Carbonite vs Backblaze vs IDrive: Paras varmuuskopiointipalvelu

Kun CrashPlan on nyt poissa kuluttajien online-varmuuskopiopelistä ja päättänyt keskittyä yritysasiakkaisiinsa ja heidän syviin taskuihinsa, markkinat huomaavat yhtäkkiä kolmen ryhmän hallitsevan: Carbonite, Backblaze ja IDrive. Jokainen näistä kolmesta palvelusta on saanut hyvät tulokset online-varmuuskopiointityöhön täällä Cloudwards.net-sivustossa hyvistä syistä. Kaikkia hyviä syitä ei kuitenkaan luoda yhtäläisiä.


Ennen kuin tilaat jonkin niistä tilauksen, ei tarvitse vain tietää, mitä saat, vaan myös tietää, miten saamasi vertaillaan siihen, mitä et ehkä saa. Hanki se?

Koska kyse on kaikista älykkäistä valinnoista (aukioloaikoina), päätimme, että on vain yksi tapa ratkaista kysymys, mikä näistä kolmesta online-varmuuskopioratkaisusta ansaitsee Cloudwards.netin vahvin suosituksen..  

Periaatteessa me annamme heidän heittää sen pois.

Paras online-varmuuskopiointipalvelut 2020

Taistelu: Carbonite vs Backblaze vs IDrive

Taisteluaika on täällä Cloudwards.net. Testaamme jokaisen kolmesta esitellystä palvelustamme peräkkäin ja tarkastelemme viittä avainluokkaa kaikessa hyvässä varmuuskopiointipalvelussa: arvo, varmuuskopio-ominaisuudet, palautusominaisuudet, turvallisuus ja tuki. Jokaisen kierroksen jälkeen teemme tiivistelmä havainnoistamme ja julkistamme kierroksen voittajan. Sitten kun olemme suorittaneet jokaisen kierroksen, tuomme sen kaiken yhteen ja ilmoitamme parhaan valitsemme esitetyn näytön perusteella.

Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä hyvästä online-varmuuskopiointityökalusta kannattaa etsiä, paras online-varmuuskopio-opas erittelee sen sinulle ja suosituksille. Sieltä löydät runsaasti esiteltyjä karboniittia, Backblazea ja IDriveä. Meillä on myös omat arvostelut kaikista näistä kolmesta palvelusta, jos haluat syventävän kuvan:

 • Carbonite-arvostelu
 • Backblaze-arvostelu
 • IDrive-arvostelu

Se on tarpeeksi johdanto-osa. Mennään sotkuisiin bitteihin.

Kierros yksi: Hinta

Aloitamme asiat helposti: alinta osaa. Tarkastellaan kuinka paljon nämä kolme palvelua veloittavat, kuinka paljon online-varmuuskopiotilaa saat ja kuinka monta laitetta voit varmuuskopioida yhdellä tilauksella.

Carbonite

Karboniitilla on kolme erilaista kuluttajahinnoitteluastetta, ja jokaisella niistä on rajoittamaton varmuuskopio yhdelle tietokoneelle (PC tai Mac). Jokainen liittymä on ostettava ja maksettava vuosittain; kuukausittain vaihtoehtoja ei ole. Voit säästää viisi prosenttia kahden vuoden tilauksella ja kymmenen prosenttia kolmivuotisella tilauksella, vaikka säästöt vaikuttavat aika ho-hum: lta niin pitkälle sitoutumiselle..  

Koska jokainen suunnitelma antaa sinulle rajoittamattoman tilan kovalevyn varmuuskopiointiin, on itsestään selvää kysymys miksi maksaa Plus- tai Prime-suunnitelmasta? Plus antaa sinun varmuuskopioida myös ulkoiset kiintolevyt ja niin monta kuin haluat. Se lisää myös automaattisen videon varmuuskopion. Prime lisää kuriirien palautuspalvelun, vaikka lisäkustannuksina 100 dollaria vuodessa yli Carbonite Basic -tuotteen, se ei todellakaan ole sen arvoista, koska voit silti käyttää palvelua 99 dollarin lisämaksulla.

Carbonitella on myös mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle, joita voidaan käyttää pilviin varmuuskopioituihin tiedostoihin. Carbonite Mobile antaa sinun myös varmuuskopioida valokuvia, jotka otat matkapuhelimellasi. Muita puhelintietoja ei ole suojattu.

Backblaze

Kuten Carbonite, myös Backblaze antaa sinun varmuuskopioida rajattomasti tietoja yhdestä tietokoneesta. Se yksinkertaistaa kuitenkin ostoprosessia tarjoamalla vain yhden hinnasuunnitelman. Backblaze antaa sinulle myös mahdollisuuden maksaa tilauksesi kuukausittain tai vuosittain. Yhden vuoden tilaaminen säästää 10 dollaria, kun taas kahden vuoden tilaaminen säästää 25 dollaria.

