AltDrive pregled – neispravna usluga – ažurirano 2020

AltDrive pregled

Jednostavno sigurnosno kopiranje i arhiviranje podataka. Nema nekoliko značajki prilagodbe. Sve u svemu, jednostavan je za upotrebu.

Pažnja: Važno ažuriranje!

AltDrive planovi cijena

Za koga je AltDrive?

Tvorci AltDrive prepoznaju da se u današnjem uvijek uključenom über svijetu život odvija jednako kao i preko interneta. To znači da je dostupnost jednostavnog, učinkovitog i pristupačnog načina osiguranja, pohrane i dohvaćanja podataka važnija nego ikad prije.

Ipak, iako sigurnost i pohrana podataka danas ujedinjuju većinu ljudi, tvrtka koja stoji iza AltDrivea razumije da su sami korisnici i podaci koje ti korisnici stvaraju samo monolitni – i zato program dolazi u korporacijskim i individualnim ili kućnim korisnicima.

Dobra strana je ta što AltDrive nudi neograničenu količinu prostora za pohranu vaših datoteka. Ne vjerujete da je to moguće? Možda biste htjeli pogledati naš članak o neograničenim mrežnim uslugama sigurnosnih kopija ili upotrijebiti našu usporednu tablicu za pohranu u oblaku. Neograničena sigurnosna kopija putem interneta oslobađa vas brige o tome koliko podataka imate ili ćete stvoriti u budućnosti. Oduvijek znate da je na poslužiteljima AltDrive dostupno puno prostora bez da morate platiti više. 

Zvuči previše dobro od posla? Pročitajte da biste dobili sve detalje. 

Alternativa za AltDrive

Početna stranica AltDrive

AltDrive Home upravo je ono što zvuči – jednostavan uslužni program za izradu sigurnosnih kopija datoteka za pojedinačnog i maloga poslovnog kupca, bez obzira na njihovu dob i zahtjeve. Barem je to teorija.

Bilo da se radi o bakinim foto albumima, knjižnici iTunes-a vaših tinejdžera ili pak o vlastitoj magistarskoj tezi, AltDrive Home nudi gladak i neponovljiv način da sve to ostane sigurno i dostupno. Nije važno ni koji operativni sustav koristite. Kad je o tome riječ, Macovi i računala mogu se lijepo igrati… i to ne samo jedan s drugim, već i sa Linuxom.

AltDrive nudi slične značajke kao što su Backblaze i ostale neograničene mrežne sigurnosne kopije. U našim testiranjima, pokazao se vrlo uspješnim u usporedbi s brzim prijenosima datoteka, ali i neometanim pokretanjem u pozadini. 

85

Planovi u AltDrive Home liniji uključuju zlato (pohrana, sigurnost i sigurnosno kopiranje / preuzimanje datoteka na jednom stroju) za 4,95 USD / mjesečno. ili 44,50 USD / god. i AltDrive Platinum, koji uključuje sve značajke Zlatnog paketa, ali uz dodanu prednost prostora za najviše tri računala i / ili druge uređaje.

Ako potencijalni korisnik utvrdi da svaki peni uistinu računa u potrazi za najboljim rješenjem za svoje potrebe, pronaći će nivo platine za najbolju vrijednost tvrtke, s mjesečnim planovima koji koštaju 9,95 USD, dok godišnji planovi postaju 99,50 USD ili samo kosa preko dva dolara mjesečno.

Što se tiče skupa značajki AltDrive Home, „robustan“ je možda najbolja riječ koja se može opisati. Tu je, primjerice, pitanje sigurnosti: AltDriveova dvostruka SSL / AES 256-bitna enkripcija, njeni autorizacijski protokoli koji koriste ključeve koje generira korisnik i dešifriranje ciljnog uređaja osiguravaju da i najosjetljivije datoteke ostanu sigurne i na vašim računalima i na AltDrive-u vlastiti poslužitelji.

