Pregled sigurnosnih kopija Cloudberry – ažurirano 2020

Cloudberry Backup by MSP360 Review

CloudBerry sigurnosna kopija s nedavno preimenovanog MSP360 vrlo se razlikuje od svih ostalih davatelja sigurnosnih kopija po tome što vam omogućuje pohranu datoteka u sustav za pohranu u oblaku po vašem izboru i pruža sučelje koje se lako koristi za upravljanje svim sigurnosnim kopijama na jednom mjestu. Pročitajte naš potpuni pregled CloudBerry sigurnosne kopije za detalje.


Najbolje sigurnosne kopije putem interneta

Većina servisa sigurnosnih kopija usmjerena je na pružanje stvarnog prostora na poslužitelju za vaše datoteke, ali CloudBerry Backup ima drugačiji pristup. Umjesto da za pohranu nudi vlastite poslužitelje, pruža vam mogućnost različitih davatelja prostora za pohranu kako biste s jednog mjesta mogli upravljati svim svojim računima i sigurnosnim kopijama. Nastavite čitati pregled CloudBerry sigurnosnih kopija da biste saznali vrijedi li ovaj jedinstveni pristup sigurnosnim kopijama.

Softverom su u početku kreirali i upravljali CloudBerry Labs, ali od tada se ta tvrtka promijenila u ruke i označila se kao MSP360. Softver zadržava staro ime CloudBerry Backupa, usprkos tome što web stranica koristi novo markiranje.

CloudBerry Backup dolazi s mnoštvom opcija i alata, što ga čini izvrsnim dijelom softvera za napredne korisnike koji preferiraju “uradi sam” pristup. Međutim, ako samo tražite pojednostavljenu sigurnosnu kopiju, CloudBerry vjerojatno nije rješenje za vas. Iako je sučelje dobro organizirano, njegov dizajn izgleda kao nešto što je izravno iz početka 2000-ih.

Bez obzira na to, njegova sigurnost, privatnost i brzina svi su izvrsni, pod uvjetom da surađujete CloudBerry Backup s pravim pružateljem prostora za pohranu. Srećom, postoji puno opcija, od Amazon S3 ili Amazon Glacier do Microsoft Azure. Pregledali smo većinu ovih opcija, pa pogledajte naše popise najboljih internetskih sigurnosnih kopija i najboljih pružatelja usluga pohrane u oblaku.

prednosti & nedostaci

Alternative za Cloudberry Backup by MSP360

Značajke

CloudBerry Backup dolazi s puno značajki, sa svime, od sigurnosnih kopija temeljenih na slikama i multithreadinga do hibridnih sigurnosnih kopija i planova za oporavak od katastrofe. Izrada sigurnosnih kopija može se zakazati i ukinuti, a njegova moćna inačica znači da nikad nećete izgubiti trag izbrisanih ili promijenjenih datoteka.

CloudBerry sigurnosna kopija dostupna je na Windowsima, Mac-u i Linuxu, a nudi i mobilne aplikacije i na Androidu i iOS-u, iako su one namijenjene samo sigurnosnoj kopiji radne površine, a ne rješenju sigurnosnih kopija za mobilne uređaje. Ako želite uslugu sigurnosne kopije vaših mobilnih uređaja, pogledajte našu recenziju IDrive.

Ako tražite sigurnosnu kopiju na poslužitelju, CloudBerry Backup pruža to sa svojim skupljim planovima koji podržavaju Windows poslužitelj, Microsoft SQL poslužitelj i Microsoft Exchange poslužitelj.

CloudBerry sigurnosna kopija podržava i slikovnu i hibridnu sigurnosnu kopiju, koja se može izvoditi ručno, po zadanom rasporedu ili kontinuirano (što znači da skenira vaše datoteke i pokreće sigurnosnu kopiju kad god se utvrdi promjena). Također možete omogućiti isključivanje na temelju korištenja memorije, propusnog opsega ili dostupnog prostora na disku.

Močvarna jagoda-prigušni

Sigurnosna kopija zadano se provodi pomoću multithreadinga i algoritma na razini bloka, što znači da nećete izgubiti mrežni kapacitet ponovno učitavanjem cijelih datoteka ako je promijenjen samo mali dio njih.

Kad god promijenite ili izbrišete datoteke, inačica CloudBerry Backupa omogućuje vam da zadržite stare verzije i izbrisane datoteke onoliko dugo koliko želite i nema ograničenja koliko takvih želite zadržati.