Sekä PC- että Mac-varmuuskopiointiohjelmat ovat saatavana. Vaikka varmuuskopiointi voi olla rajoitettu yhdelle tietokoneelle, voit varmuuskopioida kaikki ulkoiset kiintolevyt ilman lisäkustannuksia Backblaze-ohjelmalla. iOS- ja Android-sovellukset ovat saatavana, mutta ne on tarkoitettu vain tiedostoille pääsyyn; niitä ei voida käyttää minkään mobiilitiedoston, jopa valokuvien, varmuuskopiointiin.

Minä ajan

IDrive on erilainen lähestymistapa houkutella asiakkaita. Rajoittamattoman varmuuskopiointitilan sijaan yritys tarjoaa varmuuskopion rajoittamattomille laitteille. Asiakkaat ovat saatavilla PC: lle ja Macille, ja skriptit ovat saatavilla Linux-varmuuskopioille. Mukana on myös ulkoinen kiintolevyn varmuuskopio. On myös sovelluksia Android- ja iOS-laitteille.

Viime aikoihin asti IDrive-perussuunnitelma antoi sinulle 1 Tt varmuuskopion tilaa kaikkien laitteiden suojaamiseksi. Nyt saat 2TB varmuuskopiotilaa. IDrive ei myöskään korottanut hinnoitteluaan varastointimääränsä kanssa.

Useimmille käyttäjille 2 Tt: n online-varmuuskopion tulisi olla runsaasti säilytystilaa. Jos kuitenkin otat paljon teräväpiirtovalokuvia, omistat laajan elokuvakokoelman tai luot videoita itse, saatat tarvita enemmän. Tätä varten IDrivellä on myös 5 kt: n suunnitelma, joka on erittäin kohtuuhintainen.

Kuukausittainen hinnoittelu ei kuitenkaan ole vaihtoehto. Voit rekisteröityä yhden tai kahden vuoden palveluksi kerrallaan.  

Ensimmäisenä vuonna saat IDrive-alennuksen. Sen jälkeen hintalappu nousee jopa 69,95 dollariin. Kaksivuotisen suunnitelman etuna on, että jatkat alennusta.

Aiomme puhua tästä lisää seuraavalla kierroksella, mutta IDrive-tilaukseen sisältyy myös erillinen, mutta yhtä suuri synkronointitilan varaus, mikä tekee siitä vielä paremman kaupan. Siinä mainitaan myös, että muutama ensimmäinen GB on ilmainen. Lisätietoja tästä löytyy parhaasta ilmaisesta pilvitallennusartikkelimme.  

Pyöreä yksi ajatuksia

Carboniten, Backblaze: n ja IDriven välillä, nyt meidän on sanottava, että Carbonite tarjoaa vähiten arvoa. Syynä tähän on yksinkertaisesti hinta. Sekä Carbonite Basic että Backblaze antavat sinun varmuuskopioida rajoittamattomasti yhden tietokoneen tietoja, mutta Backblaze antaa sinun tehdä se 10 dollarilla vähemmän vuodessa. Myös Backblazella on 5 dollarin kuukausisuunnitelma, ja Carbonite ei. Lisäksi Carbonite Basic ei sisällä ulkoisen aseman varmuuskopioita.  

Meille tämä kierros päätyy siihen, haluatko rajoittamattoman tilan yhdelle Backblaze-laitteelle vai 2TB tilaa rajattomalle IDrive-laitteelle. Useimmille käyttäjille yhden tietokoneen tuen tulisi olla riittävä, etenkin kun otetaan huomioon, että sekä Android (Google Drive) että iPhone (iCloud) tarjoavat jonkin verran tiedostojen suojausta. Lisäksi kun alkuperäisen vara-alennuksesi umpeutuu, maksat 20 dollaria enemmän vuodessa IDrivestä kuin Backblaze.

Ykkösvoittaja: Backblaze

2. kierros: Ominaisuudet

Tämän kierroksen aikana tarkastelemme, millaisia ​​ominaisuuksia jokainen palvelu sisältää ja kuinka hyvin nämä ominaisuudet suoritetaan. Yleisiä online-varmuuskopiointitoimintoja ovat muun muassa varmuuskopiointiaikataulu, etäkäyttö ja versiointi.   