Početni planovi AltDrive dolaze s neograničenim kapacitetom i dvomjesečnim okvirom zadržavanja, dok njegov jedinstveni algoritam prati promjene i postepeno ih izrađuje, uvelike povećavajući brzinu pristupa za krajnjeg korisnika. To, naravno, nisu jedine značajke dostupne u AltDrive Homeu, ali iscrpan je popis u ovom kratkom pregledu gotovo nemoguće dati; korisnik se potiče da iskoristi besplatnu probnu inačicu AltDrive koja traje 30 dana i dovoljno je vremena za istraživanje svega što AltDrive sustav može ponuditi.

AltDrive Biz

AltDrive Business – za ozbiljne poduzetnike i male tvrtke

Imate li ili upravljate tvrtkom Fortune srednje razine za srednje veličine? Možda ste administrator sustava odgovoran za svakodnevne tehnološke operacije takvog entiteta. Ako je to slučaj, znate koliko je presudan pravovremeni i pouzdan pristup vašim datotekama i programima. AltDrive možda dobro odgovara vašim potrebama. Da vidimo zašto. 

Uz sve gore opisane značajke u odjeljku AltDrive Početna (i mnoge koje još nisu bile, a standardno nisu u njemu), AltDrive Biz dolazi s vlastitim nizom specifičnih i jedinstvenih značajki za poslovne razrede.

Na primjer, kupci AltDrive Biz uživaju nulte kape na njihovoj propusnosti, brzini prijenosa itd., Kao i bez ograničenja datoteka. Ono što trebate je ono što vam treba, a AltDrive je tu da vam osigura da ga imate, bez obzira na to što je, u kojoj bi veličini mogao biti ili u kojem OS-u imate. U istom smislu, stope skladištenja i prijenosa visoko su konkurentne; cijene za jednostavno skladištenje su oko petnaest centi (USD) mjesečno, dok se cijelim strojevima može upravljati samo sjeverno od 3 USD mjesečno. 

sigurnosti

Sigurnost je najvažnija u kontekstu poslovnih informacija, zbog čega poslovna razina proizvoda AltDrive koristi dvostruko SSL / AES 256-bitnu enkripciju, sigurne prostore za skladištenje izvan mjesta s redundantnim sigurnosnim značajkama (kavezni poslužitelji, više slojeva nadzora, itd.) i tako dalje.

Uz to, administrator sustava može aitd. Prilagođeni profili pristupa na pojedinačnoj i grupnoj razini, bolje kontrolirati tko može vidjeti i komunicirati s čime. Zadržavanje podataka je suvišno, zadani prozori za brisanje postavljeni su na 30 dana, sedam godina i otvoreni – to jest, vaši podaci ostaju zauvijek. Bez obzira što odaberete, podaci će se izraditi sigurnosno kopiranje na potpuno zasebnom poslužitelju. Više se ne treba bojati gubitka onoga što je najvažnije za vas i vaše klijente. 

Kao i kod AltDrive Home usluge, iscrpan popis značajki jednostavno je prevelik zahtjev za preispitivanje ove vrste. Radoznalost potencijalnog klijenta najbolje se može osigurati korištenjem besplatnog pokusa od 30 dana koji je dostupan svim novim klijentima.

O AltDriveu

Tvrtka AltDrive osnovana je 2005. Kao što je to često slučaj s tehnološkim napretkom, njezin je osnivač – inženjer – uvidio vlastitu potrebu za jednostavnim i sigurnim rješenjem za svoju pohranu datoteka za pohranu datoteka i odlučio nešto poduzeti u vezi s tim.

Osam godina kasnije, ovaj skromni start-up pokreće se u crnini i bolji nego ikad, što nije mala stvar u gradu poput Seattlea – samo pitajte sve tvrtke u kojima je grad prožvakao i pljunuo! Jednostavno vam pokazuje što tvrtka izgrađena na etosu pomaganja drugima može postići.

rezerva & Vratiti

Kako izraditi sigurnosnu kopiju i vratiti datoteke pomoću AltDrive

Naravno da je najvažniji dio mrežne sigurnosne kopije usluga sigurnosna kopija podataka. Ali sigurnosna kopija nije dovoljna ako je postupak obnove neispravan, možete zaboraviti na fantastične značajke i lijepe sigurnosne prednosti. 

