Aloittelijan opas siitä, kuinka pilvivarmuuskopio Amazon S3: n kanssa toimii

Amazon S3 voi tarkoittaa “yksinkertaista tallennuspalvelua”, mutta sen selvittäminen, miten sen käyttöönotto voi vaikuttaa muutakin kuin. Tämä johtuu lähinnä siitä, että S3 on suunniteltu auttamaan kehittäjiä rakentamaan pilvipalvelustyökaluja ja on vain yksi noin 70 erilaisesta palvelusta, jotka sisältyvät Amazon Web Services (AWS) -alustaan..


Tämän oppaan aikana annamme sinulle nopean yleiskatsauksen siitä, kuinka tallennus Amazon S3: n kanssa toimii ja miten se määritetään. Osoitamme sinulle myös, kuinka voit rakentaa pilvitallennus- ja varmuuskopiointistrategiasi S3: n ympärille minimaalisella työllä käyttämällä ystävällisiä integraatio-ohjelmistoja, kuten CloudBerry Labsin kehittämä.

Amazon S3 -alueet, -luokat ja -maksut

Pilvitallennuspalveluista harvoilla on yhtä monta datakeskuksen aluetta – 14 – ympäri maailmaa kuin Amazon S3. Tämä johtuu siitä, että Amazon S3 on rakennettu samaan infrastruktuuriin, jota käyttää Amazon.com -ostosalusta.

Etuna se, että pystyt valitsemaan lähelläsi olevan alueen, on, että se vähentää viivettä, mikä tarkoittaa nopeampaa siirtämistä pilvelle ja pilvipalvelusta. Toinen S3: n käytön tärkein etu on, että sinua veloitetaan vain käyttämästäsi. Tämä auttaa tekemään S3: sta paljon skaalautuvamman kuin monet muut pilvitallennusvaihtoehdot, kuten Backblaze B2.

Ennen kuin aloitat S3: n määrittämisen, sinun kannattaa tietenkin ymmärtää maksut. Hienoa on, että sinua veloitetaan vain käyttämästäsi, mikä auttaa hallitsemaan kustannuksia. Samanaikaisesti maksujen kertymättömyyden ymmärtäminen voi johtaa epämiellyttäviin yllätyksiin.

Amazon laskuttaa sekä kiinteän määrän gigatavua kohti tallennustilaa että käyttöasteen erilaisissa liiketoimissa. Hinnat vaihtelevat alueittain, mutta eivät paljon, paitsi Etelä-Amerikassa, missä hinnat ovat kaksinkertaiset.

Tässä on katsaus Yhdysvaltojen itäosaan (Virginia):

porrasVakio gigatavua kohtiVakio – harvoin pääsy gigatavua kohti
Ensimmäiset 50 TB / kuukausi$ 0,023$ 0,0125
Seuraava 450 TB / kuukausi$ 0,022$ 0,0125
Yli 500 TB / kuukausi$ 0,021$ 0,0125

”Vakio” ja “vakio – harvemmin pääsy” ovat S3: n tarjoamia kahta erilaista tallennusluokkaa. Tallennusluokkien avulla voit hallita kustannuksia entistäkin vähentämällä perustiedot tallennusasteista, joita sinun ei tarvitse käyttää usein.

Siellä on kolmas S3-tallennusluokka, nimeltään vähentynyt redundanssisäiliö, joka vähentää tallennettujen tietojen kopioiden lukumäärää. Lisäksi on erillinen Amazon Glacier -niminen pilvitallennuspalvelu, joka on suunniteltu arkistointiin ja katastrofien palautukseen.

Lataus Amazon S3: lle on ilmaista käyttömaksua vastaan. Haut veloitetaan gigatavua kohti kuukaudessa:

Amazon S3: n tiedonhaun kustannukset

Ensimmäinen 1 Gt kuukaudessa ilmaiseksi
Jopa 10TB kuukaudessa0,090 dollaria / Gt
Seuraava 40 TB kuukaudessa0,085 dollaria / Gt
Seuraava 100 TB kuukaudessa0,070 dollaria / Gt
Seuraava 350 TB kuukaudessa0,050 dollaria / Gt

Amazon laskuttaa käyttöä myös muista tapahtumista, vaikka jos käytät vain S3: ta synkronointiin tai varmuuskopiointiin, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia niistä..

standardiVakio – harvoin pääsyAmazonin jäätikkö
PUT, COPY, POST, LIST -pyynnöt0,005 dollaria / 1000 pyyntöä0,01 dollaria / 1000 pyyntöäN / A
GET, kaikki muut pyynnöt0,004 dollaria / 1000 pyyntöä0,01 dollaria 10 000 pyynnöstäN / A
ElinkaarisiirtymätN / A0,01 dollaria / 1000 pyyntöä0,05 dollaria / 1000 pyyntöä

Amazon S3: n käyttöönotto

Ottakaamme sinut pois käytöstä Amazon S3: lla.