Carbonite

Mainitsimme ensimmäisessä kierroksessa, että Carbonitella on työaseman asiakasohjelmat PC: lle ja Macille. Pöytätietokone on se, jota käytät varmuuskopiointisuunnitelmasi hallintaan. Sen sisällä voit ohjeistaa Carbonite-ohjelman suorittamaan jatkuvia tai aikataulutettuja varmuuskopioita. Jatkuvan varmuuskopioinnin etuna on, että tiedostot varmuuskopioidaan niiden muuttuessa. Tämä tarkoittaa, että jos tietokoneesi kaatuu keskipäivällä, et todennäköisesti kadota tiedostoja pysyvästi.

Ajoitetut varmuuskopiot ovat hyviä estämään varmuuskopiointiprosesseja häiritsemästä muuta työtäsi. Carbonite-asiakasohjelma antaa sinun valita aika varmuuskopioinnin aloittamiselle tai määrittää tunnit, joiden välillä varmuuskopio ei toimi.

Carbonite-varmuuskopiointi sujuu sujuvasti asteittaisten, lohkotason tiedostojen siirron ansiosta. Tämä tarkoittaa, että vain uudet tai muutetut tiedostot varmuuskopioidaan ja vain muutettujen tiedostojen osat (lohkot) tosiasiallisesti lähetetään. Tämä säästää aikaa ja kaistanleveyttä.

Carbonite tukee myös versiointia, mutta vain Windows-tietokoneille. Ainakin kolmen aikaisemman version kaikista tiedostoista ylläpidetään (edellyttäen että niitä on useita) toistaiseksi. Lisäksi, jos saatavilla, kustakin tiedostosta säilytetään yksi versio jokaisesta edellisestä seitsemästä päivästä, yksi jokaisesta kolmesta edellisestä viikosta ja yksi jokaisesta kahdesta edellisestä kuukaudesta.  

Backblaze

Kuten Carbonite, myös Backblazella on PC- ja Mac-tietokoneille tarkoitettuja työpöytäohjelmia, jotka ovat välttämättömiä varmuuskopiointiprosessille. Oletuksena varmuuskopiointi jatkuu jatkuvasti. Jos haluat mieluummin ajoittaa varmuuskopioita, se on kuitenkin asiakaskohtaisesti käytettävissä oleva vaihtoehto. Voit kertoa Backblaze: lle, milloin aloittaa varmuuskopioinnin ja milloin lopettaa.

Jatkuva varmuuskopiointi on kuitenkin suositeltavaa, eikä se saisi vaikuttaa järjestelmän resursseihin liikaa. Tämä johtuu siitä, että Backblaze myös suorittaa vähittäisiä, lohkotason varmuuskopioita. Itse asiassa useissa viime vuosien suorittamissa nopeustesteissä olemme yleensä todenneet, että Backblaze juoksee nopeammin kuin Carbonite.

Yksi suuri ominaisuus, joka puuttuu Backblazesta, on se, että vaikka siinä ei määritetä kuinka monta tiedostoversiota säilytetään, se pitää niitä vain 30 päivän ajan. Se tekee Backblaze-ohjelmasta huonon valinnan ransomware-suojauksen suhteen.

Kuten mainittiin, Backblazella on myös kuriirien palautuspalvelu. Sinun on maksettava etukäteen laitteesta, mutta Backblaze hyvittää sinulle, kun lähetät sen takaisin. Voit valita joko 128 Gt: n muistitikun tai 4 kt: n ulkoisen aseman. Tämä on hyvä tapa nopeuttaa palautusta, jos sinulla on paljon tietoja.

Minä ajan

IDrive on kenties paras alusta-asiakastuki jokaiselle nykyään saatavilla olevalle online-varmuuskopioratkaisulle. Keskustelimme hinnoittelusta mitä ne ovat. Emme maininneet sitä, että IDriven mobiilisovellukset, saatavana Androidille ja iOS: lle, eivät ole vain tiedostojen käyttöoikeuksia, kuten Carboniten ja Backblazen kanssa: molempia mobiilisovelluksia voidaan käyttää varmuuskopioimaan yhteystietoja, mediaa ja kalenteritapahtumia. Android-sovellus pystyy myös varmuuskopioimaan tekstiviestit, puhelulokit ja sovellustiedot.

IDrivellä on myös yksi muokattavimmista varmuuskopiointiaikatauluista, joita olemme koskaan tarkistaneet. Voit asettaa varmuuskopion aloitusajan, asettaa varmuuskopion katkaisuajan ja valita millä viikonpäivillä se toimii. Voit myös määrätä IDriven suorittamaan tunnin varmuuskopioita.

