset käyttäjät kärsivät samasta valvonnasta kuin eteläiset naapurinsa Patriot Act, CLOUD ja PRISM muodossa..


Tämän kompensoimiseksi olemme korostaneet tässä tiedostossasi tiedostojen ja siirtonopeuksien turvallisuutta ja yksityisyyttä sekä todenneet, että palvelut toteuttavat nolla tietämyksen protokollat ​​oikein.

Varmuuskopion luominen on sinun etujen mukaista, koska et voi olla varma, kuinka kauan kiintolevy kestää, ja tietosi voivat kadota toimintahäiriöiden tai kaatumisten vuoksi. Voit käyttää tietojen palauttamisohjelmistoa, mutta sen onnistuminen ei ole varma. Solid state -asemat eivät myöskään ole täysin luotettavia, koska niissä on enemmän datavirheitä huolimatta alhaisemmasta virheasteesta.

Jos etsit täällä tallennustilaa, tutustu artikkeliimme, joka käsittelee Kanadan parhainta pilvivarastoa. Määritämme ennen luettelon jatkamista kriteerit, joita olemme käyttäneet luettelon laatimiseen.

Kanada: n paras online – varmuuskopio vuonna 2003 2020

Mikä tekee Kanadasta parhaan online-varmuuskopion

Varmuuskopiointipalvelujen tulisi tarjota siirron aikana, levossa ja yksityinen salaus, mikä tarkoittaa, että ketään muuta kuin voit lukea pilvitiedot. Palvelun tulisi tarjota kaksifaktorinen todennus myös salasanasi suojaamiseksi hakkereilta.

Alkuperäinen varmuuskopiointi voi viedä kauan. Kuinka kauan riippuu Internet-palveluntarjoajalta ja kuinka lähellä olet palvelimelle. Mitä lähempänä olet, sitä vahvempi yhteys muodostuu. On parasta, jos palvelu antaa sinun säätää siirtoasetuksia, kaasunopeuksia ja käyttää lohkotason siirtoalgoritmia, joka auttaa alkuperäisen varmuuskopion jälkeen.

Me kaikki haluamme saada enemmän ja maksaa vähemmän, ja sitä me etsimme näistä palveluista. Olemme ottaneet arvon ja sen, kuinka monta suunnitelmaa palvelu tarjoaa huomioon. Mitä enemmän suunnitelmia sillä on, sitä enemmän valintoja sinulla on. On hienoa, jos siinä on myös ilmainen suunnitelma tai kokeiluversio, joten voit kokeilla palvelua ennen tilaamista.

Viimeiseksi, hyvä käyttökokemus antaa sinun käyttää palvelua ilman päänsärkyä. Sen varmistamiseksi, että työpöytäohjelman tulisi toimia useimmissa käyttöjärjestelmissä ja niiden käyttöliittymien, samoin kuin web-asiakkaan ja mobiilisovelluksen, tulisi olla miellyttävä ja suoraviivainen..

1. Kanadan paras online-varmuuskopio: IDrive

IDrive, vuonna 1995 perustettu veteraaniyritys, on parhaan pilvivarmistuksen vertailulistan kärjessä. Se käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen sekoittamiseen kuljetuksen ja lepoajan aikana. Sinun on kuitenkin sallittava yksityinen salaus ennen ensimmäistä varmuuskopiota käyttääksesi sitä. Jos et, IDrive pitää kiinni salausavaimesi. Kahden tekijän todennusta ei ole, joten tee salasanasi vahva.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-palautus-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-ajoitus-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Sen Yhdysvaltain tietokeskukset kestävät tulipaloja ja luonnonkatastrofeja, koska niissä on telineitä, korotetut lattiat ja jäähdytysvyöhykkeet. Suojautuakseen ihmisten tunkeutumiselta he käyttävät valvontaa, liiketunnistimia ja hälytyksiä.