Vaihe yksi: Kirjaudu sisään AWS-hallintakonsoliin

Aloita S3: n käyttö siirtymällä AWS-konsolisivulle ja napsauttamalla “kirjaudu sisään konsoliin” -painiketta.

Sinut ohjataan sisäänkirjautumissivulle, jolla voit joko kirjautua sisään tai luoda AWS-tilin. Jos sinulla on jo Amazon.com-tili, voit kirjautua vain sisään näillä käyttöoikeustiedoilla.

Nyt kun olet kirjautunut AWS: iin, sinun on löydettävä S3 käytettävissä olevien 70 plus-palvelun joukosta. Voit selata luetteloita “kaikki palvelut” löytääksesi sen “tallennus” -otsikon alle, tai kirjoittaa S3 vain sivun yläreunassa olevaan hakupalkkiin..

Sinut lähetetään S3-hallintakonsoliin, jossa voit määrittää pilvitallennuksen luomalla tallennuskauhan.

Vaihe toinen: Luo säilytysluukku

AWS: llä oletuksena mikä tahansa tili voi luoda jopa 100 pilvitallennuskauhaa. Jos tarvitset lisää, voit lähettää palvelurajan korotuspyynnön.

Napsauta ”luo ämpäri” -painiketta aloittaaksesi.

Sinua pyydetään antamaan kauhan nimi ja valitse alue.

Jokaisen antamasi nimen on oltava yksilöivä, tarkoittaen, että muiden omistamilla tileillä ei voi olla samaa nimeä. Lisäksi Amazon valvoo DNS-yhteensopivia nimeämiskäytäntöjä kaikilla alueilla paitsi Yhdysvaltojen itäisellä alueella.

Tässä on Amazonin mukaiset DNS-yhteensopivat nimeämissäännöt:

 • Kauhan nimien on oltava vähintään 3 ja enintään 63 merkkiä.
 • Kauhanimien on oltava yhden tai useamman tarran sarja. Vierekkäiset etiketit erotetaan yhdellä jaksolla (.). Kauhan nimet voivat sisältää pieniä kirjaimia
 • kirjaimet, numerot ja yhdysviivat. Jokaisen tarran on alkava ja päättävä pienillä kirjaimilla tai numeroilla.
 • Kauhan nimiä ei saa muotoilla IP-osoitteeksi (esim. 192.168.5.4).
 • Kun käytät virtuaalisia isännöityjä kauhoja SSL: n kanssa, SSL-yleismerkkivarmenne vastaa vain kauhoja, jotka eivät sisällä pisteitä. Voit kiertää tämän käyttämällä HTTP: tä tai kirjoittamalla oma varmenteen varmennuslogiikka. Suosittelemme, että et käytä pisteitä (“.”) Kauhan nimissä.

Valitsemasi alue määrittää, missä datakeskuksessa kauhasi pidetään. Valitse läheinen alue nopeampaa nopeutta varten.

Kun olet valmis, napsauta Seuraava-painiketta asettaaksesi kauhan ominaisuudet.

Voit määrittää kolme avainominaisuutta nyt tai myöhemmin:

 • Versiointi: säilytä useampi kuin yksi kopio objektista, jotta voit palata takaisin aiempiin tiloihin, jos tapahtuu ei-toivottuja muutoksia, vioittumia jne..
 • Kirjaaminen: luo seurantaraportin käyttöoikeus pilvitallennustapahtumien seuraamiseen
 • Tunnisteet: määritä merkit kauhoihin raportin seurannan helpottamiseksi

Seuraavaksi voit asettaa oikeudet sallia muiden lukea tai kirjoittaa S3-ämpäriisi.

Käyttöoikeudet voidaan asettaa sekä ”objekteille” että “esineiden käyttöoikeuksille”. Objektit ovat tiedostoja tai kansioita. Objektiluvat ottavat käyttöön tai poistavat käytöstä pääsynhallintaluettelon (ACL) lukemis- ja kirjoitusominaisuudet, minkä avulla myös muut voivat hallita käyttöoikeuksia..

Viimeinen vaihe on yksinkertaisesti katsaus kaikkeen, mitä olet asettanut.

Jos kaikki näyttää hyvältä, napsauta “luo ämpäri”.

Vaihe kolme: Tietojen lisääminen ämpäriisi

Nyt kun ämpäri on luotu, voit alkaa tallentaa tietoja siihen. Palaa S3-etusivullesi napsauttamalla uutta kauhaasi, voit tehdä sen.

Sinut ohjataan käyttöliittymään, jolla kauhan hallintaa varten on neljä välilehteä yläreunassa: esineet, ominaisuudet, käyttöoikeudet ja hallinta. Pysymme tällä hetkellä esineiden välilehdessä.