Močvarna jagoda-verzije

Osim samih sigurnosnih značajki, CloudBerry Backup možete koristiti i za stvaranje USB diska koji se može pokrenuti ili ISO datoteke sa slike vašeg sustava, što je sjajna stvar u slučaju kvara sustava.

Tu je i alat za kapacitet diska koji vam omogućuje analizu datoteka i mapa zauzima većinu prostora za pohranu na vašem računalu. Klijent također podržava proxy poslužitelje.

Močvarna jagoda-bootable USB

Pregled značajki CloudBerry sigurnosnih kopija

Cloudberry Backup by MSP360 Logowww.cloudberrylab.com

Počinje od 4999 USD za 5000 GBAll planova

rezerva

Rezervni planer

Kontinuirana izrada sigurnosnih kopija

Postupak izrade sigurnosne kopije

Sigurnosna kopija na temelju slika

Sigurnosna kopija vanjskog pogona

NAS sigurnosna kopija

Sigurnosna kopija poslužitelja

Hibridna sigurnosna kopija

Sigurnosna kopija mobilnih uređaja

Neograničeno sigurnosno kopiranje
Samo na konačnom planu

Neograničeni uređaji

Brzina gasa

Kopiranje datoteka na razini bloka

Multithreaded Backup

Vratiti

Kurirska služba za oporavak

Pristup pregledniku

Pristup mobilnim aplikacijama

Verziranje

Izbrisano zadržavanje datoteka

sigurnosti

Privatna enkripcija

Šifriranje u mirovanju

Šifriranje u tranzitu

Protokol šifriranja
AES 256-bitni

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Otvrdnuti centri podataka
n / a

Postavke proxy servera

Sukladan za HIPPA

podrška

Podrška 24/7

Podrška za chat uživo

Telefonska podrška

Podrška putem e-pošte

Korisnički forum

Baza znanja

Razno

Dijeljenje datoteka

Sinkronizacija uređaja

Besplatna proba
15

cijena

Usluge izrade sigurnosnih kopija obično imaju mogućnost mjesečne ili godišnje pretplate. Međutim, s obzirom da CloudBerry sigurnosna kopija zapravo ne nudi prostor za pohranu, najveći dio njenog troška dolazi u obliku jednokratne kupnje unaprijed. 

Ipak, postoji godišnja naknada za održavanje, a osim ako se ne odlučite za najskuplje izdanje, postoje i prilično neobična ograničenja.

Iako CloudBerry zapravo ne mora platiti za poslužitelje koji ugošćuju vaše podatke, jedina verzija CloudBerry sigurnosne kopije koja vam omogućuje neograničene sigurnosne kopije je Ultimate verzija. Košta 299,99 USD, to će biti puno skuplje nego što je većina korisnika spremna za trbuh. 

Umjesto toga, Desktop Pro verzija ograničava vas na 5TB podataka, što je u većini okolnosti vjerojatno više nego dovoljno. Ako tražite neograničene sigurnosne kopije za svoje poslovanje, onda je CrashPlan odlična opcija. Carbonite također nudi neograničen prostor za pohranu i odlična je CrashPlan alternativa za privatne korisnike. Pogledajte naš pregled karbonita za više informacija.

Verzija Desktop Pro ne dopušta sigurnosno kopiranje na poslužitelju. Ako ovo tražite, umjesto toga možete se odlučiti za jedan od planova poslužitelja. Iako su i dalje cjenovniji od Desktop Pro plana, nisu tako nevjerojatno skupi kao Ultimate izdanje.

S obzirom na niz mogućnosti koje nudi CloudBerry Backup, mislimo da je jednokratna cijena kupnje prilično razumna, ali dodavanje dodatnih 10 USD godišnje povrh svega što plaćate svom davatelju prostora za pohranu nije sjajno, s obzirom da CloudBerry zapravo ne moraju platiti bilo kakvo održavanje poslužitelja kako bi se ugostile vaše datoteke.

CloudBerry besplatni plan

Dostupna je besplatna verzija CloudBerry Backupa, ali dolazi s prilično značajnim ograničenjima. S besplatnom verzijom Desktopa nećete moći sigurnosno kopirati više od 200 GB podataka, bez obzira koliko prostora za pohranu imate od stvarnog davatelja sigurnosnih kopija. Osim toga, sigurnosne kopije na temelju slika, šifriranje i korisnička podrška također nisu dostupni.