Testissämme latasimme 1 Gt: n kansion noin 20 minuutissa. Se on lähellä teoreettista 15 minuuttia, jonka sen pitäisi kestää. Testit tehtiin Thaimaasta peräisin olevan verkon kautta, joten ero johtuu todennäköisesti palvelimien etäisyydestä.

Muita syitä, joista pidämme IDrive

Vuodessa on kaksi henkilökohtaista suunnitelmaa, joille on tällä hetkellä alennus: 2TB 52 dollaria ja 5TB 75 dollaria. Saat 2TB tai 5TB synkronointitilaa, mikä tarkoittaa yhteensä 4TB tai 10TB. Lisäksi molemmat antavat sinulle varmuuskopion rajoittamattomasta tietokoneesta.

IDrive Business alkaa hintaan 75 dollaria rajoittamattomilta tietokoneilta ja käyttäjiltä ja tarjoaa 250 Gt varmuuskopiotilaa. Voit lisätä tilaa 12,5 kt: iin.

Ennen kuin päätät tilata pitkän aikavälin, voit käyttää ilmaista pakettia, joka tarjoaa 5 Gt tallennustilaa.

Sinun on valittava varmuuskopioitavat tiedostot manuaalisesti, koska IDrive ei varmuuskopioi tiedostotyypeittäin, kuten rajoittamaton varmuuskopiointitoimittaja. Se ei tarkoita yksinkertaista käyttökokemusta. Lisäksi on saatavana monia vaihtoehtoja, jotka saattavat tehdä siitä monimutkaisemman pääkäyttäjille.

IDrivellä on kilpailukykyiset hinnat, nopea yhteysnopeus, yksityinen salaus yksityisyyden suojaamiseksi ja sen avulla voit varmuuskopioida rajoittamattomia tietokoneita. Sillä ei kuitenkaan ole kaksifaktorista todennusta tai yksinkertaista käyttökokemusta. Silti riittää, että siitä tulee Kanadamme paras valinta. Saadaksesi lisätietoja, lue IDrive-arvostelu.

2. Acronis-oikea kuva

Acronis toi markkinoille 15 vuotta sitten, mikä on kauan ohjelmistoalalla, joten ei ole ihme, että True Image on yksi parhaista online-varmuuskopiopalveluista.

Palvelu käyttää AES 256-bittistä tiedostojen salaamista ennen siirtoa, ja TLS / SSL-protokolla suojaa niitä siirron aikana. Salaus vaatii salasanan käyttämisen, jonka vain sinä tiedät, mikä tekee Acroniksesta nollatiedon yhteensopivan. Tästä syystä yritys ei pysty noutamaan salasanaasi, joten varmista, että et unohda sitä. Kahden tekijän todennusta ei ole.

Acronis-True-kuva-varmuuskopiointi-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Kohde-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-asetukset-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Acronis yllätti meidät nopeudellaan. 1 Gt: n kansion varmuuskopiointi ja palauttaminen kesti vain 15 minuuttia. Käytimme “optimaalista” asetusta lataamiseen, mutta on myös “maksimi”, joka on oletettavasti vielä nopeampi.

Muita syitä, joista pidämme Acronis True Image

Vältä Acroniksen elinikäistä suunnitelmaa, koska se jättää paljon tekemättä. Sinulla on parempi tehdä jompikumpi kahdesta vuosisuunnitelmasta: Advanced tai Premium.

Advanced tarjoaa 250 Gt varmuuskopiotilaa 49,99 dollaria tai 500 Gt varmuuskopiota 69,99 dollaria. Palkkio alkaa 99,99 dollarilla 1 Tt varmuuskopiosta ja päättyy 5 TB 259,95 dollarilla. Voit lisätä varmuuskopioitavien tietokoneiden määrää ja varmuuskopiointitilan määrää, mutta se maksaa ylimääräistä.