Napsauta välilehden alaosassa olevaa Aloita-painiketta. Avaa ponnahdusikkuna, joka opastaa sinua latausvaiheiden läpi.

Ensimmäinen vaihe vaatii napsauttamalla Lisää tiedosto -painiketta. Voit sitten selata tiedostojärjestelmääsi tiedostojen etsimiseksi ja lähettämiseksi.

Voit lähettää vain yhden tiedoston kerrallaan, etkä voi ladata kansioita. Joten prosessi tulee olemaan hidas, jos hallitset S3-pilvivarastoa tällä tavalla. Käsittelemme tätä asiaa pian, joten ota yhteyttä.

Seuraava vaihe antaa sinun asettaa käyttöoikeudet ja on identtinen vaiheen kanssa kauhan luomisprosessin aikana. Vaihe 3 on ominaisuuksien asettaminen.

Tallennusluokkaominaisuuden avulla voit muuttaa ämpärisi vakioaktiivisuudesta normaaliin passiivisuuteen vähentääksesi redundanssia.

Salaus antaa sinun valita, salaako Amazon tiedot pilvessä levossa. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa: S3-pääavain tai Amazon KMS -avain. KMS on Amazonin avainhallintapalvelu. Kustannuksellisena se antaa sinun luoda ja hallita omia salausavaimia turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden lisäämiseksi.

Napsauta “Seuraava” tarkistaaksesi asetukset ennen sisällön lataamista napsauttamalla lähetyspainiketta. Prosessin pitäisi olla melko nopea. Mittasimme nopeudet välillä 1 Mt / s – 1,5 Mt / s, mikä on parempi kuin useimmat pilvitallennuspalvelut.

Takaisin pääsivulle voit myös luoda kansioita Objekti-välilehdessä organisoidaksesi pilvitallennustilasi.

Ominaisuudet, Luvat ja Hallinta-välilehdet

Kun tiedot on tallennettu S3: een, voit säätää asettamasi ominaisuuksia ja käyttöoikeuksia milloin tahansa käymällä kummankin luokan välilehtiä.

Ominaisuudet-välilehti sisältää muutamia lisäelementtejä, joista haluat tietää. Näitä ovat staattinen verkkosivustojen ylläpito, tapahtumien seuranta ja tietojen kopiointi eri Amazon S3 -alueilla.

Neljäs välilehti nimeltä “hallinta” sisältää vaihtoehtoja elinkaaren hallintaan. Elinkaarin hallinta antaa sinun siirtää tietoja automaattisesti tallennusluokasta toiseen. Esimerkiksi tiedostojen siirtäminen vakiovarastosta Amazon Glacier -sovellukseen, jota käytetään arkistointiin.

Voit myös asettaa tiedot poistettavaksi automaattisesti. Sekä siirto- että poistotapahtumat voidaan määrittää tapahtumaan määritetyn sääntöjoukon perusteella.

Hallinta-välilehdellä on myös työkaluja analytiikkaan, tietoihin ja mainosjakaumaan.

Kolmansien osapuolten integrointityökalut tiedonhallintaan

Vaikka Amazon S3 -kauhojen asettaminen osoittautuu melko helpoksi, loppujen lopuksi useimpien ihmisten ei tarvitse tehdä varmuuskopioita yhdestä tiedostosta kerrallaan. Toisin kuin tyypilliset pilvitallennus- ja varmuuskopiointipalvelut, S3-konsolissa ei ole tapaa synkronoida tai varmuuskopioida useita tiedostoja automaattisesti. Sieltä on hyötyä hyvästä kolmannen osapuolen ohjelmistosta.

Löydät ohjelmistoja sekä koti- että toimistokäyttöön vaihtelevilla kustannuksilla, suorituskyvyllä ja ominaisuuksilla. Käytämme kenties tunnetuinta ja henkilökohtaista suosikkikehittäjää: Cloudberry Labs.

CloudBerry-lisenssit ja hinnoittelu

Työpöydän ilmainenDesktop ProWindows Server
KustannusVapaa$ 29.99$ 119,99
Tiedostojärjestelmän varmuuskopio
Kuvan varmuuskopio
Salaus ja pakkaus
Tallennusraja (päivitettävissä)200GB1TB1TB

Cloudberry Labs tuottaa kahta erityyppistä ohjelmistoa, joka integroituu Amazon S3: een:

 • CloudBerry Explorer: Siirrä ja hallitse tiedostoja työpöydältä. Mahdollistaa sisällön hallinnan massan sijaan yhden tiedoston kerrallaan lähettämisen sijaan
 • CloudBerry varmuuskopiointi: automatisoi tietokoneen kiintolevyn varmuuskopiointi. Asenna joko tiedosto- tai kuvapohjainen varmuuskopio

Emme syventä näitä näiden työkalujen ominaisuuksia tässä, mutta katsotaanpa lyhyesti, kuinka helposti ne integroituvat S3: een käyttämällä CloudBerry Backup-esimerkkiä. Jos haluat lisätietoja, tutustu CloudBerry varmuuskopio-arvosteluun.