Jos haluat, että IDrive suorittaa varmuuskopioita jatkuvasti, se on myös vaihtoehto. Asetuksista voit jopa asettaa tietyn ajan odottaa ennen muutettujen tiedostojen varmuuskopiointia. IDrive myös kopioi tiedostot lohkolla ja varmuuskopioi asteittain, kuten Carbonite ja Backblaze. Tämän pitäisi pitää asiat sujuvasti jopa jatkuvan varmuuskopion ollessa päällä.

Asetukset ovat myös siellä, missä sinun on määritettävä IDriven erinomaiset ilmoitusvaihtoehdot hälyttämään varmuuskopiotoiminnoista, kuten epäonnistumisesta. Saatavilla on myös paljon muita asetuksia – itse asiassa liikaa peittääkseen tämän tilan.

Tiedostojen varmuuskopioinnin lisäksi IDrive tukee myös kuvapohjaista varmuuskopiointia. Se on ominaisuus, jota Carbonite Home tarjosi myös viime aikoihin saakka, ennen kuin veti sitä sekavista syistä (yritys väittää, että kuvapohjainen varmuuskopio ei ole yhtä vahva kuin tiedostopohjainen varmuuskopio suojaamiseksi lunaohjelmilta; se voi olla totta, mutta niitä on paljon muut syyt kuvapohjaisen varmuuskopion tarpeeseen).

Versioinnin suhteen IDrive ylläpitää tiedoston kymmentä viimeistä versiota iästä riippumatta. Tämän pitäisi olla riittävä suojaamaan sinua useimmilta tiedostojen vaihtovirheiltä, ​​vioittumiselta ja ransomware-hyökkäyksiltä.

IDrive Express on IDriven kuriiripalvelun nimi, jota voidaan toisin kuin Carbonite ja Backblaze käyttää sekä palautukseen että alkuperäiseen varmuuskopiointiin. Se on valtava etu IDriven eduksi. IDrive Express on myös ilmainen kerran vuodessa IDrive Personal -käyttäjille.  

Yksi IDriven erottuvimmista ominaisuuksista on, että se ei ole vain varmuuskopiointipalvelu. Sitä voidaan käyttää myös tiedostojen synkronointiin, mikä on perinteisesti pilvivarastoon liittyvä ominaisuus. Sen sijaan, että tasapainotat 2TB / 5TB tilaa varmuuskopion ja synkronoinnin välillä, IDrive antaa sinulle erillisen tallennustilan jokaiselle.

Pyöreä kaksi ajatusta

Tällä kierroksella ei todellakaan ole paljon keskustelualuetta. Koska IDrive tarjoaa älypuhelinten varmuuskopioita ja laitteiden synkronointia, se tulee esiin. IDrivellä on myös parempia aikataulu- ja ilmoitusvaihtoehtoja, ja IDrive Express on valtava etu, kun kyse on alkuperäisestä varmuuskopiosta, joka Internetin kautta voi viedä viikkoja.

Rakastamme IDriven monia ominaisuuksia, mutta kaikki niistä saa aikaan hinnan: monimutkaisuus. Se pelataan kuitenkin seuraavalla kierroksella, kun keskustelemme käytön helppoudesta.  

Kierroksen kaksi voittaja: IDrive

Kolmas kierros: Helppokäyttöisyys

Tietokoneen varmuuskopiosuunnitelman laatimisen ongelmana on, että historiallisesti se on ollut tuskallista. Siirtyminen ulkoisista asemista pilveen on helpottanut asioita, vaikka jotkut palvelut vaikeuttavat prosessia edelleen tarpeettomasti. Tämän kierroksen aikana tarkastellaan käyttäjäkokemusta ja mitä Carbonite, Backblaze ja IDrive tekevät käyttäjien elämän helpottamiseksi.

Carbonite

Carbonite hyödyntää sitä, että se on rajaton varmuuskopiointitoimittaja, jotta varmuuskopiointikokemus olisi suhteellisen saumaton. Se tekee sen varmuuskopioimalla tiedostotyypin eikä tiedoston sijainnin perusteella.

Kun olet ladannut asiakkaan, se skannaa kiintolevyn ja varmuuskopioi tiedostot automaattisesti. Tämä prosessi sisältää yleisimmät tiedostotyypit, mukaan lukien asiakirjat, videot, valokuvat, musiikki ja sähköpostit. Ainoa asia, jota ei sisällytetä, ovat järjestelmä- ja väliaikaiset tiedostot.

Jos et merkitse varmuuskopioitavia kansioita ja tiedostoja, Carbonite säästää arvokasta aikaa. Lähestymistapa auttaa myös varmistamaan, että et menetä tiedostoja. Jos haluat olla erityisen varovainen, Carbonite voi myös värittää tiedostojärjestelmäsi tiedostojärjestelmässä ilmoittaaksesi niiden varmuuskopion tilasta.