Močvarna jagoda bez suđenja

Možete se prijaviti i za besplatno probno razdoblje od 15 dana, što vam omogućava pristup svim značajkama Desktop Pro izdanja kako biste ga mogli isprobati prije nego što potrošite bilo koji od svoje teško zarađene gotovine.

Jednostavnost korištenja

Jednostavnost upotrebe i značajke su kriteriji koji se često međusobno negativno povezuju, što što više značajki uključite, to je teže upotreba softvera. 

Iako izgled CloudBerry sigurnosne kopije čini da je dizajniran za Windows XP, ovaj trend skriva pružajući jednostavan izgled jednostavan za korištenje, čak i ako je do vrha prepun alata i postavki.

Unatoč starinskom dizajnu, sve je dobro organizirano i lako se može pronaći. Glavna ploča “dobrodošlice” daje vam pregled postavki i planova te najnovije sigurnosne kopije i obnavljanja.

Močvarna jagoda-Welcome-ploča

S vrha zaslona imate nekoliko gumba za postavljanje različitih vrsta sigurnosnih kopija i vraćanja planova, stvaranje USB-a za pokretanje i pretraživanja sigurnosne kopije.

Na kartici “alati” koja se nalazi u gornjem lijevom dijelu aplikacije možete pristupiti CloudBerry Backup opcijama, pokrenuti ranije spomenuti alat za kapacitet diska i uvesti ili izvesti svoju konfiguraciju ako želite postaviti iste postavke sigurnosne kopije na zasebno računalo.

Močvarna jagoda-Tools-Tab

Ispod tih gumba nalaze se kartice za glavni prikaz aplikacije na kojima se s zaslona dobrodošlice koji smo prethodno detaljno opisali možete prebaciti na sigurnosne planove, planove za vraćanje, pohranu sigurnosnih kopija i povijest.

U odjeljku “Rezervni planovi” naći ćete popis svih planova koje ste postavili, kao i nekoliko onih koji su unaprijed konfigurirani prema zadanim postavkama, kao što su vaši dokumenti, oznake i mape slika. Širenjem plana možete vidjeti sve njegove detalje, uključujući raspored, šifriranje i rezultate iz zadnjeg pokretanja, te razne gumbe koji vam omogućuju uređivanje, brisanje ili kloniranje plana.

Močvarna jagoda-Backup-planovi

Sljedeća kartica nudi vam vrlo sličan pregled vaših planova obnove, sa istim detaljima i radnjama dostupnim u prethodnoj kartici.

Močvarna jagoda-Vraćanje-planovi

Kartica “Rezervna pohrana” nudi vam pregled svih povezanih računa i podataka pohranjenih kod svakog davatelja usluga oblaka. Možete odabrati prikazivanje sigurnosnih kopija u standardnoj strukturi stabala ili ih organizirati prema veličini.

Močvarna jagoda-backup-Skladište

Konačno, na kartici “povijest” dobivate detaljan dnevnik svih sigurnosnih kopija i obnavljanja koje ste izvršili, što uključuje veličinu datoteke kao i rezultat operacije, vrijeme rada i vrijeme trajanja.

Močvarna jagoda-Povijest

Iako s CloudBerry Backup nije uključeno web sučelje, postoji mobilna aplikacija. Kao što je spomenuto ranije, aplikacija ne omogućuje sigurnosno kopiranje mobilnih uređaja, ali pruža jednostavan mobilni portal za upravljanje sigurnosnim kopijama, pa čak i daljinsko pokretanje ako to ne možete učiniti izravno na stolnom uređaju.

Sigurnosna kopija datoteke & Obnova

Izrada sigurnosne kopije i obnavljanje podataka pomoću CloudBerry-a u početku se može činiti kompliciranim, ali sam proces je zapravo vrlo jednostavan. Također vam daje čitav niz postavki s kojima se možete pobrinuti da se upravljana sigurnosna kopija ponaša točno onako kako želite. 

Možete napraviti sigurnosnu kopiju u oblaku ili lokalnom uređaju, implementirati razne postavke isticanja i zakazivanja i omogućiti više vrsta obavijesti.

CloudBerry sigurnosna kopija omogućuje postavljanje više planova sigurnosnih kopija koji se pokreću neovisno jedan o drugom, tako da svoje podatke možete lako pohraniti s više pružatelja usluga, kao što su Amazon S3 i Google Cloud.