AltDrive izrađuje sigurnosne kopije i automatske i handsfree ruke, a može se raditi bilo prema korisničkom rasporedu ili jednostavno prepustiti se automatskim programskim postavkama.

Obnavljanje datoteka slično je intuitivno – samo odaberite bilo što od pojedinačnih datoteka na cijelom uređaju, a AltDrive će podnijeti ostale, a sve pod strogim sigurnosnim protokolima. Korisnici mogu jednostavno uživati ​​u šalici kave ili nereda na Facebooku, a AltDrive neka radi svoj posao u pozadini, pri čemu većina korisnika ne bilježi značajnije zaostajanje ili pad internetskih brzina. Sve je to blisko jednom kliku koliko se može dogoditi operaciji poput ove. 

U usporedbi s drugim sigurnosnim kopijama, rado ćemo izvijestiti da AltDrive djeluje besprijekorno, obnavljajući naše testne datoteke bez većih incidenata.. 

Konačna presuda

Nije tajna da na tržištu danas postoji mnoštvo alata za izradu sigurnosnih kopija datoteka. Međutim, mnogi od njih trpe različita ograničenja, od kojih neka mogu biti prilično ozbiljna.

AltDrive nastoji biti dostupan svima, bilo da su mladi ili stari, bogati ili ne, veliki biz ili mali pomfrit, a njihova usluga to odražava. Dno crta je sljedeća: Možda nećete zauvijek ostati s njima, ali ako tražite pristupačno, bogato značajkama, elegantno rješenje za potrebe za pohranu datoteka, sigurnost i pristup koji će odgovarati vama bez obzira tko ste (a što zbog vašeg lošeg postupanja vaš novčanik ne popušta), svakako biste trebali pogledati AltDrive. 

Alternativa za AltDrive

 • «
 • <
 • {broj stranice}
 • >
 • »

davatelj
oblak ocjena
$ mjesečno

vrhunske značajke
Više

 1. 1
 2. AltDriveAltDrive logo
  www.altdrive.com
 3. 371 USD
  Uštedite 17% / mjesec
  • Kontinuirana izrada sigurnosnih kopija
  • Postupak izrade sigurnosne kopije
  • Sigurnosna kopija vanjskog pogona
  • NAS sigurnosna kopija
  • Neograničeno sigurnosno kopiranje
  • Verziranje
  • Privatna enkripcija
 4. Posjetite AltDriveAltDrive pregled
 1. 2
 2. JustCloudJustCloud Logo
  www.justcloud.com
 3. 761 USD
  Uštedite 29% mjesečno
  • Kontinuirana izrada sigurnosnih kopija
  • Postupak izrade sigurnosne kopije
  • Sigurnosna kopija vanjskog pogona
  • NAS sigurnosna kopija
  • Neograničeno sigurnosno kopiranje
  • Verziranje
  • Privatna enkripcija
 4. Posjetite pregled JustcloudJustcloud
 1. 3
 2. CrashPlan za mala poduzećaCrashPlan za mali poslovni logotip
  www.crashplan.com
 3. 1000 USD mjesečno
  • Kontinuirana izrada sigurnosnih kopija
  • Postupak izrade sigurnosne kopije
  • Sigurnosna kopija vanjskog pogona
  • NAS sigurnosna kopija
  • Neograničeno sigurnosno kopiranje
  • Verziranje
  • Privatna enkripcija
 4. Posjetite CrashPlan za BusinessCrashPlan za pregled poslovanja
 1. 4
 2. CARBONITECarbonite Logo
  www.carbonite.com
 3. 600 USD mjesečno
  • Kontinuirana izrada sigurnosnih kopija
  • Postupak izrade sigurnosne kopije
  • Sigurnosna kopija vanjskog pogona
  • NAS sigurnosna kopija
  • Neograničeno sigurnosno kopiranje
  • Verziranje
  • Privatna enkripcija
 4. Posjetite pregled CarboniteCarbonite
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me