Pöytätietokoneen käyttö on helppoa ja intuitiivista. Vasemmalla puolella on valikko sovelluksessa navigoimiseksi. Voit varmuuskopioida tiedostotyypin mukaan tiettyjen tiedostojen valitsemisen sijasta. Tämä vie enemmän tilaa, mutta tekee varmuuskopiosuunnitelman luomisesta paljon yksinkertaisempaa. Jos haluat säästää tilaa, voit sulkea pois tiedostot, joita et halua varmuuskopioida.

Acroniksella on nopea varmuuskopionopeus ja yksityinen salaus, mutta siitä puuttuu kaksifaktorinen todennus, ja sen hinnat eivät ole yhtä kilpailukykyisiä kuin IDrive. Se tekee siitä sopivan toiseksi. Jos haluat nähdä yksityiskohdat, nopeus- ja hintataulukot, lue Acronis True Image -arvostelu.

3. BigMIND

BigMIND Home on uusi online-varmuuskopiointiyritys, joka on luonut Zoolz Home Backup -yrityksen, ja mukana on monia ominaisuuksia, joita vanhemmalla palvelulla ei ole.

Palvelimien tiedostot salataan AES 256-bittisellä salauksella. BigMIND hallitsee avainta, jos et kuitenkaan ole valinnut yksityistä salausta asetettaessa varmuuskopiointisuunnitelmaa. Huomaa, että et voi tehdä niin myöhemmin. Jos valitset, BigMIND ei pysty noutamaan salasanaasi. SSL-protokolla suojaa siirtotiedostoja, mutta omituisen ominaisuuden mukaan sinun on käynnistettävä se itse.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND-yhteysvaihtoehdot

BigMIND Smart Selection

BigMIND varmuuskopiointiaikataulu

BigMIND Online Explore Files

Edellinen

Seuraava

Sinun pitäisi odottaa nopeaa lataamista ja hitaita latausnopeuksia, koska BigMIND käyttää varmuuskopiointiin Amazon Glacieria, pitkäaikaiseen arkistointiin tarkoitettua kylmävarastoa. Jos tämä kuulostaa kupilliselta teeltäsi, lue Amazon Glacier -arvostelu. Keskimääräisen 1 Gt: n tietojen latausajan tulisi olla noin 30 minuuttia.

Muita syitä, joista pidämme BigMIND

BigMIND Personal -suunnitelma maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa, jos se maksetaan vuosittain, ja antaa sinulle vain 100 Gt varmuuskopiotilaa yhdelle käyttäjälle ja enintään kolmelle tietokoneelle. Perhesuunnitelma maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa hiukan paremman kaupan 500 gigatavua kolmelle käyttäjälle, yhdeksälle tietokoneelle ja kuudelle mobiililaitteelle.

Asianmukainen määrä tilaa, 1 kt, tulee Family Plus -suunnitelman kanssa, joka maksaa 12,99 dollaria kuukaudessa. Se ei edelleenkään ole paras tarjous tarjoamastaan ​​tilasta, mutta voit jakaa sen vielä neljän käyttäjän kanssa 15 tietokoneella ja rajoittamattomalla mobiililaitteella.

Windows- tai macOS-työpöytäohjelma on hyödyllinen, koska se näyttää nykyisen varmuuskopion tilan, milloin viimeisin varmuuskopio oli, kuinka monta tiedostoa varmuuskopioidaan ja kuinka monta on vireillä. Voit valita varmuuskopion tiedostotyypin tai sijainnin perusteella. Valinnan tarjoaminen on mukava kosketus, kun otetaan huomioon, että muut palvelut käyttävät vain yhtä tapaa.

Verkkokäyttöliittymä, joka tarjoaa sinulle tiedostotyypit ja -laitteet, on värikkäämpi ja antaa sinun helposti selata sisältöäsi pilvessä. Mukana on kojetaulu, kuinka monta laitetta on kytketty BigMIND: hen ja kuinka monta varmuuskopioi. Kaavio näyttää myös varmuuskopiointitoimintasi ajan myötä, ja ympyräkaavio antaa sinulle yleiskuvan tiedostotyypeistä.