Močvarna jagoda-pružatelju usluga Mogućnosti

Da biste stvorili sigurnosne kopije, prvo morate odabrati uslugu pohrane koju želite koristiti i povezati svoj račun s CloudBerry sigurnosnom kopijom. Ovdje postoji puno opcija, uključujući Amazon S3 ili Amazon Glacier, Google Cloud (da se ne brka s Google diskom), Wasabi, Rackspace i još mnogo toga. 

Koja je opcija najbolja ovisi u potpunosti o vašim potrebama. Na primjer, ako tražite hladnjaču, Amazon Glacier je odličan izbor.

Močvarna jagoda-Add-račun

Nakon što dodate račun sigurnosne kopije u oblaku po vašem izboru, možete kliknuti ili na “datoteke” ili “na temelju slike”, što će otvoriti čarobnjaka za postavljanje plana sigurnosnih kopija. Prvi korak je odabir između “lokalne ili oblačne sigurnosne kopije” ili “hibridne sigurnosne kopije”, a zatim odaberite uslugu pohrane koju želite koristiti za plan, ako ste dodali više od jedne.

Močvarna jagoda-backup-lokalne-ili-Cloud

Zatim odredite naziv svog plana i odaberite između načina “napredni”, “jednostavni” i “prilagođeni”. Način “Napredni” omogućuje primjenu enkripcije i sigurnosne kopije na razini bloka, dok “jednostavna” alternativa omogućuje pristup sigurnosnoj kopiji s odabranim klijentom vašeg davatelja prostora, a ne samo softverom CloudBerry Backup..

Močvarna jagoda-backup-Mod

Sljedeći prozor vam daje pristup nekim naprednim opcijama, kao što su brza skeniranja NTFS-a (ubrzavanje skeniranja za promjene datoteka uz cijenu povećane potrošnje memorije) i prisiljavanje na korištenje usluge kopiranja u sjeni volumena (koja omogućuje upotrebu datoteka dok one imate sigurnosnu kopiju).

CloudBerryBackup-Advanced-Opcije

Ako ste odlučili za “napredne” postavke, možete odabrati datoteke koje želite sigurnosno kopirati. Ako radite sigurnosnu kopiju na temelju slika, ovaj vam prozor prikazuje popis particija na vašem sustavu, a ne datoteke i mape.

Močvarna jagoda-backup-Select-Files

Nakon što odaberete sve što želite napraviti sigurnosnu kopiju, možete odabrati filtre koje želite primijeniti na planu. To uključuje preskakanje sistemskih datoteka, filtriranje određenih vrsta datoteka i još mnogo toga.

Močvarna jagoda-Backup-filteri

Sljedeći prozor omogućuje vam kompresiju (što smanjuje količinu iskorištenog prostora za pohranu u oblaku) i enkripciju (pod uvjetom da vas pruža pružatelj sigurnosnih kopija oblaka).

CloudBerryBackup-kompresija-i-Encryption

Sljedeće je vaše pravilo zadržavanja koje odlučuje koliko dugo se izbrisane stavke čuvaju na poslužitelju i koliko starih verzija promijenjenih datoteka želite imati.

Močvarna jagoda-backup-Zadržavanje

Kako se bliži kraj procesa, odlučujete o rasporedu, koji se može postaviti na određene datume, u određene dane u tjednu, u stvarnom vremenu ili ručno (što znači da morate sami pokrenuti sigurnosnu kopiju).

Močvarna jagoda-backup-raspored

Konačno, posljednja dva prozora omogućuju vam postavljanje određenih radnji koje se pokreću automatski prije nego što se sigurnosna kopija pokrene ili nakon što je dovrši, a zatim želite li na neki način biti obaviješteni po završetku sigurnosne kopije..

Močvarna jagoda-Backup-Obavijesti

Nakon što ste prošli kroz sve to, CloudBerry sigurnosna kopija daje vam sažetak vašeg plana za potragu nakon čega završite..

Močvarna jagoda-backup-Sažetak

Postavljanje plana obnove nešto je manje komplicirano. Započinjete klikom na tipku “vrati” na glavnoj traci zadataka, a zatim odaberete od kojeg pružatelja usluga pohrane u oblaku želite vratiti.

Močvarna jagoda-Vraćanje-Provider

Tada možete odabrati želite li pokrenuti vraćanje samo jednom ili također spremiti plan za buduću upotrebu.

Močvarna jagoda-RestoreOnce-ili-Save

Zatim odaberete želite li vratiti datoteke i mape ili napraviti cijelu sliku sustava.

Močvarna jagoda-Vraćanje-Files-ili-slike

Sljedeći prozor omogućuje vam odabir želite li vratiti najnoviju verziju ili je vratiti iz određenog vremena.