Carbonite-tehtäväpalkin kuvakkeesta voit myös tarkistaa nopeasti varmuuskopion tilan ja etsiä varmuuskopioitavia tiedostoja. Sekä Carbonite-verkko- että mobiilikokemukset ovat käteviä tarkistaa varmuuskopion tila ja käyttää tallennettuja tiedostoja.

Negatiivit ovat todella hyvin harvat, joihin voimme viitata, kun on kyse karboniitin helppokäyttöisyydestä. Itse asiassa olemme todennäköisesti pitäneet sitä täydellisenä suunnitteluna ellei …

Backblaze

Backblaze käyttää samaa lähestymistapaa kuin Carbonite vain tiedostojen varmuuskopioinnissa, jotka asiakkaan mielestä pitäisi suojata. Koko prosessi vaikuttaa kuitenkin vieläkin yksinkertaisemmalta minimalismaa huomaavan asiakkaan ansiosta.

Monet online-varmuuskopiointipalvelut käyttävät “aseta ja unohda” -tapaa yksikään ei saa sitä aivan oikein kuin Backblaze. Asiakkaan asennuksen aikana se tarkistaa kiintolevyltäsi tiedostoja varmuuskopiointia varten ja palauttaa raportin. Vain paina “okei” ja prosessi alkaa.

Sen yksinkertaisuuden tulisi houkutella kaikkia käyttäjiä, jotka haluavat suojata tietokoneitaan, mutta eivät halua joutua ajattelemaan sitä liikaa. On olemassa muutamia asetuksia, joilla voit pelata, jos haluat, mukaan lukien vaihtoehdot lisätä kansio- ja tiedostotyyppisiä poissulkemisia, mutta muuten tekemistä ei ole paljon.

Osa siitä, mikä tekee asiakkaasta niin yksinkertaisen, on, että kaikki Backblaze-palautusprosessit suoritetaan web-käyttöliittymän kautta. Vaikka verkkokokemus onkin hieman monimutkaisempi kuin työpöytäohjelma, se on myös hyvin tehty. Selausvälilehdet löytyvät vasemmalla puolella, missä odotat niiden olevan, ja niihin sisältyy “Yleiskatsaus” -välilehti tilisi tilan tarkistamiseksi ja “Näytä / palauta” -välilehti tiedostojen käyttämiseen..

Minä ajan

Varmuuskopiointi IDriven avulla ei ole aivan vaikeaa, mutta se on varmasti monimutkaisempaa kuin Carboniten ja Backblazen käyttämä set-and-unohda-lähestymistavat. Syynä tähän on, että olet rajoitettu 2TB: n varatilaan. Ilman rajoittamatonta varmuuskopiointia IDrive ei voi yksinkertaisesti varmuuskopioida kaikkia tiedostoja laajennuksen perusteella.

Sen sijaan IDrive-asiakas varmuuskopioi tiedostot sijaintiisi tiedostojärjestelmässä. Kun olet asentanut asiakkaan, se merkitsee automaattisesti muutaman kansion, joka on yleisesti suojattu, mutta se on se. Tiedostojärjestelmän läpi hakeminen ja kansioiden ja tiedostojen merkitseminen varmuuskopiointiin vie aikaa. Lisäksi on erittäin helppo sivuuttaa tiedostoja.

Kuten ominaisuuskierroksessa mainittiin, IDrivellä on myös paljon asetuksia pelata. Vaikka tämä voi olla hieno mukauttamiseen, se lisää myös IDriven käytön vaikeuksia.

IDrive-verkkokokemus on paljon vähemmän monimutkainen, ja siinä on itse asiassa käteviä näkymiä helposti seurata jaettua sisältöä ja käyttää varmuuskopioita, jotka liittyvät eri laitteisiisi.

Mobiiliympäristö on myös ilahduttavaa yksinkertainen, mikä auttaa hyödyntämään IDriven matkapuhelinten varmuuskopiotoimintoja.

Kolme kierrosta

IDrive oli karkaava voittaja toisen kierroksen ominaisuuksissa, mutta kolmella kierroksella se sijoittaa kaukaisen kolmannen. Carbonite ja Backblaze käyttävät molemmat suuria etuja rajoittamattoman varmuuskopiointitoimittajina, jotta käyttökokemus olisi poikkeuksellisen yksinkertainen. Backblaze onnistuu kuitenkin tekemään sen paremmin. Backblaze-asiakasohjelman käyttö on niin helppoa, että se tekee prosessista melkein hauskaa, mikä on outoa sanoa online-varmuuskopiosta.