Jos et ole tietokoneellasi, voit käyttää tiedostojasi Android- tai iOS-sovelluksella. Tutustu tarkemmin BigMIND: n ominaisuuksiin lukemalla BigMIND-arvosteluamme.

4. Taustalasi

Backblaze on yksi suosituimmista palveluista ja on lähellä online-varmuuskopiointiluettelomme huippua.

Siinä on monia suojausominaisuuksia, mukaan lukien yksityinen salaus. Jos otat sen käyttöön, pidät salausavainta, muuten Backblaze pitää sen. Joko niin, sinun on lähetettävä tunnuslause Backblaze-tiedostoon, jotta se voi palauttaa tiedostosi. Oletettavasti yritys poistaa sen jälkikäteen. Voit myös ottaa käyttöön kaksifaktorisen todennuksen suojataksesi tiliäsi hakkereilta.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Toisin kuin monet muut palvelut, Backblaze ei vie paljon aikaa alkuperäisten varmuuskopioiden viimeistelyyn. Se on nopea eikä rajoita lataus- tai latausnopeutta. Lisäksi voit lisätä käynnissä olevien varmuuskopioketjujen lukumäärää nopeuttaaksesi lataamista. Etäisyys Kalifornian palvelimista on kuitenkin tekijä huippunopeudellesi.

Muita syitä, joista pidämme Backblaze

Backblaze on yksinkertainen hinnoittelujärjestelmä, jossa on vain yksi suunnitelma. 5 dollaria kuukaudessa saat rajoittamattoman varmuuskopion yhdelle tietokoneelle. Koska kyseessä on kuukausisuunnitelma, voit peruuttaa milloin tahansa, mikä on kätevä vaihtoehto, jota useimmat palvelut eivät tarjoa. Jos maksat vuodesta etukäteen, saat 10 dollarin alennuksen, kun taas kahden vuoden netto on 25 dollaria. Voit testata palvelun 15 päivän ilmaisella kokeilukerralla.

Varmuuskopion asettaminen on yhtä helppoa kuin hinnoittelujärjestelmä, koska se ei edellytä, että hallitset varmuuskopion määrää tai mitä olet. Tämä johtuu siitä, että Backblaze voi varmuuskopioida tiedostotyypeittäin, pois lukien järjestelmä- ja väliaikaiset tiedostot. Tällainen helppous tulee kuitenkin hitaammasta varmuuskopiointiprosessista, joten varmista, että jätät tiedostot, joita et tarvitse, Asetukset-valikossa..

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää Backblaze-ohjelmasta, lue Backblaze-arvostelu.

5. Karboniitti

Carbonite on yksi vanhimmista varmuuskopiopalveluista, koska se on toiminut vuodesta 2005. Se on tarkoitettu kotikäyttäjille ja pienille yrityksille.

Palvelu käyttää 128-bittistä AES-salausta tiedostojen suojaamiseen palvelimilla, mutta jos otat yksityisen salauksen käyttöön, se vaihtaa AES 256-bittiseen salaukseen ja antaa sinun pitää avainta. Se tekee siitä nollatiedon, mikä tarkoittaa, että se ei pysty palauttamaan salasanaasi. Carbonite vaatii vahvan salasanan antamisen ja tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen, jos joku varastaa sen.

Carboniten alkuperäinen varmuuskopiointiprosessi on hidas, eikä se ole lähellä kilpailijoiden latausnopeutta. Muutettujen tiedostojen lataaminen on kuitenkin paljon nopeampaa lohkotason siirron ansiosta.