Močvarna jagoda-Vraćanje-točka

Zatim odaberete datoteke (ili koju sliku sustava) želite vratiti s sigurnosne kopije podataka.

Močvarna jagoda-Vraćanje-File-Izbor

Krećući se dalje, morate odabrati odredište. To može biti na novoj lokaciji ili u izvornom mjestu podataka. Ovdje također možete odrediti želite li vratiti izbrisane datoteke i želite li zamijeniti datoteke na vašem odredištu.

Močvarna jagoda-Vraćanje-odredište

Sljedeći prozor omogućuje vam da odlučite želite li dešifrirati datoteke. Imajte na umu da ako ste kriptirali datoteke tijekom izrade sigurnosne kopije, morat ćete ih sada dešifrirati. U suprotnom, kasnije ćete morati ručno dešifrirati datoteke da bi bile dostupne nakon preuzimanja.

Močvarna jagoda-Vraćanje-Dekodiranje

Konačno, možete postaviti obavijesti o dovršetku obnavljanja, koji se mogu isporučiti kao e-pošta ili unos u dnevniku događaja Windows.

Močvarna jagoda-vratiti-Obavijesti

Ubrzati

CloudBerry ne pruža stvarni prostor na poslužitelju na koji ćete spremati svoje datoteke, tako da je njegova brzina uvelike ovisna o sekundarnoj usluzi koju odlučite s partnerom.. 

Budući da su početne sigurnosne kopije često ogromne, za uslugu sigurnosnih kopija ključno je osigurati brzine što je moguće više teoretske granice. Na temelju naših testova utvrdili smo da CloudBerry sigurnosna kopija može ići jednako brzo kao što to pruža pružatelj prostora.

Za potrebe naših testova, učitali smo i preuzeli mapu 3,51 GB koja sadrži razne vrste datoteka, poput videa, slika i tekstualnih datoteka. Koristili smo vezu sa brzinom prenosa i brzinom prenosa od 50Mbps, što u teoriji znači da bi se sigurnosna kopija i obnova trebali završiti za 10 minuta, ali realnije se nadamo da ćemo ih vidjeti za oko 15 do 20 minuta.

Prvi pokušaj: Drugi pokušaj: Prosječno:
Učitaj00:15:2400:14:5500:15:09
preuzimanje datoteka00:12:5300:12:4600:12:49

Kao što vidite, ovi rezultati padaju potpuno unutar raspona kojem smo se nadali i, u slučaju prijenosa, zapravo su premašili naša očekivanja. Za ove testove povezali smo CloudBerry Backup s Backblaze B2, što je verzija Backblaze-a namijenjena poslovnim korisnicima. Ako želite saznati više o verziji za privatnu upotrebu, pogledajte našu recenziju Backblaze.

sigurnosti

Svom davaču sigurnosnih kopija povjerit ćete potencijalno osjetljive podatke, pa je sigurnost koju on pruža od presudne važnosti. No, budući da CloudBerry ne osigurava poslužiteljski prostor sam, postoje značajna ograničenja sigurnosti koju on može pružiti sam, budući da se uvelike oslanja na mjere koje je poduzela tvrtka koja kontrolira stvarne podatkovne centre.

U skladu s tim, CloudBerry Backup izvršava posao olakšavanja sigurnih prijenosa vašem odabranom davaču prostora za pohranu. Sve dok sekundarna usluga to podržava, CloudBerry Backup nudi do AES 256-bitne enkripcije, što je više nego dovoljno da vaše podatke ne izvadi iz ruke cyber kriminalaca ili čak vlasti..

Močvarna jagoda-Encryption

Šifriranje se može postaviti kao privatno, što znači da imate samo ključ potreban za otključavanje. Kada su vaše datoteke u tranzitu, zaštićene su TLS-om, što znači da nisu ranjive na napade čovjeka-u-sredini dok putuju na svoje odredište. 

Ako vam nije baš jasno što sve ovaj razgovor o šifriranju zapravo znači, pročitajte naš opis šifriranja za tečaj rušenja na terminologiji..

CloudBerry Backup podržava dvofaktornu provjeru autentičnosti, što uvelike poboljšava vašu sigurnost zahtijeva dodatnu provjeru prije prijave, iako to morate postaviti kod svog davatelja prostora za pohranu. Usluga se također koristila za zaštitu ransomwarea, ali ovo je uklonjeno nakon što su CloudBerry Labs utvrdili da korisnicima pruža malu korist.