Kolmannen kierroksen voittaja: Backblaze

Neljäs kierros: Turvallisuus

Pilviturvallisuus on ollut kuuma aihe 90-luvun puolivälistä lähtien hyvästä syystä: luottamuksesi jonkun suojaamaan sisältöäsi on iso juttu, varsinkin kun sisältöön sisältyy taloudellisia asiakirjoja, henkistä omaisuutta ja seksikkäitä kuvia. Joten tämän kierroksen aikana tutkimme, kuinka hyvin esillä olevat palvelut tarjoavat tiedostoillesi suojauksen.

Carbonite  

Karboniitti salaa tiedostot sekä levossa että kuljetuksen aikana AES-protokollan avulla. Tämä on protokolla, jota useimmat pilvipalvelut käyttävät, ja Yhdysvaltojen kansallisen standardi- ja teknologiainstituutin (NIST) suosittelema protokolla..

Yleensä karboniitin käyttämä AES-taso on 128-bittinen. Carbonite antaa kuitenkin myös valita yksityisen salauksen ja, kun tämä ominaisuus on käytössä, se vaihtaa 256-bittiseen AES: iin.

Yksityinen salaus tarkoittaa, että vain sinulla on pääsy tiedostojesi salausavaimeen, mikä tarjoaa edun, jota joskus kutsutaan nolla tietämyksen salausksi. Haittapuoli on se, että kukaan Carbonite-palvelussa ei voi luoda luettavissa olevia kopioita tiedostoistasi ja hallituksen valvontaohjelmat, kuten NSA: n PRISM-projekti, katkaistaan ​​tiedostasi. Haittapuoli on, että jos unohdat salasanasi, Carbonite ei voi palauttaa sitä sinulle ja olet menettänyt pääsyn varmuuskopioosi.

Carbonite antaa sinun ottaa käyttöön myös kaksifaktorisen todennuksen (2FA), mikä tarkoittaa, että normaalin käyttäjän valtuustietojen lisäksi tarvitaan erityinen koodi, kun haet varmuuskopiota vieraalta laitteelta. 2FA: n etuna on, että vaikka joku varastaa tai hakkeroi tilisi salasanan, hän ei voi käyttää tietojasi ilman, että hän on myös varastanut tietokoneesi tai mobiililaitteesi.

Backblaze

Backblaze salaa palvelimilleen tallennetut tiedot myös AES: n avulla. Käytetty salaustaso on 128-bittinen. Tiedot on turvattu myös kuljetuksen aikana.

Backblaze antaa sinun myös valita yksityisen salauksen, jotta siitä ei olisi mitään tietoa, jos olet huolissasi tietorikkomuksista, epärehellisistä työntekijöistä tai vakoojista, jotka seulotaan henkilökohtaisissa tiedostoissasi. Se ei kuitenkaan siirry 256-bittiseen salaukseen, kuten Carbonite tekee, kun se on käytössä.

Suosittelemme hyödyntämään tätä ominaisuutta, mutta varmista, että pidät salasanasi jossain turvassa. Salasanoille on olemassa useita erinomaisia ​​pilvitallennusvaihtoehtoja, jotka pitäisi tehdä temppu.

Backblaze antaa sinun ottaa käyttöön myös kaksifaktorisen todennuksen suojaamaan varmuuskopiota salasanauutisilta. Voit halutessasi vastaanottaa suojakoodisi kirjautuessasi tuntemattomista laitteista mobiililaitteen tai Google Authenticatorin kautta.

Bonuksena on, että Backblaze tarjoaa sijaintiominaisuuden, jolla voit löytää kannettavan tietokoneesi, jos se katoaa tai varastetaan.

Minä ajan

IDrive salaa kaikki tietolaitteistoihinsa tallennetut tiedostot 256-bittisellä AES: llä, mikä antaa sille vahvemman oletussalausprotokollan kuin Carbonite tai Backblaze. Vaikka 128-bittinen AES ei olekaan niin vahva kuin 256-bittinen AES, murtuminen kestää silti arviolta useita miljardia vuotta. Tällä hetkellä ero on enemmän markkinointibonus kuin mikään muu. Kymmenen vuoden kuluttua voimme laulaa erilaisen sävelmän.

IDrive tukee valinnaista yksityistä salausta, mikä tekee siitä turvaominaisuuden, jolla kaikilla kolmella palvelulla on yhteistä.

Se on kaikki hyvin, mutta IDrive ei tarjoa vaihtoehtoa kaksifaktoriselle todennukselle, ja se on ongelma. Vaikka 256-bittinen salausavain voi viedä rajattomasti aikaa, heikko salasana ei tule siihen. Ilman kaksifaktorista todennusta kuka tahansa, joka saa salasanasi haltuun, voi käyttää tietojasi esteettömästi.