CloudBerry Backup käyttää työpöytätyökalua varmuuskopiointiprosessien virtaviivaistamiseen. Tätä työkalua voidaan käyttää kiintolevyn varmuuskopioinnin automatisointiin ja tiedostojen tai levykuvan lähettämiseen Amazon S3: n lisäksi Azurelle, Google Cloudille, Backblaze B2: lle ja monille muille tallennuspalveluille..

Asennuksen jälkeen integrointi CloudBerry-varmuuskopiointiin kestää muutaman vaiheen, mutta sen pitäisi olla hallittavissa useimmille käyttäjille kätevän varmuuskopioinnin avulla.

Asenna tiedostopohjainen varmuuskopio napsauttamalla ”tiedostot” -kuvaketta ohjelmiston vasemmassa yläkulmassa. Tämä avaa ohjatun toiminnon ja opastaa sinut tekemäsi asioiden läpi.

Ohjatun CloudBerry-varmuuskopioinnin toisessa ruudussa on “lisää uusi tili” -painike. Napsauta tätä painiketta asettaaksesi uuden integroinnin.

Sinua pyydetään valitsemaan pilvitallennusalusta. Napsauta S3-kuvaketta siirtyäksesi yhteysikkunaan.

Amazon S3: n avulla sinun täytyy luoda avaimet tämän yhteyden aktivoimiseksi. Napsauta takaisin AWS-portaalissa tilisi nimeä oikeassa yläkulmassa ja valitse avattavasta valikosta ”suojaustiedot”.

Napsauta seuraavalla sivulla ”avaimet” -riviä.

Napsauta “luo uusi käyttöavain” -painiketta. Tämä tuottaa sekä käyttöavaintunnuksen että salaisen käyttöavaimen, joka tarvitaan CloudBerry Boxin yhdistämiseen Amazon S3: een. Kun suljet tämän näytön, et voi enää noutaa salaista avaintasi. Voit ladata avaintiedoston, jos haluat suojauksen.

Syötä CloudBerry Amazon S3 -integrointi-ikkunaan näppäimet vastaaviin kenttiin. Sinun on myös luotava näyttönimi integraatiollesi ja valittava Amazon S3 -pilvitallennuskauha, johon haluat muodostaa yhteyden “kauhan nimi” -kenttään..

Se on vaikea osa. Ohjattu toiminto neuvoo sinut loppuvaiheissa, joihin sisältyy nimen luominen varmuuskopiointisuunnitelmalle, salausasteiden asettaminen, tiedostonsiirtovaihtoehdot ja ilmoitukset sekä kansioiden ja tiedostojen valitseminen, jotka haluat varmuuskopioida..

Jos et halua varmuuskopioida tarkistamalla tiettyjä objekteja, voit asettaa jopa CloudBerry Backup -kopion varmuuskopiotiedostoille tiedostotyypin perusteella, mikä säästää aikoja ja varmistaa, että et menetä mitään.

Sinulla on joitain päätöksiä tehdä, mutta voitto on sen arvoista. Jatkossa laitteesi tiedot ovat suojattu Amazon S3 -kauhassa, jonka olet juuri asettanut CloudBerry Backup -palvelun avulla..

Lopulliset ajatukset

Amazon S3 ei todennäköisesti tule olemaan ratkaisu, johon useimmat kodinkuluttajat haluavat mennä. 0,023 dollaria gigatavua kohti kuukaudessa varastointi vastaa 23 dollaria teratavua kohti. Samaan aikaan pilvitallennuspalvelut, kuten Sync.com, antavat sinulle 2 kt tallennustilaa 8 dollaria kuukaudessa. Pilvikopiopalvelut, kuten CrashPlan, tarjoavat sinulle rajoittamattoman varmuuskopion 5,99 dollaria kuukaudessa.

S3: lla on kuitenkin käyttötarkoituksensa etenkin yrittäjille, kehittäjille ja yrityksille, jotka etsivät enemmän joustavuutta, ominaisuuksia ja skaalautuvuutta. Vaikka palvelun asettaminen ei ole niin helppoa kuin joidenkin kuluttajavaihtoehtojen, lisättävät etuudet, jotka saat integroimalla sen tehokkaisiin kolmannen osapuolen ohjelmistoihin, kuten CloudBerry, tekevät siitä vaivan arvoisen.

Olisi mielellämme kuulla omista kokemuksistasi Amazon S3: n asentamisessa ja millä kolmansien osapuolien työkaluilla käytät tallennusprosessisi virtaviivaistamiseen. Joten, ilmoita meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map