Muita syitä, joista pidämme karboniitista

Voit valita kolmesta rajoittamattomasta tallennussuunnitelmasta: Basic, Plus ja Prime. Basic tarjoaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan ilman erityisiä ominaisuuksia 72 dollaria vuodessa. Plus lisää ulkoisen aseman ja automaattisen videon varmuuskopioinnin 112 dollaria vuodessa ja Prime tops että kuriiri palautuspalvelu 150 dollaria vuodessa.

Carboniten kanssa on helppo työskennellä, koska sen työpöydän asiakkaat ovat yksinkertaisia ​​ja helppo asentaa. Sinun on suoritettava vain yksi vaihe varmuuskopion aloittamiseksi, koska suurin osa prosessista on automatisoitu.

Palvelun väri koodaa tiedostosi, jotta voit tarkistaa niiden tilan yhdellä silmäyksellä. Se sulkee pois tietyt tiedostot ja laajennukset, eikä ole varmuuskopioita yli 4 Gt: n tiedostoja. Sinun on merkittävä ne manuaalisesti sisällyttääksesi ne.

Siellä on myös houkutteleva verkkokäyttöliittymä, jonka avulla voit tarkistaa varmuuskopion tilan, käyttää tiedostoja ja hallita tiliäsi.

Mobiilisovelluksen avulla voit myös tehdä sen. Sillä on selkeä, minimalistinen käyttöliittymä, joten se ei sekoita sinua. Tiedostojen tallentamisen lisäksi voit käyttää sovellusta varmuuskopioimaan puhelimesi valokuvat automaattisesti. Et voi tehdä niin muilla tiedostotyypeillä, mutta rajoittamaton valokuvien varmuuskopiointi on silti paljon. Lue lisää palvelusta lukemalla Carbonite-arvosteluamme.

Kunniamaininta: Carbonite Safe Server Backup

Carbonite lisäsi pilvivarmistuksen sijainnin Kanadassa, mutta vain Carbonite Safe Server Backup -sovellusta varten. Se on liian paljon yksittäisille ja pienyritysten kuluttajille, mutta sopii joihinkin yrityskäyttäjiin.

Palvelu voi palauttaa yhden tiedoston tai koko palvelimen muutamassa vaiheessa. Lisäksi voit valita rakeisen tai koko järjestelmän varmuuskopion, mukaan lukien kuvan varmuuskopio. Hybridivarmuuskopion avulla voit suojata tietoja myös paikallisesti ja pilvessä.

AES-128-bitti suojaa tiedostojasi, mutta on mahdollista vaihtaa AES-256-bittiin yksityisellä avaimella. Siirtämisen aikana TLS / SSL-protokolla suojaa tietosi.

Jotta voit hyötyä näistä eduista, sinun on tilattava energiasuunnitelma 50 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain. Se tarjoaa 500 Gt varmuuskopiotilaa ja voit varmuuskopioida yhden palvelimen ja 25 tietokonetta. Ultimate-suunnitelma antaa sinulle saman määrän tilaa, mutta antaa sinun varmuuskopioida rajoittamattomia palvelimia ja 25 tietokonetta 83 dollarilla kuukaudessa.

Lopulliset ajatukset

Tietojen varmuuskopiointi Kanadassa on hyvä taktiikka, jos haluat hyötyä sen yksityisyyden suojaa koskevista laeista, mutta pilvivarmistuksen tarjoajista on pula. Olemme joutuneet katsomaan palveluita Yhdysvalloissa, mutta olemme varmistaneet, että ne tarjoavat kovan tietoturvan ja yksityisyyden suojan..

IDrive on paras valinta kilpailukykyisten hintojen, yksityisen salauksen ja nopean yhteyden ansiosta. Jos haluat palvelun, joka on nopeampaa, mutta ei niin halpaa, valitse Acronis True Image. Niille, jotka tarvitsevat paljon varatilaa, luettelon kaksi viimeistä palvelua sopivat.

Mitä luulet luettelomme? Asutko Kanadassa ja käytät erilaista varmuuskopiopalvelua kuin olemme esittäneet? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map