Arvostamme tosiasiaa, että IDrive antaa sinun kuitenkin katkaista synkronoidut laitteet. Tämän ominaisuuden avulla, jos joku varastaa tietokoneesi tai matkapuhelimesi, voit ainakin estää pääsyn tiedostoihisi.

Pyöreä neljä ajatusta

Rakastamme sitä, että kaikki nämä kolme palvelua tarjoavat sinulle mahdollisuuden yksityiseen salaukseen. Jos tunnet olosi vaivattomaksi pitää henkilökohtaisia ​​tiedostoja pilvessä, sen pitäisi antaa mielen levätä. Kun yksityinen salaus on käytössä, kukaan ei voi salata tiedostojasi ilman salasanaasi, jota ei ole tallennettu mihinkään et halua sen olevan.

Toisin sanoen, koska salasanat voidaan varastaa tai raa’ata voimaa murtaa huomattavasti helpommin kuin salauksen purkuavain, kaksifaktorisen todennuksen lisääminen on yhtä tärkeää. IDriven puutteellinen turvaominaisuus vie sen huomioimatta tälle kierrokselle.

Valitseminen Carboniten ja Backblaze välillä ei ole helppoa, koska molemmat tarjoavat melko samanlaisia ​​suojausasetuksia. Pidämme siitä, että Backblaze tarjoaa sinulle laitteen sijaintipalvelun, mutta siellä on parempia, omistettuja vaihtoehtoja sellaisille asioille, kuten Prey.

Oikeasti ainoa asia, johon voimme viitata, on se, että kaksitekijäisen todennuksen ollessa käytössä Carbonite nostaa salaustasonsa 128-bittisestä 256-bittiseen AES: ään. Se, että Backblaze käyttää 128-bittistä AES: ää, ei ole oikeastaan ​​ongelma … mutta me vihaamme siteitä.  

Neljännen kierroksen voittaja: karboniitti

5. kierros: Tuki

Hyvää asiakastukea on vaikea löytää, etenkin kun kyse on pilviteknologioista kuluttajille. Liiketoiminnan käyttäjät saavat kaikki etuudet, kuten lentokoneissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hyviä tukiverkkoja ei olisi siellä. Carbonite, Backblaze ja IDrive ovat kolme parasta, ja lisäämme pitkän luettelon syistä, miksi pidämme heitä todella katastrofien palauttamiseksi. Kumpi tarjoaa kuitenkin parhaan tuen? Otetaan selvää.

Carbonite

Carbonite on voittanut useita palkintoja asiakastukiverkostostaan, joka perustuu ensisijaisesti vahvaan, Yhdysvaltoihin perustuvaan puhelintukeen.

Puhelintukea tarjotaan seitsemänä päivänä viikossa klo 8.30–14.00 EST. Vaikka haluaisimme nähdä tuen ympäri vuorokauden, aukioloajat ovat edelleen erittäin hyvät, etenkin koska monet online-varmuuskopiopalvelut eivät tarjoa puhelintukea ollenkaan.  

Carbonite tarjoaa myös 24/7 sähköpostitukea. Testasimme tätä verkkoa laatiessamme viimeisintä Carbonite-arvosteluamme, ja saimme yleensä vastauksen sähköpostiin kuuden tunnin sisällä.

Carbonite ei tarjoa live-chat-tukea. Se on valitettavaa niille, jotka vihaavat käsittelemään asioita puhelimitse. Chatti on ominaisuus, jota monet varmuuskopiopalvelut eivät tarjoa, mutta tässä tapauksessa se sisältää karboniitin.

Niille, jotka haluavat mennä yksin, Carbonitella on kunnollinen tietokeskus. Löydät opetusohjelmia, UKK: ta ja vianetsintäartikkeleita. Tukikeskus sisältää hakuvaihtoehdon sisällön löytämiseksi nopeammin.

Backblaze

Toisin kuin Carbonite, Backblaze todella tarjoaa live chat-tukea ja se on aika hyvä. Valitettavasti myös chattien aukioloajat ovat hyvin rajalliset: maanantaista perjantaihin klo 9–17. PST. Chat-tukiedustajat myös ilmeisesti vievät tunnin lounaalle, koska se ei ole käytettävissä keskipäivän ja 13:00 välillä.

Backblaze ei tarjoa minkäänlaista puhelintukea kotikäyttäjille. Edullinen teknisen tuen yhteysmenetelmä on sähköpostitse. Onneksi sähköpostituki on erinomaista. Teknikot työskentelevät 24/7 ja Backblaze takaa vastauksen 24 tunnin sisällä. Viimeisimmässä Backblaze-arvioinnissamme saimme tukea vastauksia kysymyksiimme kahden tunnin sisällä.