Privatnost

Kao što je sigurnost, privatnost je uglavnom u rukama tvrtke koja je zadužena za vašu stvarnu lokaciju za pohranu. Budući da CloudBerry Backup nema kopiju vaših podataka, njegova sposobnost narušavanja vaše privatnosti je inherentno ograničena. U skladu s tim, njegova sažeta politika privatnosti jasno daje do znanja koje podatke prikuplja i kada ih dijeli.

U suštini, jedine podatke koje CloudBerry prikuplja o vama jesu one koje dajete kada registrirate račun, što znači vaše ime, adresa e-pošte i podaci o plaćanju. Tvrtka također prikuplja određene anonimne podatke, poput vaše IP adrese i detalja o uređaju, ali oni nisu ni na koji način povezani sa vašim imenom ili identitetom.

Močvarna jagoda-Pravila-politika

Izjava o privatnosti jasno kaže da se ti podaci dijele na samo dva načina. Prvo, s pouzdanim partnerima trećih strana koji omogućuju CloudBerryju pružanje usluga (mislite na PayPal za podatke o plaćanju itd.) I poštivanje zakona i propisa, na zahtjev zakona za provođenje zakona.

U pogledu propisa o privatnosti, CloudBerry je u skladu s GDPR-om i HIPAA-om, ali to se još jednom potpuno oslanja na sekundarnu pohranu oblaka s kojom povezujete uslugu.

Močvarna jagoda-GDPR

Služba za korisnike

Budući da pružateljima sigurnosnih kopija uglavnom povjeravate potencijalno kritične podatke, važno je da imaju pouzdan odjel za usluge kupcima koji pruža brze i kvalitetne odgovore na sve upite. 

Iako CloudBerry ne obrađuje vaše podatke, još uvijek smo htjeli provjeriti koliko je korisnička podrška, a tvrtka ovdje dobro radi, ima nekoliko načina za kontakt kao i brze reakcije..

Močvarna jagoda-e-obrazac

Ako vam je potrebna pomoć sa softverom, možete poslati kartu za podršku putem obrasca za e-poštu ili kontaktirati tvrtku telefonom. Nažalost, telefonski brojevi dostupni su u samo tri države – SAD-u, Velikoj Britaniji i Brazilu – tako da ako zovete s bilo kojeg drugog mjesta, to bi vas moglo skupo koštati.

Močvarna jagoda-telefon-podrška

Poslali smo upit putem obrasca za e-poštu i u roku od nekoliko sati dobili smo odgovor, što je izvrsno. Kad nismo odmah odgovorili, odjel za podršku čak nam se obratio telefonom, kao i slanjem dodatne e-pošte za praćenje.

Močvarna jagoda-Česta

Također možete pretraživati ​​opsežnu bazu znanja tvrtke ili postaviti pitanje ili pitanje korisničkom forumu.

Močvarna jagoda-forum

Presuda

To je to za naš pregled CloudBerry sigurnosne kopije. Sve u svemu, ovo je moćan alat za upravljanje više sigurnosnih kopija kod različitih davatelja usluga, koji vam pruža veliku kontrolu nad svim aspektima sigurnosne kopije. 

CloudBerry sigurnosna kopija možda nije najbolje rješenje za one koji samo traže jednostavan način sigurnosnog kopiranja nekih podataka u oblak. No, korisnicima električne energije pruža velik stupanj kontrole i fleksibilnosti.

Iako besplatna verzija dolazi s ozbiljnim ograničenjima, i dalje je vrlo upotrebljiva, pod uvjetom da ne morate sigurnosno kopirati više od 200 GB i ne morate raditi snimke diska. 

Mi mislimo da je plaćanje godišnje naknade za održavanje usluge koja ne pruža nijedan prostor na poslužitelju malo nenaplativo, ali sve u svemu, cijena nije nevjerovatna u velikoj shemi stvari..

Osim cijene, CloudBerry Backup pruža izvrsnu brzinu, sigurnost i privatnost, kao i vrlo brzi odjel za korisničku službu ako naiđete na bilo kakve probleme. Kada sve ovo uparite s bogatstvom značajki i jednostavnom upotrebom, dobivate izvrstan komad softvera za one koji žele izvući što više iz svog sigurnosnog kopiranja..

Što ste pomislili o našoj recenziji CloudBerry Backupa? Slažete li se da je ovo moćan alat za napredne korisnike, ali može biti i puno više nego što prosječna osoba treba? Javite nam u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map