Backblaze-tukikeskus on myös erittäin hyvä, ja siinä on omat kategoriat, kuten asentaminen, vianetsintä, varmuuskopiointi ja UKK. Se on myös haettavissa.

Minä ajan

IDrive osuu tukitoimiin: se tarjoaa puhelin-, live-chat- ja sähköpostitukea. Puhelintuki on saatavana klo 18.00–18.00. PST arkisin, mutta, vaikuttavasti, suorakeskustelu on saatavana ympäri vuorokauden.

Vielä parasta, chat-edustajat ovat nopeita vastauksia ja erittäin avuliaita. Vaikka tuki näyttää ainakin osittain siirtyneen Intiaan, meillä ei ollut viestintäongelmia, kun panimme IDrive-tuen testiin viimeisimmän katsauksen aikana.

Sähköpostituki on myös erittäin hyvä, tosin ei erityisen välttämätöntä, kun 24/7 live chat on vaihtoehto.

Erinomaisen suoran tuen lisäksi IDrivellä on loistava tukikeskus DIY-väkijoukolle. Sieltä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä, oppaita ja jopa opetusvideoita.

Pyöreä viisi ajatusta

Kaikki kolme palvelua voivat tarjota keskimääräistä parempaa tukea verrattuna useimpiin varmuuskopiointipalvelujen tarjoajiin, mutta mielestämme sen IDrive eikä Carbonite, jonka pitäisi viedä palkinnot kotiin. Se on ainoa kolmesta, joka tarjoaa sekä puhelintukea että suorakeskustelua, ja se, että suorakeskustelu on saatavana ympäri vuorokauden, on valtava etu.

5. kierroksen voittaja: IDrive

Lopullinen tuomio

Et voi todella mennä pieleen yhdessäkään näistä kolmesta palvelusta. Mielestämme yksi heistä istuu kuitenkin kaukana kolmannesta muihin kahteen.

Useimmissa tapauksissa karboniitti on hieno katastrofien palauttamisratkaisu. Se tekee varmuuskopiosta suhteellisen kivutonta ja tarjoaa tärkeimmät tietoturvavaihtoehdot, kuten yksityinen salaus ja kaksifaktorinen todennus. Lisäksi se, että se tarjoaa rajattoman varmuuskopion tietokoneellesi, houkuttelee paljon ihmisiä.

Ongelmana on, että Backblaze tarjoaa myös rajoittamattoman varmuuskopion, yksityisen salauksen ja kaksifaktorisen todennuksen. Se on sekä helppokäyttöisempi että halvempi kuin Carbonite. Itse asiassa, jos haluat ulkoisen kiintolevyn varmuuskopion mukana, Carbonite-vuositilaus maksaa sinulle lähes 40 prosenttia enemmän kuin vuosittainen Backblaze -tilaus.  

Nämä tosiasiat huomioon ottaen on vaikea olla näkemättä nykyisiä kuluttajien varamarkkinoita viime kädessä kahden hevoskilpailun välillä Backblaze ja IDrive.

IDrivestä puhumattakaan, vaikka se ei tarjoa rajoittamatonta varmuuskopiointia, kuten Carbonite tai Backblaze, se tarjoaa varmuuskopion rajoittamattomille laitteille. Sen 2TB-suunnitelman pitäisi olla riittävä useimmille käyttäjille ja se maksaa vain 12 dollaria vuodessa enemmän kuin Backblaze (ennen kuin hyppää jopa 69,99 dollariin 12 tai 24 kuukauden kuluttua, riippuen siitä, minkä tilaamisvaihtoehdon aloitat).

Rakastamme sitä, että IDrive on täynnä niin monia hienoja ominaisuuksia, kuten älypuhelinten varmuuskopiointi ja ilmainen IDrive Express -palvelu. Jotkut käyttäjät aikovat myös mieluummin käytännöllistä lähestymistapaa IDriven käyttöön, mukaan lukien sen edistyneet aikatauluvaihtoehdot.

Suurin osa käyttäjistä ei kuitenkaan todennäköisesti tule. Vaikka meillä ei ole vaikeita todisteita tämän tueksi, on selvää, että olemme ymmärtäneet, että suuri syy siihen, että monet ihmiset eivät välitä tietokoneen varmuuskopioinnista, on se, että koko prosessi näyttää olevan enemmän vaikeuksia kuin sen arvoinen. IDrive ei muuta sitä käsitystä. Jos nämä samat ihmiset kuitenkin yrittivät Backblaze -yrityksen, epäilemme heidän tulevan katsomaan online-varmuuskopioita paljon suotuisammassa valossa.

Lopullinen voittaja: Backblaze (halpoksi ja helpoksi)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map